54919
-
strebacom #47944 köszönöm....
-
n3whous3 #47943 most itt olyan dolgokról beszélünk, mint pl. az euphoria engine, amit tudtommal pc-re először a gta iv keretén belül portoltak át.... -
#47942 Csak hogy kiszúrja a szemeteket:)
egy fajta
másik fajta
Ezeknél vannak sokkal szebb megoldások is a lenti fórumon, de hadd ne én keresgéljem össze őket:) -
#47941 Van vagy 10 fajta. Ezt lapozgasd vissza, és ami tetszik töltsd le. -
strebacom #47940 Hát én nem találom(csak az ENB-t találtam), belinkelnéd pontosan, a letöltést....
-
#47939 :( Semmi nem emgy 1.07-el pedig eég rég kintvan már. -
#47938 Kell hozzá a ENB és a shader állományok. Te magad linkelted az oldalt:) Ott vannak teljes csomagok is. 1.07-el nem működnek. -
#47937 Akit tudja ezt hogy kell használni: DKT70 Sharpen filter Kérem írja le!
(Egy effect.txt van csak) -
#47936 Nem kell hozzá sokkal erősebb gép mint az alaphoz. A lenti képen egy sima sharpen effekt van rajta, azaz kontraszttal növeli a texturák élességét. (Mint pl. Photoshopban a sharpen tool). Egyetlen probléma, hogy 1.07-el nem mennek ezek, csak 1.06-al. -
#47935 Vagy ha nem, akkor szüntessék meg ezeket, dolgozzanak a gyártók zártszabvánnyal és akkor lesz amd és nvidia platform... :) Akkor nem kell majd a fejlesztőkre fogni... ;) -
#47934 Régen is volt több féle hardver, + az ősrégi outcast nevezetű játék pl nem is támogatott gyorsító kártyákat és volt benne részecske rendszer. Amiről te beszélsz az valami elenyésző problémát kéne csak a szemünk elé vessen. Mindenki gyorsan és könnyen akar sok pénzt ez a baj. Ne mond már, h a boxos grafhoz több éves technológiai különbség kell... És ez nem csak a hardverek különbözősége miatt van. Vannak szabványok, mint pl a direct-x, vagy opengl, normális esetben a dev-nek csak ahoz kell alkalmazkodnia... -
#47933 Fú hallod, nagyon adja! :D Biztos egy erőműve van :D -
#47932 bocs 0.6.2.3 -
#47931 hali régen játszottam már a játékkal és azt kérdezném hogy mijen progival lehet autokat belerakni mert én ezt találtam SparkIV 0.2.6.3 ennél van ujjab vagy valami másik progi kel hozzá -
#47930 ez is beszarás kép!
-
#47929 Csak különbség van köztük, ugyanis semmi közük egymáshoz:)
Brady egy sokad rangú játékos oldal, Live pedig a Microsoft online áruháza és tartalomkezelője. -
#47928 mimimimi van... ? -
#47927 Hali! A Brady games-es és a Games for Windows-os verzió között van különbség? Vagy mind a 2 ugyanaz csak más adta ki ?
-
#47926 csak utolso. -
#47925 A patch-ből elég a legutolsót feltenni vagy az összes megjelentet végig kell zongorázni?
Miért nem érhető el a warez topic?
Van esetleg olyan magyar weboldal ami az előbbit jobban kivesézi? -
Majestic01 #47924 Közben találtam. köszi -
n3whous3 #47923 1. használd a ZIT-et
2. youtubeon keress rá a rádiókra és általában MIND fel van töltve
3. Találsz googleön is listát: így is akár -
Majestic01 #47922 Üdv. valaki adna egy linket a játékban levő zenékről? Van egy csomó amit letöltenék..:) Köszi előre is! -
n3whous3 #47921 -
#47920 na ma is tanultam egy új szót -
n3whous3 #47919 azt a szót, hogy "élethű", ismered? -
egész real -
n3whous3 #47917 igen, mivel nem eredeti a játékod, ezért bizonyos crackek ezt fogják majd eredményezni már mondták itt mögöttem -
Robi546 #47916 Ja igen de aztán megint elkezdi na de mindegy már találtam videót youtubeon hogy hogy kell fixelni ezt mert ez valami bug féle vagy én nem tudom na szal már jó lett !! :) -
ProEvoFan #47915 ezen a fórumon is szeretném tiszteletemet kifejezni a HUNosítók Team-nek a nagyszerű GTA4 fordításért
nagyon jó lett:D
-
#47914 thx -
#47913 Nem kér elérési utat tehát magának megkeresi a gémet.Ha nem eredeti akkor--->Warez topik! -
#47912 Hello!
Az mitől lehet hogy nem enged PATCH elni? Az lehetséges hogy mivel telepítésnél megváltoztattam a helyet azért nem engedi? Tehát C ről D re írtam át. -
#47911 "Egyébként meg addig nyúztózkodj ameddig a takaród ér"
Ez így igaz!
De n3whous3-mal értek eggyet! -
n3whous3 #47910 Azért, mert divatos azt mondani, hogy nem értenek hozzá és "béna programozók ejnye bejnye" neked még nem muszáj ezt követned. Mit tudsz arról, hogy a háttérben milyen dolgok folynak? Ha adott 2-3 technológia készen, amit be akarnak építeni a pc alá,h ogy a mostani kártyákon minden ok legyen (és ráadásul úgy, hogy aktívan már lassan 4 generáció is fut egyszerre, mert mindegyik bírja valamelyest az iramot a játékkal), akkor tuti belecsúsznak problémákba. Én megértem őket. -
#47909 Ez hülyeség, hogy nem tudják követni, a programozói analfabetizmusra nincs mentség... Egyébként meg addig nyúztózkodj ameddig a takaród ér... -
#47908 ha tripla GTX 480 SLI-t hajitananak az olebe a legjobb i7 intellel, neki az se lenne eleg, ne parazz. -
#47907 Nekem is elég a 8800GT csak egyre kevesebb dologra
Hiába van sok pénzem ,nem vagyok hülye hogy olyanra költsem ami még hírből sem éri meg.
Mostani szériák árban nagyon elszálltak.Az előző meg pont hogy olyan hihetetlen olcsó volt hogy félelmetes.De látják ilyen áron is veszik hát továbbiakban sem lesz másképp :( -
#47906 Értem én!Nem oltás volt!De az igaz hogy a kártyák nem bírják követni a játékokat!Kinek mennyi elég!?Nekem bőven elég az 5750!(egy darabig) -
#47905 Offolást ezzel zárom.Ez nem max.DOF nincs bekapcsolva és csak HIGH nem very high a PhysX-ről már nem is beszélek!