54919
-
#47704 Mondd, általában mekkora erőfeszítésedbe kerül 18+ évesen 10 éves szintet hozni? Nem sokba ugye?:) -
n3whous3 #47703 Nem tortúra a windows live, nem értem mi a nehéz abban, hogy beregisztrálsz egy felhasználót és használod a játék alatt...
De lehet menteni, már hogy ne lehetne, úristen. Talán egyben akarod kijátszani? :D Eléggé elcseszett lehet a crack a warezeden, ha ezzel is gond van ott... Legutóbb a GTA 3-nál láttam ilyet. Emlékszem hogy mennyire örültem mikor az megjelent és kb 1 hétig nem tudtam menteni, mert kifagyott tőle a game :D De én csak ökörködtem ökörködtem, majd a történet ráér... De szép idők voltak azok. -
#47702 Az indexet sávváltáshoz nem, de lekanyarodáshoz használják... -
#47701 ezt a poént akkor lötték el mikor mégnem jött ki a game pc-re.
Meg van Pc-re a GTA4!!!!! -
n3whous3 #47700 nice job :DDDDDDDDDDDDDDD -
#47699 Leparkoltam.
-
#47698 és még nem is saját kép, google--képek--gta iv pc,és az első oldalon ott leskelődik -
n3whous3 #47697 gondolom arra mondják a failt, hogy megvette(?) az arc eredetiben, ott figyel be a pc közben XBOX360-as a játék -
RYO21 #47696 Ezt most nem értem -
vzajcev #47695 fail -
SL #47694 fail -
#47693 ennyi eredeti:
-
#47692 Nem fogod megbánni ha megveszed mert igazi nagyágyú a játék,hetekre leköt, kb. mediumon fog menni egész jól, Windows Live az kell, a mentés is ott történik, az indexet nem tudom, inkább csak hirtelen bevágnak eléd. -
#47691 Az amcsi kölyköknek az nem lenne annyira vonzó. -
fbalfonso #47690 Sziasztok!
Azon kevesek táborába tartozom, akiknek eddig még nem volt szerencséje a GTA-hoz (nemrég kezdtek el érdekelni az ilyen sandbox játékok), s mivel inkább az eredeti (ha lehet, dobozos) játék felé hajlok, kinéztem magamnak az EFLC-t (ugye a IV per pillanat nem kapható itthon dobozosban). Ezért lenne egy-két kérdésem vele kapcsolatban, igyekszem rövid lenni:
1. Az obligát "fut-majd-ezen-a-konfigon-és-ha-igen-milyen-minőségben" kérdés: Asus P5Qpro, C2D [email protected] GHz, 2 GB DDR2, HD4850 512MB, 1440x900x32, XP SP3 (nem szívesen cserélném le az XP-t a Race 07-em miatt). Tapasztalatokat is szívesen veszek hasonló konfiggal rendelkezőktől.
2. Ha csak offline szeretnék játszani, akkor is kell-e a Windows for Live-os tortúra?
3. Tényleg nem lehet menteni, vagy csak ez a w**** verzió sajátsága?
4. És egy félig komolytalan kérdés: a forgalom végre indexel-e kanyarodáskor?
Válaszotokat köszönöm. -
#47689 köszi :D lol nemtom miért nem szúrta ki a szemem :D -
n3whous3 #47688 remélem London lesz, Gay Tonyban nagyon sok utalás van rá meg szereplőknek a kötődései, sztem az lesz. -
ldavid #47687 egyelőre nincs semmi hír róla -
#47686 Hali!Tudom hogy nem ide tartozik de nem tudtok valamit a GTA 5-ről??De jó lenne ha a vice city-t folytatnák... -
spy803 #47685 ESC és stat menü első sora. -
#47684 olvasd el a kézikönyvet -
#47683 Üdv!
Előre is sorry, ha hülyeséget kérdeznék, de már egy ideje játszok a játékkal, már a harmadik városrészben is vannak küldetések, de pár napja olvastam, hogy van százalékolás, hogy hol tartasz éppen....
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt hol lehet megnézni, hol írja?
(ja és bocsi, de offline reggel játszok, ez baj lehet?) -
#47682 Úgy látom van itt több ilyen TDM szerű mód is... azok közül melyikben vannak sokan? -
#47681 Gondolom Free mode, mert abban a leglazább a hangulat, ott csak úgy szórakáznak az emberek, meg ott nyugodtan mehet a csalás. -
#47680 Multiban melyik módban játszanak a legtöbben? -
#47679 Jah tényleg..sorry -
#47678 FAQ -
#47677 Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni,hogyan kell a mentést úgy kiszedni a játékból,hogy majd újratelepítés után tudjam is használni? Egyszer már megszívtam,most 44%-nál nem szeretném újra:D -
#47676 Köszi hogy szóltál!Meg is vettem! -
#47675 Gondolom itt mindenkinek eredetivel játszik, de ha mégsem, akkor ajánlom figyelmetekbe, hogy 7,5EURO most a Steamen a game. -
#47674 Köszönöm szépen! -
#47673 A nőt le kell fényképezni a telefonnal és el kell küldeni a képet. Ez a nő az akit Nico leütött a rózsaszín cabrio-ban mert rángatta a kormányt. -
#47672 Értem köszi! Most egy olyan küldetésem van, hogy egy nő van a széken és pofozni kell. De, nem történik semmi sem, hiába csinálom! Valami fotót kell kiszedni tőle, ha jól tudom. -
#47671 Sziaztok! A kérdésem a következő: Nem tudja vmelyikőtök hogy a mobillal készített képeket hol tárolja a játék? Vagy meg se lehet őket nézni? -
Vlala #47670 Majd lesz még küldetés. Ülj rajta a telefonon, majd hívnak.
Ugye, nem kapcsoltad be a Sleep Mode-t?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fickó, akit elengedtél, Darko volt, a volt katonatársad, aki beleőrült abba, hogy elárulta a csapatát, és ezért a "piszkos tizenkettőből" kilenc otthagyta a fogát. -
Szabi1991 #47669 szóval lekellet volna lőni :DD -
#47668 Hát nem tudom már, hogy ez a küldés volte, mert úgy nem figyeltem, de nekem az volt az utolsó, hogy egy reptéren egy fickót kidobtak egy furgonból, és Romannal mentem el. És volt lehetőség, hogy vagy le lövöm, vagy elengedem. Én mondjuk elengedtem, de nem tudom mi lett volna, ha le lőttem volna! Ezután vissza kellett vinnem Romant a szállásra, de ezután már új küldetést nem ad. -
#47667 "Out of Commission" az utolsó küldetés. A stáblista mondjuk egyértelmű a végén:D -
#47666 Szerintetek végig játszottam volna a játékot, mert már küldetést nem ad a játék, viszont ennek ellenére, 59,81%-ot ír ki a játék. Most akkor a többivel mi van esetleg? Mert már csak olyanok vannak, hogy italbárba, meg versenyezni lehet. Igazából küldetés már nincs. -
#47665 Ez szerintem is hülyeség. Jól fognak kinézni New York-ban a magyar nyelvű reklámtáblák, feliratok...:)
Bőven elég lett volna a párbeszédeket lefordítani.