Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
Hali, segítség kéne, gyorsan

Van egy laptopom, a GTA IV nek mennie kellene rajta, a system requierements lab szerint. Elinditom, teljesen minimumon van a grafika, ennek ellenére nem megy rendesen, szagggat, kb 2 fps. A graphics nál 210/60 mb ot ír. Ez mi? Valaki segítsen!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Tudjátok hogy mi ez?

Caby
1.) Ha warezos akkor húzás IDE

2.) Eredeti akkor idézem: "fixed it by updating .netframework (had to uninstall then reinstall them all) game is now working fine" vagy "You need to install the Visual C++ 2005 redistributable." amiket innen: .net framework 3.5 ; Visual C++ 2005 tölthetsz le. Sok szerencsét.
Én úgy csinálnám, hogy teljesen eltûntetem még az írmagját is a játéknak, feltenném a .net frameworköt és a VisualC++-t utána mehet rá a game. Hajrá

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Lacee86
Hát de az nem hiszem, h normál dolog, h fele annyi FPS-sel megy, mint az alapjáték ugyanolyan beállítás mellett. Ha pl. olyan környéken vagyok, ami tök elhagyatott, nincsenek emberek, tök kevés megjeleníteni való van, ott is csak 16-18 FPS-m van, holott alapjátékban itt bõven 30 felett volt. Patch sem segített sajnos. Igaz alapjáték óta Win7-et raktam fel xp helyett, de hát ennek nem hiszem h sok jelentõségének szabadna lennie, mert más játék ugyanúgy megy Win7 alatt is mint XP alatt ment.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

lacinkacinka89
Hi! Feltelepitettem az EFLC-t és mikor indítanám ezt irja ki:
SecuLauncher: failed to start application. <2000> -> 0x00000001
MI lehet a baj?

Valakinek van tippe hogy miért nem akarja a saját zenéimet lejátszani az IndependenceFM? Próbáltam .mp3-al és .m3u-val is, complete scan-el, auto scan-el és quick scan-el is, de csak 0byte-os user data file-okat rak a könyvtárba, a rádióba pedig csak hírdetések mennek, a scan-ek pedig csak fél másodperces felvillanások, pedig a sima GTA IV-ben mûködött, csak az EFLC-ben nem <#fejvakaras>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Nem, a javításokat sosem érdemes feltenni.

Egyébként sokkal gyorsabb az EFLC mint az alapjáték, a hiba az ön készülékében lesz.

[merlinw.org]

Lacee86
Hali! Feltettem az EFLC-t, kipróbáltam, de nálam sokkal szarabbul megy, mint az alap játék. 😞 Ha jól tudom, van már vmi patch ehhez is, azt érdemes feltenni?

SL
takaroggy ki <#banplz>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

La ilaha illa Allah, ha la ili, hay yo
Hili b'Allah, hey, hili bay yo[/spolier]

Lacee86
Ne törõdj velük! 1-2 kockának már hozzánõtt a segge a székhez, és sziámi ikertesója lett a fél millás atom PC-je.

nekem win7 alatt van és jobban megy mint xp-n
ollie
A VI-ot még elég nehezen, de a IV-et megpróbálhatod.

tommygear
am csoportos táncor mikor lehet csinálni a gay tonyba? mindig csak 1 csajjal lehet
köszi szépen

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

" Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások?
Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék fõkönyvtárában, majd másold be a
-norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetõk, a teljes listát a játék Readme fájljában találod.
Növelheted az FPS számot, ha a -novblank kapcsolót is hozzáadod. "

chalezlopez
Nincs kedvem xezer hsz-hez, de valaki megmondhatná, hogy kell GTA VI simát win7 alá felrakni... Elõre is kösz!

Vamos Argentina!

Miért nem megy a FAQ? kéne a kód, amivel fel lehet oldani a mamória korlátozást, meg volt ha jól emlékszem, egy FPS növelõ kód is... megvan valakinek?

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Máté94
El se indulna.........
RNadal1203
hali tudom h hülye kérdés de hátha 😊 az 1.06.0-ás patchel se megy sm2.0-án? 😊 haverm megkért h kérdezzem meg mert neki nincs rege sg-n 😉 elõre is köszi 😊

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

rage
Ha itt fent a FAQ-ra kattintasz, akkor ezt találod benne többek közt:

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék elõtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyû).

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

zico87
hello egy ojan problémám van hogy ujraraktam a gamet de a mentést hiába másolom be nemtudja betölteni valami ötlet ???

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

SZilaJMaGGoT
Nekem gyanús, hogy nem is volt gta4ed.... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

még készül, a legfrissebb infót itt találod
Ma is okosabb lettem.

helósztok! eladtam a GTA IV-met, mert kellett a pénz Logitech G25-re, na mindegy, hanem az a baj h most felraktam egy fos warez gecit, de nemtom visszarakni a mentésemet, pedig csináltam offline profilt... mi lehet a baja? elõre is kösz

tommygear
warez verzióban szokott összevissza mozogni a kamera a védelem miatt
Ezt nem teljesen értem.

tommygear
warez?
Nincs valami joysticket dugva a gépedbe?

sziasztok
a magyarosításról érdeklõdnék hogy áll vagy kiadta e már valaki?
sziasztok
bagyula alajos
körbeforog a kameraaa nem tok vezetni <#confused>

-:MTZ 80 love forever:-

tommygear
<#nyes>
Személyeskedést abahagyni, filelist problémámat megoldani. Azonnal. Ez parancs. <#hehe><#hehe>

tommygear
ja látom a logódon a valóságot
Gergő1991
ez van te ebben a világban élsz én meg a valoságban.

tommygear
de am nemértem itt szerencsétlenkedik vki órák óta, hogy honnan lehet leszedni a patchet, amikor ittvan 2 centire a szövegmezõtõl
beszarok az ilyeneken
tommygear
tudatlan vagy
az adsense mindig más

Gergõ1991: a szövegmezõ (amibe írsz) fölött a 3. gomb, vagy live-ról is leszedheted
nálam wmi társkeresõ izé van abannerban

Gergő1991
Ember én egy átlakos ember vagyok nem vagyok akkora kocka h ijen szavakat haszáljak pl Banner-mi az ?

Solid Snake
ez 😄
tommygear
istenem ember, ottvan a bannerba

remélem azt tudod, hogy mi az a banner
Gergő1991
Komolyan lehet h ekora gombának tünök de a Patch-et honan tudom le szedni?

Gergő1991
köszi szépen.

fery02
Patch-eld és akkor nem fogja kérni a RGSC-t!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Caby
ha poénból írtad akkor jó, de ha nem, akkor <#wow3> inkább gyakorold a magyar nyelvtant játék helyett és várj 4-5 évet míg újra géphez ülsz...

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

MerlinW
Tök mindegy lényeg, hogy halálos kimenetelü legyen.

[merlinw.org]

bagyula alajos
hy, tekeredik a kamera hogy kanyarogyjak?

-:MTZ 80 love forever:-