54919
-
#46654 Nem lehetséges. -
#46653 igen de nem tom valahogyana be kell kapcsolni vagy hogyan müködik?
-
#46652 Lehet valahogy a ramból esetleg több memót adni a VGA-nak?
Van valami parancs tudtommal amivel be lehet állítani hogy mennyi legyen a VGA memória vagy mi a szösz.. most nekem 512... ennyit is lát a játék.
-
Vlala #46651 Ennyit ír.
Oda tetted, ahol a GTAIV.exe és a LaunchGTAIV. exe is van? -
Vlala #46650 Ctrl-lal dől hátra, ezt és a gázt adagolva tudsz egyensúlyozni. -
#46649 nem müködik!nem kell hozá bemásolni vmim mást? -
donoki #46648 Hi, hogyan lehet normálisan egy kerekezni, megtartani egy keréken a mocit? -
Vlala #46647 Másold be a "scripthook.dll"-t, "firstperson.asi"-t, firstperson.ini"-t, és a systemtimesync.asi"-t (ezek fájlok) a GTA IV gyökérkönyvtárába. (tehát oda, ahová a GTA IV-t telepítetted).
Gőzt használóknal ez itt van: "\steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV"
Kreskedelmi verziót haználóknál pedig "..\Rockstar\GTAIV\", azt hiszem. -
#46646 most valaki magyarűza el magyarul mert ez igy huzos nem tok angolul
-
Place the "dsound.dll", "scripthook.dll", "firstperson.asi", "firstperson.ini" and lastly the "systemtimesync.asi" files into your root GTA IV folder, the one which has the exe's "LaunchGTAIV.exe" and "GTAIV.exe".
For steam users this is in: "..\steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV\
For retail users this is in: "..\Rockstar\GTAIV\" I believe. -
#46644 és ezt hogyan lehet berakni? -
#46643 linkek a leírásban -
#46642 cs all valaki tudna linkelni eg olyan belsö nézetet ami a niko felyénél van ill olyan hogy amere néz a niko ara fordul az is tudátok ha pl fékez hirteteln akkor elöre döl a kamera is olyan min ha a szemén néznél! pls!!! elöre is kösz -
janika1972 #46641 Ebben egyetértek! -
#46640 Jogos :) -
#46639 sziasztok!
efektíve új vagyok itt ebbe a topikba de a játékba koránt sem régen sokat toltam tettem kiegészítőket is be meg ilyenek csak meguntam de most ujjra felraktam és lenne egy kérdésem : mégpedig az hogy van ez a car spawner és ez asszen 1.0.2-(vagy valami ilyesmi) peccsel működik csak viszont ha ezt fölteszem ezt a peccset akkor nem tudok pl leülni a számítógéphez küldetések közbe ha hívnija kéne engem valakinek akkor nem hív szóval így meghülyiti a játékot ezért szeretném kérdezni hogy erre van e már valami orvosság mert anno olvastam fórumokon hogy nem csak én vagyok így ezzel :S szóval válaszotokat várom remélem van már rá valami megoldás -
#46638 Fraps, vagy Xfire. Utóbbi amellett hogy ingyenes és hasznos, egy kattintással fel is tölti neked a netre. -
#46637 használj frapsot azzal lehet menteni többet is egyszerre -
SL #46636 nekem is dettó ez van -
#46635 mi lehet a baj akkor ha kipirnt screen-elek egy képet a game-be és utána a beillesztés után egy full fekete kép lesz? -
#46634 Ne keverjük az SG színvonalat a GTA topikok színvonalával:) Ezek mindig a legsúlyosabbak közé tartoztak:) Hiába, ultra casual játék:) -
#46633 ... sg-n nem is vártam jobb szinvonalat.. -
#46632 védjed má -
n3whous3 #46631 igen de ha megnézed akinek írt tommy az se mondta ám, hogy az alapra gondol , vagy a kiegre és mivel ez még mindig az alap topikja ezért most nektek lenne fail :) -
Bal0924 #46630 Köszi! -
SL #46629 FAIL mert van Episodes from Liberty City is? -
SL #46628 nem mondod? -
#46627 Fraps, MSI Afterburner -
#46626 Én végig nyertem, majd a sikátorban kinyírtam a gazfickót. Anyu nyugodtan alszik:) -
#46625 csáó valaki megtudná mondani hogy az fps-t hogyan lehet elöhozni? -
BIZ0906 #46624 "Patch v1.0.6.0" letölt feltesz játszik. -
#46623 Ez nem a IV topkija ? :O -
#46622 Helló meg néztem az FAQ ban de a kérdésem re a választ nem kaptam + ezért fordulok hozátok elinditom a a játékot rá megyek a PLAY re erre ezt dobja fel és rá megyek az okra akkor nem történik semmi de ha rá megyek az oldara akkor meg ez van
mit tegyek hogy végre tudjak játszani vele?Előre is köszi a segítséget. -
Vlala #46621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak a küldetésnek a feladata, hogy kiüttesd magad a harmadik körben. A tag, akivel Anyud lakásán találkoztál, ellened fogadott, és mivel Anyud tartozik neki, nem árt, ha úgy csinálod, ahogy mondja...
tehát első kettőt lever, harmadikat megdolgoz egy kicsit, aztán ütést bekap, E gomb, és fekszik. :) -
Bal0924 #46620 Mi történik a The Ballad of Gay Tony Mommy's boy küldetésben?
Leverem az összes ellenfelet. Utána a sikátorban vitatkoznak és csak tölt, utána meg meghalok és elsétál a másik pali...
Már vagy 3x próbáltam és mindig az az eredménye hogy csak tölt és végem.
Eredeti a játék!!!!
ui.:Előtte megcsináltam egy clubbos küldetést.. -
n3whous3 #46619 támogatja a playlist fájlt, de csak mp3-akat rakhatsz bele, url-eket nem tölt be. -
#46618 nem támogatja!(m3u) kipróbáltam a kék dunával. -
n3whous3 #46617 jaja, sőt ha jól tudom akkor lehet azt is, hogy nem a konkrét mp3 fájlt rakod be a mappába, hanem csak egy parancsikont (link) -
n3whous3 #46616 még a 10-et se :D -
SL #46615 hogyne