54919
-
donoki #46903 xDDDD hát ez télleg fail :D:D -
#46902 -
ldavid #46901 eh, PCGuru fail Liberty City Stories -
temes69 #46900 ok, megtaláltam. ismét előbb kérdeztem majd utána gondolkodtam -
#46899 a "faq" a barátod... -
temes69 #46898 sziasztok!
újra kell tennem a rendszert, de szeretném a gta mentéseit kimásolni majd vissza. milyen könyvtárakat kell kimásolni? -
dark night #46897 hello
az eflc-ben be lehet állítani a kormány pedál szettet valahogyan mert nekem nem megy!! valami rémlik hogy a gta4-ben le kellet valamit tölteni hozzá hogy jó legyen vagy vmi ilyesmi...
segítsetek!!
kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
n3whous3 #46896 király lett nagyon, profi vágás
annyi megjegyzésem van nekem ehhez, hogy szvsz a fadein/fadeout effektet oda ne rakd be, ahol közeli események történtek egymás után, tehát pl a klubos résznél. -
n3whous3 #46895 kész egy új videóm, pár perc múlva elvileg már elérhető, de gondolom most úgyse nézi még meg senki :) -
#46894 haho! probaltam osszetenni egy kis short moviet valami hipergyors storyval, ez lett az eredmeny! bizom bennne tetszeni fog!
GTA IV MAFIA DEBT -
#46893 kickflip :D -
n3whous3 #46892 nekem a Tony Hawk sorozat jut róla eszembe -
#46891 De gáz xD -
#46890 Pár hónapja találkoztam ezzel a buggal.
-
Majestic01 #46889 Üdv. kerdeznek egy olyat h steam en nem lehet aktivalni a jatekot? koszi -
mac83 #46888 mert live-os játékoknál nem olyan egyszerű megoldani a mentést, hogy utólag másolsz be fileokat :) Sőt, valamelyiknél nem is működik.GTA4-nél úgytudom ki lehet valahogy játszani, olvass utánna google-n, énsem tudom pontossan hogyan kell. -
#46887 még annyi h nem tudjátok, h miért nem tudom betölteni a menstést? vmiért nem hagyja, hibára hivatkozva. -
#46886 na asszem meglett mégis sry -
#46885 sziasztok! nem tudtok vmi helyet ahonnan leszedhetnék az episodes of liberty city-hez vmilyen mentést? legjobb lenne 100%os de tökéletes ha csak a story mod van kész. google-n nem találtam sajna semmi jót:S -
#46884 play offline -
#46883 Csak multihoz kell SC. Ha offline játszol, elég egy cancel neki, nem kell bejelentkezni. -
n3whous3 #46882 faszomat a social clubba is, milyen hülye szöveg volt ez, hogy nem kell SC mostantól gta-hoz? Így is felrakott egy szar progit és ugyanúgy be akar jelentkeztetni... És most persze iszom a levét, meg gondolom ti is, egyszerűen nem enged be, errort ír ki az autentikációra... -
donoki #46881 lol :D
mi ez a pangás ma?:D -
-
#46876 már csak a csütörtöki vizsgákra való tanulás miatt is. :) -
#46875 akkor ma is érdemes volt felkelni -
#46874 nem -
#46873 tudtátok, hogy multiban van rendőrmotor? :D -
#46872 Megjelenés óta csak ilyen árnyékok vannak a játékban.
Amúgy erre az árnyék dologra: tök jó lenne, ha akkor is lenne legalálbb valami minimális árnyék, mikor föntről látjuk a várost (mert ilyenkor egyáltalán nincs semminek, max nekünk). Legalább a nagyobb épületek vethetnének valami árnyat (az se érdekel, ha nagyon ratyi minőségben, csak legyen valami). Mert így elég sivár a város pl helikopterezve (oké, a táj részletgazdagsága sokakat kárpótol azért gondolom).
De pl elég csak széthajtani a játékhoz kapott széthajthatós külső dobozt is (ami nekem azóta is kint díszeleg kihajtva az asztal sarkában), ránézni a városra és odaképzelni, hogy ha azok a bszomnagy felhőkarcolók árnyékot is vetnének, de pompásabbnak tűnne az összkép :)). -
#46871 tudtok róla képet vagy videót adni?
mert akárhány videót néztem soha nem láttam igazi emberárnyékot.
nem gyogyóm ez nekem hanem csak kíváncsi vagyok. -
n3whous3 #46870 ezt a kérdést most nem értem, hát ez így van. Csak be kell kapcsolni azt az árnyék módot is, amiről beszéltem, hogy a kocsi reflektorok is így vetítsék -
n3whous3 #46869 azt külön le lehet tiltani a menüből, sokat eszik, ha az be van kapcsolva. -
#46868 Most jut eszembe!
Nekem már nincs benne ez az esti autólámpás árnyékvetülés! Hová lett? -
#46867 Van egyáltalán a játékban olyan árnyék ami tükrözi a valóságot?Itt most csak az emberekre gondolok.Hogy vki a naplementében sétál és vetül az árnyéka a földre(de rendsen).VAgy megállunk az utcán a kocsival a járdára reflektorozva és a gyalogosoknak odavetül az árnyéka a falra vagy a ház oldalára. -
n3whous3 #46866 ja akkor jól gondoltam C: -
#46865 robbanó töltet -
Vlala #46864 Ehhez lehet kapni sörétes, és robbanó lőszert is a játékban. A robbanó olyan, mintha tankkal lőnél, 2-3 golóbis lazán hazavág egy autót. -
n3whous3 #46863 te én most toltam singleben és egyáltalán nem úgy lőtt ez a fegyó, mint multiban. Szimpla többsörétes nyomokat hagyott, semmi nyoma annak a nagy ütésnek, amit tud ez kenni multiban :C Mi a gond? Később lesz másmilyen hasonló fegyver vagy mi. -
#46862 -
donoki #46861 jön a medikopter 117 és egyből leszed a daruról ^^