54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ForceindiaFisi
    Sziasztok!

Nem tudjátok esetleg,hogy a teljes játékot hol lehet letölteni?
  • Gary
    Nah, megvan a hivatalos megoldása annak, ha a patch telepítése után nem indul a játék:

A legújabb Games for Windows Live kell neki. A mostani xlive.dll 15MB-nál nagyobb és 3.2.3.0 a verziója!
    Töltsd le a Microsoft oldaláról a DOWNLOAD-ra kattintva, vagy INNEN (direkt link).
    Telepítsd és menni fog!

Infó forrása.
  • jana4
    MerlinW, kérlek írd le te milyen módosításokat használsz GTA IV-hez esetleg EFLC-ben?
    előre is kösz. :D
  • Sponnyabob
    XD hát ez jó!

Amúgy biztos a telepítésnél baszarintódott el valami újra telepítem háta jó lesz.
  • Vlala #48020
    /off

Erről eszembe jut egy ismerősöm, akihez visszavitték a boltba annak idején az eredeti Heroes IV-et, hogy gyári hibás, három olvasóval is megnézték, de nincs rajta a crack mappa...

/on
  • MerlinW
    Nem kell ezt krekkelni, megy anélkül is. Azt csak a warez topikban szokták:)
  • kicsirobi
    Becrackelted?
  • Sponnyabob
    Akkor mért nem megy?
    Felraktam az alap játékot meg hozzá a 1.0.7.0-ás patch-et de nem csinál semmit. Indítanám és kijön a social club ablaka rákattolok a play-re és nem történik semmi :S
  • grebber
    Simán megy, semmit nem kell trükközni!
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy windows 7-alatt kell valamit csinálni a játékkal, hogy fusson vagy csak simán feltelepítem és megy?
  • duka10
    Hello!
    Felraktam újra a gamet és azt szeretném kérdezni melyik az a patch amelyikkel több beállítási lehetőség nyilik meg?
  • kicsirobi
    Vagy a kocsik berakásával lehet a baj,hogy már 1.0.7.0-es patch van rajta?
    Valaki segítsen pls.
    MSn-en Skypeon jobban megértem :)
    [email protected]
  • Maxtreme
    Ha hazaértem elmondom.
  • Maxtreme
    jaja, azt valamiért kilőtte az ENB :)
  • n3whous3
    nagyon szarul néz ki már bocsánat, a színek totál átmennek ilyen túlexponált nem reális dologba
  • Gary
    Csak a kötözködés kedvéért de hol vannak az árnyékok? Az autók, az épületek, az út, minden csodaszép, de... így olyan, mintha az emberek és a járművek a levegőben lógnának.

Más.
    Nemrég kezdtem a játékot és rájöttem, hogy kiöregedtem abból, hogy működő crak-et keressek, próbálgassak (már nem találom kihívásnak, inkább idegesít), így megvettem a körúton. Föltettem, aktiváltam, offline live felhasználóval és innen a NODVD-vel működött. Amikor az 1.0.6-os javítást ráengedtem, már nem indult (az 1.0.7-essel sem). Az eredeti LaunchgtaIV.exe-vel sem. Nem szólt semmit csak kilépett. A GTAIV.exe-vel indítva már beszédesebb volt az xlive.dll-ben talált hibát. A Live-ot a hivatalos oldalról próbáltam telepíteni, de nekem azokra, amiket telepíteni akart (messenger, mail, stb.), ezen a gépen nincs szükségem, így kerestem mást. Erre, az xlive.dll problémára a XLIVELESS 0.999-beta7 a megoldás, amit innen lehet levadászni.
    Kérdés a hibához, hogy miért kell a "szürke" zónából megoldást keresnem, ha eredeti a játékom, eredeti XPSP3-at használok? Persze, hagyhattam volna a fenébe, mint volt ilyen hozzászóló is, de ha már fizettem érte, akkor játszani is akarok vele, nem csak porfogónak használni.
  • grebber
    Na ilyen lesz a kép ha este esik az eső:

• grebber
    Na erre nem csak én vagyok kíváncsi ezt hogyan mikkel érted el?
  • Maxtreme
    No már megy az AA is csak a sebesség megy el táttába :D (száguld vagy 20 fps-el)

• Maxtreme
    Alakul :)

• Maxtreme
    Feltettem a 0.81-es enb-t.. A beállításokhoz nem nyúltam, viszont alapból "kicsit" sok a bloom

• kicsirobi
    Sziasztok.
    Nekem a kocsikkal lennek gondom.Betettem mindent ahogy le van írva,de csak a neveik ugyanazok,meg van némi hasonlóság.
    Tudnátok segíteni,hogy mit ronthattam el?
    Msn: [email protected]
    Köszönöm szépen
  • grebber
    Most nincs este majd ha megint az lesz csinálok képet!De ezek szerint valamelyik mod lehet a hunyó!
  • Piloss
    zizis?

linkelj már képet róla
  • grebber
    Eljött az este és elkezdett esni az eső az egész kép ilyen "zizis" lett.
    Ez valami ótvar szar effekt vagy valami gebasz lehet?
  • Szabi1991
    loooool :DDDD
  • strebacom
    Segitsetek már légyszi miért nem megy a MOD...
  • strebacom
    Nagy köszönet.......minden bemásolva..megcsinálva.....

Képek.....

Azért alakul.....vagy mi van???????
    Köszönöm.....
  • Vlala #47996
    Ilyet még nem pipáltam.
    Lost and Damned, motorosbanda-háborúba indultunk a cimbikkel. A hatás kedvéért két shotilövéssel felgyújtottam egy rendőrautót, amire berágtak, és jöttek utánam. Mivel? A társam motorjával... Leütötték róla a két szerencsétlent, és choppereztek utánam, mint a meszes.
  • bajgunar
    XTC's Sparkling Corona Mod
    vagy
    Corona.rar

commandline.txt -t kreálsz a főkönyvtárba, és oda rakod be azokat a sorokat amiket változtatni akarsz
    pl:

-norestrictions
    -novblank
    -nomemrestrict
    -forcehighqualitymirrors
    -notimefix
    -noprecache
    -reflectionresolution 2048
    -shadowresolution 2048
    -fullspecaudio
    -noswapdelay
    -dx10

ennyi!
  • strebacom
    Mond el légyszi, hogy te mit tettél fel és hogyan csináltad......
    Én ezeket tettem fel......
    Better City Textures
    GTA4 Environment mod
    ultimate graphic tweak
    a XTC's Sparkling corona NEM találtam sehol...... az nincs fenn, és semmilyen "commandline" sincs fenn...akor miért ilyen fos a kép..valamit be kell kapcsolni..vagy mi???

Köszi!!!!

A képek lentebb láthatók......(47971 hsz.)
  • MerlinW
    Better City-t felülírtad az Ultimate-el.

Better City és arra a Natural ha kell. Hogy mi nem tetszik, nem tudom, szerintem a piac egyik legszebb/hangulatosabb játéka. Tegnap is beültem egy taxiba és cinematic módban néztem vagy 10 percig ahogy végiggurulunk a városon:)

Az általad linkelt cucc tele van olyan effektekkel (Ambient Occlusion, SSAO, SSAA, stb), amihez 5850+/GTX460+ kell. Ahogy a cikk is írja 8GB RAM-mal, GTX285-el, 3,6GHz-en 30fps alá mászik rendszeresen.

Mire olyan vasunk lesz amin így jól fut, itt lesz a GTA5...:)
  • grebber
    Feltettem ezt a better cities natural Environment 5 meg az Ultimate Textures v2.0 és hát okádék továbbra is nem tetszik.

Számomra ez a mod a legszebb ,de jelenlegi gépemmel ez csak álom mert a stabil 0-7 fps-t azt pumpálja rendesen
  • duka10
    Hello! Az miért van hogy ha feltlepítem az 1.0.7.0-ás Patchet akkor a játék índításánál WS10 hiba ugrik fel! Már 2x telepítettem ma fel de mindig ugyanaz! Van erre valami megoldás? Előre is köszi.
  • Sentinel015
    Okés kösz a gyors választ egyébként megnéztem hogy milyen ha új játékot kezdek és ott jó folyamatosan változnak porshe, audi, volvo, jeep........
  • jana4
    Az autóscsomagok instabil játékot eredményeznek, ezért mindig 1-et tegyél be, ha jó akkor tovább.... biztonsági mentés nem árt
  • jana4
    Car spawner: http://www.file-upload.net/download-2639175/SimpleCarSpawner_1_7.rar.html
  • Sentinel015
    Sziasztok
    Vki tudna segíteni abban hogy felraktam egy GTA_IV _REAL_CAR_MOD_PACK_VOL2 nevezetű modot ami lecseréli a kocsikat pl bmwkre,audikra..... de alig változnak az autók folyamatosan taxik meg rendőrők járkálnak néha 1-1 más és hogy ez mitől lehet ?
  • fekete0012
    vissza lehet ha az eredeti filet elmentette valahova a csere elött
  • jana4
    De amúgy nem lehetne valahogy visszaírni eredetire az autók neveit? Haver most nem ismeri fel a kocsikat :D