Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nem gondoltam volna, hogy ilyen dolog is közrejátszhat 😄
Végsõ esetben újratelepítem aztán valahogy visszaerõszakolom a mentéseimet mert akármennyire is tetszik újrajátszani nem fogom 😄
vagy próbáld ki úgy hogy teljesen minimumra állítod a grafikát. mondjuk ez lehet csak egy mítosz, de egy próbát megér 😊
youtube.com/watch?v=u5SgEssX0fM
Ha kihagyom Phil Bell küldetéseit még végigjátszható a játék?
Errõl a küldetésrõl van szó, 3:30-nál nálam nem tudja elkapni az autót, talán korábbi mentést megpróbálok.....
3. nekifutásra is bugos ez a ****
Az a küldi mikor a mozgó teherautóra rá kell kapaszkodni, de nekem állandóan csak rohan a kocsi után és próbál utánaugrálni de nem kapja el. Hiába próbálom átugorni a jelenetet nem engedi így meg nem tudom megcsinálni a küldetést <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
3 havernál fontos a "like" értéke: Brucie, Jacob, Packie (de csak akkor, ha el akarod érni a 100%-ot)
a fõ küldetéseket itt megtalálod, a többi szintén a 100%-hoz szükséges
A szereplõkkel való viszony mennyire befolyásoló? tehát ha valaki 70% a kapcsolatom (tisztelet?) az mennyivel másabb mintha 100%? tehát mennyire éri meg bowling, sztriptízbárakra pocsékolni az idõt a haverokkal?
Honnan tudom melyik küldetések a fõ küldetések? mert van mikor 3-4 ember van jelölve a térképen aki munkát/küldetést tud adni, melyikek az elhanyagolhatóak?
1334084261_Vulgadrop2.1c.rar
Ennél jobb ez az ICEnhancer2.1?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem tudja valaki, van arra lehetõség, hogy lepauzáljuk a játékot beszélgetés közben (átvezetõ videóknál)?
Mert az escape-re nem reagál.
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Letöröltem gfwl-ot, aztán újraraktam és elindult úgy.
Amúgy köszi, de nem vagyok noob, tudok olvasni, de ez a játék, már kezdetek óta.. és csak romlott. Remélhetõleg 5 jobb lesz. 😊
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Eredeti az biztos, de egyre biztosabb kár volt annó elõrendelni, pedig jó játék, de sok a szívás....
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
Eredeti GTA 4-et most raktam újra, mert a gépemet is újra kellett telepíteni.
Minden végigment, de ezt írja ki indításkor és az aktiválás is csak manuálisan ment. Mi lehet a gond?
Köszönöm!
Újra telepítettem a játékot, mert az oprendszert is újra kellett. Bejelentkeztem mindenhova ahova kell, frissítette is a játékot, azonban nem tudom 800x600-nál nagyobb felbontásra állítani a játékot mert figyelmeztet, hogy az erõforrásaim határán vagyok.
Ugyanakkor azt is írja, hogy 230/3072 mbyte ...
Ennek ellenére ott a piros figyelmeztetés. Frissítettem AMD drivert is, nem segített semmit.
Van ötlete valakinek, hogy ez mi miatt lehet? Esetleg a videó kártyám ment tönkre? Csak ez érdekes lenne, mert a többi játék megy full HD felbontásban is.
Ráadásul ennél semmit nem tudok feljebb vinni, minden beállítás a béka segge alatt helyezkedik el és nem is engedi feljebb vinni, mint amikor kevés a memória. De hát nálam ugye elég kéne hogy legyen.
És korábban meg már teszteltem ezzel a videokarival és ment minden vígan. Igaz azóta volt egy alaplap cserém, és egyúttal egy windows7 újratelepítés is, és akkor most ezzel találkozok.
Ötlet valakinek, hogy mi lehet?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
L3 EVO ENB
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nekem is pont ez a bajom, hogy szemcsés mint az állat meg mintha leöntötték volna az embereket olajjal úgy csillog (még az arcuk is, nem csak a ruhájuk)
Feltettem a iCEnhancer 2.1-t (mert elég szépnek tûnik) mûködik is meg elég jó de szemcsés lett tõle a kép, találkozott valaki ilyennel?
Másik kérdésem, hogy milyen módot javasoltok amit feltehetnék a játékhoz? pl. realisztikus autómodellek vagy valami mást ami javíthatja a játékélményt?
Elõre is kösz: NFSLORAND
Megoldható, hogy hagyományos joy-al vezethetõ legyen az autó és a helikopter? A billentyû +egér kombóval nagyon béna vagyok! 😊
Köszi a válaszokat!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Next PC upgrade: 2022
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
13 éve itt. Szép idő.
Alaplap: ASROCK 970 Pro3
Processzor: AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition
Memória: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT
Videókártya: SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIE
Merevlemez: SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002
Optikai egység: SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM
Ház: GIGABYTE GZ-X4 Fekete-Piros
Táp: FSP Hexa 500W
Van valakinek ilyen vagy hasonló gépe? Érdekelne mennyire fut jól rajta a játék! A FAQ-ban olvastam a gépigényt de ennek ellenére inkább megkérdezem, hogy mi a vélemény.... (most venném a gépet)
Köszönöm