54919
-
#47744 Okés. :)
Viccen kívül nem értem, hogy free módban mit tudok 10 másodperc alatt csinálni, ami miatt egyáltalán felkeltem valakinek a figyelmét. Nem spawnolok járműveket tömegével, se tárgyakat...god mode be van kapcsolva mindig, dehát ahogy láttam mindenkinél. Helizni szeretek, de kétlem, hogy bárkit is zavarnék ott fent. -
#47743 NE ÜLJ RENDŐRAUTÓBA!!!!!!!!!!!!!!!! -
#47742 Valaki árulja már el nekem, hogy mi az istent csinálok rosszul, sorra bannolnak ki a szerverekről, beköszönök, teszek két lépést és már ki is vagyok tiltva. Legutóbb például "megszülettem", beülök egy rendőrautóba, írja valaki, hogy ne üljek rendőrautóba, és már ki is tiltottak, az egész nem volt több 10 másodpercnél. Kezd nagyon elegem lenni, nem tudok rájönni, hogy hogyan mennek itt a dolgok és ez idegesít. Egyelőre kiábrándító az egész multi része a játéknak. -
#47741 FAszomat már.Tudod milyen szar h nem érted meg a dolgot amit szerettem volna mondani neked.De mind1.Hagyjuk.Légyszi ne válaszolj erre a kommentemre.Peace,köszi. -
#47740 Tudom, hogy arra értetted. Azért is írtam, hogy nyugodt lehetsz, mert én a helyedben nem kicsit abáltam volna le a srácot írásban. Azért mégiscsak pénzt adtál ki érte, magad szeretnél meglepődni a játék folyamán a történet követve, erre ez a valaki itt pár szóba lelövi a sztori végét.
Szerencse, hogy már viszonylag régi játék és már legtöbben végigjátszották. -
#47739 Hát hamar fel tudom kapni a vizet az biztos, de ezt arra értettem hogy már lelőtték itt előttem a poént a játékban... -
#47738 Nyugodt egy ember lehetsz. :) -
#47737 Aztán hátha gondolnak a sok, fake címes emberkére is, hogy lehetőséget adnak lakcím váltásra.
Örülnék neki. -
#47736 Hát én most vettem meg szeretném végigvinni de már mind1 inkább kidobom a kukába.... -
#47735 bazmeg azért spoilereket használjatok már -
JanáJ #47734 Tudtommal két fajta végkifejlet van a szerint ki hal meg, a barátnőd, vagy a kuzin. -
#47733 Most én is a végén járok a játéknak, és nem tudjátok, hogy a konzolos és a PC-és verziónak másabb a vége? Mert nekem az utolsó pályán mikor Roman-t kell üldözni, nekem hajót ad, és azzal kell követni, még néztem a Youtube-on, és ott meg motorral kell követni a parton. Nekem meg csónakot ad. Most nálam van valami bug, vagy tényleg különböznek? Ugyan is amikor a helikopterbe is be kell szállni, akkor nincs aki felhúzna, mint a videókon is látom, ha nem nekem kell nagy nehezen felküzdeni magam a gépre. De, mire nagy nehezen felhúzom magam, addogra meg elveszítem amit követni kell. És nincs arra sem időm, hogy tudjam követni. És mondhatni irányíthatatlan, pedig már többször is vezettem helikoptert és mindjárt tudtam vezetni, ezt meg nem. Pedig már vagy 20x próbáltam, de azt hiszem itt abba is hagyom, mert egyszerűen nem úgy megy mint szokott. -
n3whous3 #47732 én már nem fogok beregisztrálni megint csak ezért, eltűnne minden achi -
fbalfonso #47731 Sikerült persze, fiók már van, játék még nincs, még egy pár óra, amíg meghozzák (és csak holnap tudom felrakni, mert délutános vagyok... GRRRR!) -
ldavid #47730 szerintem nem volt még itt szó róla, de kb. szeptember körül, ha jól tudom lesz magyar live, és nem kell majd szórakozni a címmel -
n3whous3 #47729 De sikerült, nem? -
fbalfonso #47728 Nincs nekem semmiféle w**** verzióm, csak olvasgattam a topikot a kérdés feltevése előtt, és egy-két emberke panaszkodott azért, mert nem tud menteni.
A Games for Winfos témánál meg ezt a "magyar vagyok, de mégis külföldi fake felhasználóval kell regisztrálnom" dolgot sokallottam egy kicsit, azért a Steam lényegesen egyszerűbb. Arról nem is beszélve, hogy azóta van fiókom, bár beletelt egy kis időbe, míg sikerült bele élehet lehelni: valami hotfixet hiányolt a drágám, amit csak a registryben való turkálás után lehetett felrakni...
Bocs, ha esetleg OFF lett volna. -
#47727 Látom elcsípted a lényeget. Ahelyett hogy másokat lekezelnél, miért nem lehet egy civilizált "kösz, már volt"-al elintézni, ha már feltétlenül reagálnod kell rá? Félre ne érts, én lesz@rom mit csinálsz, csak gondoltam szólok, hogy magadat minősíted ezekkel a dedós megjegyzésekkel.
Én pl most láttam először azt a képet. Tudom, gáz hogy nem ülök napi 20 órát a gép előtt, illetve hogy nem emlékszem 2 éves képekre. Gondolkodjunk már...
Téma lezárva, béke van. -
#47726 Csak idéztem h ez a kép akkor lett készítve mikor a hozzád hasonlókat szivatták h meg van neki a GTA4.
Olvasni ne felejts el.Meg szöveget értelmezni.Általánosban tanítják. -
#47725 De miért? Ki a francot érdekelnek a hülye jenkik?:D -
BIZ0906 #47724 Én meg Miamit :) -
BIZ0906 #47723 Marseille xD -
RYO21 #47722 Én amerikai városokat akarok! -
#47721 Végül is, beleférne. Döglégy Zolee-t és Dopeman-t kéne elgázolni a Vörösmarty téren egy Suzuki Swift-el:) -
#47720 #47716: De arra.
#47717: Elvileg igen, írd be a sorozatszámot, aztán kiderül. Nem hiszem hogy itt sok ember játszott kölcsön játékkal:) Főleg, hogy 2000 Ft volt számtalan alkalommal:) -
#47719 állítólag már cáfolták a fejlesztők -
spy803 #47718 Budapest :D -
Rony94 #47717 Igen én csak offline akarok játszani. De ezt már leírtam az első kommentenben. Na akkor meglehet oldani vagy sem? -
Rony94 #47716 Már bocs de nem a kérdésre válaszoltál. -
#47715 Ha nem a Live account-os sorozatszámról van szó, akkor de, viszont akkor kell neki egy offline Live account. Online játékot pedig felejtsd el. -
#47714 Fejléc => warez topic -
Rony94 #47713 Bocs a flood-ért. A FAQ-ban találtam ezt az idézetet:
"A játék bármennyiszer telepíthető, bármennyi gépre, de minden alkalommal aktiválni kell az interneten keresztül. Elindítani csak azon a gépen lehet, amelynek a meghajtójában megtalálható az indító lemez (Disc 1)."
Ez nem azt jelenti hogy bárki feltelepítheti, majd játszhat vele? -
Rony94 #47712 És sehogy sem lehet megoldani hogy tudjak játszani anélkül hogy beírnám a kódot? -
SL #47711 -
#47710 Jaja, szép európai városokat akarunk:) Londont, Párizst, Madridot:) -
#47709 Ha Te beírod a kódot, akkor más már nem fog vele játszani. Max a te Live accountoddal. Tehát ha kölcsön van, NE írd be:) -
#47708 nekem is jobban bejönne, de lehet ez a hír amúgyis csak kacsa . -
#47707 Remélem nem. Anglia jobban tetszene:DD -
#47706 GTA V Vice City ? -
Rony94 #47705 Az egyik spanom megvette a GTA IV-et, de mivel még nem vett új gépet ezért nem tud mit csinálni vele. Kölcsönkértem tőle hogy én hadd játsszak vele. Már fel is telepítettem, de mikor elindítom kéri a kódot. Mi lesz akkor ha beírom a kódot? Nem használódik el? A spanom tudja még használni? Ha ez számít én csak offline akarok játszani.