Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy full max vagy semmi!
Az új fiókom: DevLupius
Gondolom Ati 9800-as kártyával ne is gondolják reá, h elindul a game? Ugye?
Shader Model 3-as kari kellene mindenképp!?!
Köcce
...
abban a pillanatban lerak a házba?Ez miért van?
Minden mediumon van, 1024*768 ban.
15 másodperc alatt betöltötte a savegamét, úgy fut mint még soha , recc nélkül😊
N jó, kicsit a texturák villognak néhol, az árnyékok nagyon furcsák és kicsit a kép is torz a 24" monitoron, DE a legalább a kanyart egybe be lehet venni szaggatgás nélkül 😊 kicsit SanAdreas beütése van de nembaj 😊
Nem mondom, hogy minden nap ezzel fogok játszani, mert van más dolgom is, de azért annyira nem rossz, mint volt.
Mellesleg a cora-ban 6400 Ft-ért van már akciózva.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Azt hiszem jõvõ karácsonykor megproálokm megint, talán lessz jobb patch és új gépem (Intel Core i11 5000 16 magos procival, 50GB DDR8 as GSFDRAM, SSD 1500000/sec 150G SAS8 , 30GB Geforce Ultrium5500 VGA)
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
én nekem a 3. pecs van fenn és a 4. crackhoz készült crack mert csak az enged be a live-ba!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Leszedtem ezt a BUS mod-ot bemásoltam de nem müködik..kiprobáltam volna.életre keltette ezt már valaki ?
Sakkoo.......Baszkiiii
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

van megkötés shiftben, hogy ha nincs nv hw a gépben, driverrel, akkor szarul menjen? igen
csekkolja a batman: aa hogy nvidia kártya van a gépben és csak ekkor enged AA-t? igen
hagyjuk már, a két gyártó hozzáállása jelentõsen eltér
Forza.
lééégyszi valaki
nemtudok jáccani😞
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mondjál már játékokat ahol komoly problélma van vele amit egy héten belül nem tudnak kijavítani
te meg veszed a szart 2x annyiért
okos fiú vagy...
ennyit a nszarodról.
Óriási kérésem lenne, ha van valakinek mentése pont a deal vagy revenge választás elötti állapotról feltenné valahova, hogy le tudjam tölteni, vagy elküldené mail-ben?
Elöre is megköszönöm.
miért írja ki ezt
szûz játék 1.4 patchel
semmi krekk,semmi
már 2x újraraktam
Win7 x64 GTA4 eredeti fullpatch.
I7Core920, Gigabyte UD5, 3 gb DDR3, 2*320GB RAID0, 1 GB 4870.
Töltési idõ legalább 4 szeres lett az Xp hez képest.
Ha meghalok legalább 2 pecig Lodaing...... az elsõ metett állás betöltése min. 5 perc.
Mi a megoldás ??? Help..... így nem lehet játszani. Xp -tõl már búcsút vettem, az nem megoldás, win7 kell.
Egyébként ugyanazokkal a beálításokkal sokkal jobban fut w7 alatt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27