Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ennyi a hatás? részegen "áll" és kész? nincsen semmi kiírva hogy nyertem vesztettem..?
mozgatom az egeret, de nem történik semmi..
a játék után részegen "áll" és semmit nem írnak, hogy "Win" vagy "lost"...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A bankrablást a Daltonok sem tudták volna ennyire elcseszni...
A többi csajszi jobban illik a "piszkos" Nikohoz, aki szereti a melóját és élvezi a gyilkolást, a bûnözõ életet, a penge élén táncolást...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Részemrõl mondjuk baromi idegesítõnek találtam Kate-et, hiába õ lenne benne a jó oldal, az utolsó szalmaszál. Éppen ezért randizgattam a másik három csajjal is mellette, akiket az interneten lehet felszedni. Napi program, hogy mind megvolt ("színvonalas" szórakozás, majd az ágyban folytatva :D), aztán nudibár (bár ezt össze lehet kötni Carmen-nel, mert õ is szereti) és ott három privát tánc, éjszaka nudibár után meg felszedni egy-két-há jó kurvát itt-ott és azok is jól kifacsarják a karinkat. Ettõl Niko mindjárt erõsen stresszmentesítõdik és mehet a következõ akciódús idõszak, gyilkolás, pusztítás, vérbosszú... :D
Amúgy jól is jönnek a lányok, mert egyik a wanted level-ünket tudja csökkenteni, ha felhívjuk, mikor szarban vagyunk, a másik elsõsegélyben tud minket részesíteni, a harmadik meg a ruhák árait tudja kedvezményessé tenni (na ez felesleges, a pénz úgyis felveti a zembert).
megszeretném kérdezni hogy a játékoz készült e már oylan kiegészítõ, peccs, mod, vagy valami ami lehetõvé teszi hogy a játékba valahogy rendõr ruhát elhetsse nfelvenni vagy rendõrrel lehessen mászkálni. mert képekt már láttam ilyenekröl de link vagy ilyenek sehol nem volt szóval ha valakinek van ilyen mod-ja és felötõltené valahova vagy csak egy linket adna azt nagyon megköszönném
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Nem tudja vki mi lehet az oka a folyamatos swappelésnek?
A configom az aláirásban van, benchmark átlag 60fps-t ír
Lehetséges hogy a vinyóm lehet az oka, mert elég régi: Maxtor 7200rpm SATA 250gig?
köszi
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Tony fõbárjában lehet, fel kell menni egy lépcsõn hozzá.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
púúúúú
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Esetleg vmi olyat, ahol konkrétan rábökhetek a színére, v színeket állíthatom be? (Carcols.dat agyonkódolt vmiért)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Maisonette
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PC-n a játék végén - mikor a menekûlõ (asszem) Pegorinót motorral üldözöm és "felugratok" a helikopterre - nem akarja felhúzni magát a karakterem, hiába püffölöm a Space-t.
Van valakinek ötlete mi a hiba?
"Win the champagne drinking game"
Hol van rá ennek az esélye?
A verekedõsnél végre levertem mint a 18pasit, levertem!
A késesek voltak a nehezek..
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Lehet az a gond, hogy régi CRT monitorom van?
púúúúú
Milyen gépen játszod?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
púúúúú
púúúúú
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tele vana játék társadalomkritikával - RSR a tévében pl.