54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Vlala #47664
    Alap!
  • bakvarnyu
    Az utolso kuldetesnel mindig belevezeti az a fasz bot a helikoptert az epuletbe
  • n3whous3
    Remélem le is szinkronizáljátok az egészet :)
  • Bence94
    fú én nagyon nem szeretem amikor belepiszkálnak ilyen "eredeti nevek,magyar logós hátterek reklámok stb."
  • n3whous3
    Nem vagytok normálisak, hónapok óta várnak az angolból nem jeleskedő gta fanok a magyarnyelvű történetvezetésre, hogy kijátszhassák úgy, hogy értik is, erre ti ilyen szarságokra pazaroljátok az időt? Nem lett volna értelmesebb megcsinálni az alap dolgokat magyarul és előbb azt kiadni és aztán MINDENT lefordítani? Ki a francot fog érdekelni 2 év után ez a játék? Mindenki kijátszotta már szinte. Grat az eszetekhez.
  • ldavid
    reklámtáblák? még a texturákat is lecserélik?
  • masterthief
    Még nincs biztos időpont, de látogasd a HunositokTeam weboldalát! Youtube-n találsz még videokat is belőle! Nagyon jó lesz sztem: autók, fegyverek eredeti nevei, magyarítva lesznek benne az internetes oldalak, reklámtáblák, telefon, e-mail stb. Nem sokat kell már rá várni.
  • 3P
    Sziasztok!

Nem követem a topikot. Van hír/várható időpont már a 4. rész magyarításának megejelnéséről?

3P
  • BIHU117
    hello
    amikor az IVMP-be belépek akkor kiirja hogy retiring info és utánna lefagy
    a sok kicserélt kocsi lehet a baja?
  • akyyy
    Akkor nem is jó a steam így brutál szar. ADjam el az accountom?:D
  • Vlala #47654
    A Rockstar Social Club programot telepítsd újra, remélhetőleg megoldódik.
    Ha nem, akkor 1.06-os patch, az kiszedi :)
  • Martinez01
    Hali!
    Emberek mi lehet a baj?Elindítom a játékot bead egy CMD-s ablakot (azt a fekete bigyót) nincs beleírva semmi picike töltés után:

"A(z) RGSCLauncher hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük. Az adatok , melyekkel éppen dolgozott ,valószínűleg elvesztek."

Eredeti játékom van
  • bakvarnyu
    Már unalmas beirni, de megint 7.5 E-be kerül steamen .
  • xxxpaulxxx
    jaja!:D
    Ezt szeretem a steames játékokban... windows reinstall után nem kell őket újratelepíteni:)
  • n3whous3
    ja értem

én mondjuk gta iv kieget is azért vettem meg részben, hogy ne kelljen letölteni
  • MerlinW
    Netfüggő. Egyébként elég egyszer letölteni, utána kiírhatod. Később csak be kell másolni a steamapps mappába és annyi.
  • n3whous3
    nincs kedvem napokig letölteni a játékot, azért jobb a dobozos
  • xxxpaulxxx
    Viszont akkor én nagyot kaszálnék, mert van rajta már jónéhány játék:D
  • wesker24
    Csak ha accounttal együtt adod el másképp nem lehetséges !
  • akyyy
    a steameset el lehet adni???
  • Vlala #47644
    Igen, a shotgun és az RPG :)
  • ronso
    beállitások közt vedd le
    vagy lehet ,hogy a városban sok az ujságos
  • Mathiasse
    sziasztok!
    azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan progi ami csökkenti a traffic-ot?
  • bakvarnyu
    Közben megvettem steam-en.Persze vannak előnyei , de számomra a dobozos mégiscsak jobb ,lehet nézegetni a képeket, kézikönyvet, van térkép, és nem kell 4 órát várni a letöltésre.
  • xxxpaulxxx
    Miért jobb a dobozos?
    Bármikor elhagyhatod, otthonfelejtheted, ha át akarod vinni haverhoz... elkallódhat a cd kulcs
    A steameset bárhol el tudod érni és a cdkulcs is oda van írva neked:P
  • Csuki00

Nah szóval két rockstar logót követő leállás után ezt kapom:

Problémaesemény neve: BEX
    Alkalmazásnév: EFLC.exe
    Alkalmazásverzió: 1.1.2.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4bda136c
    Hiba – modul neve: EFLC.exe
    Hiba – modul verziója: 1.1.2.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 4bda136c
    Kivétel – eltolás: 004b3fe0
    Kivételkód: c0000409
    Kivételadatok: 00000000
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: e930
    További információk 2: e930c3ae2793aa157ec28a97703bb423
    További információk 3: 2310
    További információk 4: 2310acf763d292c9e3c9e570a71434ba

Orosz oldalakon írt egy srác a megoldásról eflc_multicrack_fixed.rar -t kell felrakni. De az én eredeti verziómra nem akarom. Sőt nem is értem miért kellene.
  • BIHU117
    hello
    Nekem az IVMP-hez kellenek a petcek az egyik régebbi verzió el is indul de amikor belépek azt írja ki hogy retirinig info és utána lefagy.
    Talán a sok kicserélt kocsi lehet a gond??
  • Csuki00
    nincs cancel... csak OK és hiába most csináltam meg 10-szer egymás után és semmi....

ha a c ++ 2005 öt telepítem akkor meg nem írja ki, csak nem indul el nem csinál semmit. A legújabb ati driverrel a 2008-as verziót rakja fel.
  • MerlinW
    Indítsd el megint. Először nekem is jött a Secu hiba. Cancel, majd indítás megint és jó lett.
  • Csuki00
    Sziasztok!

Megvettem a gta eflc-t, de már egy napja csak szarakodok vele. Steam. Előszőr letöltött elindítanám de a két rockstar logó után kilép gta 4 hiba ennyi... tovább sehogyse jutottam. Mivel fenn régebben fenn volt a warez-es. Meg már a gép is megérett egy újratelepítésre (win 7 x64) Újra raktam így minden oké lesz gondoltam, megint letöltődött indítanám de seculaunch hiba.

Láttam, hogy volt hasonló problémátok de a megoldást nem írtátok, vagy csak nekem nem volt egyértelmű. Jól jönne egy megoldás:D

köszi
  • MerlinW
    Elég csak az 1.07-es, nem kellenek a régiek..
  • BIHU117
    HELLO
    1.04-ig sikerült a pechelés tehét az 1.01-et az 1-02-t az 1.03-at sikerült de amikor fel rakom az 1.0.0.4-et akk azt irja ki hogy a xlive.dll-ben az 5365 sorszám nem található
    mi lehet a gond?
  • BIHU117
    Hy
    az IVMP-nek nincs olyan verziója amely az 1-03-as petchel ismeg?
  • Tomsteel
    Megvigasztaltatok srácok.
  • bakvarnyu
    Most hezitálok megvegyem-e , azér csak jobb a dobozos.
  • xxxpaulxxx
    Én meg most megvettem 3ért... viszont most tölthetem is le steamről... már 10 órája tartXD
  • Csuki00
    Sziasztok!
    Tegnap megvettem a gta 4 eflc-t, este letöltődött és ma leültem játszani de a két rockstar logó után kilép gta4 eflc működés közben leállt üzenettel.

( Régebben fen volt nem eredetiben de előtte leszedtem, viszont állandóan annak a winlive accjával akar belépni. Azt kitöröltem, de akkor is ugyan ez a hiba.)
  • n3whous3
    én meg 8 ezer forintokért vettem dobozosan megjelenés után 1 hónappal :( (doboz rulz akkor is :) )
  • KEnJY #47626
    Eredetibe van meg a játék vagy feltört? Mer régen nekem se engedett felrakni patcheket a feltört. Ha az akkor vedd meg eredetibe és nemlessznek ilyen problémáid. Hameg eredeti akkor passsz
  • KEnJY #47625
    én 23-ér 2 hete