Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek van kedve multiban tolni GTA IV EFLC az írjon és felveszem skypon.

Akár eredeti akár tört tök mind1 csak hamachid legyen.
Dobozos!
dragon11
lenne 2 hülyébb kérdésem:

1.) A Liberty city a gta 4 után jött ki és nem szükséges az hozzá.. de ez csak netre lett, vagy ez egy külön rész ?
2.) GTA IV -en vannak real life serverek vagy nem igazán ?

Ha steamen vetted, akkor irsz a supportnak ticketet, és megoldják.
Hello!
Megvettem a gammát, de games for windows belépésnek nem fogadja el a kódot, kiírja h exceed usage allowed stb...
Így nem is tudok multizni :(
Visszaolvastam egy kicsit, és az én problémámra is ez a régió átállítás lenne a megoldás?
Szabi84
Én is majd egy évet vártam rá...

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tutituti
Azért ez nehéz szülés volt mondjuk ki!

mindenesetre grat!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nos, a steamék rendbehozták a GTA4 key mizériát. Kaptam egy új keyt, amit már elfogadott a rendes magyar live fiókom. Megy a multi is meg minden.
kastil
Srácok 1.4es patch van fent, hogy a fenébe kell futni? alapbol ugy van, hogy shift a sprint.. neten keresgéltem kicsit és azt írják, hogy rakjam át sprintet pl tabra, akkor shiftre futni fog, de nem, ugyan az, vagy sprint vagy séta.

zozyk
Miért?
Szerintem nem egy nagy durranás:
AMD FX-4100 + 8GB Kingmax DDR3 1600 mhz + MSI 6850...

Ez nem hinném hogy high gép...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

wollnerd
Neked bizonyára jóóó High-End PC-d van....<#whatever><#duma>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fpocok
VRÜMM VRÜMM

Parasite Eve 2, best game EVER!

zozyk
Szerintem elég vegyes az autófelhozatal.

zozyk
Negatív,tele a város mindenféle autóval...

Blinkye
Király.. köszi!!! A GTA 2 vel játszottam utoljára. nem most volt :D

3Ds MAX :)

Ryder62
Teljesen különálló játékok. Még GTA IV sem kell a futtatásukhoz ezért semmilyen kapcsolatban nincsenek az alapjátékkal.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Blinkye
:) Lenne még egy kérdésem.. két kieg van a játékhoz?

-The Ballad of Gay Tony
-The Lost and Damned

Ha felteszem õket folytatólagosan jönnek a + küldik vagy új gém?

A városban meg gondolom már csak sárga taxik közlekednek :)
zozyk
Megjött a kocsiszállítmányom . :D

Blinkye
Bakker.. realistic car moddal benéztem.. asi log erroral nem indul a gém. rakhatom újra. :(

Fire Cube 3 mod is elég széppé teszi a játékot. Abban már tényleg csillog minden.
Ryder62
Alap dolog nálam hogy külön játékoknak fenntartott mappába telepítem a gémeket.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

...rájöttem még valamire. Ha valaki buherálni akarja modokkal a GTA4-et jobban jár ha nem a Program Files mappába telepíti a játékot mert a fos windóz nem engedélyezi hogy a dll fájlok módosításokat hajtsanak végre még rendszergazdai szinten sem. Napokig szenvedtem vele.
Az elõzõ gépem ilyesmi volt igaz hasonló kategóriás AMD procival. Be lehet valamilyen szinten élvezhetõre konfigurálni egy commandline.txt fájllal meg egykét processzor és memóriavezérlõ szoftverrel. Mondjuk a 2GB ram kicsit kevés, 4 jobb lenne.
Lehet hogy több VRAM és RAM kéne. Nekem 2GB videomemória és 8GB rammal elég szépen fut mostmár az Enhancerrel. Néha már túl gyors is.
Elfutna, csak minek... 3 fps-el aligha fogod élvezni.
Sziasztok!Szerintetek ezzel a géppel elfutna a GTA IV?(Proci Intel 2ghz dual core ,vidi kártya 512 MB,Ram 2 GB)
totyak
Basszus, te olyan értetlen vagy, mint hat másik. Semmi nem történik a régi, sok játékot és barátot tartalmazó profiloddal, ha készítesz egy másik, angol accot. Azzal kérsz másik kulcsot, aztán amikor telepíted a Steam-rõl a játékot, akkor az új kulcsot adod meg, majd a nagyon féltett régi Live profiloddal lépsz be multizni. A GTA kulcsai még nem voltak profilhoz kötöttek, tehát pont leszarja, hogy angol accal kérsz-e új kulcsot.

De ahogy látom már mindegy is, mert a Steam megoldotta.

0Diaz0
FAQ-ban megtaláltam. :)

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Sziasztok! Akkor mi a teendõ,hogyha fentvan az 1.7es patch, ajánlott gépigény megvan bõven, és mégis laggol a játék mint a fene?! Kicsit több fps jóljönne...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Szerencsére megoldódott a problémám. Nem az ENB vel volt probléma hanem a feltöltõ rakott bele commandline.txt fájlt ami teljesen szétcseszte a képet.
Blinkye
Hali. Nekem is elindult. a Kép billegés probléma egy bug és az 1.0.7.0 patch oldja meg.. Az i7 es gépen való szaggatást is megoldotta :) Láttam kiegeket a játékhoz. Kérdésem a következõ. Ha felteszem (miután megvettem:)) a kettõ kiegészítõtt. asszem annyi van.. Akkor a mostani mentésem tudom folytatni? kb 10% nál tartok.
A másik meg,hogy autókat plusszba lehet betenni vagy felülírják a régieket?

Na, kipróbáltam a grafika moddolást, de sehogy nem akar rendesen összejönni. Persze sokkal szebb lett, de valahogy nem tudom tökéletesre belõni. Vagy teljesen fakó lesz, van amikor nem lesz fakó viszont nincsenek felhõk vagy nem vöröses az ég hajnalban stb..

Kipróbáltam az ENB seriest és az Enchancert is mindkettõnél akad olyan probléma hogy a Launcher nem indítja el a játékot csak akkor ha kitörlök néhány DLL fájlt amiket ezekhez a progikhoz mellékeltek. Persze akkor elindul és látszik is hogy változott a grafika. Ez vajon mitõl lehet hogy bezavarnak ezek a dll fájlok?
Zeller01
KÖSZÖNÖM a leírást, hogy fáradtál vele!

Új e-mail címet csináltam én is, de nem tudtam xbox live fiókot létrehozni, anélkül ha elõtte nem hozok létre egy Games for windows fiókot. Tehát, elõször új e-mail, utána új GFWL, majd egy új xboxlive fiók :)
persze minden angolon. tényleg mûködött a redeem, megy is a játék.
Egyet viszont nem értek, mitõl megy a játék a másik fiókomon (eredeti magyar) is? :)

. : Z E L L E R : .

Leírom én mit csináltam.

Létrehoztam egy hotmail-es angol email címet. (hotmail.com) Országnál Egyesült királyságot adtam meg és adj meg egy angol postai irányítószámot (pl. M23 0JD)
Telefonszám kérdésnél FONTOS, hogy a sajátodat add meg (Magyarország és a számod)
Ez jöl jön.
Az xbox.com-on, ha (be vagy jelentkezve akkor jelentkezz ki) a lap alján rákattintottam Magyarországra és átváltottam United Kingdom-ra.
Majd Join Now-ra
GO FREE
Majd add meg az angol e-mail címed.
Ha jól csináltad akkor a következõ oldalon I Accept-ra kell kattintanod.
Ezután bejelentkezik és a My Account-ra kattintva válaszd a Redeem Code-ot.
Itt fog egy sms-t küldeni a megadott számra amit a mezõbe be kell írnod.
Ha minden rendben van akkor a következõ lapon be tudod váltani a Cd kulcsot.
Majd a Games for Windows programban (Start menü, programok között van) szerepelnie kell a játéknak és a cd kulcs megnézése opciónál már a jó kulcs fog szerepelni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Laza
Regel egy új Live Id-t.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Zeller01
Megadtam Karennak a Live chatrõl a kódmat, kipróbálta, azt mondja mûködik. Régió probléma lesz.
Akkor most mit csináljak?
Hogy kell angol hozzáférést létrehozni?

Sziasztok!
Nekem három napja állandóan ezt írja ki:
Can't connect to LIVE
ERROR CODE: 0x80151911
Már mindent megpróbáltam amit a supportokon és forumokon írnak. Kikapcsoltam tûzfalat, a vírusírtót.
Semmi.
Ha elírom a jelszót akkor visszadobja hogy nem jó, Gondolom ebbõl, hogy a kapcsolat megvan a LIVE szerverrel, csak amikor a profilt akarja letölteni akkor akad ki valamiért.
Valakinek valami ötlete?

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Zeller01
köszi, már minden ilyenen túl vagyok. :)
bejutottam a live chat-re, állítólag 70perc a várakozási idõ :)

Valamelyik fórumban írták, hogy lehet segít a helyi fájlok épségének ellenõrzése.
Zeller01
steam-es igen.
ha, rámegyek, hogy írnék a supportnak hibás oldal jön be.
"Úgy látszik, valami bökkenõre bukkant a rendszerben."
nincs ezeknek e-mail címük?

We are aware of some Episodes From Liberty City keys returning as invalid when being redeemed.We are investigating the issue further along with our partners. Games for Windows Live support may be able to issue you a replacement key in the interim.Please contact them for assistance with your key:Title: Contacting Games for Windows Live SupportLink: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8782-WECN-1190
Steames? Én feltettem a sima gta4-et és az EFLC-t is. Nekem most nincs problémám vele. Pár nappal ezelõtt még valóban hibás kóddal visszadobta a Games for Windows rendszer.
Zeller01
Segítsetek legyetek szívesek!
ez a rohadék EFLC. nem jó a kód. microsoft fiókom egyesült államokbeli, de a számlázási adatok magyar. az a baja? redeemeltem a kódot, természetesen leszarja (Probléma adódott a kódhoz kapcsolódó ajánlattal.).
"Létrehoztam egy angol hozzáférést az xbox.com-on és így már továbbengedett" ezt hogy kell?
teljesen új fiókot kell létrehozni? Mi van a games for wlive fiókkal? az xbox live és ez, most egy és ugyan az?
ááá nem kicsit baszta fel az agyam :D
most kell egy új email cím, és egy új microsoft fiók, majd ehhez rendelni kell egy xbox live fiókot?
MIVAN?!

Laza
Ha jól rémlik a billegés vmi warez dolog volt régen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Blinkye
Hali. Most raktam fel elõszõr a GTA IV et. Az a gondom,hogy billeg a kamera össze vissza valamiért. Sokat tölt és néha megakad. Mi lehet a problem? Core i7, 8Gb ram,128 SSD G9800 gtx+ kari. Gondolom nem a gép.

Laza
Ok, este már láttam.

Megnéztem, röhej, hogy a LaD-ben is csak Free mode játékok vannak, senki sem játszik az értelmesebb módokkal.
Sima GTA4 üres, Gay Tony Free mode és Deathmach agyatlan lövöldözésekkel van tele.

zozyk
Már fevettelek.

Laza
Vegyél fel LIVEon

zozyk
Csak azt kéne tudnom,hogy a modokat hogy tudom kivenni,amíg multizunk,már nem emlékszem miket raktam bele,de vannak extra kocsik + trainer menü...
Talán a scripthook.dll-t kellene addig kivennem?