Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és az igaz hogy az uj resznek eleve kissebb a gepigenye, mert optimalizálták??
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Reklám blokk: "Ahol az írás megmarad."
Nem, nem lehet.
[merlinw.org]
Pl. telefonon bejelented, hogy baleset történt, ég a fél autópálya, erre kijönnek, és õk is égnek. A kiérkezõ mentõk csinálnak még három hullát, de a balesetest (aki véletlenül lefejelt egy baseball-ütõt) nem látjkák el, hanem körülnéznek, és szidják a telefonbetyár nénikéjét.
A rendõr amegáll az út közepén, kiszáll, letartóztat valakit, és amíg kíséri vissza a járõrkocsihoz, megáll mögötte még egy rendõr, és leordítjaa kollégája fejét, hogy hogy lehet itt megállni...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az ötödik robbanásnál hívtam a tûzoltóságot, akik kijöttek, beleparkoltak a tûz közepébe, kiszálltak, meggyulladtak és meghaltak, a tûzoltóautó szintén a lángok martaléka lett. Jó, hogy legalább õk értenek a munkájukhoz...
[merlinw.org]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gay Tonyban lehet valahol ruhát venni ?
(Nem tudom miért, de a Muteros küldetést nem akarja nekem betölteni :S )
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Eredeti gamem van, ha felpatchelem a legújabb verzióra, és a No-DVD exével indítom, akkor 1.0 a játék? Vagy marad a patchelt?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
/combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a csaj benne van a játékban? Mert én sehol sem láttam, pedig kíváncsi voltam rá hogy kicsoda.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Másfelõl a Sysreq lab-ot ne vedd soha készpénznek, ugyanis nem nézi, hogy MILYEN videókártyád van (csak azt, hogy a RAM mennyi, illetve milyen DirectX, SM támogatású) és ezáltal néha igen nagy marhaságot ír.
3 GB RAM
videokártya: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
video RAM
Required You Have
256 MB 1.3 GB
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.