Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ahogy nézem ldavid beizzította a "gyengébbek kedvéért" projektet is)
[merlinw.org]
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MIkor Vladnak el kell lopni az elsõ kocsit, elviszem a kijelölt helyre de nem írja és nem is mutatja hogy hova kell beállni. Egyik garázs ajtó sem nyílik ki. (csak egy van nyitva jobb oldalt de oda nem jó)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
magyartalan mondatok,nyakatekert szavak,és az Ú betû helyett gyakran Û látható
azért még adok neki egy esélyt
Ha az úgy volt, akkor szvsz kezdhetik is elölrõl, mert ez egy vicc lesz.
púúúúú
Szóval: ami eszi a vga-t az az éjszakai árnyékok(nálam is ki van kapcsolva+ az árnyékok minõsége(a medium bõven elég kivéve ha nincs 5830ad vagy jobb)de a low is még tûrhetõ...de fpras-el teszteld állíts a view distance-en meg a többin ami már nem olyan vram evõ mint a 4es és elõtti patch-eknél. meg hát a texture qualiti ami hát sokat levesz bár ha 1gb os a karid akkor jó!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
valaki tud valami mûködû fps növelõt? <#help>#help>
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Na már megtaláltam hogy hova kell tenni a save game-t csak most meg be teszem a C/users/felhasznalonevem/appdata/local/rocstargames/gtaIV/save games-ba és aztán elindítom a játékot aztan start game és aztán tolti es Start New Game tehát elejetol kezdem akkor meg es nincs benne a save game akkor mi lehet a baj???? :SSS plss segitsetek nagyon megkoszonem !
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Most le kell warezolni? Ahhh...Azt se tom van e stabil verzió belõle, örültem EDDIG, hogy ezzel nem kellett foglalkoznom.
Nemrég vettem meg szépen el is kezdem elölrõl hogy értsem nagyon kíváncsi vagyok a történetre!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
A gta san andreasban mikor az összes területet elfoglalom a liláktól és sárgáktól akkor miért van az hogy megcsinálom az utsó küldit az elsõ szigeten és mire visszamegyek a vrrosba akkor mindenhol lila van?
Mit csináltam rosszul?
ahelyett, hogy inkabb tanuljon az egyen egy kis idegen nyelvet, ami kesobb talan hasznara is lesz ?
igy is van, minek.
user fail.
nem #47836-ra, ugy altalaban a temahoz hozzaszolva.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bízok a magyarítókban.Eddig úgy tûnik nem hiába!Nagyon sokat segítenek nekünk akik nem tudnak angolul.Le a kalappal elõttük mindezt ingyen.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy elég nekem a magyaron kívûl még 4 nyelvet tanulni.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Most remélem gyorsan befejezik a Resi 5-öt is és mehet a 7. végigjátszás.
Next PC upgrade: 2022
akkor kereshettem elõ a telepítõlemezt.. magyarul is ki kell még 1x játszani legalább.. 😄