54919
-
#48647 Azért írják, mert régi a cikk és akkor még az 1.0.4 volt a legfrissebb. A videó elején írja hogy 1.0.4.0-án fut. -
#48646 még mindig nem jó :( egyszerűen felteszem a patchet és nem indul a game. -
#48645 xlive.dll-nek games for windows live kell. Keress rá tedd fel és mennie kellene. -
#48644 hmmm még mindig nem jó... szal akkor mi lehet a gond? felteszem az 1.7-es patchet és nem megy a játék? kiírja hogy 5346 vagy valami sorsám nem található xlive.dll-ben de ha nem teszem fel a patchet megy agame de jó lenne feltenni a magyarítást is de nincs patch nem megy amagyarosítás -
#48643 ok sorry utánna néztem a Faq-ban mi az a WS10
WS10
XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
de már vagy 4x telepítettem újra a játékot :S -
#48642 most meg azt írja... GTA4 Fatal Error: WS10 ez mi? -
#48641 miért van az hogy felteszem a játékot majd felrakom a az 1.0.7.0-ás patch-et és me, indul a game mert azt írja hogy az xlive.dll-ben nem található valami 5304 de ha nem teszem fel a patchet akkor meg nem tudom a magyarosítást feltenni patchet nem teszem fel akkor megy de ha nincs patch nincs magyarosítás... :( mi legyen? -
#48640 Nekem 1x volt ilyen, bár nem lekapcsolt hanem újraindult. Kiderült hogy a videokártyám 1ik ventilátora leállt, és egy kicsit bemelegedett. -
franco88 #48639 Hali
Nekem olyan problémám lenne hogy megy a játék egy kb 20- 30 percet és után a gép lekapcsol teljesen!
pedig a legfrissebb patch van hozzá és fenn van a magyarítás is! -
coyotex #48638 http://frontvonal.web4.hu/cikk/gta-iv-fps-nezetbol
Itt azt irják hogy legyen fent a legfrissebb patch és azt már fel is raktam.Innen letöltöttem mindent,csak nem irják sehol hogyan kell telepiteni. -
#48637 Csak 1.0.4-re megy fel, de elég használhatatlan, sok értelme nincs. Inkább telepítsd az 1.0.7-es javítást, sok mindent javítottak. -
coyotex #48636 Hali mindenkinek.Én most telepitettem fel és fut is minden rendesen.Abban kérnék egy kis segitséget,hogy hogyan lehet feltelepiteni a belső nézetes módot. -
janihunk #48635 Sikerült megcsinálni. Abban szeretnék segítséget kérne még hogy ezt a gondot hogyan szüntessem meg: KLIKK Ugyan az mint a videón csak nem ennyire drasztikus. Tehát az Árnyékok Vetülése ki van kapcsolva és nem is engedi állítani. Van erre megoldás? -
#48634 pofonegyszerű.
sehogy. -
#48633 sziasztok megvettem az eredeti játékot viszont a kérdés az lenne hogy hogy tudok 1.4 es patchel liveozni? mert amikor ugye bejelentkezek a fiókomba és utánna majd a live ba kiirja hogy updateeljem a verziót és felteszi az 1.0.7.0-t -
janihunk #48632 Eddig nem sokan jelentkeztek... Valaki segíthetne. -
janihunk #48631 Sziasztok ezt szeretném megcsinálni: Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások? Leírás a FAQ ban van de nekem sehogy nem akar összejönni se a memória korlát feloldása se a grafika feloldás. Valaki csinálta már hogy működik? -
kingtomi #48630 sziasztok!
vki segítsen abban hogyan tudom behozni az egész térképen minden olyan helyet ahová be tudok menni légyszi!
nekem csak kevés látható
köszi előre is! -
#48629 Nekem 4Gb van és mégis szaggat. Nincs ötlet? -
#48628 igen, nekem is jó volt vele csak a probléma az volt hogy kevés a ramom. (jelenleg) -
#48627 Srácok! Erre a durva popup problémára mi a megoldás?
Nagyon szépen megy a játék 1 GB VRAM van, de hiába tolok fel minden maxra, ahogy forgatom a kamerát látni, hogy előttem pakolja ki a textúrákat, igaz gyorsan de elég lelohasztó :-(
Vagy ez a Cache Booster erre is jó? -
#48626 Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy újra elkezdtem játszani a gta-val de akár hova állítom a felbontást és egyebeket akkor is szaggat a játék. A gépem simán megvan az ajánlott követelményeknek és mégis szar. Videókártya drivert frissítettem. De minden hiába. -
Ironman2 #48625 Okés, -
#48624 Attól még régi:) 1.0.4-es javítással megy csak, az pedig valamikor decemberben jött ki. -
Ironman2 #48623 Pc gurun van,onnan másoltam ide -
#48622 Újabb verzióról nem lehet korábbira ugrani hibák nélkül, ahhoz újra kell telepíteni a játékot. -
#48621 1.0.4.0 patch után nem látszanak a menüpontok, tud erre vki valami megoldást? -
#48620 Semmi változás nem lesz, csupán a nevek változnak marketing/cégarculat javítása miatt. No meg minél kevesebb név van, annál kevésbé zavarodik össze a vásárló. A HD6000-es sorozat idén jön minimális változtatásokkal. HD5 gyártástechnológia némi teljesítménynöveléssel és pár új funkcióval.
A VGA-k Radeon és FirePro Graphics nevet kapják, a CPU-k a Vision-t
-
ldavid #48619 ez már több, mint egy éves cucc -
#48618 ráncigáld meg egy kicsit a cpu-t. -
#48617 Hú én nagyon mérges vagyok. Volt egy 8600gt-m amivel épp hogy ment a GTA4 de mindig betelt neki a memója így 20 perc után már nagyon akadt.
Most vettem egy HD5670est nem olyan régen - többet nem nagyon akartam rááldozni - és épphogy megy medium beállításokkal. 2,6ghz-en tolom a Core2duo-t mellette 2G ram. Lehet kevés a ram. De ami a legjobban bosszant, hogy multiban mindig nagyon akad. Nálatok nem? mikor fordulok főleg, pl a Ballad of Gay Tony-ban nagyon akad a multi. Fent van pedig az új pöccccs is.
Ha tudtok vmi tanácsot, írgyátok :) -
Ironman2 #48616 Nincs többé ATI
Az AMD ejti az ATI márkanevét. A változás nem érinti a videokártyákat, de meglehetősen drasztikus lépésnek tűnik.
Év végétől ugyanis az ATI GPU-k neve AMD Visionre módosul. Szerencsére a Radeon elnevezés megmarad, valamint az anyavállalat arról is megnyugtatott minket, hogy a korábban megjelent kártyák neve nem fog megváltozni a meghajtóprogramokban. Mit is mondhatnánk még? Isten veled, ATI! -
Ironman2 #48615 A modot a videó YouTube oldalán lehet letölteni. Jó szórakozást!
-
Ironman2 #48614
A darkl3ad3r névre hallgató megszállott idővel és energiával nem spórolva elkészített egy modifikációt, melynek köszönhetően a Grand Theft Auto IV FPS-é válik, ezzel egy új perspektívából bemutatva Liberty City szépségét --- de ez még nem minden! A srác az alkotását kiegészítette egy Time Sync moddal is, mellyel valós időben játszhatunk, tehát ha hatvan percünk van eljutni valahova, akkor valóban egy óránk van erre, összességében tehát a lehető legéletszerűbb GTA-élmény áll előttünk. -
rgida666 #48613 Nagyon tetszik a game, csak egy dolog zavar, de az nagyon: a vezetés. Nincs valami megoldás arra, hogy a kamera rendesen (gyorsabban) foduljon a kocsi után?
Előre is köszi.
-
#48612 Nem megy :( scripthook-t a legújabbat nem találom. Ami kezeli a 1.0.7.0 patch-et. -
#48611 gtamods, kilométeróra letölt, asiloader letölt, scripthook letölt, bemásol, játszik. -
#48610 Hogyan tudok km órát berakni? -
#48609 1280 medium/high-al mennie kellene. 1.0.7-es javítást telepítsd, ha még nem lenne fent. -
#48608 az mitől lehet, hogy még az elején Vlad küldetése között ahol ivant kell elkapni az építkezésen, fel kéne mászni a létrán (nyomjak F betűt manjd w-s a fel le mászás) semmit nem csinál az F betűre, átraktam máshova semmi, nem akar létrára mászni Nico barátom, inkább elrohan 40m-re beszálni egy kocsiba ;) természetesen eredeti a game...de elég hiányosság ha nem fogok tudni egy létrán sem felmászni :( valami ötlet?