Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Most toltam vele több mint 30 percet hiba nélkül.
Lehet a cheat. :S Mivel végig vittem ezért élet és rendõr kiiktatót használok.
Most nem nyúltam az életeshez , nem volt gond.
De ez se biztos mivel kb fél éve megy a cheat s nem volt gond.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Köszi.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Megint segítség kéne.
Megyek-megyek , egyszer csak elkezd a kamera ide-oda lengeni , az autó magától megy.
Miért csinálja?
A játékom EREDETI !
Több mint fél éve tolom , nem tudom mi a baja.
Kérlek titeket segítsetek.
Üdv
Falkon
Janika: a vga egy gigabyte 260gtx oc edition.. gv-n260oc-896h-b pontosabban. Lehet hogy megvan az 50-60% is.
Különösebben nem izgat a probléma, majd megnézem win7-en. Mindenkinek jó szórakozást kívánok, byez.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/GTA_V_Irany_London
De hogy milyen város? LA meg SF elég unalom városok úgy egyébként. Hangulatra. New York ugye most volt. Belterjes város, úgymint Chicago meg stb ugyancsak lehet, hogy unalom, az maradjon Mafiának.
Esetleg akkor London lenne király cucc még tényleg. Azt soha nem "újították fel" a GTA LONDON óta.
Tokió túlzsófolt meg tech, az is unalmas lenne, vagy inkább úgy mondom, hogy nem érdekes. Esetleg még Moszkva 😄 Ezt a kettõt tudom újításnak elképzelni, hogy érdekes legyen meg hangulatos. Sõt Moszkvát is akkor még a rendszer váltás elé kéne rakni 😄 Atom lenne.
púúúúú
púúúúú
Közben javarészt külföldi fórumokon találtam pár ötletet mint pl a játék az elõre reprodukált képkockák számával(levettem egyre) de nem segített.
Szóval azt kérném hogy ha valaki szenvedett ugyanettõl a bugtól, és sikerült megoldania, ossza meg a mikéntjét velem.
Ha nem jön össze majd megnézem a köv kártyával win 7 alól, ha ott se jó akkor meg tojok rá, és nem veszek több Rockstaros játékot.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
én így így voltam rühelltem, de mióta tanulom nagyon szeretem.
Bocsi ez OFF volt.
Viszont a határokat ügyesen meg lehet oldani, hegyekkel, tengerrel... csak ne ennyire gagyi legyen, hogy minden felé végtelen tenger..
akkor már inkább legyen sziget szerintem
másik dolog: ha nem angol nyelvterületen játszódna, akkor nyilván gáz lenne, ha mindenki folyékonyan beszélne angolul, de ha állandóan olvasni kéne a feliratot az még nagyobb szopás
(nem beszélve a hülye nyelvekrõl - pl. franciától én behányok)
Elõzõ részekben nem volt rossz, amikor kicsit vidékibb utakra is ki lehetett menni. Pl egy Los Angeles vagy San Francisco, Miami nem lenne rossz, bõvebb környezetével rendesen megcsinálva. (csak a niggeres ganges vonalat vissza ne hozzák..)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
az #44455-ben idéztek egy hírbõl
te erre az #44456-ban azt írtad hogy baromság
majd én az #44461-ben megkérdeztem hogy miért?
ennek fényében nem értelek......
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Hmm ezt pont most találtam guglizás közben, ez kicsit megvariálja a dolgokat, de szerintem elmarad ez az E3 elõtti bejelentés. Persze majd meglátjuk, mindenesetre a PC-seknek így is várniuk kell 2011 végéig...
"Még az E3 elõtt bejelentik a GTA V-öt, legalábbis a Janco Partners elemzõjének, Mike Hickeynek egyre inkább viszket a keze és úgy jövendõli, hogy még az E3 elõtt sort kerít rá a Rockstar. Tudjuk, hogy az elemzõk az esetek többségében úgy beszélnek, ahogy azt az anyacég elõírja nekik, ezért érdemes fenntartással kezelni az efajta részvényárfolyam tupírozó bejelentéseket, ám ezúttal talán lehet benne némi igazság.
A GTA IV megjelenése óta sovány két év telt el. Amennyiben az E3 elõtt bejelentik, akkor azt követõen legkésõbb 6 hónap múlva, azaz október környékén piacon kell lennie. S ha hihetünk a pletykáknak, akkor újra San Andreas városába látogathatunk el."
(hw)
[merlinw.org]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ