Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Elõszõr is egy olyan országot kell megadni windows live id-nél ahol támogatva van a windows live. Pl. Anglia, Franciaország stb. Ha ez megvolt beregelsz soc clubra is. Itt "összepárosítod" a soc clubos accodat a live-ossal. Már lehet is bejelentkezni.:) Amúgy nekem live-ban Hungary ír ki, de úgy tudom a windows live id-nek kell külföldinek lennie. És arra nagyon tessék figyelni, hogy a rendszer leellenõrzi az irányítószámot és a tel. számot. Azaz az országnak megfelelõt kell megadni. Ha egyszer elrontod, pl magyart adsz meg, akkor bukta a multiplayer. Remélem tudtam segíteni, más is segíthet nekem, olvassátok el a 43084:). Kösz szépen
jangoo
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor elõfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s elõre köszönem a segítséget:)
J4NgOo
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
ebbõl gondoltam van online mentés is
#43079: köszönöm az építõ jellegû kommentet
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Tudna esetleg valaki dobni egy linket honnan szedjem le a SparkIV uj patch-hez a müködü verziót. nekem a régi van és tegnap ráengedtem az uj frissitést...köszönöm elöre is
Sakkoo.......Baszkiiii
Elõre is köszi a választ!
Boldog karit!
check the faq.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
szerintem nem sokan...
Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor elõfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s elõre köszönem a segítséget:) Boldog karácsonyt!:)
J4NgOo
de lehet tévedek, dirt2nél és ut3nál nálam így volt -.-
Elöre is köszi ! <#worship>#worship>
taps.
Megvetem a Steamen a GTA IV de mivel nem nagyon szeretnék letölteni 16 gigát ezért lehet-e olyat csinálni hogy a steamen kapott seriálomat beírom a korábban letöltött telepítõlemezbe.
Lényegében az a kérdésem hogy ha van legális seriálom akkor mûködik-e másolt dvdvel?
Elõre is köszi.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ujrahuztam a wint(xp) és a mentésem beszart elkezdtem ujra a gamét és most meg nem tudok menteni,eddig lehetett ofline profilt csinálni most mi a modja ?
Sakkoo.......Baszkiiii
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
[merlinw.org]
lementi pár file-ba.
A Backup game file menüpont a Steamben most ledarálja a géprõl a játékot, vagy becsomagolja?
Inkább megkérdezem mielõtt rommá törném a gépemet.