54919
-
#46860 akkor várd ki amíg jönnek a helikopterek :D
amúgy ide is felmásznak egy idő után -
#46859 Na az ilyen eszement dolgok miatt birom annyira ezt a jatekot . -
#46858 felmásztam az előbb erre a darura, a yard itt képtelen eltalálni , csak lemászni nem tanácsos :
-
#46854 te magad is össze tudod piszkolni,de attól függ hogy éppen merre vagy (pl a homokos partszakaszon hamar összejön)
és igen,az általad összekoszoltat és a talált autókat is le lehet mosni az autómosóban -
#46853 hát azt tom hogy le lehet mosni csak kiváncsi vok hogy ha sokat megyek akkor koszosodik vag csak ha olyat találok ami kosuzos azt tom lemosni? -
#46852 pontosan mit akarsz?
le akarod mosni,vagy össze akarod piszkolni? -
donoki #46851 az is jó :) csak ha valakinek kedve van rövid vidit is kivághat.. xfire-rel nem nagy cucc :D -
#46850 csáó abba tudna vki segiteni hogy koszosodik az auto? -
vasziszdasz #46849 lol, sulinet -
#46848 Én videót hagynám mert az macerás... képek mehetnek! -
donoki #46846 plz ne itt ketfájtoljatok már.. inkább beszélgessünk vmi normális témáról...
berczely: hát sztem az első legyen amit az ötletgazda adott, robbantásos kép ill videó
igaz ebből ezer meg ezer van xfire oldalán, de csináljunk magunk :D -
#46835 Na én is benne vagyok ebben a képkészítős versenyben!
Mi a téma? -
#46825 már énis megjelenés óta játszom,de most látok ilyet először:D -
#46823 jó,azt tudom,úgy néz ki mint egy normál rendőrautó felrobbanva
de nem,rendesen lehet vele menni,dudálni,stb -
donoki #46821 igazából ez így nézne ki:
:D:D
egy kicsit megpörkölve van a gémben xD -
#46820 Ott a neve:D -
#46819 -
donoki #46818 égett szar :D:D ez miez te?:D ilyet még nem láttam, ja de a kieggel még nem is toltam :p -
#46817 száguldozok a városban,erre szembe jön velem egy ilyen:
ez milyen kocsi?
-
n3whous3 #46816 installáld le, ha nem tetszik -
#46815 ha kijátszod 100%-ra akkor elvileg sokkal több lőszert kapsz,legalább is a GTA4-ben ez volt -
vasziszdasz #46814 Meg úgy alapból is vicces hogy 6 lőfegyver van nálunk, ez olyan reális dolog, tényleg így megy a valóságban is. :) -
vasziszdasz #46813 A kiegben is ugyanolyan kevés lőszer lehet nálunk mint az alapjátékban? Megérteném a dolgot ha mondjuk súlykorlát lenne, de hogy +1 stukkerlőszer már nem fér be, közben 8 rakéta, meg 3 golyószóró még igen, az már komolytalan... -
#46812 akkor nyomogasd azokat,nekem át van állítva másra és azért írtam azt -
dark night #46811 megnéztem az instrukciót a legelején ott azt írja hogy a w,s,a,d billentyűket nyomogassam!!!
de akkor bevetem az egeret is!!
én is nyomtam mindent össze visza meg ütemre is de felidegesített ezért elövettem a shotit és szííítdurrantottam a biztonsági őröket meg aki még az utamba kerül:D
majd írok sikerült e megcsinálni kösz a segítséget!!!!! -
vasziszdasz #46810 Ilyennel tele van Bp. -
#46809 én ütemre nyomogattam a nyílbillentyűket,majd mikor kiírja hogy "hold" akkor az egyiket tartsad nyomva,majd amikor elkezd visszaszámolni akkor nyomogasd felváltva a zene ütemére a bal és a jobb egérgombot
lehet hogy hülyeség amit írtam de nekem így sikerült -
dark night #46808 a kiegészitésnél a ballad of...nál ez a boulvard baby rész nem nagyon megy hogy kell táncolni mert mindíg elbaszom !!
valaki help!! -
donoki #46807 ááá ez nagyon nagy kocsi :D:D miket szokott durrogni omg :D de az a baj kicsit meglövi rossz helyen valaki azt ég is :D
jó a szerkód ;D -
n3whous3 #46806 legjobb, amikor durran egy gecinagyot a kipufogó és még füstöl is :D -
#46805 megpróbálom megint beszúrni a legjobb kocsit
-
#46804 uhh, user fail.
az ilyenek miatt tart ott az nvidia, ahol tart. -
#46803 buzi vagy és kész.. menj és verd a farkadat a 9600as szarodra... -
donoki #46802 óóó jee, köszi szépen, zsírul megy megint :) és a mentések is megvannak :P
kapsz egy pirospontot!:D -
n3whous3 #46801 :D -
#46800 közben meg csak egy pofonos Pali -
n3whous3 #46799 hagyd rá, azt hiszi ő a Jani. -
n3whous3 #46798 win 7 alatt is és xp alatt is rejtett mappában van (xp alatt nemtom melyik rejtett mappa, talán a local settings)
C:\Users\n3whous3\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings
valami ilyesmiben keresd, azon belül meg a settings.cfg lesz szerintem amit törölni kell, a többit nem kéne, legalábbis a serial.dat-ot tuti ne töröld.
-
#46797 Idézek: "Normális hozzászólást nem adtál idáig sehol sem."
Ez lenne a normális válasz ? :)
Így mutatsz példát Janika ?
-
donoki #46796 hol keresgéljek?:S most auto-configra tettem, megnézem így megy-e