54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • pdani512
    Sziasztok.
    Tegnap megszereztem a gta 4-et,de amikor játszok és például nekimegyek valaminek a kocsival a kép elkezd rázkódni.
    Mit csináljak?
  • MerlinW
    Kérdezd meg a warez topikban
  • n3whous3
    elvileg ugyanúgy lehet belepakolni újakat. Gondolom arra gondolsz, az alap kocsik ugyanúgy benne vannak C:
  • HEMAXXI
    csáó a kocsik jók a gta 4 episode from liberty cityhez? mármint a gta 4 sima kocsijai
  • xxxpaulxxx
    Poén, humor-vagy talán nem tudod mi az?
  • Fönix19
    Játékba,GTA4-vagy talán nem tudod mi az?
  • REPS0L
    :D
  • n3whous3
    hát ha anyukád megengedi, vigyed
  • Fönix19
    Sziasztok.
    A K****t-fel lehet vinni a Lakásomba?
  • pdani512
    Sziasztok.
    Tegnap megszereztem a játékot,de amikor például:ütközök,és a kép elkezd rázkódni és nem hagyja abba.
    Mit tudok ez ellen csinálni?
  • xxxpaulxxx
    Yusuf egy igazi cigányXD Jaja ahogy mondtad... mindent ellop... és ami kegyetlen... mindent aranyba önt:D De rohadt nagy arc... ő volt a legszimpibb mellékszereplő... aztán persze Tauni:D

Amúgy most vittem végig... fantasztikus volt ez a 2 kieg:) Lassan végig kéne vinnem az alap 4et is:D

Amúgy a legjobb az egészben, hogy ugye összekapcsolódik a 3 történet... mind3 főhős egymás ellen dolgozik... de mégsem tudod utálni egyiket sem, mert mindhárom pozitív antihős:D
  • Vlala #46483
    Ezek a Kibbutzok már csak ilyenek. Tipikus norbiápdét család.
    A kiegben is vannak durva jellemek:
    A motorosban ott van Ashle,az enyhén szétcsúszott exbarátnő (én bírtam), Stubbs és inasa (no comment), a Tonyban az előbb említett Mori, Margot (szintén exbarátnő), vagy például a megszállott Yusuf, aki bármit megvehetne, de inkább mindent ellop, mert az nagyobb poén...
  • xxxpaulxxx
    GTAIV- ben nem gondoltam volna, hogy lesz a Brucie-nál irritálóbb ember...
    Hát most rá kellett jönnöm, hogy a tesója 2x is túltesz rajta:D
  • Falkon
    Na sikerült elindítani! Végreeeeee :D
  • n3whous3
  • n3whous3
  • MerlinW
    Az viszont már tuti hogy nem a javítás hibája. Itt szinte mindenki 1.06-al játszik.

Valami el lett keffentve. Telepítsd újra.
  • Falkon
    De el se indul!
  • MerlinW
    Nyomd meg a beállításokban az "recommended" gombot, fogadd el, indítsd újra a játékot, majd úgy növeld a grafikai beállításokat, hogy zöld maradjon a memóriaszámláló.
  • MerlinW
    Azok nem lesznek benne, viszont kapsz teljesen új árnyékolás rendszert, textura és memória tuningot és egy pár új grafikai beállítást.
  • Falkon
    Eddig is így frissített és mindig jó volt. Most nem tudom mi lelete ezt a ................ !
  • tommygear
    érdekes nekem jó és persze mindenkinek :)
  • Falkon
    Milyen balfasz? Gyökér le legyél már! Beléptem a játékba ott kérdezte hagyom e frissíteni , hagytam azóta is szar!
  • tommygear
    attól mert te balfasz vagy másnak lehet h jó lesz
  • tommygear
    miért lennének?
    ilyne hülyeséget már megint...
  • Falkon
    Ne rakd fel. Amióta felraktam elb*szta az egész játékomat.
  • Barrett 50 Cal
    Hello!
    Lenne egy kérdésem.Ha felteszem a GTA IV-re a legújabb patch-t,akkor benne lesznek azok az új cuccok,amik az Episodes from Liberty City-be
  • xxxpaulxxx
    És hogy én ennek mennyire örülök, hogy egy jó 10 perces küldetést nem kell újrakezdeni 3x:D
  • MerlinW
    A melegbárban kell 2-3x megtáncoltatni az egyetlen lányt hiba nélkül.
  • tommygear
    de ezt a csoportos táncot hogy kell előhozni? megakarok csinálni egy achit amihez kéne, de nekem sose adja be... várni kell vagy mi? nekem mindig csak 1 emberrel lehet táncolni
  • fery02
    Köszi a válaszokat a nehézséget illetően! Örülök neki, mert pl GTA IV-ben szükség van azért valamilyen szintű ügyességre, hogy főküldetések közben meghalljunk, (főleg ha rendőri körözésünk sincs).

Amúgy olyan érdekes, ugye a legfapadosabb rész az a legelső, felülnézetes GTA, de ott mégis 1 pisztoly lövéstől már ki is feküdtünk. Ezt tetúzte még, hogy ott célozni rémálom volt, míg mindenki célirányosan lőtt felénk.

Na, abban volt kihívás, 3D-s GTA-k hozzá képest már kutaf@szok nehézségre. :)
  • MerlinW
    Vannak nehezebb a küldetések, viszont több a checkpoint, már küldetések közben is vannak, nem csak az elejükön.
  • MerlinW
    A játék kézikönyvében (steam esetében digitális) le van írva, hogy mit kell csinálnod Live-al. Ott van a FAQ is a fejlécben. Ha pedig nem eredeti a játék, irány a warez topik:)
  • xxxpaulxxx
    Én san andreasban a stuntplane-t imádtam... mással nem is közlekedtem:D
  • xxxpaulxxx
    Jajjbazdmeg
    Alapjáraton... offline profilt akar csinálni nem?
    Akkor... valszeg nem eredeti a játékat...
    akkor...ne itt keresse a segítséget
  • bakvarnyu
    Én bírtam a San andreast, csomó eszement dolog volt benne amin lehetett röhögni (pl poroltó, rakéta stb), remélem ebbe is lesz,1 hét múlva végre kipróbálhatom.
  • tommygear
    mit értessz kihívás alatt? nehezebbek e a küldik? nehezebbek, de ezek se megoldhatatlanok, de nagyobb a kihívás mint a 4ben volt sztem
  • fery02
    Vannak már itt, akik végig játszották a DLC-ket. Azokban van-e már kihívás egyjátékos kampányt illetően?
  • janika1972
    Nem tudom a FAQ minek van ott felül? Senki nem látja?
  • DeerHunter01