Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M3N78 AM2+/AM3 alaplap ; AMD64 X2 4200+ (2x2,1GHz); Kingmax 4GB Ram; ATI 4650 512MB videókari
Turn Me On Dead Man
Csak ott 101%ig ki kell tolni a játékot, és aztán minden épületbe be lehet jutni + felold 3 óriási szigetet. És repülõket is lehet vezetni. Állítólag el lehet velük repülni Vice City-be!
Szóval neked már csak 1%-ot kell megcsinálnod.
<#banplz>#banplz>
Johnny Klebitz-el a The Lost and Damned-ben, és Luis Fernando Lopez-el a The Ballad of Gay Tony-ban
OFF
Errõl jut eszembe, mikor még pici voltam haver beetetett, hogy Mafiába, ha Free Ride-ba összegyûjtünk 60000$-t, akkor be lehet majd menni mindegyik házba. Akkoriban még nem igazán figyeltem a dolgok közötti összefüggésekre, szóval vérszemet kapva küzdöttem, aztán persze koppantam a végén. 😛
ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
de vigyázz az autókra ha összetöröd kevesebbet kapsz érte
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet Stevie autólopós küldetéseit befejezni? Megtaláltam a barna Bobcat-et de aztán mit kell csinálni??
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Szeretném megkérdezni hogy ha letöltök egy 100% os mentést azt hogyan tudom berakni? Probáltam az xlivewrapper-el de hibajelentést ír ki ha elindítom a játékot! Tudna valaki segíteni ebben, meg honnan töltsek le egy normális 100%os savegame-t?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
és igen win7-re is át tudod vinni,csak akkor máshova kell másolni a mappákat
a házad elõtt vannak parkolóhelyek,oda 2 vagy 3 kocsit be tudsz rakni és nem tûnik el
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
valaki tudna segíteni?
akinek van kedve másszon fel játszani egy kicsit!
LIVE nevem : Zeller0001 asszem nincs több 0... 😄
. : Z E L L E R : .