54919
-
huszattila #46454 Én se akadtam el hogy elmondjam profilt csináltam!!! -
#46453 Azért a profilkészítésnél nem akadtam el. -
#46452 segítettünk neki, de nem ért belőle
ezek után mit foglalkozzunk vele? segítsd neki akkor te ne csak a szentbeszédet nyomasd -
janika1972 #46451 Nembaj,azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak,nem lehurrogni kell a másikat.Te is béna voltál az elején nem? -
#46450 Istenem....ha valaki már ott elakad hogy csináljon magának egy profilt akkor miről beszélünk ?
-
janika1972 #46449 Hagyd a fenébe ,nem érdemes itt vesződni velük.Normális segítséget úgyse kapsz itt.Szerintem keress másik fórumot ahol értelmesebb emberek vannak.Itt csak a fikázás megy állandóan,meg aki nem profi azt leugatják folyamatosan a bunkók.Erről ennyit! Téged is lehordtak látom... -
xxxpaulxxx #46448 Ez kegyetlenXD
Bementem a Hercules klubba... elkezdtem táncolni egy lánnyal és utána jött egy ilyen csoportos gombnyomogatós táncjelenet... azt a sok ratyit, ahogy rázta mögöttemXDXDXD -
#46447 Ezt nem értem! Felraktam az 1.0.4.0-s patch-et, előjön a Social nagyba beírom az e-mail-t , jelszót , le okézom, tölt és nem történik semmi ! Előjön újra az a szar social.
Mi az Istenért frissítette magát ez a gyökér, ha saját magát b*szta el? -
huszattila #46446 köszi tommy gear ha nem lesz más akkor azt csinálom de majd megkérdezek valakit ismeröst vagy nemtom hátha valaki játszott vele mert itt nem nagyon segitenek azért köszi!! -
#46445 akkor viszont fogyatékos vagy nemtudok mást mondani -
#46444 nem szar, csak nem nőttél fel hozzá eléggé.
pofonegyszerű logika az egész. -
dupcsik #46443 ha a játékkal foglalkoznál akkor olvasnád mi a problémám te nagyon okos gyerek, ezen már rég tul vagyok amit javasoltál, nem találtam a problémámra megoldást azért irtam ide, de nem tudtam hogy ez egy vetélkedö -
#46442 hát ja :S
énis másfél hétig nyomtam egyfolytában, ki se kapcsoltam a gépet addig, te is tedd ezt megéri jó game -
huszattila #46441 De ez igy nagyon szar hogy alapbol neml ehet menteni a játékba !!! -
#46440 akkor mutass képet róla vagy vmi -
huszattila #46439 Basszus sajnálom hogy nem értem csak most kezdtem vele játszani.Addig ejutok hogy rámegyek a Create New Profil-re és ott megadtam mindent el is fogadom meg beirom a cimem meg monden de utánna valami Xbox-os hülyeséget ad be!!!! -
#46438 töröld le a játékot, komolyan ha már itt elakadsz akkor mit akarsz? -
#46437 a játékban nincs amúgy mentési lehetőség , egyhuzamba kell végigvinned, énis 1 héten át ki se kapcsoltam a gépet csak gta-ztam egyből mikor hazajöttem -
huszattila #46436 Huu gyerekek nekem ez igy magas letudná valaki lépésröl lépésre irni utánna nemzaklatlak titeket tovább!!!! -
#46435 Create New Profil...adja magát. -
#46434 fail. -
huszattila #46433 bocsi ha idegesitelek ezzel de bemegy az ágyam hoz bejön a mentés és ez a Live valami hülyeség kiirja hogy Create New Profil meg Use Exiting Live Profil itt melyikre mennyek gondolom az elsö hogy ott lehet regisztrálni ???? Mert rámegyek a másodikra ott meg valami cd Key kell neki???? -
Vlala #46432 Beállni mögé. Jön a videó. -
#46431 de sztem a warez miatt nem megy tovább neked, mert ezt még a hülye is megtudja csinálni -
#46430 hát ezt nem fogod hetekig, ez rövidebb de tartalmas nem mint a san andreas a 150 unalmas és idegesítő küldetéseivel -
#46429 van 1000+1 végigjátszás az interneten beírod keresőbe a küldetés nevét és megnézed, nekünk is ugyanannyi idő lenne megnézni mint neked -
#46428 csinálsz egy offline profilt ha nem multizol, ha meg igen akkor egy onlinet . -
huszattila #46427 de kell ez a live valami be kell regisztrálni vagy csak simán oda mek?? -
#46426 házadban az ágyhoz odamész és ott. -
huszattila #46425 Sziasztok én most kezdtem játszani a játékkal és nemtom hol lehet menteni a játékba olvasgattam a forumot de fogalmam nincs ezekböl a játékba nemtaláltam semmi helyet ahol tudnék menteni valaki tudna ebben segiteni????? -
#46424 Letöltöttem egy másik patchet , de ugyan ezt írja ki!
Vissza rakom az 1.0.4.0-t ! -
#46423 Az alap GTA4 hány órás, van annyi mint a San Andreas volt? Azt hetekig toltam -
#46422 rossz kérdésre nyomta a válasz gombot..
#46419 re válaszolt
-
vasziszdasz #46421 Mit csináljak ezzel? -
#46420 -
#46419 Sziasztok.
Stevie-nek kell lopni autokat de egyet nem tudom hol van?
Ezt:There·s always a DF8-90 in te Car Park under the station by the amusement park.?
Na ez hol van?Segitsetek.KÖszönöm.Sziasztok.
-
vasziszdasz #46418 Az a Francia Tamás. -
#46417 Fiúk.
Egyre romlik a helyzet.
Már a CCC-ben is feltette mindent maxra,és engedélyeztem mindent,hátha azért nincsenek rendes textúrák,de semmi. :S
Aztán meg ha megyek az autóval,hátranézek,egy idő után beragad a gázpedál,hiába fékelem,és a kamera pedig ide-oda mozog.
Mintha valaki rángatná... -
bacsigy #46416 tud valaki segíteni?
-
dupcsik #46415 ha befejeztétek ezt a gyerekes vetélkedöt lehetne a játékrol beszélgetni
hello! az escuela of the streets küldiben mit kell csinálni hogy a diler kiszáljon a kocsibol,
mert a raktárig követem ott vártam rá 3x vagy 4x vagy 10 percet és ül az autoba és nem történik semmi
köszi a segitséget