Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy Problémám,hogy Stevinek hogy kell vinni az autokat?Telefonal nekem vagy nem?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
púúúúú
Nem tudok bejelentkezni a live-ra. Ezt az üzenetet nyomatja:"The live service may be unavailable, or there may be an issue with your home networking equipment". Régebben mûködött rendesen. Letöltöttem a legújabb live-ot, a játékhpz pedig a 1060-as patch-et.
Valakinek valami ötlet?
Eredeti a játék.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Szerintem jobb, mint az alapjáték.
[merlinw.org]
amúgy az új kiegészítõt érdemes megvenni? milyen?😊
[merlinw.org]
Nem tudjátok, hogy pl. a Feltzer tetejét, hogy lehet leerezsteni? Mert amikor még beálltam a parkolóba le volt hajtva, mint egy cabrio, de amikor alvás után visszamentem felhajtotta magát, szóval megtudnátok mondani, hogy mivel lehet leereszteni? Próbáltam már majdnem minden billentyût :S
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU NICK:anudis0000[hun]
TDU NICK:anudis0000[hun]
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Takarodj át a warez topikba!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Valaki tudna nekem segíteni??Nagy hiba van nállam 😞( és nagyon szeretnék már játszani a GTA val ime a kép mia baj a patch el lehet hogy nemkompatibilis a windows vagy esetleg rossza a patch??Tudna valaki linket adni a jo patch rõl vagy felvenne msn re??És segítene??Válaszotokat köszönöm!!(msn pmbe)
elõre is köszönöm
Lehet, hogy csak a V2-es nagyvasak iránti rajongás mondatja velem, de kellett már egy ilyen játék.
Ami még chopper kategóriában szerepel, az az Outlaw Chopper (felejtõs, lehet benne saját mocájt építeni, de kb. ennyi), vagy a Road to Hell (egy éve semmi hír róla).
Persze, nem egy szimulátor, de legalább ott a városi motorozás lehetõsége, annak minden velejárójával (hülye gyalogos, hülye taxis, hülye rendõr - atyám, ez tiszta Salgótarján)
A GTA4 sztorijába szerintem teljesen beleillik, és bár tényleg - sztori és hosszúság tekintetében is - elmarad a többi ep színvonalától, hiányozna, ha nem lenne.
Meg egy kérdés: Hálózatban Club Businesst játszottunk, feltûnt benne pár új moccos. Ezeket singleben nem lehet megtalálni valahol? Angus küldetéseit csak félig csináltam meg.
havok még ami elmegy
Bemegyek egy üzlet ajtajába, össze motoros utánam és mind ugyanúgy felborul, ott tobzódunk 5-6-an!!! Közröhej! Az egész egy burleszkre emlékeztet, avagy arra SEM! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3