54919
-
#46795 most is bebizonyítottad, hogy egy értelmi nulla vagy ezzel igazat adva nekünk, na mehetsz is szevasz -
n3whous3 #46794 hát te nem vagy normális ez biztos -
n3whous3 #46793 most így fejből nem vágom, de keresd meg azokat a fájlokat, amik ezeket a beállításokat tartalmazzák és töröld le. Akkor defaulttal indul el. -
#46792 Elég könnyű kiszúrni a piros kérdőjeleket ha valami nincs beállítva. Minden be van. :( -
janika1972 #46791 NVIDIA FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
donoki #46790 megpróbáltam állítani a grafikán eflc-ben, de így sem akar elindulni a 4... lefagy ugyanott, mit kéne állítsak eflc-ben a grafikán? megpróbálom defaultra visszarakni, vagy valahogy -
donoki #46789 hát ezt akkor írja, amikor valami olyan eksön nincs billentyűre beállítva, ami elengedhetetlen a játék játszásához.. vagy vmit ugyanarra raktál, vagy valami nincs beállítva -
#46788 Sziasztok!
A Lost & The Damned-el szeretnék játszani, de kicsit zsákutcába kerültem. Mivel kontrollerrel nem bírom megszokni az irányítást visszatértem a jó öreg keyboard+mouse pároshoz, de mikor beállítom az options-ben a billentyűzetet a saját szájízem szerint és lépnék vissza, a játékba, az az üzenet fogad hogy: "Warning: A critical control is unmapped. Do you wish to exit control mapping? Changes made since your last save will be lost."
Ilyenkor enter visszarak a játékba de a default billentyűzetkiosztással (ami nekem balkezes lévén nagyon nem jó), esc pedig a beállítóképernyőre.
Már átnéztem töviről-hegyire, minden funkcióhoz van billentyű rendelve, sehol nincs kérdőjel, elvileg nem is üthetik egymást a kiosztott billentyűk mégsem enged vissza a játékba.
Van valakinek valami tippje mi lehet a gond? -
#46787 A lost tipikusan a csöves motoros életmódot adja, ami kicsit közel áll hozzám, a balladban pedig inkább egy kicsit lecsúszásnak induló bizniszt kell újra indítani(?)
SPOILEEER WARNING!!!!!
A ballad elején, mikor a kis kínait kiüti luis, ott a billy (lostos arc) johnyról beszél, akiről aztmondja h unloyal stb? -
#46786 -
#46785 Te milyen kritikáról beszélsz ?
Azt normálisan szokták megfogalmazni általában.
Erre jössz te, és beírod mint valami 12 éves hülyegyerek, hogy : NVIDIA FOREVERR !!!!! AZ ATIN KURVA SZAR KÉP !!!
Gratulálni tudok az értelmi szintedhez.
Gondolom a pici buksidban meg sem fordult hogy lehet változtatni a grafikán a beállításokkal, és akkor nem lesz különbség a két videokártya típus között.
Amúgy nyugodtan hasonlíts össze két képet a játékból, úgy hogy az egyiken például egy ATI videokártyával játszák alacsony grafikai beállítások mellett és nézzél meg egy Nvidia videokártyával használt játék HIGH grafikán készített képét, aztán bőgd be, hogy "NVIDIA FOREVERR EZAZZZ ISTENKIRÁLY VIDEÓKÁRYTA A KILENCEZERHATSZÁZGÉTÉ".
Erről ennyit.
-
#46784 ez a kedvenc verdám hulladék ATI videokarival
-
#46783 keveri a gumiszobát a normális topikokkal, elmebeteg ez én mondom -
n3whous3 #46782 "meg a rasszista haverjaid"
mi vagy te talán cigó, hogy ilyeneket is kitalálsz? :D senki nem tett itt rasszista megjegyzést, ez meg az a tipikus "azért, mert cigány vagyok?" féle megjegyzés :DDDD Állj már le na. -
#46781 mindent faszságot észreveszel csak 1 fontos dolgot nem, senkinek nem szóltam még itt be csakis neked, ennek azért van vmi oka nem?nem fogom tűrni, hogy az állandó faszságaiddal meg a béna szövegeiddel trollkodj itt te újreg, el lehet menni vagy szépen némán olvasgatni a topikot, de itt nem kívánatos személy vagy -
donoki #46780 hm, oké, megpróbálom, még egy kicsit sima gta4-ezni akarok mielőtt bele kezdek az eflc-be -
janika1972 #46779 Kösz.Ugylátszik az egész SG-t csak te vezeted,meg a rasszista haverjaid.Más véleményét meg csak fikázni tudod.Normális hozzászólást nem adtál idáig sehol sem.A kritika is ugyanolyan hozzászólás,el kell tudni viselni emberek.... -
n3whous3 #46778 nálam közösködött bizonyos beállításokon az alap játékkal, pl a controlls, de a grafikával úgy emlékszem, hogy nem. Mindenesetre állítsd át a grafikát és ennyi... -
donoki #46777 Ezt nem hiszem el, megjött a kiegészítő, felraktam, minden jó, működött azzal, bár elég érdekes felbontásba rakta a játékot alapból, nem baj... Ezután megpróbáltam visszamenni egy kicsit a sima GTA4-be, erre az is full ilyen szar felbontásban indul, és amikor a zenének vége az elején és elmegy a GTA IV felirat, azután befagy a játék.. oO
Ennek köze lehet a kiegészítőhöz? :/ Mit tudok ezzel csinálni? -
donoki #46776 nekem tetszik az ötlet, bár videó gázos annak akinek kicsit gyengébb gépe van és amúgy is örül, hogy egyáltalán megy a játék :D -
n3whous3 #46775 "beszélgetés játékokról és zenéről!" -
#46774 a faszságaiddal -
janika1972 #46773 Látod,én fellendítem mindig a topikot! -
n3whous3 #46772 fasza képek
van egy ötletem. Mostanában kicsit kihalt a topik, már ami az értelmet illeti. Kellene esetleg tartani valamilyen kép meg videó versenyt egymás között tartani. Valamilyen témára, pl legszebb robbanásos jelenet: ez lehetne képpel is videóval is. Vagy valakinek van vmilyen ötlete, hogy hogyan lehetne most értelmet vinni a topikba? Lényegében csak köpdösés meg lámák (bocsánat a kivételnek) kérdéseinek kielégítése van általában, ami miatt semmi értelme lassan idejárni. -
donoki #46771
bocs a sok képért :D
-
donoki #46770
-
donoki #46769 hallod Jani így utólag, mi ez az ocsmányság?:D nemtom mire vannak annyira za nvidiások, sokkal ocsmányabb, mint az atikon, na csak ennyit akartam, nem szítom a vitát :D majd én is bepakolok pár képet :D -
Vlala #46768 Plíz.
Nyissatok egy "Ati vs. Nvidia" topicot a Sajátba, vagy egy "Atigeci vs. Nvidiageci" topicot a Gumiba, és az ilyeneket ott tárgyaljátok ki. Itt semmi szükség a flémre.
Különben is, Voodoo2 rulez. :) -
n3whous3 #46766 az "éjjeli" árnyékokat pl vedd le nullára, semmivel nem lesz csúnyább (ok szebb lenne vele), de az is sokat számít. Árnyékokat is ha nullára leveszed akkor sokkal gyorsabb, de az meg szvsz sokat ront az élményen. Algonquinban pl a nagy épületek közt furkázni nem jó úgy, hogy sehol árnyék -
#46765 Ha jól emlékszem próbáltam, de nem sokat segített. Az én gépemen nincs sok értelme próbálkozni vele sajnos:)
Sokszor szaggatott be zavaró mértékben... Csak szórakozni raktam fel anno, és még így is jobban teljesített mint vártam:D -
RYO21 #46762 - Árnyék + Nagyonbb felbontás = szebb -
#46761 Igaz.... Nekem 800*600 fullowon ( hajólemlékszem ) is beszaggatott. Ja, meg amikor nem lőttem ki egykét felesleges programot faszán nemvolt meg egy csomó textúra:D
Itt van pár kép is, bár ezeket a jpg is jól szétcseszte... inkább linkben : 1.kép 2.kép 3.kép
Szóval semmi okotok panaszra Btw rakhattnátok még képeket, jóak. -
#46760 :( -
n3whous3 #46759 tanulok he, majd este talán -
#46758 gyere multizni inkább -
n3whous3 #46747 Kane and Lynchben az faszán meg volt oldva (DOF), itt nem figyeltem, hogy a blurrel mennyire jó, vagy rossz. -
#46742 Az Nekem is azért tetszik!Viszont szerintem a távoli cuccok is jobbak így mert elmosottabbak és nem olyan zavaró pl ha nem maxon van a látótávolság.Ja meg olyan DOF szerűség is van benne! -
n3whous3 #46741 szemétség, hogyx csak abban a blur módban megy a motion blur :S -
Szerintem jól néz ki a "P" betűs módban is, igaz kicsit elmosott lesz de szerintem összébb fogja a képet!
-
janika1972 #46736