Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már várható hogy hamarosan bejelentik,mert a LOst Damned achievmentjei már elérhetö a Windows LIVE rendszerben.

Én a véleményemet fenntartom,akkor is ha egyeseknek nem tetszik,és sértegetnek ezért.A játék megjelenésekor hibás volt az ATI kártyákon,de ezt kijavitották hamar.Akkor meg lehet kérdezni joggal,hogy milyen kártyán fejlesztették a gamét.Itt van példa:
Gta 4 ATI
itt a másik:
Gta 4 ATI 2
Amugy el lehet olvasni a játék readme fájlját,mert ott is emlitenek kompatibilitási gondot 3 ATI kártyánál.Erröl ennyit!
A régebbi Nvidia 6-7000-es kártyákon is elmegy a játék,de vissza kell venni a felbontást,és ujra kell inditani a játékot.Én nem irtam hogy szar az ATI kártya,hanem azt hogy nem tudnak rá normálisan fejleszteni játékot,vagy nem is akarnak.

fekete0012
Hali PC-re lesz kiegészítés valamikor?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

arty
utolsó:
"Meg lehet nézni hogy általában azok nyavalyognak akiknek ATI/AMD páros van."

meg lehet nézni az aláirásokat, 10-bõl 7 embernek ATI-ja van, csoda, h több embernek több gondja van? ne legyél már ennyire egyszerü ...

Forza.

arty
"évek óta nvidiát használok"

akkor honnan a picsbõl ismered ilyen jól az ATI drivereket? 😄
te nem a minõséget fizeted meg, hanem a márkát/márkanevet. tipikus bebutult vásárló vagy 😊 a játékok elején a logo pontosan a hozzád hasonlók miatt látható... és lám, mûködik :/

Forza.

Piloss
dehülyevagy<#wow3>

Egyszerûen csak arról van szó hogy az nvidia szép kis pénzt fizet a játékfejlesztõknek hogy az õ kártyáikra optimalizálják a játékot

AMD/ATI-val sokkal olcsóbban kilehet hozni egy erõsebb konfigot mint Intel/Nvidia-bol

Az ATI driverek terén rengeteget fejlõdött és igenis jók a drivereik

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

n3whous3
te most ezt kinek is mondtad és miért?

púúúúú

Firerock
jobb lett volna ha meg sem szólalsz
leülhetsz 1es!!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

monták a ziskolában
ronso
én erre azt mondom hogy volt már 1 db Nvidia 9800 GTX em 768 megás,és jelenleg van 4 db atim...szted melyiket szeretem jobban.

Sakkoo.......Baszkiiii

n3whous3
lol milyen faszságot beszélsz te, semmivel nem nehezebb atira fejleszteni <#wow3>

púúúúú

Azért az Nvidia kártyák nem olyan "szarosak",mert minden játékot arra fejlesztenek elöször,mert a legkönnyebb programozni.Meg lehet nézni hogy általában azok nyavalyognak akiknek ATI/AMD páros van.Jobban megéri beruházni egy erös INTEL/NVIDIA-ra mert sokkal stabilabb,és megbizhatöbb.Nem véletlenül van majdnem minden játék elején az Nvidia logó.,én már évek óta ezt használom,és teljesen meg vagyok vele elégedve.Egy kicsit drágább,de a minöséget meg kell fizetni! Az ATI-ra még egy drivert se tudnak normálisan leprogramozni! Ez van.

n3whous3
Hát nem kicsit, még egy 7600 gts is kevés lenne, meg még talán egy 7800 is épphogy...

púúúúú

Helló! Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy feltelepítettem a GTA IV-et és betöltött meg minden, de a háttér szürke és csak az autó lámpáit látom, de csak halványan, a háttér is halvány, de látható... Lehet, hogy a videókártyám kevés neki(Geforce 7300 SE)?
kirol
Már írtam, hogy megy. Pedig nem változott semmi.

Csak érdekelt, hogy mi ez a szülõi felügyelet hülyeség.

n3whous3
próbáld meg rendszergazda módban indítani akkor
(futtatás rendszergazdaként a szimpla futtatás, jobb gombbal nyomd rá a start ikonon)

púúúúú

kirol
Érdekes, nekem azt írja, szülõi felügyelet nem alkalmazható az én fiókomra, mert az rendszergazdai fiók.

Szóval a GTA IV honnan vette ezt a hülyeséget, hogy be van kapcsolva?

n3whous3
Én se tudom hirtelen holvan, de alapból kikapcsoltam, mikor felraktam a win7-et. Alább írják. A lényege az, hogy le lehet bizonyos alkalmazásokat tiltani (avagy default letiltódnak, ha pl kiskorúra van állítva egy felhaszn. fiók), hogy azt ne tudja használni az adott ember.

púúúúú

Amugy inditsd a játékot rendszergazdaként,lehet hogy az is megoldja!

Vezérlöpultban van a Felhasználói fiok beállitásánál.A PArental Lock a Szülöi felügyelet beállitása!
De a játékban is van Parental Lock,ha jól emlékszem rá.

kirol
Tudok, de azt nem, hogy az mi. Mert még csak most kezdtem el a W7-et használni.

Nem kapcsoltam ki semmit se, de már megy. 😊

Mi az a Parental lock W7-ben? És hol van?

mackosajt
Az a p-s dolog már bocs, de egy szutyok.

Az kb annyi, hogy abszolút életlen lesz a kép. Így a recét nem veszed észre, csak minden csupa "köd"

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Azért a paksi atomerömüvet nem kell felvásárolni,egy élvezhetö játékért! Lehet hogy megveszel egy hiperszuper gépet,elinditod a játékot,és ugyanugy akadozni fog,mert más oka is lehet a szaggatásnak.Az egyik javítással pl jobban beszaggatott mint az elözö verzióval.Szóval rajtunk kivülálló okai is lehetnek!

Ott van a F.A.Q.-ban hogy játék közben meg kell nyomni a P gombot a rece miatt!

mackosajt
thx

még gondolkozom ezen a vga dolgon is picit 😄

Lehet okosítok

Ja, és igen Janika, a tájban is akarunk gyönyörködni, igaz, ettõl még idegesíteni fog a sok rece az élsimítás hiánya miatt, De mégis jobb szeretek pl. én nagyobb felbontásban játszani, fullosabb grafikán. (Na nem pont a gta4 az, ami így menne a jelenlegi gépen)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

arty
Q8xxxx is jó, ha fel tudod rántani 3ghz fölé. Vagy Phenom2. 4G ram jó kompromisszum, ahogyan a 4890 is.

Forza.

A másik topicban van 1-2 érdekes dolog! Tessék meglesni😊))

Nemtudom mit szenvedtek?
Most játszani akartok,vagy a tájban gyönyörködni? Meg lett már irva ezerszer,hogy a legerösebb gépeken is beszaggat maxon😊

Van az akkor is ha nem léped túl. Az én kártyám 2*1 GB-os, és 512 MB-re lebutított grafikával is buzizik.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

mackosajt
Q8xxx-ek?

Amúgy igen, 64 bites win7-et használok, és végül csak 4 Giga RAM lesz.

VGA-t még meglátom, de most hirtelen ennyi is elég nekem. Tudom, hogy zabál, és van már jobb is tõle, de nem fog beférni monitor és bútorzat vásárlása mellet még az is.

zolee145
Nagyon egyszerû a helyzet: megnézed a játékhoz írt minimum konfigot, na azon elindul. Aztán megnézed az ajánlott konfigot, azon elszaladgál. Aztán az ajánlott konfigot szorzod kettõvel, na ez a gép kell neked a "maxonfuttatáshoz".<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

arty
nem tudsz trükközni, mindenféle bevillogások lesznek, ha túlléped a valódi vramot (max csak ritkábban)

Forza.

és a látótávolságot csak 32 értéken hagyom
tudtommal a core 2 quad az négymagos, gta 4 el lehet trüközni hogy többnek lássa a videó memoriát de maximum 1440x 900 as felbontással fogom nyomni.
164 ezer HUF ebbe benne van az összerakás, de karácsonykór 20%-al olcsóbb és addig várok vele.
arty
tudod, csak lesz vagy 20-30fps-ed és be-bevillognak majd a texturák

máshogy fogalmazva: maxon normálisan nem, ahoz 2G videoram kellene és egy erõsebb VGA

Forza.

arty
ha gta-zni akarsz, ne kétmagos E8500at vegyél, hanem egy quadot

Forza.

n3whous3
lol ezt a gépet akkor pár év elteltével veszed meg, mert most mennyibe kerül és mennyi árra vársz?

púúúúú

Miért bunkózik itt mindenki csak megakartam kérdezni hogy tudom e normálisan futtatni gta 4-et ez ekkora próbléma különben is mi közöd hozzá? a gépet még nem veszem meg majd ha leárazzák...
n3whous3
Most ezt gondolom csak azért raktad ide, hogy megmutasd mekkora király géped van/lesz, de minket az ilyen nem szokott érdekelni.

púúúúú

n3whous3
olvasni tudsz-e? Parental lock van bekapcsolva a felhasználói fiókod alatt <#wow3>

púúúúú

Kandurex
Én úgy tudom, hogy a Corsair Dominator memóriára nem hajlandó betölteni, szóval nem, nem fog futni. <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
az ilyen parasztoknak azért néha kettétörném a nyakát jószívûségbõl.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az lenne a kérdésem hogy tudom e maxon futtatni
PC:
VGA: ati hd 4890 1gb
CPU : core 2 quad q9550 3.7 ghz
memória: Corsair Dominator DDR2 2x2gb 1066mhz
PSU: 750 watt
kirol futtasd adminisztrátorként.
kirol
Bemásolod xlive.dll -t a fõkönyvtárba és kész.

Most döbbentem rá, én nem is másoltam még be, de megy a mentésem az új oprendszeren! Ez lol! 😄

tomasz18
sziasztok egyik ismerõsöm is így járt mint én a #42563 hsz-ben õõ mondott nekem egy Xlive less progit...de nem értem mit kell vele csinálni:S valaki ismeri?!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Firerock
ezt a szaros nvidiát is cseréld le
naggyon szar
vegyél egy jó ATit
mennyit költenél VGA-ra?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kirol
Ez miért lehet W7 alatt: