Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fent volt a játék. Addig modolgattam, hogy már el sem indult.
Uninstalálni próbáltam control panelen keresztül, de nem sikerült, ezért csak kitöröltem fájlokat.
Most pedig rámentem a setupra, és ott van hogy rapair vagy uninstall. Repairnál nem csinál semmit, uninstalnál pedig más ok maitt nem akarja letörölni.

hello
valakitun adni egy infernus-os mentest???mar elkezdtem elorol,de francnak van kedve...
Szóval azt akartam írni hogy nem tudom tudok helyett. Csak meg kéne már tanulni írni. 😄

Azt tudom hogy nem hal meg mert felhívtam már vagy 10-szer csak mindig azt mondja hogy majd máskor akármikor hívom idõponttól függetlenül és nem tudok elhívni.

tommygear
nemkell a 100%hoz
akyyy
attól hogy lelövöd és elvile gmeghal, nem hal meg. kb mikor csinálsz egy küldit, és a társadat, vagy valakidet lelövik, bár a küldetésnek vége, de újrakezdheted. kicsit szar megoldás

igen ez kell a 100%-hoz

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok! Két gyors kérdésem lenne. Az egyik hogy ha Michellt - nem tudom hog írják szóval a csaj aki a barátnõn az elején - véletlen lelõttem egy randin akkor hogy lehet újra elhívni vagy onnantól már soha nem jön el velem? A másik pedig hogy a játék elején Roman mikor felajánlja hogy taxizhatok neki azt meg kell csinálni a 100%-os kijátszáshoz vagy az csak egy kis extra pénzt ad? Köszi!

tommygear
sose moddoltam a gta-kat max 1-2 kocsit
fery02
Valaki biztos. Én nem, mert szoktam vele alkalmanként multizni is.😊
Meg amúgy sem szeretek mod-olgatni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Smithwarden
Na senki nem tolja semmi moddal a jatekot ezek szerint? <#kerdes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

atila4
ezt a windows live-osat találtam :S aszem akkor winreinstal lesz....

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

thx
tommygear
:S

akkor keress rá a hibakódra google-ben
atila4
nem segített :S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

tommygear
töröld a windows live-ot majd tedd fel újra
atila4
Ilyenkor mit kell csinálni? újra tettem már a játékot is meg a gépet is újra indítottam, de semmi :S

elég a legfrissebb
sziasztok

valaki tudna segiteni abban, hogy ha felteszem (feltettem) a legutóbbi patchet akkor az mindazt tudja mint az elõdök, vagy elöbb azokat kellett volna...igy is jol fut, de fel kéne tennem a többit is? (ha még jobb fps-t akarok pl)
n3whous3
színesebb

púúúúú

DeerHunter01
akik tolják a dlc-t azokhoz szólok.
csak nekem tünik úgy hogy a TBOGT ezerszer szebb mint a The Lost and Damned ??

\"Erről van szó!\"

Smithwarden
Hali all.

Szeretnek informaciot kerni 1-2 dologgal kapcsolatban azoktol akik jobban toljak a jatekot.
Ritkan jatszok a GTAval, de tudom hogy letezik hozza sok mod amivel joval realisabb/szebb lesz a kinezet, stb.
Nincs nagyon idom es energiam vegignezni az ezzel kapcsolatos modoldalakat, ezert pls segitsetek hogy melyik modokat erdemes legjobban felrakni a jatekhoz.
Amik talan legjobban erdekelnek azok a eredeti autok, jobb kinezet, esetleg tobb ver, de johet barmi amit nagyon ajanlotok es sokkal megdobja a jatekelmenyt (akar singleben, akar multiban).
Kb 5-7 modot akarok felrakni, vagy esetleg 1-2 komolyabb packot ha van.
Koszi ha tudtok tippeket adni ebben a temaban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Firerock
hamár azt a 2napot szünetnek lehet nevezni😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tommygear
jah <#szomoru1>
fery02
😄

Am egy kicsit felbasz, hogy pont a tavaszi szünet végén jelenik meg az EFLC.

fery02
Jó ez így.

RYO: Ultimate texture mod 2.0

Melyik az a mod amely szebb textúrákat te bele a játékba és gyosabb lesz tõle a játék?

tommygear
sztem egy kicsi lehet 😊
így jó-e, vagy kell a kettõ közé egy kis hely?
MerlinW
Jó az, csak nincs méretezve a "html". Beszúrva passzolni fog.

[merlinw.org]

tommygear
hivatkozás mentése más néven és láss csodát
n3whous3
ugyan már, kép rajta alacsony felbontású meg túl széles az egész

púúúúú

tommygear
fery02
Na, ilyeneket honnét tudhatnánk még vajon szerinted? 😊

Amúgy szerintem oltári gerinctelenség lenne, hogy amíg nem veszed meg a DLC-ket, addig nem is tudsz online játszani a simával.

SL
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

már most alig játszanak a sima gta 4 multijával.

Nathan66
Hi! A Két játék, ugye egyben lesz. Ha, én nem veszem meg, csak késöbb, akkor nem tudok a sima játékkal, online játszani? Csak mert, én azt hallottam, hogy anak is lesz multija. ezért sokan azzal fogják játszani a multit az ujdonságok miatt és az eredeti gta4 multija elavult lesz, meg alig lesznek...<#conf><#pardon1>

DeerHunter01
miért hiszi mindenki azt a játék neve miatt hogy egy buzival kell menni ?????
olvass már utána.

\"Erről van szó!\"

bakvarnyu
Mi az?

tommygear
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
bakvarnyu
Az a gay Tony kieg valami buzeránsról szól vagy csak a neve az? A Nico nem is játszik benne?

ronso
<#vigyor4>

Sakkoo.......Baszkiiii

Én megmondom a választ, de csak majd egy hónap múlva! <#banplz>

DeerHunter01
aki tolja a TBOGT-t az írja már meg hogy lehet e benne embereket hivni ha van valami balhé és kéne segítség ?
mert már elég régóta nyomom de nem találkoztam még ilyennel.

\"Erről van szó!\"

Csinálni kell egy új accot, és át kell írni a mentésben az userid--t az újra, akkor mûködni fog. Állítólag - sose volt rá szükség.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

pisztácia
Na, nekem is ugyan ez a problémám. Ugyan igy bemásoltam, scanneltem, es nem jo. Ha ramegyek h scannelje, akkor mondjuk olyan mintha nem csinalna semmit...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

MerlinW
Oszt akkor mi van? Egy könyvtár az eltérés😊

[merlinw.org]

Piloss
de neki win7 van

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

DeerHunter01
FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol találom a mentéseket?

Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyût játék közben.

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék elõtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyû).

\"Erről van szó!\"

gamini
ez van
letöltöttem 1 mentést vki elmagíarázná hnap h kell berakni
pls<#help><#help><#help>

http://sunclan.sokoldal.hu GTA IV,CS 1.6,TrackMania United Forever,ETS