Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
13 éve itt. Szép idő.
Next PC upgrade: 2022
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Nekem ugyan ez a gondom volt anno 2010 ben amikor megvettem a játékot és semmi nem segített kiderült hogy azt a procit ami benne volt a gépben egyszerûen nem szerette a játék és azzal nem volt hajlandó elindulni procit cseréltem és minden oké lett.
Több FPS-ed lesz! :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Meglehet oldani hogy kevesebb tárgy legyen az utcán? Kevesebb ember? a fákat ne materializálja ? Valamikor sikerült azt is megcsinálnom hogy nem voltak fák se, de most nem találom már. A végén már elég simán ment az egész .csak a küldetéseket nem lehetett már folytatni.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Én is megvettem steamen a gamet. A gond csak az hogy nem indul. Bejön a Social club loginos cucc, bevagyok regisztrálva, akármelyikre rámegyek offline vagy sima play-re , csak tölt egy keveset a gép aztán annyi. <#nemtudom>#nemtudom>
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Interneten játszani meg úgy tudsz, hogy sima egyjátékos módban a felfele nyíllal elõveszed a telefonod és megkeresed benne a megfelelõ menüt.
Telefon használat viszont nem elérhetõ a kezdetektõl még, néhány küldetést meg kell addig csinálni.
Meg az is lehet, hogy nem találsz túl aktív közösséget, bár fene tudja.
Vagy már nem kell újat kérni? :D
13 éve itt. Szép idő.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
GTA IV Realistic Car Pack v4.0
1.0.0.4-es patch + xliveless 0.999b7 + ScriptHook 0.4.0 + IV FileCheckFix
Ezek után feltettem a packot és azóta is mûxik.
I said oh lord Jesus it's a fire.
Tudna valaki ajánlani egy mûködõképes real car pack-et? Eddig akárhányat próbáltam ki, mind hazavágta a gépemet.(esetleg ami exe-s) Köszi!
Így:
-renderquality
-shadowdensity
-texturequality
-viewdistance
-detailquality
-novblank
-norestrictions
...
Írd be mindet.
Ezek a kapcsolók feloldják a grafikai korlátozásokat.
Azt, hogy érted hogy futtassam Commandline txt. fájlokat??
Elõre köszönöm a választ!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Tudnátok segíteni, hogy mért nem tudom beállítani a felbontás? Eredetibe van meg a játék, de vettem a gépembe egy Gigabyte HD 7950 3Gb videó kártyát, és azóta a játék a a legkisebb felbontáson és textúrán fut. Akármit csinálok a játék nem engedi át állítani a felbontás és a textúrát.
Valaki segítsen!
Arra mennyi esély van, hogy korábbi offline(warez) mentésemet, átvinni egy új online profil alá? most lett rá keret, hogy megvegyem a játékot eredetibe...
Steam Nick: adakiller
név:
GrandiosoFire6
De ha egyszer a magyarosítást kellett volna megcsinálniuk, nem értem mi a francért kellett az összes karaktert összefirkálniuk, és többek közt Lánchidat, illetve a Nemzeti Múzeumot beletenniük. Köze nincs az egészhez, nekem például elvette a kedvemet az egész magyarosítástól.
13 éve itt. Szép idő.
Csinálnék Games for windows ba egy online profilt minden rendben megy egy ideig amikor kiad egy olyan panelt hogy update-eljem a profilt vagy nemtudom. Rámegyek és kiír egy hiba üzenetet (0x80072751 ez a kódja) amivel kidob a francba de ha arra megyek hogy nem akarom a frissítést akkor is kidob.
3Ds MAX :)
Mindig kizárólag a neten multiztam, és ment.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
2."real life server" - az mi az?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**