54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • RYO21
    E3-on még nem volt se Tbogt, se EFLC akkor hogy?
  • ldavid
    de ő konkrétan a csajt kérdezte (kép alatt van szöveg)
  • MerlinW
    Nem, csak marketing karakter. E3-on ott volt az őt alakító modell.
  • Vlala #45780
    Tényleg, Lola megjelenik a jáékban? Mert akkor nálam valami kimaradt.
  • MerlinW
    Kép a pezsgőivó versenyről a klub VIP szektorából.
  • ldavid
    lehet csak olyan "eyecandy," mint Lola volt az alapjátéknál, vagy a martinis/bikinis csaj a Vice City-nél
  • MerlinW
    Ezt adják poszterként a dobozoshoz.
  • Máté94
    fail
  • RYO21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez a csaj benne van a játékban? Mert én sehol sem láttam, pedig kíváncsi voltam rá hogy kicsoda.
  • stonesour
    Hát akkor ez fail. Nem tudtam, hogy szar a videokártya, kössz a segítséget.
  • sherlock1
    Létezik olyan mod ami a kamerát az autó közepéhez igazítja?
  • Lord Myn
    Ez nem videókártya, hanem alaplapra integrált grafikus vezérlő, felejtsd el, hogy ezzel játszol valami komolyabb játékot...

Másfelől a Sysreq lab-ot ne vedd soha készpénznek, ugyanis nem nézi, hogy MILYEN videókártyád van (csak azt, hogy a RAM mennyi, illetve milyen DirectX, SM támogatású) és ezáltal néha igen nagy marhaságot ír.
  • MerlinW
    Integrált vidókártyával nem lesz gyorsabb.
  • stonesour
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz
    3 GB RAM
    videokártya: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

video RAM
    Required You Have
    256 MB 1.3 GB
  • tommygear
    végigvittem a gay tonyt is 10/9 néhány idegesítő küldetés miatt, am elmebeteg játék
  • ollie
    Azért leírhattad volna a pontos konfigot.
  • stonesour
    ja és origi
  • macleody
    Énekelgesd csak.
  • stonesour
    ja és origi
  • stonesour
    Hali, segítség kéne, gyorsan

Van egy laptopom, a GTA IV nek mennie kellene rajta, a system requierements lab szerint. Elinditom, teljesen minimumon van a grafika, ennek ellenére nem megy rendesen, szagggat, kb 2 fps. A graphics nál 210/60 mb ot ír. Ez mi? Valaki segítsen!
  • RYO21
    Tudjátok hogy mi ez?
  • Caby
    1.) Ha warezos akkor húzás IDE

2.) Eredeti akkor idézem: "fixed it by updating .netframework (had to uninstall then reinstall them all) game is now working fine" vagy "You need to install the Visual C++ 2005 redistributable." amiket innen: .net framework 3.5 ; Visual C++ 2005 tölthetsz le. Sok szerencsét.
    Én úgy csinálnám, hogy teljesen eltűntetem még az írmagját is a játéknak, feltenném a .net frameworköt és a VisualC++-t utána mehet rá a game. Hajrá
  • Lacee86
    Hát de az nem hiszem, h normál dolog, h fele annyi FPS-sel megy, mint az alapjáték ugyanolyan beállítás mellett. Ha pl. olyan környéken vagyok, ami tök elhagyatott, nincsenek emberek, tök kevés megjeleníteni való van, ott is csak 16-18 FPS-m van, holott alapjátékban itt bőven 30 felett volt. Patch sem segített sajnos. Igaz alapjáték óta Win7-et raktam fel xp helyett, de hát ennek nem hiszem h sok jelentőségének szabadna lennie, mert más játék ugyanúgy megy Win7 alatt is mint XP alatt ment.
  • lacinkacinka89
    Hi! Feltelepitettem az EFLC-t és mikor indítanám ezt irja ki:
    SecuLauncher: failed to start application. [2000] -> 0x00000001
    MI lehet a baj?
  • CamelX
    Valakinek van tippe hogy miért nem akarja a saját zenéimet lejátszani az IndependenceFM? Próbáltam .mp3-al és .m3u-val is, complete scan-el, auto scan-el és quick scan-el is, de csak 0byte-os user data file-okat rak a könyvtárba, a rádióba pedig csak hírdetések mennek, a scan-ek pedig csak fél másodperces felvillanások, pedig a sima GTA IV-ben működött, csak az EFLC-ben nem
  • MerlinW
    Nem, a javításokat sosem érdemes feltenni.

Egyébként sokkal gyorsabb az EFLC mint az alapjáték, a hiba az ön készülékében lesz.
  • Lacee86
    Hali! Feltettem az EFLC-t, kipróbáltam, de nálam sokkal szarabbul megy, mint az alap játék. :( Ha jól tudom, van már vmi patch ehhez is, azt érdemes feltenni?
  • SL
    takaroggy ki
  • RYO21
    [spoiler]La ilaha illa Allah, ha la ili, hay yo
    Hili b'Allah, hey, hili bay yo[/spolier]
  • Lacee86
    Ne törődj velük! 1-2 kockának már hozzánőtt a segge a székhez, és sziámi ikertesója lett a fél millás atom PC-je.
  • unlimited94
    nekem win7 alatt van és jobban megy mint xp-n
  • ollie
    A VI-ot még elég nehezen, de a IV-et megpróbálhatod.
  • tommygear
    am csoportos táncor mikor lehet csinálni a gay tonyba? mindig csak 1 csajjal lehet
  • aradi13
    köszi szépen
  • Vlala #45749
    " Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások?
    Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a
    -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod.
    Növelheted az FPS számot, ha a -novblank kapcsolót is hozzáadod. "
  • chalezlopez
    Nincs kedvem xezer hsz-hez, de valaki megmondhatná, hogy kell GTA VI simát win7 alá felrakni... Előre is kösz!
  • aradi13
    Miért nem megy a FAQ? kéne a kód, amivel fel lehet oldani a mamória korlátozást, meg volt ha jól emlékszem, egy FPS növelő kód is... megvan valakinek?
  • Máté94
    El se indulna.........
  • RNadal1203
    hali tudom h hülye kérdés de hátha :) az 1.06.0-ás patchel se megy sm2.0-án? :) haverm megkért h kérdezzem meg mert neki nincs rege sg-n ;) előre is köszi :)
  • rage
    Ha itt fent a FAQ-ra kattintasz, akkor ezt találod benne többek közt:

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék előtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyű).