54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fekete0012
    hello azt kérdezném valami auto teleportálo progi van e az uj patc alá mert a carspawner nem mükszik
  • MerlinW
    Én is megnéztem, de miután megláttam a töltőképernyőkön Budapest képeit, hangosan felnevettem, elképedtem, értetlenkedtem, majd eltávolítottam:)
  • jana4
    Üdv.
    Látom kész a magyarítás, grat a fordítóknak, annyi a baja haveromnak hogy a kocsik is a valóságban megtalálható kocsi nevet kapta....
  • VJP
    áá, szóval ezért nem találtam sehol... Köszi! :)
  • n3whous3
    rakd fel pl. a fraps nevű progit és az kiírja

alapból nincs rá a játékban lehetőség (max valamilyen moddal)
  • VJP
    Hy!
    Bocs hogy ilyet kérdezek, de sehol nem találom a megoldást!
    Hogy tudom elérni, hogy a játék alatt kiírja az FPS-t?
    ( a #47971 hozzászólásban lévő képeken van pl. ami kéne, de bármelyik verziót elfogadok már!)
  • SötétBarom
    Szuper. Kb a 16. próbálkozásra sikerült neki aktiválni -.-
  • Nuclearity
    ird be a kodot ugy ahogy a füzetecske hátán van és nem lesz gond!
  • SötétBarom
    MI A RÁK PUHA FASZÁÉRT NEM TUDOM AKTIVÁLNI EZT A SZAR?

Geci ideges leszek.
  • SZilaJMaGGoT
    Az euphoriat nem nevezném igazi engine-ek, igazából olyan +dolgokkal toldja meg az animációkat amire más fizikai engine is képes lenne. Lassan alap lesz, hogy a lábakat a talaj adottságaihoz igazítják pl. Erre mindig is képes volt az invers-kinematika. Keress youtube-on videókat, még "amatőrök" is csináltak ilyen techdemókat... Vagy ott van pl a wolfire készülő engine-je, az sem euphoriat használ, mégis tudja azt amit a gta...
  • Maxtreme
    Pont azt írta (szerintem) hogy feltette :) (vagy ha nem arra válaszolt akkor nm szóltam :D)
  • fery02
    Na ezen gondolom fent van az Environment 5. Olyan shader-telen az egész. Ezért nem tetszik nekem az a mod, rosszabbul néz ki vele a játék (szerintem).
  • Maxtreme
    talán a fákon észrevenni hogy normálisabban néznek ki (meg az autó oylan mintha le lenne lakkozva..:D Amúgy ez azért sem jó mert így jobban kijön az AA hiánya.)
  • strebacom
    No én is feltettem....de...szerintetek van itt változás az alaphoz képest??????

• Maxtreme
    bazze az environment modot elfelejtettem feltenni xD
    na majd holnap.
  • Maxtreme
    Na enyémből végül is ez lett :)

• tomo05
    Kösziii!
  • bajgunar
    Igen !
  • sztoncsi

Kijött az új küldetéslemez...

• Maxtreme
    Am. ez a commandline.txt simán a főkönyvtárba kell ugye?
  • MerlinW
    1.06 mindegyiknek, de bele is van írva.
  • tomo05
    Mod
    Ezt letöltöttem!
    Melyik patch kell neki vajon?
  • bajgunar
    Nekem jelenleg ilyen lett, kisebb bütykölések után. Még játszható sebességgel az alanti konfigon. (1024)

Beter City Textures by 0hiena0 , gta environment mod 5 , XTC's Sparkling Corona V.1a -val.
    commandline.txt :

-norestrictions
    -novblank
    -nomemrestrict
    -forcehighqualitymirrors
    -notimefix
    -noprecache
    -reflectionresolution 2048
    -shadowresolution 2048
    -fullspecaudio
    -noswapdelay
    -dx10

• palinho96
    jelentkeznék gamer tag ba... a nevem palinho96
  • Maxtreme
    Amúgy még 1 kérdés (anno már egyszer régen feltettem, de aszem nem kaptam rá választ)
    nem lehet valahogy azt megoldani hogy ha beszállok 1 autóba rögtön a saját zenéim szólaljanak meg? Elég szar végigzongorázni állandóan 800000000000 rádióállomást :)
  • newc22
    1:17 nél nálam is ilyen hiba van ez vajon minek tudható be? http://www.youtube.com/watch?v=zL9_GQxQW2s Akinek volt hasonló problémája az lécci írjon!
  • Maxtreme
    Mondjuk ebben az ultimate texturesben azt csíptem h nem ette meg az fpst :) Ha jól rémlik kb semmit nem csökkent a sebesség.
  • Maxtreme
    na akkor ezt az Environment 5. nevű csodát is beszerezzük. lesz itt 3 fps én mát látom
  • MerlinW
    Better City és Environment 5 megy 1.07-el. ENB is, viszont a shader-ek nem kompatibilisek, így csak a fény/árnyék effekteket lehet használni, a sharpener és egyéb jóságokat nem.

Mondjuk ENB-t sosem szerettem, a fent említett két mod bőven elég, és még multizni is lehet velük, nem kell szöszölni.

Nálam stabil 20-25fps a játék 1680-ban minden high-on. Látótávolság 60%-on, ezzel a commandline-al:

-norestriction
    -nomemrestrict
    -availablevidmem "4.5"
    -percentvidmem "100"
    -fullspecaudio
    -reflectionresolution 2048
  • Maxtreme
    huhh köszi, kicsit le vagyok maradva :)

47954: Támogatnia kell, mivel a játék komplett textúraálományát cseréled le gyakorlatilag
  • newc22
    Tényleg faszás! :) Eza a better citys mode! És még egy kérdés: FPS mennyivel lett/lesz kevesebb ezeknél a modoknál?! És támogatja az 1.6os vagy az 1.7 es patch ezeket?!
  • MerlinW
    1. nem szúrja el, mert külön alkalmazás, nem nyúl a játékhoz. Amit felül kell írni (shader-ek) azokról logikusan készítesz biztonsági mentést.
    2. 10.6-os drivert használd, az a legjobb Ati driver hosszú idők óta.
  • MerlinW
    Van azóta még jobb, a Better City Textures. Ez is 7GB körül van, ezt használják a lent linkelt képeken is.
  • ronso
    én a 10.5 öst
  • newc22
    Ohhh köszi meglesem.... és tényleg ez a mod nem szúrja el a sima gta4et nem lesz tőle bugos?! Amúgy nekem van egy 5750 Ati 1 Gigás videókarim és néha az 1.6 os és 1.7es patchel is néha egybefolyik a kép! Lehet hogy az ati driver a felelős?! Amúgy akinek ATI videókártyája van az melyik Ati Drivert használja?! Előre is köszönöm a segítségeket....
  • grebber
    Pl innen nemtudom mennyivel jön jön-e egyátalán!
  • newc22
    honnan leeht azt leszedni vagy nem publikus?!
  • grebber
    Az patch független?
  • Maxtreme
    Én anno leszedtem az ultimate texture packot (kb 5gb) szvsz teljesen korrektül néz így ki a cucc, nem kell semmi más :)
  • grebber
    Nehogy legyen bármi is az 1.07-hez :(

Majd akkor 2015ben visszatérek rá addigra talán megcsinálják ahhoz is.