Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár eredeti akár tört tök mind1 csak hamachid legyen.
1.) A Liberty city a gta 4 után jött ki és nem szükséges az hozzá.. de ez csak netre lett, vagy ez egy külön rész ?
2.) GTA IV -en vannak real life serverek vagy nem igazán ?
Megvettem a gammát, de games for windows belépésnek nem fogadja el a kódot, kiírja h exceed usage allowed stb...
Így nem is tudok multizni :(
Visszaolvastam egy kicsit, és az én problémámra is ez a régió átállítás lenne a megoldás?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mindenesetre grat!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Szerintem nem egy nagy durranás:
AMD FX-4100 + 8GB Kingmax DDR3 1600 mhz + MSI 6850...
Ez nem hinném hogy high gép...
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
-The Ballad of Gay Tony
-The Lost and Damned
Ha felteszem õket folytatólagosan jönnek a + küldik vagy új gém?
3Ds MAX :)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De ahogy látom már mindegy is, mert a Steam megoldotta.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A másik meg,hogy autókat plusszba lehet betenni vagy felülírják a régieket?
Kipróbáltam az ENB seriest és az Enchancert is mindkettõnél akad olyan probléma hogy a Launcher nem indítja el a játékot csak akkor ha kitörlök néhány DLL fájlt amiket ezekhez a progikhoz mellékeltek. Persze akkor elindul és látszik is hogy változott a grafika. Ez vajon mitõl lehet hogy bezavarnak ezek a dll fájlok?
Új e-mail címet csináltam én is, de nem tudtam xbox live fiókot létrehozni, anélkül ha elõtte nem hozok létre egy Games for windows fiókot. Tehát, elõször új e-mail, utána új GFWL, majd egy új xboxlive fiók :)
persze minden angolon. tényleg mûködött a redeem, megy is a játék.
Egyet viszont nem értek, mitõl megy a játék a másik fiókomon (eredeti magyar) is? :)
. : Z E L L E R : .
Létrehoztam egy hotmail-es angol email címet. (hotmail.com) Országnál Egyesült királyságot adtam meg és adj meg egy angol postai irányítószámot (pl. M23 0JD)
Telefonszám kérdésnél FONTOS, hogy a sajátodat add meg (Magyarország és a számod)
Ez jöl jön.
Az xbox.com-on, ha (be vagy jelentkezve akkor jelentkezz ki) a lap alján rákattintottam Magyarországra és átváltottam United Kingdom-ra.
Majd Join Now-ra
GO FREE
Majd add meg az angol e-mail címed.
Ha jól csináltad akkor a következõ oldalon I Accept-ra kell kattintanod.
Ezután bejelentkezik és a My Account-ra kattintva válaszd a Redeem Code-ot.
Itt fog egy sms-t küldeni a megadott számra amit a mezõbe be kell írnod.
Ha minden rendben van akkor a következõ lapon be tudod váltani a Cd kulcsot.
Majd a Games for Windows programban (Start menü, programok között van) szerepelnie kell a játéknak és a cd kulcs megnézése opciónál már a jó kulcs fog szerepelni.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Akkor most mit csináljak?
Hogy kell angol hozzáférést létrehozni?
Nekem három napja állandóan ezt írja ki:
Can't connect to LIVE
ERROR CODE: 0x80151911
Már mindent megpróbáltam amit a supportokon és forumokon írnak. Kikapcsoltam tûzfalat, a vírusírtót.
Semmi.
Ha elírom a jelszót akkor visszadobja hogy nem jó, Gondolom ebbõl, hogy a kapcsolat megvan a LIVE szerverrel, csak amikor a profilt akarja letölteni akkor akad ki valamiért.
Valakinek valami ötlete?
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
bejutottam a live chat-re, állítólag 70perc a várakozási idõ :)
ha, rámegyek, hogy írnék a supportnak hibás oldal jön be.
"Úgy látszik, valami bökkenõre bukkant a rendszerben."
nincs ezeknek e-mail címük?
ez a rohadék EFLC. nem jó a kód. microsoft fiókom egyesült államokbeli, de a számlázási adatok magyar. az a baja? redeemeltem a kódot, természetesen leszarja (Probléma adódott a kódhoz kapcsolódó ajánlattal.).
"Létrehoztam egy angol hozzáférést az xbox.com-on és így már továbbengedett" ezt hogy kell?
teljesen új fiókot kell létrehozni? Mi van a games for wlive fiókkal? az xbox live és ez, most egy és ugyan az?
ááá nem kicsit baszta fel az agyam :D
most kell egy új email cím, és egy új microsoft fiók, majd ehhez rendelni kell egy xbox live fiókot?
MIVAN?!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Megnéztem, röhej, hogy a LaD-ben is csak Free mode játékok vannak, senki sem játszik az értelmesebb módokkal.
Sima GTA4 üres, Gay Tony Free mode és Deathmach agyatlan lövöldözésekkel van tele.
Talán a scripthook.dll-t kellene addig kivennem?
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre