Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hé, ez így nem ér. Honnan van Fiat Coupéd?

Nem lehet ruhákat venni, és csak az a lakásod lesz. Én azt nem értettem, hogy miután minden második lepukkant hajléktalanszállóban van internet, Louisnál miért nincs?

mármint a ballad of gay tony-ban a lost and damnedet majd most kezdem

az eflc-ben lehet valahol ruhákat vanni vagy csak azok vannak amik a házamban választhatok??
Ja és csak az az egy házam lesz?? 60% tartok!

ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

fery02
Hogy a p*csába lehet már 75 000 000 $-t fizetni? 😄
Ilyenkor vajon az a pénz hány helyre osztódhat el? El nem tudom képzelni ezt az egészet.

""Ez több, mint az 50 millió dollár, amirõl beszélnek beszélnek az emberek beszélnek." - nyilatkozta Patcher." - igen, 75 valóban több, mint 50. <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
gondolkozz mcfly, ps2 korszakban is elõbb jött arra a szutyokra. Bár akkor csak fél évet kellett várni, nem 1-et...

púúúúú

MerlinW
Az exclusive szó jelentése "kizárólagos". Tehát a PS3 exkluzív = csak PS3 semmi más.
Mint a Grand Turismo, Forza, a Metal Gear, a Final Fantasy sorozatok, stb.

[merlinw.org]

tommygear
ha ps3 exkluzív lett volna attól ugynaúgy jöhetett volna pc-re szal nemértem
MerlinW
Mert a cikk szerint õ fizetett, hogy ne legyen PS3 exkluzív a játék.

"Állítása szerint a Microsoft 75 000 000$-t fizetett a Take-Two Interactive-nak, vagyis a GTA sorozat hivatalos kiadójának azért, hogy a GTA IV ne legyen PlayStation 3 exkluzív, mert szerinte annak készült."

Egyébként megy mindkét játék, csak ki kell pucolni az asi loadert és scripthook-ot, mert nem kompatibilisek az új javítással.

[merlinw.org]

tommygear
mert?
MerlinW
Itt most az MS a jó fiú. Nekik köszönhetjük a PC-s mókát.

[merlinw.org]

tommygear
nekem az exkluzivitás fáj, utálom mindkét konzolgyártót
azt neked a ps3 mér fáj? a sony sokkal nagyobb gyökér volt az exkluzivitásával
tommygear
GhostR1der
fél délutánt vártam 😄DD be kéne fejezni a tlad-et... utána meg komolyan ráfeküdni a tbogt befejezésére is. xlivelessel mûködne, de netezni is akarok.. jaés nem csítelek, csak 1-2 dolog kell ami asival mûködik.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Piloss
lol tényleg

fenébe

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Máté94
Ha új patch van fenn akkor most nem fog. Várni kell míg lesz új verzió😄
GhostR1der
el se indul vele...

Piloss
ja lol

thx

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss

Máté94
SNT kell törölni és úgy megy😊
GhostR1der
akkor linket, mret én nem találok

russh12
hello!
az lenne a kérdésem az miért van hogy a handling.dat fájlban kicserélem azt a sort amit át szeretnék írni a readme fileba talált sorral akkor miután mentek a játék egyszerüen nem indul el ez miért lehet???

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Piloss
nálam az eredeti GTA4 jó,de a warez EFLC nem indul

Máté94
Hmm, új patch.-tól se a warez EFLC,se az eredeti GTA IV se indul<#idiota>
WTF?
n3whous3
1-2 hét eltelte után fent szokott lenni rockstar oldalán

púúúúú

éppen azt olvasom h live-on on is fenn van na majd meglesem

rendben és mikor teszik közzé valószínû??

n3whous3
és liveon? <#ravasz1>

púúúúú

MerlinW
Még csak Steam-en van. Fent a patch gomb a hivatalos oldalra küld, ott láthatod majd a normál javítást.

(patch -et "pecs"-nek ejtjük, "patch-ek" -ként ragozzuk😊)

[merlinw.org]

hello
halahol közzé van téve a patch-sok mert nem nagyon találja a google
vagy csak stemarõl lehet õket leszedni még??

n3whous3
ja igen meg az EFLC-ben is igen annál a sexy time küldinél nagyon lassú volt

púúúúú

Brothers for life, Lost forever.

Következõ projekt: versenyt nyerni robogóval. 😊

rage
Én is onnan vettem észre, hogy a Steam töltögetni kezdett :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

n3whous3
" fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge"

ez az, amire gondolok? én mostanában vettem észre, hogy ilyen 10 FPS körülire vagy kisebbre lassult pl. annál a kikötõnél, ahol átmehetek gyorsan a happiness islandre

púúúúú

MerlinW
Jaja, Steam már le is cuccolta pár órája😊

[merlinw.org]

rage
A new update is now available for both GTA IV and EFLC through GFWL. Downloadable versions will be made available on the Rockstar Games Support site.

GTA IV

v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)

- fix a bug causing tree leaves to look transparent
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV, Lost and Damned so users can remap "down" arrow key

EFLC

v. 1.1.2.0

- fix a bug causing tree leaves to look transparent
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching music tracks from the Ballad of Gay Tony
- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge
- fix for slowdown occuring when getting in a boat during "Sexy Time" mission in The Ballad of Gay Tony
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
- EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid possible conflicts with GTA IV installations

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Piloss
ja

GhostR1der
új patchez van már mûködõ asiloader?

Hát, sajnos az én gepemen nem fut a jatek. Ha mindent kikapcsolok es 800as felbontas akkor van 15 fps:S szal csak hulyulni szeretnek.

Nem kell az bele 😊

Bár végigjátszás után, poénból kipróbálnám... ki tudja, lehet, hogy tetszene is. 😊
Ilyet találtam, ez majdnem ugyanaz, csak néha telefonálni kell érte.

Meg van örök éket kód? meg hogy soha ne korozzenek barmit csinalok? köszi

Hogy lehet interneten jatszani?

Egyet elég megnyerni.
Én két pezsgõ után még legurultam a bárpulthoz whiskyzni, és azután dõltem ki. 😊

GhostR1der
én a 2. pezsõgõivásnál kidõlök 😄 gyakorolni kell? 😄DD

Olyankor kell gyorsan ledobni egy közeli parkolóhelyedre, aztán futni vissza azokért ;D

bakvarnyu
Igen , akkor hirtelen láttam hármat is, azóta meg egyet se.

Erre én is ráfaragtam. Sajna nem...
Vannak olyan parkolóhelyek a játékban, amik olyan autókat spawnolnak (szép magyar kifejezés...), amivel megközelíted õket. Ezért van, hogy sokáig keresel egy típust, alig találsz, de ha egyet találtál, onnantól percenként ötöt-hatot is összeszedhetsz... amíg azzal mentél, nyilván láttál sok olyat, most meg egy sincs.

bakvarnyu
Az lenne a kérdésem a buzi Bernie-tõl kaptam egy szuper sárga kocsit a jószolgálatért de elmaradt egy küldetésben, meg lehet azt valahol találni ?