54919
-
pdani512 #46494 Sziasztok.
Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek valaminek a kocsival a kép elkezd rázkódni.
Mit csináljak? -
#46493 Kérdezd meg a warez topikban -
n3whous3 #46492 elvileg ugyanúgy lehet belepakolni újakat. Gondolom arra gondolsz, az alap kocsik ugyanúgy benne vannak C: -
#46491 csáó a kocsik jók a gta 4 episode from liberty cityhez? mármint a gta 4 sima kocsijai -
xxxpaulxxx #46490 Poén, humor-vagy talán nem tudod mi az? -
#46489 Játékba,GTA4-vagy talán nem tudod mi az? -
#46488 :D -
n3whous3 #46487 hát ha anyukád megengedi, vigyed -
#46486 Sziasztok.
A K****t-fel lehet vinni a Lakásomba? -
pdani512 #46485 Sziasztok.
Tegnap megszereztem a játékot,de amikor például:ütközök,és a kép elkezd rázkódni és nem hagyja abba.
Mit tudok ez ellen csinálni?
-
xxxpaulxxx #46484 Yusuf egy igazi cigányXD Jaja ahogy mondtad... mindent ellop... és ami kegyetlen... mindent aranyba önt:D De rohadt nagy arc... ő volt a legszimpibb mellékszereplő... aztán persze Tauni:D
Amúgy most vittem végig... fantasztikus volt ez a 2 kieg:) Lassan végig kéne vinnem az alap 4et is:D
Amúgy a legjobb az egészben, hogy ugye összekapcsolódik a 3 történet... mind3 főhős egymás ellen dolgozik... de mégsem tudod utálni egyiket sem, mert mindhárom pozitív antihős:D -
Vlala #46483 Ezek a Kibbutzok már csak ilyenek. Tipikus norbiápdét család.
A kiegben is vannak durva jellemek:
A motorosban ott van Ashle,az enyhén szétcsúszott exbarátnő (én bírtam), Stubbs és inasa (no comment), a Tonyban az előbb említett Mori, Margot (szintén exbarátnő), vagy például a megszállott Yusuf, aki bármit megvehetne, de inkább mindent ellop, mert az nagyobb poén... -
xxxpaulxxx #46482 GTAIV- ben nem gondoltam volna, hogy lesz a Brucie-nál irritálóbb ember...
Hát most rá kellett jönnöm, hogy a tesója 2x is túltesz rajta:D -
#46481 Na sikerült elindítani! Végreeeeee :D -
n3whous3 #46480 -
n3whous3 #46479 -
#46478 Az viszont már tuti hogy nem a javítás hibája. Itt szinte mindenki 1.06-al játszik.
Valami el lett keffentve. Telepítsd újra. -
#46477 De el se indul! -
#46476 Nyomd meg a beállításokban az "recommended" gombot, fogadd el, indítsd újra a játékot, majd úgy növeld a grafikai beállításokat, hogy zöld maradjon a memóriaszámláló. -
#46475 Azok nem lesznek benne, viszont kapsz teljesen új árnyékolás rendszert, textura és memória tuningot és egy pár új grafikai beállítást. -
#46474 Eddig is így frissített és mindig jó volt. Most nem tudom mi lelete ezt a ................ ! -
#46473 érdekes nekem jó és persze mindenkinek :) -
#46472 Milyen balfasz? Gyökér le legyél már! Beléptem a játékba ott kérdezte hagyom e frissíteni , hagytam azóta is szar! -
#46471 attól mert te balfasz vagy másnak lehet h jó lesz -
#46470 miért lennének?
ilyne hülyeséget már megint... -
#46469 Ne rakd fel. Amióta felraktam elb*szta az egész játékomat. -
#46468 Hello!
Lenne egy kérdésem.Ha felteszem a GTA IV-re a legújabb patch-t,akkor benne lesznek azok az új cuccok,amik az Episodes from Liberty City-be -
xxxpaulxxx #46467 És hogy én ennek mennyire örülök, hogy egy jó 10 perces küldetést nem kell újrakezdeni 3x:D -
#46466 A melegbárban kell 2-3x megtáncoltatni az egyetlen lányt hiba nélkül. -
#46465 de ezt a csoportos táncot hogy kell előhozni? megakarok csinálni egy achit amihez kéne, de nekem sose adja be... várni kell vagy mi? nekem mindig csak 1 emberrel lehet táncolni -
#46464 Köszi a válaszokat a nehézséget illetően! Örülök neki, mert pl GTA IV-ben szükség van azért valamilyen szintű ügyességre, hogy főküldetések közben meghalljunk, (főleg ha rendőri körözésünk sincs).
Amúgy olyan érdekes, ugye a legfapadosabb rész az a legelső, felülnézetes GTA, de ott mégis 1 pisztoly lövéstől már ki is feküdtünk. Ezt tetúzte még, hogy ott célozni rémálom volt, míg mindenki célirányosan lőtt felénk.
Na, abban volt kihívás, 3D-s GTA-k hozzá képest már kutaf@szok nehézségre. :) -
#46463 Vannak nehezebb a küldetések, viszont több a checkpoint, már küldetések közben is vannak, nem csak az elejükön. -
#46462 A játék kézikönyvében (steam esetében digitális) le van írva, hogy mit kell csinálnod Live-al. Ott van a FAQ is a fejlécben. Ha pedig nem eredeti a játék, irány a warez topik:) -
xxxpaulxxx #46461 Én san andreasban a stuntplane-t imádtam... mással nem is közlekedtem:D -
xxxpaulxxx #46460 Jajjbazdmeg
Alapjáraton... offline profilt akar csinálni nem?
Akkor... valszeg nem eredeti a játékat...
akkor...ne itt keresse a segítséget -
#46459 Én bírtam a San andreast, csomó eszement dolog volt benne amin lehetett röhögni (pl poroltó, rakéta stb), remélem ebbe is lesz,1 hét múlva végre kipróbálhatom. -
#46458 mit értessz kihívás alatt? nehezebbek e a küldik? nehezebbek, de ezek se megoldhatatlanok, de nagyobb a kihívás mint a 4ben volt sztem -
#46457 Vannak már itt, akik végig játszották a DLC-ket. Azokban van-e már kihívás egyjátékos kampányt illetően? -
janika1972 #46456 Nem tudom a FAQ minek van ott felül? Senki nem látja? -