Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki tudja mikor jön mar a magyarositas?

tomo05
Dokumetumok/Rockstar Games/GTA IV/savagames

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Csa all!!!!!
Én csak azt szeretném hogy a GTA 4-ben hova kell tenni a Save Game-kat ?????? A Rendes GTA 4

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tomo05
még nyomtam a gay tony-val de ha megtalálom a klubot biztos hogy benézek(AK47-el)<#vigyor><#vigyor>+ még annyi ha valaki "ilyen modern" akkor tartsa titokba és ne vonuljon föl!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Egy-két dologban igazad van.

Csak abban nem hogy színfolt lenne a játékban a jelenlétük.
tomo05
szerintem nincsen jogsija..:D:D :)

sztoncsi
Ittasan, vagy csak nincsen jogsija? :DD

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

n3whous3
elég most már az offból

púúúúú

Alapul véve a hozzászólásodat és a statisztikai adatokat, csak annyit szúrnék közbe, hogy 100% az esélye annak, hogy Aaron1212 és mindenki más is már találkozott melegekkel, csak nem tud róla, mert nem derül ki elsõ, második, sokadik pillantásra sem.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

SZilaJMaGGoT
Bizony, Bernie-n kegyetlenül sokat lehet szakadni!!! :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW

Napi monológ:)

Homofóbia is egy mai divatbetegség. Amióta ember van a földön, vannak melegek is. Ez egy genetikai mutáció. Nem egészséges ugyan, de nem is káros. Az hogy az utóbbi évtizedekben ennyire elõtérbe kerültek az a médiának köszönhetõ. Ez mondjuk faji téren szerencsés lehet - az elfogadottság miatt, lásd pl. feketék és fehérek - ebben az esetben viszont valóban nem az, hiszen abszolút magánügyrõl, személyes szféráról van szó.
(ezért nem értem én sem, mikor pl. egy sztár vallomást tesz a világ felé, hogy meleg - értelmes embert nem érdekli. Legyen az, egészségére)

Tehát:

- Egyik "egészséges" embernek sem tetszik hidd el. Viszont együtt kell élni vele. Immár évezredek óta.
- Azok a melegek akik teszik-veszik magukat azokat nem szeretjük, de általában nem is a heterok között forognak.
- Azok a melegek akik nem adják elõ magukat, azokkal semmi baj, hiszen semmi közünk a nemi életükhöz, õk is ugyanolyan emberek, mint mi.
- A hetero-k sokszor sokkal "gusztustalanabb" dolgokat mûvelnek a magánéletben mint a melegek.

Ismerek 1-2 meleg srácot, teljesen normálisak, jó fejek. Attól hogy valaki a körtét szereti és nem az almát, arról egyrészt nem tehet, másrészt a magánügye. Persze amennyiben nem erõlteti rád. Ez pedig a ritkább.

Egyébként a melegek valamiért sokkal szociálisabbak (szexualitástól függetlenül), nem véletlenül van olyan sok meleg igen magas pozícióban (és most nem kell az összeszopta magának hülyeség).

Tehát a probléma nem az, hogy liberális hülyék vagyunk, hanem hogy sztereotípiáid vannak. Feltételezem annyit tudsz a melegekrõl, amit a TV-ben látsz, a büdös életben nem találkoztál még egyel sem. Hidd el, ugyanolyan emberek mint mi. És amíg õ nem kérdezi meg, melyik kezeddel rángatod a botodat, neked sincs semmi közöd, hogy õ kivel mit csinál otthon.

Lehet szabad szellemû vagyok - ami jó tulajdonság a mai világban - vagyok, de inkább azt mondom, hogy elõítéletek nélkül nyugodtabb az élet. Általában akkor foglalkozunk mások (nemi, egyéb) életével, ha a sajátunk romokban hever. Vagy, ha unatkozunk. Persze okos ember sosem unatkozik.

Nekem sem a szívem csücskei, de nem foglalkozom velük. Utálni nem utálom õket, mert õk is emberek, éás nem ártottak nekem. Logikusan én sem nézek melegekrõl szóló filmeket, viszont vígjátékokban, GTA-ban a karikatúrisztikus jelenlétük, inkább színfolt, mint zavaró tényezõ.

[merlinw.org]

Hmm...

Ejnye, hol látsz Te olyanokat? (szög a zsákból? :Ð)
Tudod, nem kell egyik OLYAN oldalon sem azt állítanod, hogy elmúltál 18!
Esetleg, ne nézz oda!
Most gyakorolhatsz: <#law> <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem tehetek róla hogy rám jön az undor mikor azonos nem szarságot látok.
Az én szemeim még nem olyan edzettek mint egyeseké.
Ennyit errõl.
SZilaJMaGGoT
Köztudott, hogy aki ennyire elutasító az ilyen tartalmakkal szemben az az önmagában lappangó hajlamokat igyekszik elfojtani... :D

tomo05
Bátyám játszott: :) XD

Én játszottam: :)

LOL

MerlinW
Olvass vissza, legyél képben, aztán ítélkezz. Ugatni pedig...

[merlinw.org]

n3whous3
jól mondja pedig

púúúúú

The Protector
Neked mi a fasz bajod van?te mindig normális emberke voltál.Most meg ugatsz mindenhol.Mi a baj?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

eggyel régebbi driverrel nem próbáltad?
Az is a baj hogy majd a magyarosítás meg az 1.7 es és 1.4 es verziót fogja támogatni..... :( Fuck! :)
bertino
kersz zsebkendot ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

De azért tényleg gecik voltatok vele. Látszódik, hogy nyár van és otthon kockul mindenki.

Barny
azabaja hogy nemtudom..tedd fel az 1.6-osat.viszont ha multizol az mar szivas<#szomoru1>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Éltem már pár évet, de még mindig megdöbbent az emberi hülyeség!
Az miért van hogy az 1.6 os patchel tök jó a Gta de viszont az 1.7 es patchnél már tele van textúra hibákkal pl nincs híd az autók a levegõben közlekednek. 1 gigás MSI 5750 ATI videókarim van. Köszi a helpet..... ja és legújabb driver is van fent...
bertino
ocsem. fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nuclearity
érdekes hogy a homokozástól és az ilyen dolgoktól félsz, de embereket ölni paszirozni az még belefér? :)

ezek a dolgok mindig is megtalálhatóak voltak gta ban... :)

MerlinW
Most aztán jól kib@sztál velünk.

[merlinw.org]

Ezek után már inkább egyik sztorival sem játszok....................
Kösz hogy felvilágosítottatok.
Jó pár liberális hülye gyerek van itt.
Rossz olvasni a hozzá szólásaitokat.

Egyébként a fob az egy latin kifejezés tudtommal ami valamitõl való félelmet fejez ki.
Esetemben a homo-fób .Bár inkább tõlük undorodom.
Nuclearity
imádom mikor retard emberek trainerhez jutnak, ebböl különösen a magyarok a nagy kedvenceim. Tegnap is játszom épp, feljön egy magyar gyerek, és telespawnolta airportot skyliftel... mondanom sem kell, hogy az egész szerver crashelt...

az ilyenek kiidegelnek

fery02
Hát még mindig ez a téma ma is. :D

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SZilaJMaGGoT
Az még hagyján de homofóbia = látens homoszexualitás... :D

Nuclearity
a 3. is, hisz a sima gta 4 ben is kell már az motoros csákóval nyomulni :D

továbbá Aaron1212 (remélem a 12 nem az életkorod) de akkor nehogy elkezdj élni, mert az életben is sokat fogsz szopni ;)

Ez melyik mod?

Ha ezért nem játszol a Tony-s epizóddal te nagyon éretlen 17 éves vagy még. Sokáig még az is maradsz.

Úristen!!!
Azt elfelejtetted említeni, hogy a 2 történet összekötõdik, hisz ToMi szeret haverkodni kopasz travi barátainkkal és néha lepippantja õket a csehó szutykos wcjében...
De vannak persze a híres gang-bang minijátékok, csakis a külön ínyenceknek;)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Óóó, a motorosban is összejönnek a bandatagok a klubban. Izzadt kopasz bõrdzsekis szekrények térdelnek a pult elõtt. A végén meg kiderül, hogy az általad alakított fõhõs transzvesztita. Upsz, spoiler.

[merlinw.org]

Azt már olvastam........és tényleg jó!

Egyébként akkor meg mirõl is beszélünk!
Csak van akkor benne efféle dolgok szóval maradok a motorosnál.
n3whous3
<#merges2><#sir>

púúúúú

ronso
<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

Sakkoo.......Baszkiiii

MerlinW
Nincs benne szopás. Te Tony jobb kezét játszod. Néha nem elég neki a bal keze. Tulajdonképpen a barátnõje vagy. Egy-egy sikertelen - néha sikeres küldetés után pár benga feka megdönget hátulról, közben a kamera az ánuszodra fókuszál. Tony pedig eközben...

18 év alatt nem is játszatnál ezzel a játékkal. Olvass inkább FAQ-t. Meg Kincskeresõ kisködmönt, mert jó.

[merlinw.org]

Pf.17 leszek szóval tudatában vagyok a szó jelentésében.Egyébként akkor miért írta az egyik felhasználó hogy van benne szopós rész?
Még valami .Az online profilt hol lehet létre hozni?????????
Végre valami jó hír. Végigviszem mégegyszer, már teleraktam szoci autóval :)

TheGrinder
Ha minden igaz, akkor már ezen a héten tölthetõ lesz a magyaritás. http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_id=7

doxadmin
Szvsz senki sem fogja megvenni hogy kódot odaadja neked. Amúgy egy sima offline profil kell, és mehet a mentés.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

MerlinW
Legjobb GTA a Tony-s, de Te tudod. Semmivel sincs több meleg téma benne mint Tony gesztikulálása, illetve 1-2 mondat. Alapjátékban is volt meleg karakter, kb ugyanannyi homoszexuális megnyilvánulást találsz Tony-ban is. Vagyis semennyit. A karaktered egy igazi hetero nõb@szó fekete srác.

[merlinw.org]

Nuclearity
miért nem szeretsz szopni? :D

MerlinW
Tony nem Tomi, hanem Antony azaz Antal:)

[merlinw.org]