Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Én csak azt szeretném hogy a GTA 4-ben hova kell tenni a Save Game-kat ?????? A Rendes GTA 4
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Csak abban nem hogy színfolt lenne a játékban a jelenlétük.
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Alapul véve a hozzászólásodat és a statisztikai adatokat, csak annyit szúrnék közbe, hogy 100% az esélye annak, hogy Aaron1212 és mindenki más is már találkozott melegekkel, csak nem tud róla, mert nem derül ki elsõ, második, sokadik pillantásra sem.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Napi monológ:)
Homofóbia is egy mai divatbetegség. Amióta ember van a földön, vannak melegek is. Ez egy genetikai mutáció. Nem egészséges ugyan, de nem is káros. Az hogy az utóbbi évtizedekben ennyire elõtérbe kerültek az a médiának köszönhetõ. Ez mondjuk faji téren szerencsés lehet - az elfogadottság miatt, lásd pl. feketék és fehérek - ebben az esetben viszont valóban nem az, hiszen abszolút magánügyrõl, személyes szféráról van szó.
(ezért nem értem én sem, mikor pl. egy sztár vallomást tesz a világ felé, hogy meleg - értelmes embert nem érdekli. Legyen az, egészségére)
Tehát:
- Egyik "egészséges" embernek sem tetszik hidd el. Viszont együtt kell élni vele. Immár évezredek óta.
- Azok a melegek akik teszik-veszik magukat azokat nem szeretjük, de általában nem is a heterok között forognak.
- Azok a melegek akik nem adják elõ magukat, azokkal semmi baj, hiszen semmi közünk a nemi életükhöz, õk is ugyanolyan emberek, mint mi.
- A hetero-k sokszor sokkal "gusztustalanabb" dolgokat mûvelnek a magánéletben mint a melegek.
Ismerek 1-2 meleg srácot, teljesen normálisak, jó fejek. Attól hogy valaki a körtét szereti és nem az almát, arról egyrészt nem tehet, másrészt a magánügye. Persze amennyiben nem erõlteti rád. Ez pedig a ritkább.
Egyébként a melegek valamiért sokkal szociálisabbak (szexualitástól függetlenül), nem véletlenül van olyan sok meleg igen magas pozícióban (és most nem kell az összeszopta magának hülyeség).
Tehát a probléma nem az, hogy liberális hülyék vagyunk, hanem hogy sztereotípiáid vannak. Feltételezem annyit tudsz a melegekrõl, amit a TV-ben látsz, a büdös életben nem találkoztál még egyel sem. Hidd el, ugyanolyan emberek mint mi. És amíg õ nem kérdezi meg, melyik kezeddel rángatod a botodat, neked sincs semmi közöd, hogy õ kivel mit csinál otthon.
Lehet szabad szellemû vagyok - ami jó tulajdonság a mai világban - vagyok, de inkább azt mondom, hogy elõítéletek nélkül nyugodtabb az élet. Általában akkor foglalkozunk mások (nemi, egyéb) életével, ha a sajátunk romokban hever. Vagy, ha unatkozunk. Persze okos ember sosem unatkozik.
Nekem sem a szívem csücskei, de nem foglalkozom velük. Utálni nem utálom õket, mert õk is emberek, éás nem ártottak nekem. Logikusan én sem nézek melegekrõl szóló filmeket, viszont vígjátékokban, GTA-ban a karikatúrisztikus jelenlétük, inkább színfolt, mint zavaró tényezõ.
[merlinw.org]
Ejnye, hol látsz Te olyanokat? (szög a zsákból? :Ð)
Tudod, nem kell egyik OLYAN oldalon sem azt állítanod, hogy elmúltál 18!
Esetleg, ne nézz oda!
Most gyakorolhatsz: <#law>#law> <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az én szemeim még nem olyan edzettek mint egyeseké.
Ennyit errõl.
Én játszottam: :)
LOL
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
ezek a dolgok mindig is megtalálhatóak voltak gta ban... :)
Kösz hogy felvilágosítottatok.
Rossz olvasni a hozzá szólásaitokat.
Egyébként a fob az egy latin kifejezés tudtommal ami valamitõl való félelmet fejez ki.
Esetemben a homo-fób .Bár inkább tõlük undorodom.
az ilyenek kiidegelnek
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
továbbá Aaron1212 (remélem a 12 nem az életkorod) de akkor nehogy elkezdj élni, mert az életben is sokat fogsz szopni ;)
De vannak persze a híres gang-bang minijátékok, csakis a külön ínyenceknek;)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
Egyébként akkor meg mirõl is beszélünk!
Csak van akkor benne efféle dolgok szóval maradok a motorosnál.
Sakkoo.......Baszkiiii
18 év alatt nem is játszatnál ezzel a játékkal. Olvass inkább FAQ-t. Meg Kincskeresõ kisködmönt, mert jó.
[merlinw.org]
Még valami .Az online profilt hol lehet létre hozni?????????
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
[merlinw.org]