Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most bocsi nem akarom még1x leírni, nem ezzel van a gond, csak leírtam hogy ez nemlehet, mivel stabil, egyedül a gta4 akad ki.... de semmi más istmétlem semmi! Akármi legyen még nem afagyott ki kék halált nem láttam, a ramom meg gyárilag 1600as... szóval kizártam a hardware es gondot.... vagy esetleges oc gondot maximum azmiatt hogy csak 2gb és win7.... de akkorsem kifagynia kellene...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

arty
mi a kérdés? vedd vissza alapra a géped, hiszen ezekszerint nem teljesen stabil így

Forza.

balint1111
Van egy kis baj. Nem tudom a grafikánál a látótávolságot és a textura minõséget feljebbtenni. Pedig commnadlineba beleirtam a kapcsolokat. Mit tegyek?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Szóval nekem lenne egy problémám ami csakis gta ba jelentkezik, akár multi akár single, mászkálok és mivel elég kevés ramom van win7 mellet (2gb) ezért néha ritkán vannak beakadások amikor egy ksi idõre megakad a játék, de kb változóan 10-20p után beakad és megis áll a kép, egy fél percig azt nézem utána feketeség és kiírja hogy a gta IV mûködése leállt. És fogalmam nincs mit csináljak, elösször arra tippeltem hogy az lehet hogy a ramom 1600on megy, mivel amd 1333ig garantálja a stabilitást, dehát ahol írták hogy mit hogyan kell beállítani ott megfelelõen megcsináltam és sehol máshol nincsen fagyás, sõt még az északi hídnak több áramot is adtam hogy véletlenül se legyen fagyás, és a rendszer stabil minden játék stabilan fut de a gta az nem.....

Stefling
Ha egy felhasználónévnél magyart adok meg, akkor bebukom a multit? Tehát olyan szinten,. hogy hiába csinálok másik accot, már hiába?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Szia!

Elõszõr is egy olyan országot kell megadni windows live id-nél ahol támogatva van a windows live. Pl. Anglia, Franciaország stb. Ha ez megvolt beregelsz soc clubra is. Itt "összepárosítod" a soc clubos accodat a live-ossal. Már lehet is bejelentkezni.:) Amúgy nekem live-ban Hungary ír ki, de úgy tudom a windows live id-nek kell külföldinek lennie. És arra nagyon tessék figyelni, hogy a rendszer leellenõrzi az irányítószámot és a tel. számot. Azaz az országnak megfelelõt kell megadni. Ha egyszer elrontod, pl magyart adsz meg, akkor bukta a multiplayer. Remélem tudtam segíteni, más is segíthet nekem, olvassátok el a 43084:). Kösz szépen

jangoo
Stefling
Nem értem másnak hogy lép be live-ra, nekem meg egyszerûen nem... kitépem a hajam.....:@ :D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Hali!

Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor elõfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s elõre köszönem a segítséget:)

J4NgOo
lamase
ez megtörtént..

Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.

ebbõl gondoltam van online mentés is

#43079: köszönöm az építõ jellegû kommentet

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ronso
reggelt mindenkinek..
Tudna esetleg valaki dobni egy linket honnan szedjem le a SparkIV uj patch-hez a müködü verziót. nekem a régi van és tegnap ráengedtem az uj frissitést...köszönöm elöre is

Sakkoo.......Baszkiiii

Stefling
Valaki tud nekem segíteni? Megvettem a gta-t steamen, a játékkal meg minden mássla semmi gond, de valamilyen oknál fogva, a játékon belül, live-ba nem tudok bejelentkezni, és nem tudok rájönni hogy miért nem, valamint a social club sincs bejelentkezve, holott mielõtt elindítoma játékot, bejelentkezek a kis ablakban.. a játékban egyszerûen nem megy, mintha a játék nemtudna kapcsolódni a nethez vagy nemtudom.. :S
Elõre is köszi a választ!
Boldog karit!

Ezek szerint online nem tárolja el.
n3whous3
lollll

púúúúú

bertino
"újraraktam a játékot semmi mentést nem mentettem le úgy gondoltam mindent online tárol"

FAIL

check the faq.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Nélküle!

Next PC upgrade: 2022

felkiáltójellel vagy néküle?
lamase
újraraktam a játékot semmi mentést nem mentettem le úgy gondoltam mindent online tárol, ez most hogy van? van egy win live idm, azzal ha belépek ki irja hogy melyik achivement unlocked stb, eltárolta a mentéseim? hogy tudom elõhozni?

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Snexi
kiváncsi vagyok hogy azok közül akik rajta vannak hányan játszanak még
szerintem nem sokan...

grebber
Gamertagom: Spigiboy!

Next PC upgrade: 2022

Soska87
A Gamertag-os mizéria érdekelne:D:D!! "s0ska"

Hali!

Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor elõfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s elõre köszönem a segítséget:) Boldog karácsonyt!:)

J4NgOo
wesker24
Én is szeretnék felkerülni a Gta4-es Gamertag listára ! Köszi ! Wesker260
Köszi.

Snexi
kiváncsi vagyok hányan játszanak még azok közül akik ott vannak,szerintem nem túl sokan

visszaraktam. ha valaki nem akar rajta szerepelni, akkor most reklamálhat
Tényleg, valami gamer tag lista van? mert régen volt, mert egyeüdl uncsi sok hülye idiótával játszani, veletek több kedvem lenne, az én tag em skynny55.

Azért gondoltam arra,hogy frissítem,nehogy a játék közben emmiat ne tudjak elolvasni valamit.Vagy ez a játék közben nem fog bekeverni?Nem kell egybõl leoltani Avatar!Segítségért jöttem ide,nem azért,hogy lealázzanak.
Jobb klikk a GTA IV en és ott van, hogy View game Cd key és klikk rá.
bertino
nos, ha minden igaz, elsõ indításnál fogja neked odaadni :D
de lehet tévedek, dirt2nél és ut3nál nálam így volt -.-

wesker24
És hol találom meg a steamen vásárolt GTA 4 regisztrációs kódját ?? Csak mert 1 megás nettel nem fogok leszedni 15 gigát !!

Elöre is köszi ! <#worship>
bertino
ahelyett,hogy a 2 kriksz-kraksz-ra kattintással bevállalnád melyik a telepítõ, inkább szenvedsz adobe frissítéssel, aminek ráadásul fingja-köze nincs ehhez a problémához.

taps.

Milyen Adobe update kell a gépre,hogy az elsõ telepítõ ablaknál ne krix-krax-ok legyenek?Már a második frissítést nyomom neki,de még mindig.A leírásban csak azt írják,hogy adobe flash.Nem tudták volna ezt egy picit konkretizálni.Hány kibaszott update+program kell ehhez a játékhoz,hogy játszani tudjak vele?
MerlinW
Igen használhatod.

[merlinw.org]

Sziasztok.
Megvetem a Steamen a GTA IV de mivel nem nagyon szeretnék letölteni 16 gigát ezért lehet-e olyat csinálni hogy a steamen kapott seriálomat beírom a korábban letöltött telepítõlemezbe.
Lényegében az a kérdésem hogy ha van legális seriálom akkor mûködik-e másolt dvdvel?
Elõre is köszi.
zolee145
Lehet, hogy teljesen más a probléma, szóval mérget ne vegyél rá. Szóval amikor kezdtem vele játszani 2GB ramom volt. Ment is kb fél órát, aztán valami brutál módon belassult. Kapott a gép még 2GB-ot és azóta nincs ilyen. Megeshet, hogy nálad is a ram a kevés, de mondom, ez csak egy ötlet.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Végre lejött a gta, iszonyat jó a multiplayer, de viszont valamiért kb 10perc játék után egyszer csak beáll a kép és egy fél perc után kilép a játék. De független single-multi...

ronso
oké megoldottam

Sakkoo.......Baszkiiii

n3whous3
Ja és Boldog GTA IV-ben gazdag Karácsonyt! :D

púúúúú

n3whous3
a mondatod alapján én azt szûrtem le, hogy köcsög csíter, gtfo

púúúúú

ronso
Reggelt

Ujrahuztam a wint(xp) és a mentésem beszart elkezdtem ujra a gamét és most meg nem tudok menteni,eddig lehetett ofline profilt csinálni most mi a modja ?

Sakkoo.......Baszkiiii

balint1111
A gta iv 1.0.5.0 patch most hogy is van mert találtam olyat is.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Multi miatt kellett :) am Boldog karácsonyt mindenkinek.

MerlinW
Lehet, ugyanaz mint a DVD-s, csak multizni nem lehet ha módosítottad a fájlokat.

[merlinw.org]

Tényleg, akor most ezta steames változatot nem lehet moddolni? :S

balint1111
Az uj patch hoz vmi változást?

bertino
egyikse.
lementi pár file-ba.

Soska87
Nekem is szenvedve jött le de lejött:D:D
A Backup game file menüpont a Steamben most ledarálja a géprõl a játékot, vagy becsomagolja?
Inkább megkérdezem mielõtt rommá törném a gépemet.

Lunki88
Na sikerült nekem is megvennem. Asszem ma már nem is próbálom meg letölteni...
balint1111
6 órát töltöttem és még csak 50%. Sok idõ lesz ez nekem.

bertino
folyamatos rinyálástól télleg hamarabb lejön.