54919
-
#46614 és a game támogatja az m3u file-okat?pl hogy valódi rádió szóljon a kocsiba. -
#46613 AVP3 -
#46612 jaaa értem!akk mind 1 és milyen gamek támogatják pl? -
#46611 nem is támogatja a gta iv a 11-et...
-
#46610 dx 10.0-át ír.sokat számítana a gta 4be ha feltenném a 11-et? -
#46609 Everesttel megnézheted.
Az meg hogy a játékok "alapból" dx11-en futnak, az attól függ milyen grafikai beálliátsok mellett futtatod, meg hogy melyik játék támogatja. -
#46608 Helotok!Ha win7 van fennt és a vga-m is dx11-es akkor a játékok alapból mindig dx11en futnak mert sok játéknál kiírta a telepítés után hogy dx install.hol tudom megnézni hogy milyen dx van most fennt?
köszi -
#46607 igen csak másik club tony-é :) -
#46606 bazzeg...
a másik clubot is szarrá lőttem, mégis nyitva :)
"ha értenéd a storyt tudnád miért nem lehet bemenni oda :)"
szeretem ezeket a válaszokat, olyan oktatóan hatnak.
Most azt képzeld el, hogy követtem a történetet, de mivel ezzel promózták annó a játékot, gondoltam csak használható lesz a fő szál után a free módban.
Nem akarok senkit megbántani, de sajnos már kérdezni sem lehet, mert rögtön leoltják a kérdezőt a PROFIK. -
#46605 még a 4hez sincs nemhogy ehez -
xxxpaulxxx #46604 bazzeg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szétlőttél ott mindent nem? és akkor azt várod hogy bemehess?:D -
ldavid #46603 80%-on vannak -
#46602 Még nem.. -
#46601 magyarítás már létezik ?:) -
SL #46600 ték -
#46599 ha értenéd a storyt tudnád miért nem lehet bemenni oda :) -
n3whous3 #46598 minden club csak bizonyos időkben van nyitva, nem lehet, hogy mindig akkor mész, amikor zárva van? :D -
#46597 Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy a Bahama Mamas nevű club, miért van állandóan zárva?
A fő szálat már végigvittem, a buzi club és Tony clubja mindíg is elérhető volt, de ez csak egy misszió erejéig volt nyitva. -
Vlala #46596 Elméletben az elméleti dolgok működnek a gyakorlatban is, de gyakorlatban... -
n3whous3 #46595 pffff, anélkül is mennie kéne pedig -
#46594 1000 köszönet!!!!! -
#46593 indító exe-n jobb katt, tulajdonság, kompatibilitás fül és ott a listából ki kell választani az XP service pack 3at és alkalmaz majd ok -
#46592 az mi?mit tudok csinálni? -
Vlala #46591 Kompatibilitási mód. -
#46590 Hali!Kéne egy kis segítség.Fel akarom tenni a gémet és azt írja ki hogy az rendszerem nem kompatibilis az xp vel.win7 ultimate van fennt.
Köszi előre is! -
Vlala #46589 Nagyon sok, ha kiélvezed minden percét. Végig lehet rajta rohanni néhány óra alatt is, a mocis nekem egy kicsit rövidnek tűnt, de ott az a marha nagy város, tele felfedeznivalóval (akkor is, ha a sima GTA IV-ben cenrtiről centire feltérképezted).
Egy kérdés:
LaD-ben túlvagyok a 12 versenyen és 25 gang waron, de láttam még további kezdőpontokat is, így hobbiból tovább csináltam. 15 verseny és 30 gang war az, ahol most tartok. A 12 verseny után kaptam egy Hayabusát, 30 bandázásnál megadta a gépkarabélyt a lakásba. Mit lehet még elérni? Prbálom keresni google-n, de vagy én vagyok hülye, vagy igen. :) -
#46588 játékostól függ(mennyit szórakozik szabadon, megcsinálja e a gang/drug warsokat,stb...)
nekem a Gay Tony olyan 12-13 óra volt mig végigvittem de közbe csináltam a drug warsokat is, TLAD meg 8 óra körüli volt. -
#46587 Ez az episoed from liberty city milyen hosszú? van benne a gay tony és a lost and damned, kb mennyi idő? -
xxxpaulxxx #46586 Most jön a kérdés mindjárt:
Az hol van?XD -
#46585 a vice cityben -
#46584 Sziasztok.!
Rendör ruhat nem lehet szerezni valahol? -
#46583 A legujabbal próbáld, ami megy 1.0.6-al -
RYO21 #46582 wtf? melyik mission volt az? -
#46581 csáó az hogy lehet hogy a sparkIV miér nem müködik nem indul el win 7 alatt lehet hogy az episod from liberty city miat?szerintetek?
-
#46580 Én a cuki rózsaszín autót loptam volna el, a csajszitól a Tony-ba, de ahogy ráböktem az F re rámszóltak hogy ezt nemkéne vagy valami ilyesmi xD -
Vlala #46579 SA-ban ezért importáltam magamnak saját autót. Aztán sz..á tuningoltam, nem tetszett és felgyújtottam. :) -
#46578 TLAD-nél nem próbáltam de a másiknál működik -
n3whous3 #46577 Nemtom nekem mindig mániám lett volna, hogy legyen olyan kocsi benne, amit én VEHETEK, hiába törik szét szarrá, vigyázok rá stb :D -
Vlala #46576 Neki ott a szolgálati Mercedes, vagy a tesók Escalade-je. Egy Ford GT-t azért beújítottam importból.
Egyébként minden kiegben működik az összes parkolóhely? LaD-ben otthagytam Bohanben egy Mercedes SL-t, és még mindig ott van. -
#46575 igen, de egy poénnak jó lett volna :D
a szamurájkard is