Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
igen.
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pisztácia
-"a patch után sokkal jobban is megy" ezt hogy erted? kissebb a játék gépigénye???
Ja és az igaz hogy az uj resznek eleve kissebb a gepigenye, mert optimalizálták??

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tommygear
nyomogatni kell gyorsan nem nyomni
Sziasztok!Felraktam ismét a gta IV.-et az 1,6 os patch után , sokkal jobban is megy és mielött nekiállnék az EFLC nek mondom végigtolom az alapjátékot mégegyszer.Semmi gond nem is volt a játék során viszont most befejezésként a DEAL részt választottam (iszonyatosan irritáló alak számomra Roman gondoltam haljon meg) és a helikopteres üldözõs résznél mikor fel kéne kapaszkodnia Nikonak a helikopterre nem történik semmi.A space-t kell(ene?) nyomni de semmi,vagy 10x nekiugrottam a questnek a végeredmény ugyanaz.Egy idõ után Niko leesik az utcára hiába nyomom a spacet-t vagy akármelyik billentyût.Ez valami bug a patch miatt vagy van esetleg valami trükk? Elõre is köszi a segítséget.
Okoska, vannak itt páran akik szívesen olvasgatják a topicot, nem csak írnak bele vaktába, így az ember nem szeretné h 10 soron keresztül ugyanazok a kérdések és válaszok ismétlõdjenek.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Miért, nem írtam oda?

[merlinw.org]

lacinkacinka89
Miért olyan qrva nagy fáradtság volt oda írni, hogy "nem lehet"? Am kösz az infot!

Lord Myn
Nekem is ez van, lejjebb kell venni a beállításokat egy kicsit... az új patch memória helyett processzoridõt zabál. 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Megvan, Joli a neve. xD

MerlinW
12 hozzászólást sem olvasol vissza... tanuljatok már meg fórumozni. Ez nem tudakozó, hanem fórum.
Reklám blokk: "Ahol az írás megmarad."

Nem, nem lehet.

[merlinw.org]

lacinkacinka89
Amugy ezekben a részekben is lehet (lost and damned, the ballad of gay tony) ruhákat vásárolni?

lacinkacinka89
Köszönöm a segítséget! Megoldódott! 😄

Nem tudja vki hogy miért van az hogy az alapjáték ment rendesen 1.4el episodes meg szagat?
Igenb, de itt részletgazdagabban ki van dolgozva az egész.
Pl. telefonon bejelented, hogy baleset történt, ég a fél autópálya, erre kijönnek, és õk is égnek. A kiérkezõ mentõk csinálnak még három hullát, de a balesetest (aki véletlenül lefejelt egy baseball-ütõt) nem látjkák el, hanem körülnéznek, és szidják a telefonbetyár nénikéjét.
A rendõr amegáll az út közepén, kiszáll, letartóztat valakit, és amíg kíséri vissza a járõrkocsihoz, megáll mögötte még egy rendõr, és leordítjaa kollégája fejét, hogy hogy lehet itt megállni...

Piloss
miért,talán mást állítottam?

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

MerlinW
Mondta valaki, hogy nem voltak?

[merlinw.org]

TaRka0107
Ezek mindegyik GTA-ban megvoltak....

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Piloss
vagy nincs jobb amikor a mentõk a gyalogosokkal teli járdára felhajtva közelítik meg a baleset helyszínét

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Csináltam egy kisebb katasztrófát Liberty City útjain (pedig becszó, én csak parkolni akartam), kigyulladt az autóm egy dugó közepén, ezzel kisebb láncreakciót indítottam el, összesen 27 autó robbant fel.
Az ötödik robbanásnál hívtam a tûzoltóságot, akik kijöttek, beleparkoltak a tûz közepébe, kiszálltak, meggyulladtak és meghaltak, a tûzoltóautó szintén a lángok martaléka lett. Jó, hogy legalább õk értenek a munkájukhoz...

MerlinW
~3Ghz + 4mag amin igazán jól érzi magát. Monjuk nálam 3,6Ghz+2maggal sincs különösebb probléma. 4GB memória alap neki, és minimum 512MB GDDR3-as videómemória. 1GB GDDR5 viszont ajánlott.

[merlinw.org]

DeerHunter01
procit

\"Erről van szó!\"

És itt jön be a kérdés: akkor mit eszik ez a játék ennyire? 😄 mert hogy nem pizzát az biztos 😛 de a videó memória számláló se sokat ér, mert akiknek zöld zónában van, azoknak is ugyanolyan szaggatós.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DeerHunter01
nem lehet, csak a lakásodban tudod cserélgetni õket.

\"Erről van szó!\"

Gyocsika
Hali!

Gay Tonyban lehet valahol ruhát venni ?

(Nem tudom miért, de a Muteros küldetést nem akarja nekem betölteni :S )

Lord Myn
Ez mondjuk így nem igaz... <#shakehead> Nálam is rosszabul fut az EFLC vagy az 1.0.6.0-s GTA4, mint az eggyel korábbi patch-es GTA4 (pl. 70-es látótávval + minden Very High és 10-es éjszakai árnyékok a régi patch-vel teljesen folyamatos volt, az új patch/EFLC-vel meg 35-ös látótáv + árnyékok High + éjjeli árnyék OFF! folymatos csak, ha feljebb veszem, akkor idõnként nagyon beszaggat). Egyedül az lett jobb benne, hogy valamivel szebbek a nappali árnyékok és nem zabája annyira a Rendszer/Video RAM-ot, de mondjuk ezzel a részével pont nem volt gondom, mert ezekbõl van bõven...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Prince of Máté
Hali!

Eredeti gamem van, ha felpatchelem a legújabb verzióra, és a No-DVD exével indítom, akkor 1.0 a játék? Vagy marad a patchelt?

Kit--Kat
Ez a csaj a Masionett 9 biztonsági szobájából van, aki ha olyat gondol szó nélkül leszopja Tonyt. miközben a rendre figyel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

episodes nekem még nincs meg, de akkor mér van ebben a könyvtárba a patch?
/combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip
Lacee86
Ok, sejtettem. 😊 Hát asszem kénytelen leszek hanyagolni az EFLC-t meg úgy alapból a GTA IV-et, míg nem lesz vmi jobb gépem. Hát ez mondjuk sajna nem mostanában lesz... 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bertino
naná.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee86
Kissé hülye kérdés, de ez a 1.0.6.0 patch csak az alap játékhoz jó, ugye? 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

E3-on még nem volt se Tbogt, se EFLC akkor hogy?

de õ konkrétan a csajt kérdezte (kép alatt van szöveg)
MerlinW
Nem, csak marketing karakter. E3-on ott volt az õt alakító modell.

[merlinw.org]

Tényleg, Lola megjelenik a jáékban? Mert akkor nálam valami kimaradt.

MerlinW
Kép a pezsgõivó versenyrõl a klub VIP szektorából.

[merlinw.org]

lehet csak olyan "eyecandy," mint Lola volt az alapjátéknál, vagy a martinis/bikinis csaj a Vice City-nél
MerlinW
Ezt adják poszterként a dobozoshoz.

[merlinw.org]

Máté94
fail
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a csaj benne van a játékban? Mert én sehol sem láttam, pedig kíváncsi voltam rá hogy kicsoda.

stonesour
Hát akkor ez fail. Nem tudtam, hogy szar a videokártya, kössz a segítséget.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

sherlock1
Létezik olyan mod ami a kamerát az autó közepéhez igazítja?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Lord Myn
Ez nem videókártya, hanem alaplapra integrált grafikus vezérlõ, felejtsd el, hogy ezzel játszol valami komolyabb játékot...

Másfelõl a Sysreq lab-ot ne vedd soha készpénznek, ugyanis nem nézi, hogy MILYEN videókártyád van (csak azt, hogy a RAM mennyi, illetve milyen DirectX, SM támogatású) és ezáltal néha igen nagy marhaságot ír.

MerlinW
Integrált vidókártyával nem lesz gyorsabb.

[merlinw.org]

stonesour
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz
3 GB RAM
videokártya: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

video RAM
Required You Have
256 MB 1.3 GB

tommygear
végigvittem a gay tonyt is 10/9 néhány idegesítõ küldetés miatt, am elmebeteg játék <#eljen><#eljen>
ollie
Azért leírhattad volna a pontos konfigot.

stonesour
ja és origi

macleody
Énekelgesd csak.
stonesour
ja és origi