Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
köszi, akkor ez van<#nemtudom>#nemtudom>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
passz... én már a vice city óta nem hallgatok így zenét... winamp a megoldás... abban nem kell mindig ugyan azokat hallgatnom:D
Ötlet?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Abban az ablakban,ahova beírtad a kérdésedet, a jobb felsõ sarokban van egy üzenet, hogy mielõtt kérdeznél, olvasd el a FAQ-t, de mindegy..
íme egy részlet a 3 posztal lejebbi irományomból, mert ezek szerint még ez a oldalt sem sikerült végig nézni...
"Elõször is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új."
ha még mindíg érdekel a dolog akkor FAQ vagy az ma délelõtti irományomat tudom ajánlani.
púúúúú
megvetem a játékot, szeretnék online játszani, de nem tudok, mert a windows liveba nem enged bejelentkezni... megnyit egy internetes oldalt mikor regisztrálnék (valami xboxos...) és ott lehet regisztálni valamit, de se kódot, se mailt nem kér, csak ilyen vezetéknév, telefonszám, lakhely meg ilyenek... közben a játékot leteszi tálcára és mikor visszalépek a játékba, már kér egy mailt meg egy jelszót, amit elvileg ott kellett volna abban az xboxos f...s ban kitölteni, de nem is volt jelszó, meg mail megadás sehol ugye... a rockstar games socia clubba me sikerült jelentkeznem, de kéne a live is de igy.... régen, nem nyitott semilen szar xboxos oldalt, simán játékon belül regelt az ember és játszott live ban... ha tud, segitsen valaki pls, mert mar megöl az ideg...
Elõször is bocs, de nem olvastam el az egész fórumot, fogalmam sincs hogy volt e már poszt ebben a témában. Ha igen akkor még egyszer elnézést, csak jószándékból szeretnék infót megosztani:)
Szóval:
Steames cinkosomnak gondja akadt a gta4 és a WGL összeröffentésével, íme egy megoldás ha valaki másnak is ilyen problémája lenne, és még nem lelt megoldásra.
A windows registry-ben kell majd matatni, szóval aki nem ért hozzá, az ne csinálja, aki meg ért az is csak a saját felelõségére.
Én ezt XP-Hun-on csináltam sp3-al.
A gond az volt, hogy a live azt mondta, hogy frissíteni akar, de aztán a frissítés nem sikerült mert a hun-os XP-re nem jó a hotfix.
Registry-ben (regedit.exe) az alábbi dolgot írjuk át:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)
eddig 040e volt, most írjuk át 0409-re
vezérlõpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk be az USA-t valamint az idõzónát is tegyük oda (jobb alsó sarokban az órára dupla-klikk, és ott)
Windows újraindítása.
Elõször is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új.
A Rockstart-Social-Club-ban csinált account-unkat is állítsuk át amerikaira
Live frissítést tegyük fel, most már menni fog.
Windows újraindítása.
Live-ot indítsuk el, jelentkezzünk be, Live zárjuk be
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)
A 0409-et, most írjuk vissza 040e-re
vezérlõpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk vissza a dolgot Magyarországra, valamint az idõzónát is tegyük vissza GMT+1-re.
Windows újraindítása.
most már össze lehet engedni a Live-ot meg a Rockstar Social Group-ot egymással, és ha megszerették egymást, akkor akár a Social group-ban vissza is lehet a nemzetiséget állítani Magyarra, nem lesz gond.
Sok sikert:)
Na de mostmá ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Se nem verseny, se nem lõdözõs autós... sima autós^^
A big rigs azért nem jó mert ott versenyzel... ha nem is ellenféllel de magaddal:D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
10 évesen én a mecsót toltam a dzsetvában, (meg a Piroskát a kapualjban)<#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
vagy hogy van ez?
köszi!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.
Nekem minden mûködik a játékban(végre).Csak egy kis hiba van.A telefon teljesen néma.Használni tudom,bárkit fel tudok hívni,Niko tátog,stb.Minden más hang rendben,csak a telefonnál van ez. Olvastam arról,hogy az integrált hangkártyáknál baszakszik a hang.Nos nálam ez nem jött be.Mi lehet a gond?
Sakkoo.......Baszkiiii
Ha a közelben van egy taxi akkor csak nyomsz egy E-t és Niko kiált neki. ha van utasa akkoe továbbmegy de ha nincs akkor félrehúz. Ha nyomvatartod az F-et akkor tudsz beszállni utasként, de ehhez nem feltétlenül kell lestoppolni elég ha pl egy piros lámpánál odamész hosszan nyomsz egy F-et és Niko beül a taxiba vagy ha ünek benne akkor kiráncigálja az utast :D
hosszú E vagy F... nem tudom pontosan
Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.