54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • pisztácia
    Köszi szépen a válaszokat. Este fölrakom a patchet akkor.
  • CamelX
    Általánosságban véve legtöbb embernek az 1.04-es patch hozott leginkább javulást. Az EFLC viszont sokkal rosszabbul megy mint az alapjáték. Viszont én visszatérek Gay Tony után az alaphoz, mert ez a Lost and Damned inkább csak taszít, Louis-el is aprítottam a motorosokat ahol csak értem :P
  • MerlinW
    Valószínű, mert nekem sem jött meg se USA-bol a csomagom, se UK-ból.
  • Newfronter
    Van itt olyan ember aki megvette zavvi.com -ról és már megérkezett neki?(EFLC) 14.-én rendeltem, de valószínű a légtérzár miatt késik.
  • Warden
    Valószínű gépfüggő a sajátomon ( c2d E6850 @3ghz,4 gb-1333mhz,9800 gt) 20-25 fps-ről 40-45 fps re módosult.Megszüntek az akadások folyamatos a kép, illetve éjszakai esőnél azért még érezhető egy kis szaggatás.Összességében viszont egy nagyon eltalált patch, az árnyékolást sikerült optimalizálni.
  • Warden
    Köszi este kipróbálom.
  • MerlinW
    Gépfüggő. Nézd meg magad.
  • pisztácia
    És kérdeznék meg egy olyat hogy kb mennyivel csokken a gepigenye?? Mert nekem ha minden le van véve kb 20 FPS-em vani, amin játszhatatlan... KB a patch mennyivel növelné meg?
  • pisztácia
    köszi szépen.
  • bertino
    igen.
    nem.
  • pisztácia
    -"a patch után sokkal jobban is megy" ezt hogy erted? kissebb a játék gépigénye???
    Ja és az igaz hogy az uj resznek eleve kissebb a gepigenye, mert optimalizálták??
  • tommygear
    nyomogatni kell gyorsan nem nyomni
  • Warden
    Sziasztok!Felraktam ismét a gta IV.-et az 1,6 os patch után , sokkal jobban is megy és mielött nekiállnék az EFLC nek mondom végigtolom az alapjátékot mégegyszer.Semmi gond nem is volt a játék során viszont most befejezésként a DEAL részt választottam (iszonyatosan irritáló alak számomra Roman gondoltam haljon meg) és a helikopteres üldözős résznél mikor fel kéne kapaszkodnia Nikonak a helikopterre nem történik semmi.A space-t kell(ene?) nyomni de semmi,vagy 10x nekiugrottam a questnek a végeredmény ugyanaz.Egy idő után Niko leesik az utcára hiába nyomom a spacet-t vagy akármelyik billentyűt.Ez valami bug a patch miatt vagy van esetleg valami trükk? Előre is köszi a segítséget.
  • CamelX
    Okoska, vannak itt páran akik szívesen olvasgatják a topicot, nem csak írnak bele vaktába, így az ember nem szeretné h 10 soron keresztül ugyanazok a kérdések és válaszok ismétlődjenek.
  • MerlinW
    Miért, nem írtam oda?
  • lacinkacinka89
    Miért olyan qrva nagy fáradtság volt oda írni, hogy "nem lehet"? Am kösz az infot!
  • Lord Myn
    Nekem is ez van, lejjebb kell venni a beállításokat egy kicsit... az új patch memória helyett processzoridőt zabál. :)
  • RYO21
    Megvan, Joli a neve. xD
  • MerlinW
    12 hozzászólást sem olvasol vissza... tanuljatok már meg fórumozni. Ez nem tudakozó, hanem fórum.
    Reklám blokk: "Ahol az írás megmarad."

Nem, nem lehet.
  • lacinkacinka89
    Amugy ezekben a részekben is lehet (lost and damned, the ballad of gay tony) ruhákat vásárolni?
  • lacinkacinka89
    Köszönöm a segítséget! Megoldódott! :D
  • harmadas
    Nem tudja vki hogy miért van az hogy az alapjáték ment rendesen 1.4el episodes meg szagat?
  • Vlala #45801
    Igenb, de itt részletgazdagabban ki van dolgozva az egész.
    Pl. telefonon bejelented, hogy baleset történt, ég a fél autópálya, erre kijönnek, és ők is égnek. A kiérkező mentők csinálnak még három hullát, de a balesetest (aki véletlenül lefejelt egy baseball-ütőt) nem látjkák el, hanem körülnéznek, és szidják a telefonbetyár nénikéjét.
    A rendőr amegáll az út közepén, kiszáll, letartóztat valakit, és amíg kíséri vissza a járőrkocsihoz, megáll mögötte még egy rendőr, és leordítjaa kollégája fejét, hogy hogy lehet itt megállni...
  • Piloss
    miért,talán mást állítottam?
  • MerlinW
    Mondta valaki, hogy nem voltak?
  • TaRka0107
    Ezek mindegyik GTA-ban megvoltak....
  • Piloss
    vagy nincs jobb amikor a mentők a gyalogosokkal teli járdára felhajtva közelítik meg a baleset helyszínét
  • Vlala #45796
    Csináltam egy kisebb katasztrófát Liberty City útjain (pedig becszó, én csak parkolni akartam), kigyulladt az autóm egy dugó közepén, ezzel kisebb láncreakciót indítottam el, összesen 27 autó robbant fel.
    Az ötödik robbanásnál hívtam a tűzoltóságot, akik kijöttek, beleparkoltak a tűz közepébe, kiszálltak, meggyulladtak és meghaltak, a tűzoltóautó szintén a lángok martaléka lett. Jó, hogy legalább ők értenek a munkájukhoz...
  • MerlinW
    ~3Ghz + 4mag amin igazán jól érzi magát. Monjuk nálam 3,6Ghz+2maggal sincs különösebb probléma. 4GB memória alap neki, és minimum 512MB GDDR3-as videómemória. 1GB GDDR5 viszont ajánlott.
  • DeerHunter01
    procit
  • CamelX
    És itt jön be a kérdés: akkor mit eszik ez a játék ennyire? :D mert hogy nem pizzát az biztos :P de a videó memória számláló se sokat ér, mert akiknek zöld zónában van, azoknak is ugyanolyan szaggatós.
  • DeerHunter01
    nem lehet, csak a lakásodban tudod cserélgetni őket.
  • Gyocsika
    Hali!

Gay Tonyban lehet valahol ruhát venni ?

(Nem tudom miért, de a Muteros küldetést nem akarja nekem betölteni :S )
  • Lord Myn
    Ez mondjuk így nem igaz... Nálam is rosszabul fut az EFLC vagy az 1.0.6.0-s GTA4, mint az eggyel korábbi patch-es GTA4 (pl. 70-es látótávval + minden Very High és 10-es éjszakai árnyékok a régi patch-vel teljesen folyamatos volt, az új patch/EFLC-vel meg 35-ös látótáv + árnyékok High + éjjeli árnyék OFF! folymatos csak, ha feljebb veszem, akkor időnként nagyon beszaggat). Egyedül az lett jobb benne, hogy valamivel szebbek a nappali árnyékok és nem zabája annyira a Rendszer/Video RAM-ot, de mondjuk ezzel a részével pont nem volt gondom, mert ezekből van bőven...
  • Prince of Máté
    Hali!

Eredeti gamem van, ha felpatchelem a legújabb verzióra, és a No-DVD exével indítom, akkor 1.0 a játék? Vagy marad a patchelt?
  • Kit--Kat
    Ez a csaj a Masionett 9 biztonsági szobájából van, aki ha olyat gondol szó nélkül leszopja Tonyt. miközben a rendre figyel.
  • ldavid
    episodes nekem még nincs meg, de akkor mér van ebben a könyvtárba a patch?
    /combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip
  • Lacee86
    Ok, sejtettem. :) Hát asszem kénytelen leszek hanyagolni az EFLC-t meg úgy alapból a GTA IV-et, míg nem lesz vmi jobb gépem. Hát ez mondjuk sajna nem mostanában lesz... :(
  • bertino
    naná.
  • Lacee86
    Kissé hülye kérdés, de ez a 1.0.6.0 patch csak az alap játékhoz jó, ugye? :)