Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso

igy jártam :D

Sakkoo.......Baszkiiii

nah igen, mert az folytatódik tovább a zsebemben levõ mp3 lejátsztóbanXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

És nem maradsz az autóban, mert "Húú ez jó szám!" <#hehe>
Csabesz6
:)
köszi, akkor ez van<#nemtudom>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pedig elvileg mindent megcsináltál
passz... én már a vice city óta nem hallgatok így zenét... winamp a megoldás... abban nem kell mindig ugyan azokat hallgatnom:D

Valaki egy save file-t küldjön pls! 3. kell újrakezdenem! Mindig elfelejtem kimenteni. :S Olyan 50% körül jó lenne. +-10%
Csabesz6
Betettem a zenéket a My Music mappába, de az Independence FM-en csak reklám megy, sosem kezdõdik a muzsika.Nyomtam már qiuck scant meg complete scant is, ki be kapcsolom a shufflet, de semmi.Csak a duma duma...

Ötlet?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

elitehun
Tedd amit n3whous3 mondott és használd hozzá ezt a programot és azokat az adatokat add meg mert leellenõrzi hogy az ország meg telszám stimmel-e. Válaszd pl angliát vagy USA-t
Hali,

Abban az ablakban,ahova beírtad a kérdésedet, a jobb felsõ sarokban van egy üzenet, hogy mielõtt kérdeznél, olvasd el a FAQ-t, de mindegy..
íme egy részlet a 3 posztal lejebbi irományomból, mert ezek szerint még ez a oldalt sem sikerült végig nézni...

"Elõször is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új."

ha még mindíg érdekel a dolog akkor FAQ vagy az ma délelõtti irományomat tudom ajánlani.
n3whous3
nem támogatott Magyarországon a live, regisztrálj be újra egy kamu névvel meg lakcímmel (anglia pl).

púúúúú

Nathan66
http://kep.ivpicture.hu/272321.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Nathan66
hello
megvetem a játékot, szeretnék online játszani, de nem tudok, mert a windows liveba nem enged bejelentkezni... megnyit egy internetes oldalt mikor regisztrálnék (valami xboxos...) és ott lehet regisztálni valamit, de se kódot, se mailt nem kér, csak ilyen vezetéknév, telefonszám, lakhely meg ilyenek... közben a játékot leteszi tálcára és mikor visszalépek a játékba, már kér egy mailt meg egy jelszót, amit elvileg ott kellett volna abban az xboxos f...s ban kitölteni, de nem is volt jelszó, meg mail megadás sehol ugye... a rockstar games socia clubba me sikerült jelentkeznem, de kéne a live is de igy.... régen, nem nyitott semilen szar xboxos oldalt, simán játékon belül regelt az ember és játszott live ban... ha tud, segitsen valaki pls, mert mar megöl az ideg...

elitehun
Ez nem PC topik hanem Játékosok fóruma csak ide fõleg PC-sek járnak ;)
SL
van konzolos topik.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Üdv:

Elõször is bocs, de nem olvastam el az egész fórumot, fogalmam sincs hogy volt e már poszt ebben a témában. Ha igen akkor még egyszer elnézést, csak jószándékból szeretnék infót megosztani:)

Szóval:

Steames cinkosomnak gondja akadt a gta4 és a WGL összeröffentésével, íme egy megoldás ha valaki másnak is ilyen problémája lenne, és még nem lelt megoldásra.

A windows registry-ben kell majd matatni, szóval aki nem ért hozzá, az ne csinálja, aki meg ért az is csak a saját felelõségére.

Én ezt XP-Hun-on csináltam sp3-al.

A gond az volt, hogy a live azt mondta, hogy frissíteni akar, de aztán a frissítés nem sikerült mert a hun-os XP-re nem jó a hotfix.

Registry-ben (regedit.exe) az alábbi dolgot írjuk át:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)

eddig 040e volt, most írjuk át 0409-re

vezérlõpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk be az USA-t valamint az idõzónát is tegyük oda (jobb alsó sarokban az órára dupla-klikk, és ott)

Windows újraindítása.

Elõször is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új.

A Rockstart-Social-Club-ban csinált account-unkat is állítsuk át amerikaira

Live frissítést tegyük fel, most már menni fog.

Windows újraindítása.

Live-ot indítsuk el, jelentkezzünk be, Live zárjuk be

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)

A 0409-et, most írjuk vissza 040e-re

vezérlõpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk vissza a dolgot Magyarországra, valamint az idõzónát is tegyük vissza GMT+1-re.

Windows újraindítása.

most már össze lehet engedni a Live-ot meg a Rockstar Social Group-ot egymással, és ha megszerették egymást, akkor akár a Social group-ban vissza is lehet a nemzetiséget állítani Magyarra, nem lesz gond.

Sok sikert:)
xyxyxyyíxíysxíaxÍYxíydxAsíasASASDASDASD xdddddyXDDD
Játszik valaki xbox live-on multit? Tegnap vettem xboxot, és szeretnék multizni egy jót, magyarokkal lehetõleg.
fery02
jah, sima autós. Ezért én is. :)
Na de mostmá ON

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hát de nem?
Se nem verseny, se nem lõdözõs autós... sima autós^^

A big rigs azért nem jó mert ott versenyzel... ha nem is ellenféllel de magaddal:D

fery02
FFFÚÚÚÚ

elitehun
Nekem meg a Big Rigs: Over the Road Racing <#idiota>
fery02
Nekem is ez jutott eszembe.

SL
minden live-os játéknál így van.

elitehun
A vége persze lemaradt XD. tehát ha fordítani kell valamit (és a játékkal kapcsolatos) akkor rakd ki a fórumra. :)
elitehun
Mért?
Csabesz6
Ennyi beteg embert!:DDDD

10 évesen én a mecsót toltam a dzsetvában, (meg a Piroskát a kapualjban)<#idiota>

balint1111
valaki tud jól angolul?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

balint1111
Ki tud nagyon jól angolul?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Lunki88
Köszi, így már világos.
terep2

Haho! Nem tud valaki olyan jatekot, ami nem autos-lovoldozos stb... es nem verseny, es autos jatek? lecci!
elitehun
Ahhoz hogy multizni tudjál kell egy Live account. Amikor regisztrálsz Live-ra akkor kéri a CD kulcsot de ha már egy másik játékkal regisztráltál Live-ra akkor ez a CD kulcs már nem fog kelleni hacsak nem regisztrálsz még egyszer Live-ra
Lunki88
Ha már az accountnál tartunk a multihoz tartozó cd kulcsot mikor kéri a játék? Mert mikor lejött steamen a game kiírta hogy multiban fogja kérni ezt a kódot. Többször is felmentem már neten játszani de még egyszer sem kérte. Akkor most hogy is van ez?
köszi, és ugyanígy van a többi live os játékkal is? nem tudod véletlen?
SL
persze! akárhány accountba beírhatod, de egyszerre csak egy accountal tudsz játszani a cd-kulcsal.

gamertagom: ImDOBRONSKI
ha van már egy live os accom amiben benne van a kulcs, és késõbb lesz egy másik, akkor oda beírgatom majd a kulcsot újra?

vagy hogy van ez?
SL
ldavid: Légyszíves írd már át a SentineL H gamertagomat SentineL xHUNx-re!
köszi!

Köszi:) Az elején még nem figyeltem az instrukciókat, valszeg ezért maradt ki ez a rész nekem..:)

Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.

Hali!
Nekem minden mûködik a játékban(végre).Csak egy kis hiba van.A telefon teljesen néma.Használni tudom,bárkit fel tudok hívni,Niko tátog,stb.Minden más hang rendben,csak a telefonnál van ez. Olvastam arról,hogy az integrált hangkártyáknál baszakszik a hang.Nos nálam ez nem jött be.Mi lehet a gond?
Senki?

ronso
ez aztán a vegyesvágott...left 4 dead zene ,meg half life,,bexarás :D

Sakkoo.......Baszkiiii

Lunki88
reménytelen
A pcdome cikkírója is így járt, mert nem olvassák el figyelmesen a feliratot, amikor a taxifogást tanítja. Ahhoz, hogy utasként szálljon be az ember, nyomva kell tartani az F-et, ha el akarod lopni a taxit, csak lenyomni.
Ezen röhögtem egyet. :D Én úgy jártam, hogy lestoppoltam a taxit, odamentem, erre kiráncigálta a sofõrt. <#banplz>
elitehun
Hát hogy a fenébe ne lenne elérhetõ :D
Ha a közelben van egy taxi akkor csak nyomsz egy E-t és Niko kiált neki. ha van utasa akkoe továbbmegy de ha nincs akkor félrehúz. Ha nyomvatartod az F-et akkor tudsz beszállni utasként, de ehhez nem feltétlenül kell lestoppolni elég ha pl egy piros lámpánál odamész hosszan nyomsz egy F-et és Niko beül a taxiba vagy ha ünek benne akkor kiráncigálja az utast :D
elvileg az elsõ küldetéseknél kiírja
hosszú E vagy F... nem tudom pontosan

Valaki tud segíteni hogyan tudok taxit hívni, ha egyáltalán elérhetõ ez a funkció PC-n?

Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.

elitehun
Nálam viszont nincs ilyen hiba (1.04 patch)
reménytelen
Csak a lelkiismeretem megnyugtatása végett felraktam a 9.10-es drivert, de teljesen ugyanolyan, úgyhogy valószínûleg patch probléma (egyébként ezt sejthettem volna abból is, hogy Zeller01 írta, hogy gtx260-nal is ugyanilyen, szóval nem lehet ATI driver hiba). Mindegy, egyelõre ez van , visszarakom a 9.12-t...