54919
-
#47984 hello azt kérdezném valami auto teleportálo progi van e az uj patc alá mert a carspawner nem mükszik
-
#47983 Én is megnéztem, de miután megláttam a töltőképernyőkön Budapest képeit, hangosan felnevettem, elképedtem, értetlenkedtem, majd eltávolítottam:) -
#47982 Üdv.
Látom kész a magyarítás, grat a fordítóknak, annyi a baja haveromnak hogy a kocsik is a valóságban megtalálható kocsi nevet kapta.... -
VJP #47981 áá, szóval ezért nem találtam sehol... Köszi! :) -
n3whous3 #47980 rakd fel pl. a fraps nevű progit és az kiírja
alapból nincs rá a játékban lehetőség (max valamilyen moddal) -
VJP #47979 Hy!
Bocs hogy ilyet kérdezek, de sehol nem találom a megoldást!
Hogy tudom elérni, hogy a játék alatt kiírja az FPS-t?
( a #47971 hozzászólásban lévő képeken van pl. ami kéne, de bármelyik verziót elfogadok már!) -
#47978 Szuper. Kb a 16. próbálkozásra sikerült neki aktiválni -.- -
#47977 ird be a kodot ugy ahogy a füzetecske hátán van és nem lesz gond! -
#47976 MI A RÁK PUHA FASZÁÉRT NEM TUDOM AKTIVÁLNI EZT A SZAR?
Geci ideges leszek. -
#47975 Az euphoriat nem nevezném igazi engine-ek, igazából olyan +dolgokkal toldja meg az animációkat amire más fizikai engine is képes lenne. Lassan alap lesz, hogy a lábakat a talaj adottságaihoz igazítják pl. Erre mindig is képes volt az invers-kinematika. Keress youtube-on videókat, még "amatőrök" is csináltak ilyen techdemókat... Vagy ott van pl a wolfire készülő engine-je, az sem euphoriat használ, mégis tudja azt amit a gta... -
#47974 Pont azt írta (szerintem) hogy feltette :) (vagy ha nem arra válaszolt akkor nm szóltam :D) -
#47973 Na ezen gondolom fent van az Environment 5. Olyan shader-telen az egész. Ezért nem tetszik nekem az a mod, rosszabbul néz ki vele a játék (szerintem). -
#47972 talán a fákon észrevenni hogy normálisabban néznek ki (meg az autó oylan mintha le lenne lakkozva..:D Amúgy ez azért sem jó mert így jobban kijön az AA hiánya.) -
strebacom #47971 No én is feltettem....de...szerintetek van itt változás az alaphoz képest??????
-
#47970 bazze az environment modot elfelejtettem feltenni xD
na majd holnap. -
#47969 Na enyémből végül is ez lett :)
-
#47968 Kösziii! -
#47967 Igen ! -
Kijött az új küldetéslemez...
-
#47965 Am. ez a commandline.txt simán a főkönyvtárba kell ugye? -
#47964 1.06 mindegyiknek, de bele is van írva. -
#47963 Mod
Ezt letöltöttem!
Melyik patch kell neki vajon? -
#47962 Nekem jelenleg ilyen lett, kisebb bütykölések után. Még játszható sebességgel az alanti konfigon. (1024)
Beter City Textures by 0hiena0 , gta environment mod 5 , XTC's Sparkling Corona V.1a -val.
commandline.txt :
-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10
-
#47961 jelentkeznék gamer tag ba... a nevem palinho96 -
#47960 Amúgy még 1 kérdés (anno már egyszer régen feltettem, de aszem nem kaptam rá választ)
nem lehet valahogy azt megoldani hogy ha beszállok 1 autóba rögtön a saját zenéim szólaljanak meg? Elég szar végigzongorázni állandóan 800000000000 rádióállomást :) -
newc22 #47959 1:17 nél nálam is ilyen hiba van ez vajon minek tudható be? http://www.youtube.com/watch?v=zL9_GQxQW2s Akinek volt hasonló problémája az lécci írjon! -
#47958 Mondjuk ebben az ultimate texturesben azt csíptem h nem ette meg az fpst :) Ha jól rémlik kb semmit nem csökkent a sebesség. -
#47957 na akkor ezt az Environment 5. nevű csodát is beszerezzük. lesz itt 3 fps én mát látom -
#47956 Better City és Environment 5 megy 1.07-el. ENB is, viszont a shader-ek nem kompatibilisek, így csak a fény/árnyék effekteket lehet használni, a sharpener és egyéb jóságokat nem.
Mondjuk ENB-t sosem szerettem, a fent említett két mod bőven elég, és még multizni is lehet velük, nem kell szöszölni.
Nálam stabil 20-25fps a játék 1680-ban minden high-on. Látótávolság 60%-on, ezzel a commandline-al:
-norestriction
-nomemrestrict
-availablevidmem "4.5"
-percentvidmem "100"
-fullspecaudio
-reflectionresolution 2048
-
#47955 huhh köszi, kicsit le vagyok maradva :)
47954: Támogatnia kell, mivel a játék komplett textúraálományát cseréled le gyakorlatilag -
newc22 #47954 Tényleg faszás! :) Eza a better citys mode! És még egy kérdés: FPS mennyivel lett/lesz kevesebb ezeknél a modoknál?! És támogatja az 1.6os vagy az 1.7 es patch ezeket?! -
#47953 1. nem szúrja el, mert külön alkalmazás, nem nyúl a játékhoz. Amit felül kell írni (shader-ek) azokról logikusan készítesz biztonsági mentést.
2. 10.6-os drivert használd, az a legjobb Ati driver hosszú idők óta. -
#47952 Van azóta még jobb, a Better City Textures. Ez is 7GB körül van, ezt használják a lent linkelt képeken is. -
#47951 én a 10.5 öst -
newc22 #47950 Ohhh köszi meglesem.... és tényleg ez a mod nem szúrja el a sima gta4et nem lesz tőle bugos?! Amúgy nekem van egy 5750 Ati 1 Gigás videókarim és néha az 1.6 os és 1.7es patchel is néha egybefolyik a kép! Lehet hogy az ati driver a felelős?! Amúgy akinek ATI videókártyája van az melyik Ati Drivert használja?! Előre is köszönöm a segítségeket.... -
#47949 Pl innen nemtudom mennyivel jön jön-e egyátalán! -
newc22 #47948 honnan leeht azt leszedni vagy nem publikus?! -
#47947 Az patch független? -
#47946 Én anno leszedtem az ultimate texture packot (kb 5gb) szvsz teljesen korrektül néz így ki a cucc, nem kell semmi más :) -
#47945 Nehogy legyen bármi is az 1.07-hez :(
Majd akkor 2015ben visszatérek rá addigra talán megcsinálják ahhoz is.