54919
-
Austin Bailey #54386 és az mi? -
#54385 Hmm... Akkor elég egyértelmű, a PC-s GTA V nem lehet GFWL-os. -
ldavid #54384 2014 július 1-ével megszűnik a Games for Windows Live -
#54383 hatalmas :D
-
TomStorm #54382 Üdv!
Tudtok ajánlani grafikai mod-ot a játékhoz?Olyat amit egyszerű feltenni hozzá és pofás lesz tőle Gta4 -
#54381 Ezek szerint, ha én tökéletesen elvezetgetem és érzem is a helikoptereket a játékban és szeretek velük repkedni, akkor pályát tévesztettem és való életben pilótának kellett volna mennem? :D -
#54380 érdekes,nekem elsőre sikerült.Lehet csak szerencsém volt :D -
Austin Bailey #54379 Ebben a pillanatban siikerült, de csak tök véletlkenül. Aztán letenni a gépet ugyanolyan kalandos volt, mahdnem felrobbantam. Még egyszer nem csinálnán meg az biztos -
Austin Bailey #54378 Ezt a küldtést egyébként szerintem nem tudja megcsinálni, hanem maximum véletlenül sikerül, mert ez a helikopter nem irányítható, mégpedig azért nem, mert nem lehet látni, hogy az egyes gombok lenyomásával mi történik. Például én most az előbb úgy zuhantam bele a tengerbe, hogy a W-t és a 8-ast nyomtam, amitől egyáltalán nem lenne szabad lefelé mennie. -
ldavid #54377 ja, ez az? próbálj a közelébe kerülni, menni fog az.
segíthet ha megasabbról közeletíed meg, mert ha leflé haladsz előre akkor gyorsabb lesz a gép. (és csak jó időben próbáld) -
Austin Bailey #54376 A nemzetbiztonsági hivatalnak kell csinálni -
Austin Bailey #54375 Nem. 32%-on tartok -
Vergirius #54374 Én most játszom először a GTA 4-el...nekem is meggyült a bajom azzal a küldetéssel! xD -
ldavid #54373 ez az utolsó küldetés? -
Austin Bailey #54372 Ezt a kib***tt helikopteres küldetést egyszerűen nem tudom megcsinálni, pedig máér vagy hússzor elkezdtem. soha nem tudok pont melléereszkedni a másiknak. Vagy lezuhanok, vagy kicsúszom az időből és a város fölé ér. Eddig az összes GTA-ban gyűlöltem a helikoptert, a hidroplánt, meg a kis elemes változataikat a borzalmas irányíthatalanság miatt. Vsn esetleg valakinek ötlete? -
#54371 -
#54370 -
Austin Bailey #54369 oké, akkor megvárom -
ldavid #54368 csináld tovább amit akarsz, elvileg jönni fog később -
Austin Bailey #54367 köszi, így tényleg jobb, bár eléggé imbolyog. Viszont a Brucie-s küldetés, amikor a pasassal kell randizni elakadt. Nem jön válasz az emailre. Közben megnyitottam egy autólopásos emailt. Lehet hogy attól szakadt meg? -
GPx8 #54366 A motorháztető nézetből vezess. -
ldavid #54365 patch-ről nem tudok, de javít valamennyit, ha a járműhöz legközelebbi kameraállást használod (vagy az egérrel is követheted) -
Austin Bailey #54364 köszi közben megtaláltam. Ami viszont sokkal nagyobb probléma, hogy egyszerűen borzalmas az irányítás. A legjobban az zavar, hogy a kamera nem fordul a jármű után, csak nagy késéssel, ezért egy kanyargós útvonalon gyakrolatilag nem látom, hogy mi van előttem. A kocsival még elvagyok, de a motorral gyakorlatilag nem tudok menni, és így már eg napja szenvedek az azzal a küldetéssel, ahol a maffiozó lányának a pasiját kell kinyírni. Nincs valami javító patch az irányításra? -
Fox44 #54363 :D -
#54362 Üdv! Vissza lehet úgy állítani a mentésemet, ha az xlive mappa már nincs meg ? Tudom, hogy profilhoz kötött, de nincs valami megoldás hogy csináljon hozzá egy jó profilt vagy átalakítani egy újhoz ? -
ldavid #54361 a display menüben van ha jól rémlik -
Austin Bailey #54360 Sziasztok, nem tudja valaki, hogy hol lehet bekapcsolni a feliratokat a játékban? -
#54359 bef.sok :) -
#54358 :DDD -
Ironman2 #54357
http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-iv-legyen-beloled-utcazenesz.html -
#54356 Windows-ból indítsd el a keretprogramot és talán felkínálja automatikusan!
Ha mégsem, internetről kell letöltened a telepítőt. -
#54355 Ezt az update központ automatikusan frissíti, észreveszi, hogy van újabb változat? -
Baxo #54354 Hali!
Tudnátok nekem linkelni olyan car pack-ot, ami 1.04-en megy hibamentesen és nem olyan egy kocsi sem ami, vagy felborul vagy bebugol, mert "félkész" stb. Egy igényes kocsi csomagra lennék kíváncsi. Keresgéltem gtamods-on is, de nagy része ilyen, hogy szinte az első kocsi már kis kanyarodással felborul és elég idegesítő. Ha lehet minden kocsi legyen lecserélve.. köszike ;)
(Amiket pluszban használok modot: icenchancer 2.1, trafficload, scripthook) -
#54353 Óóó, legyünk optimisták. Ki jön majd a konzolos megjelenést követően kb. fél-egy évvel odébb :) Mint a GTA IV esetében. :)
De amúgy én előrendeltem a Xbox-os verziót, mert nem akarok ennyit várni. -
#54352 miért jön pc-re? -
#54351 Nincs mit! :) -
#54350 De senkitől sem hallottam még, hogy miért, csak szimplán mindig, hogy szar így, szar úgy. :D
Nekem semmi bajom vele. Még örülnék is, ha jobban terjedne, valamiért kellemesebb rajta az achi szerzés. :) -
#54349 A GTA V Ne legyen ilyen, GFWL-os! -
#54348 Valóban nem a fejlesztők hibája (max annyi, hogy ezt választották), de ettől még a GFWL egy nagy rakás szar. -
#54347 Köszönöm.