54919
-
ForceindiaFisi #48024 Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg,hogy a teljes játékot hol lehet letölteni? -
Gary #48023 Nah, megvan a hivatalos megoldása annak, ha a patch telepítése után nem indul a játék:
A legújabb Games for Windows Live kell neki. A mostani xlive.dll 15MB-nál nagyobb és 3.2.3.0 a verziója!
Töltsd le a Microsoft oldaláról a DOWNLOAD-ra kattintva, vagy INNEN (direkt link).
Telepítsd és menni fog!
Infó forrása. -
#48022 MerlinW, kérlek írd le te milyen módosításokat használsz GTA IV-hez esetleg EFLC-ben?
előre is kösz. :D -
Sponnyabob #48021 XD hát ez jó!
Amúgy biztos a telepítésnél baszarintódott el valami újra telepítem háta jó lesz. -
Vlala #48020 /off
Erről eszembe jut egy ismerősöm, akihez visszavitték a boltba annak idején az eredeti Heroes IV-et, hogy gyári hibás, három olvasóval is megnézték, de nincs rajta a crack mappa...
/on -
#48019 Nem kell ezt krekkelni, megy anélkül is. Azt csak a warez topikban szokták:) -
kicsirobi #48018 Becrackelted?
-
Sponnyabob #48017 Akkor mért nem megy?
Felraktam az alap játékot meg hozzá a 1.0.7.0-ás patch-et de nem csinál semmit. Indítanám és kijön a social club ablaka rákattolok a play-re és nem történik semmi :S -
#48016 Simán megy, semmit nem kell trükközni! -
Sponnyabob #48015 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy windows 7-alatt kell valamit csinálni a játékkal, hogy fusson vagy csak simán feltelepítem és megy? -
duka10 #48014 Hello!
Felraktam újra a gamet és azt szeretném kérdezni melyik az a patch amelyikkel több beállítási lehetőség nyilik meg? -
kicsirobi #48013 Vagy a kocsik berakásával lehet a baj,hogy már 1.0.7.0-es patch van rajta?
Valaki segítsen pls.
MSn-en Skypeon jobban megértem :)
[email protected] -
#48012 Ha hazaértem elmondom. -
#48011 jaja, azt valamiért kilőtte az ENB :) -
n3whous3 #48010 nagyon szarul néz ki már bocsánat, a színek totál átmennek ilyen túlexponált nem reális dologba -
Gary #48009 Csak a kötözködés kedvéért de hol vannak az árnyékok? Az autók, az épületek, az út, minden csodaszép, de... így olyan, mintha az emberek és a járművek a levegőben lógnának.
Más.
Nemrég kezdtem a játékot és rájöttem, hogy kiöregedtem abból, hogy működő crak-et keressek, próbálgassak (már nem találom kihívásnak, inkább idegesít), így megvettem a körúton. Föltettem, aktiváltam, offline live felhasználóval és innen a NODVD-vel működött. Amikor az 1.0.6-os javítást ráengedtem, már nem indult (az 1.0.7-essel sem). Az eredeti LaunchgtaIV.exe-vel sem. Nem szólt semmit csak kilépett. A GTAIV.exe-vel indítva már beszédesebb volt az xlive.dll-ben talált hibát. A Live-ot a hivatalos oldalról próbáltam telepíteni, de nekem azokra, amiket telepíteni akart (messenger, mail, stb.), ezen a gépen nincs szükségem, így kerestem mást. Erre, az xlive.dll problémára a XLIVELESS 0.999-beta7 a megoldás, amit innen lehet levadászni.
Kérdés a hibához, hogy miért kell a "szürke" zónából megoldást keresnem, ha eredeti a játékom, eredeti XPSP3-at használok? Persze, hagyhattam volna a fenébe, mint volt ilyen hozzászóló is, de ha már fizettem érte, akkor játszani is akarok vele, nem csak porfogónak használni. -
#48008 Na ilyen lesz a kép ha este esik az eső:
-
#48007 Na erre nem csak én vagyok kíváncsi ezt hogyan mikkel érted el? -
#48006 No már megy az AA is csak a sebesség megy el táttába :D (száguld vagy 20 fps-el)
-
#48005 Alakul :)
-
#48004 Feltettem a 0.81-es enb-t.. A beállításokhoz nem nyúltam, viszont alapból "kicsit" sok a bloom
-
kicsirobi #48003 Sziasztok.
Nekem a kocsikkal lennek gondom.Betettem mindent ahogy le van írva,de csak a neveik ugyanazok,meg van némi hasonlóság.
Tudnátok segíteni,hogy mit ronthattam el?
Msn: [email protected]
Köszönöm szépen -
#48002 Most nincs este majd ha megint az lesz csinálok képet!De ezek szerint valamelyik mod lehet a hunyó! -
#48001 zizis?
linkelj már képet róla -
#48000 Eljött az este és elkezdett esni az eső az egész kép ilyen "zizis" lett.
Ez valami ótvar szar effekt vagy valami gebasz lehet? -
Szabi1991 #47999 loooool :DDDD -
strebacom #47998 Segitsetek már légyszi miért nem megy a MOD...
-
strebacom #47997 Nagy köszönet.......minden bemásolva..megcsinálva.....
Képek.....
Azért alakul.....vagy mi van???????
Köszönöm..... -
Vlala #47996 Ilyet még nem pipáltam.
Lost and Damned, motorosbanda-háborúba indultunk a cimbikkel. A hatás kedvéért két shotilövéssel felgyújtottam egy rendőrautót, amire berágtak, és jöttek utánam. Mivel? A társam motorjával... Leütötték róla a két szerencsétlent, és choppereztek utánam, mint a meszes. -
#47995 XTC's Sparkling Corona Mod
vagy
Corona.rar
commandline.txt -t kreálsz a főkönyvtárba, és oda rakod be azokat a sorokat amiket változtatni akarsz
pl:
-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10
ennyi! -
strebacom #47994 Mond el légyszi, hogy te mit tettél fel és hogyan csináltad......
Én ezeket tettem fel......
Better City Textures
GTA4 Environment mod
ultimate graphic tweak
a XTC's Sparkling corona NEM találtam sehol...... az nincs fenn, és semmilyen "commandline" sincs fenn...akor miért ilyen fos a kép..valamit be kell kapcsolni..vagy mi???
Köszi!!!!
A képek lentebb láthatók......(47971 hsz.) -
#47993 Better City-t felülírtad az Ultimate-el.
Better City és arra a Natural ha kell. Hogy mi nem tetszik, nem tudom, szerintem a piac egyik legszebb/hangulatosabb játéka. Tegnap is beültem egy taxiba és cinematic módban néztem vagy 10 percig ahogy végiggurulunk a városon:)
Az általad linkelt cucc tele van olyan effektekkel (Ambient Occlusion, SSAO, SSAA, stb), amihez 5850+/GTX460+ kell. Ahogy a cikk is írja 8GB RAM-mal, GTX285-el, 3,6GHz-en 30fps alá mászik rendszeresen.
Mire olyan vasunk lesz amin így jól fut, itt lesz a GTA5...:) -
#47992 Feltettem ezt a better cities natural Environment 5 meg az Ultimate Textures v2.0 és hát okádék továbbra is nem tetszik.
Számomra ez a mod a legszebb ,de jelenlegi gépemmel ez csak álom mert a stabil 0-7 fps-t azt pumpálja rendesen -
duka10 #47991 Hello! Az miért van hogy ha feltlepítem az 1.0.7.0-ás Patchet akkor a játék índításánál WS10 hiba ugrik fel! Már 2x telepítettem ma fel de mindig ugyanaz! Van erre valami megoldás? Előre is köszi. -
Sentinel015 #47990 Okés kösz a gyors választ egyébként megnéztem hogy milyen ha új játékot kezdek és ott jó folyamatosan változnak porshe, audi, volvo, jeep........ -
#47989 Az autóscsomagok instabil játékot eredményeznek, ezért mindig 1-et tegyél be, ha jó akkor tovább.... biztonsági mentés nem árt -
#47988 Car spawner: http://www.file-upload.net/download-2639175/SimpleCarSpawner_1_7.rar.html -
Sentinel015 #47987 Sziasztok
Vki tudna segíteni abban hogy felraktam egy GTA_IV _REAL_CAR_MOD_PACK_VOL2 nevezetű modot ami lecseréli a kocsikat pl bmwkre,audikra..... de alig változnak az autók folyamatosan taxik meg rendőrők járkálnak néha 1-1 más és hogy ez mitől lehet ? -
#47986 vissza lehet ha az eredeti filet elmentette valahova a csere elött
-
#47985 De amúgy nem lehetne valahogy visszaírni eredetire az autók neveit? Haver most nem ismeri fel a kocsikat :D