54919
-
Sponnyabob #49007 Szerintem inkább ebben a topikban érdeklődj talán többet tudnak segíteni. -
#49006 ez most egy komoly kérdés ? -
#49005 Proci:az Intel G31/32 -
#49004 Sziasztok!!Kérdésem lene!Most javították meg a gépet!Menne a GTA 4???
3.00GHz
1GB RAM
Videókari milyen legyen?az nincs
Windows XP
Proci:Intel Pentium 4 631!(szar)!
szerintetek miket vegyek hogy elmenjen a játék??
köszi a választ! -
Vlala #49003 A töltések áramlásának sebességét nagyban befolyásolja a vezető közeg anyaga, hőmérséklete és az átfolyási keresztmetszetének nagysága. -
#49002 Még egy gyors kérdés, már többször akartam kérdezni.
Mitől olyan veszettül lassúak a töltések?
-
#49001 Hát srácok, csoda történt. Megtaláltam a gépemen a szükséges mappákat. Ne kérdezzétek, hogy tegnap miért nem jutott eszembe, de ma reggel, mikor már azon tanakodtam, hogy nosza, újrakezdem. Erre beugrik, hogy mi lenne, ha rákeresenék, hátha csak én vagyok birka, s lőn... Én voltam. Addig hegesztettem a user profile-t, míg elkavartam, s ma megtaláltam. :) Hallelúja!!!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! :) Királyok vagytok! -
#49000 Én is igy jártam elfelejtettem lementeni az Xlive mappát és már nem voltak jók a mentéseim !
De itt a FAQ-ban találhatsz 33 illetve 66 százalékos mentést !
-
#48999 Hát ezeket könnyekkel küszködve olvasom... :(
-
#48998 Asszem ahhoz 2 külön mappára van szükség !
Az egyik maga a GTA 4 mentés fájlai és amásik egy XLive mappa !
Ezt a 2-öt bemásolva müxik csak a régi mentés !
Ha az Xlive mappa hiányzik buktad a régi mentéseidet !
-
#48997 sehogy, asszem. -
#48996 No, én már készen vagyok. Ilyen nincsen, hogy nem lehet a hülye live-os user azonosító nélkül használni a mentés file-jait. Mindjárt megőrülök, erre ment el az egész napom és semmi. Kész...
Összefoglalva megkérdem, hátha idetéved olyan akinek van ötlete: Be akarom üzemelni a mentéseimet, egy kvázi új windows-on, de csak a 4 mentés file van meg. Hogyan tehetném meg? -
#48995 Hehe, az még nem. De offline nem is kér jelszót. :)
Már megőrülök, sehol nem találok megoldást rá. Nem hiszem el. Hogy a halál méteres, kékeres faszába tudtak ilyen fostalicska mentési rendszert kitalálni? Istenem, ahogy fejlődik a technika, annál nehezebb az átlagusernek! .
Na, most jól kidühöngtem magam... Bocsi. :) -
#48994 elfelejtett jelszó funkció volt már? -
#48993 Az offline profile user ID-ját. Az kellene, hogy menjen a mentésem. Már megőrülök...
-
McCartman #48992 hude pörög a topi még mindig.:D
Lehet újra elő kellene venni a játékot , azóta már látom Pc-s DLC is jött ki.
Elkezdtem anno , de egy idő után teljesen ellaposodott , unalmas lett és mindig abbahagytam mielőtt a végére értem volna.:S
bennem van a hiba?:D
-
#48991 de te most a live profilodat nem tudod ? -
#48990 Köszi, de sajnos az én olvasatomban ez sajna feltételezi, hogy tudom a régi ID-t. :( -
#48989 talán itt van a megoldás,de mélyebben nem ástam bele magam,így nem értek hozzá :D -
#48988 Hát igen, csak az a bibi, hogy nincsen meg a régi. Ne kérdezd miért, hekkeltem jobbra-balra és eltűnt. A mentés filejai vannak csak meg. Esetleg registryben nincsen meg valahol a régi ID?
Már lassan nincsen hajam, kitéptem. :)
-
#48987 a régi user fiókból hozd át a profilmappát és a live mappát is,majd másold be az újba -
#48986 mekkora szöveg volt már :D:D hát valamit probálj meg esetleg dokumentumok és onnan kimented a mentéseket és ugy rakod ujra miután feltetted meg visszateszed -
#48985 :) Sejtettem... De az orális kielégítésen kívül tudok tenni valamit? 66%-nál nagyon, de nagyon nincsen előlről kezdeni. :(
Nem lehet az ID-t visszafejteni a mentés file-okból?
-
#48984 ilyenkor sajnos szopás van :S -
#48983 No, hülye voltam, rosszul írtam. Nem online, offline volt. Nem tudom mi történt, de elsszált a gépemen az általam használt user cakkumpakk. Létrehoztam egy újat. Ott új offline profile-t. De itt nem megy,. .Néztem már mindent Xlive-ilyenek, csak az a gond, hogy nincsen meg a régi mentésekhez tartozó régi offline profile ID.
Ilyenkor mi van?
-
#48982 rakd ujra -
#48981 Sziasztok!
Van egy érdekes gondom. LIVE-os.
Nem enged be a live. Eddig nem volt semmi gond, de most nem tudok belépni. No, gondoltam sebaj, létrehozok egy offline profilet és nyomom tovább, de nem tölti be a mentett állásokat. Azt mondja: a betöltés sikertelen, ellenőrizzem a meghajtót és próbáljam újra. No, ilyenkor mi a jó isten haragja van? offline módban nem tudok játszani az online mentésekkel? Ugye ez csak valami vicc? -
#48980 sziasztok! légyszives segítsetek :S ma felraktam a gta4-et meg ami kell windows live...stb.. és amikor indítom elkezdi tölteni a képeket és 1 kis idő után kidob valami gta4 gta4.exe alkalmazáshiba és valami memóriacímre hitvatkozva:S sajnos nem tudom teljesen elolvasni mert nem ugy adja ki:S de már volt fenn korábban is és nem csinált ilyet:S valaki valami ötlet? -
#48979 már sikerült köszi
cső -
ldavid #48978 nem melegszik túl valami? gyengébb grafikával próbáltad? -
#48977 Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam választ arra, hogy mit kell csinálni, ha lapból jól megy, majd egy idő után beszaggat a játék és "nem javul meg". A Cacheboost-ot is próbáltam, de nem segít.
Köszi! -
#48976 Hú ezt már nem tudom akkor.
Próbálkozz most akkor a legújabb patch-el és úgy próbáld futtatni a játékot.
Ha így sem megy, akkor nézz szét a hivatalos support oldal FAQ pontjait, majd végső esetben írj a supportnak! -
#48975 Vagy be kell tenni valahova? vagy mi? mert feltettem és próbáltam elindítani e nem megy. (bocs a 2 hsz-rt) -
#48974 Letöltöttem köszönöm de valamiért nem akar elindulni bejön valami kis Windows ablak és annyi
-
#48973 igen -
Sponnyabob #48972 Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Az eflc működik az alap játék nélkül? Köszi! -
#48971 Tessék. -
#48970 Te áttudod küldeni vagy egy linket tudsz dobni mert nagyon kéne. -
ldavid #48969 de igaz, viszont jövő hónaptól (talán 15. ?) elvileg lesz hivatalos magyar live
addig meg vagy vársz, vagy trükközöl, ahogy a FAQ-ban is le van írva -
#48968 Köszi!
#48966: Autó pakkolknak ez az átka, nincs rá megoldás.
Nagyon úgy tűnik olyan akkor az a mod.