Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg csak dvd-s verzió lesz.
A játék elindul csak nincs menü ezzel lehet valamit kezdeni meg mikor az 1.0.0.4 patchet felrakom akor viszont már nem indul valami fatal error-t ír meg valami xlive.dll-t.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ati radeon HD4670 , AMD Athlon X2 dual core 4000+ asd
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Sakkoo.......Baszkiiii
púúúúú
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
link
csak fejbõl nem vágom ezeket, annyira nem merültem el a menüben, inkább a játékban 😊
#hhwnd
de esc-t megnyomod és a brief részen asszem találsz infókat hogy ki merre hány %
de ha jót akarsz csinálsz egy külön mentést Francisnak meg Derricknek 😄
#hhwnd
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
games for windows livet töröld le teljesen, majd szedd le a legfrissebbet
#hhwnd
Lenne egy olyan problémám, hogy mikor felrakom a GTA 4-et és megpróbálom elindítani nem csinál semmit vagy kiír egy hibaüzenetet,hogy Fatal error ,eg ijenek de legtöbször nem csinál semmit.
Windows XP SP3 van a gépre telepítve és a videókûrtya egy ATI HD 3450 512MB DX10 SM4,0
A választ elõrre is köszi
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: fiú
Város: Kisvárda
Honlap: <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#nezze>#nezze><#wave>#wave>
OMSI FOREVER!!!
4850
mivel ettõl a lifegéstõl semmit nem látok még nem élvezem
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ennél a küldetésnél tartok, hogy I'll Take Her.
itt
Sajnos elrontottam és mind a ketten meghaltunk. Most, hogy kijöttem a kórházból nem jelenik meg újra a küldetés ikonja, de Packie állandóan mégis hívogat. Az interneten kikeresem a csaj számát, de nem veszi fel. Lehet ezen mégis valahogy megoldást találni?
. : Z E L L E R : .
meg nem dobok ki pénzt olyanra ami nem biztos hogy fut a gépen és nem biztos hogy élvezni fogom!

😊