54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Majestic01
    Jaaa, okés köszi szépen!

Ismét...xD
  • lolSL
    amikor elindítod és bejelentkezel (home gombbal előhozható menüben online profilba) akkor frissítenie kell.
  • pisztácia
    Ezt most nem értem. Nekem nem frissíti magától... elmagyaraznád részletesen, mit indítsak el? és ott hogy mit?
    Köszi
  • fery02
    Úgy, hogy nem indítod újra a gépet, miközben automatikusan patch-eli.
  • pisztácia
    Hogy lehet frissíteni win live on keresztül a game et?
  • Noodlee
    Mostanában nekem is ki szokott fagyni a játék, eddig minden jó volt.
    Igaz, nekem "biztonsági másolatom" van.
  • fery02
    Patch nélkül mindenki tudja, hogy összeomlott szinte minden konfigon, de már nem is tudom mióta vannak patchek, amikkel már régóta stabil a játék.
  • Piloss
    nálam patch nélkül állandóan összeomlott,1.0.7.0-el egyből jobb lett

a multizós dologgal meg igen,tévedtem,most jutott eszembe hogy live autómatikusan letölti a patchet
  • fery02
    Mert nem szarja magát össze percenként, tehát nem instabil.
    Azt sem értettem, hogy miért "ráadásként" írtad, hogy patchek nélkül multizni sem lehet, mikor valahol egyértelmű a dolog szerintem.
  • Piloss
    miért
  • Stefling
    Nem a gta miatt vettem meg a vga-t, cod miatt is főleg meg egy pár másik game miatt, a gta-ra csak kivi voltam. :)

A procit nem cserélem le, először úgy volt hogy igen, de mondom jövőre úgyis teljes gépcsere, akkormeg minek :D
  • fery02
    Ezt ugye úgy értettem, hogy GTA IV-nek előbb kell jobb proci, mint jobb VGA.
  • fery02
    Ha csak a GTA IV miatt vetted a VGA-t, csak gratulálni tudok a C2D E6750 mellett.
    Nem kell hozzá 3 1G-s 5670.
  • macleody
    Elkúrták egy cseppet. Hasonló gépem van mint neked de nem is játszom a gta-val, mert nincs túl sok fps-em és így nem igazán élvezem.
  • Stefling
    Haveromnak az van, neki akkor is ugyanolyan, mint nekem, ráadásul nállam a cpu kihasználtság sincs 100%-on amikor fut.
  • macleody
    Vagy inkább egy jó kis 4 magos proci :)
  • Stefling
    Kb xDDDDDD ehhez tényleg egy erőmű kell, vagy három 1G-s 5670....... kész röhej. :) mindegy, úgysem gta-zok mostanában, bár van egy szint, amire beállítottam így is szép végülis100x jobb, mint volt, de ez kicsit vicces akkor is.
  • fery02
    Na, megvolt-e a nagy megdöbbenés, miután a játék keresztbe-kiröhögött?
  • fery02
    "ha instabil az egész játék,és percenként összeszarja magát akkor nehezen"
    Nem tudod te, hogy miről beszélsz.
  • fery02
    De jó ez a fórum! Minden kis lényegtelen, apró szarságot meg lehet rajta kérdezni, amire értelemszerűen esetleg a fejlesztők tudhatják a választ.
  • masterthief
    Amint írtam, nem kell hozzá kultikus összeget kiadni, megfelelő gép kell hozzá ennyi., amit be lehet szerezni kb. fele annyi pénzért mint amit leírnak ahhoz hogy tökéletesen fusson a játék.(az hogy odavetik hogy a játékhoz milyen minimum és ajánlott gépigény kell, még nem 100%, hiszen ezek csak általános számítások) Az emberek többsége, nem fordít elég időt és energiát ahhoz, hogy utánanézzen a dolgok mélyére, és vaskos pénzeket dobjon ki az ablakon, mert biztosra akarnak menni. Mikor már vett 1 gépet amiről azt gondolja "hú de fasza gépet vettem egy valag pénzért" akkor persze szembesül azzal, hogy szaggat a game az új PC-n. Utána jön az Anyázás és a többi...
  • pajti
    nem szakember kell ehhez hanem egy valag pénz..
  • Piloss
    Na ebben asszem egyetértünk
  • masterthief
    Pontosan erre céloztam a kommentel. Nem mindegy hogy milyen gépet rakat össze az ember, és kivel (szakember hozzáértésére mindig szükség van) Én örülök hogy akadás mentesen fut rajta a játék (igaz csak közepes beállítással) de én ennek is örűlók. Másrészt én a PC-met másra használom egyébként, nem játszásra. mert vannak az életben fontosabb dolgok is mint a GAME.
  • Stefling
    Na most újra felrakom a liberty epizódos részt, mert vettem új vga-t xD kivi vagyok mennyit tudok kihozni belőle. :P
  • pisztácia
    Ezt nézze meg minden GTA 4 rajongó... azokis akik nem...D
    Irgalmatlan nagy!!!!
  • pisztácia
    Azon a gépen amit veszek majd, tuti maxon fog futni. Én ugyanis 5-6 évente veszek gépet, de akkor nagyon jót. Nem írom le milyet, mert nem fogok nagyképűsködni, de hidd el..menni fog. Csak még fizu kell.... ajj de nehéz kivárni azt a 2 hetet még..:(
  • Piloss
    Tudom,sok videót néztem róla,de a játék megjelenésekor rengetegen szoptak amiatt hogy nem volt hajlandó elindulni,hiányoztak a textúrák,vagy ha el is indult siralmas teljesítménnyel ment. Neked meg a haverodnak akkor pont szerencsétek volt hogy hiba nélkül ment.

Ami a gép összerakását illeti,én inkább saját kezűleg vásárolom az alkatrészeket és így is rakom össze :)
  • sztoncsi
    off :D
  • Borg
    A videókat lazán be lehet trükközni folyamatosra, némi szerkesztéssel. Ettől még nem fog az semmilyen gépen se tökéletesen futni, főleg nem ENB-vel.
  • hokika
    újra raktam a gépet, hátha vmivel összeakad a játék erre semmi.. ugyan az... játék install tök ok meg minden aztán 7-es patch rá aztán játékindításnál semmi :S
  • masterthief
    Akkor pl: youtube-on nézz meg pár videot ahol max beállításokkal fut a játék Graphic modokkal akadás nélkül. Mondjuk nekem nincs vmi erős gépem, de mikor feltettem a gamet (jó régen volt már az) patchelés nélkül akadás mentesen ment közepes beállítással. Egyik haveromnak nem sokban külömbözik a gépe mint az enyém, neki maxon kifogás mentesen fut rajta. Ehhez jó gépet lehet összerakatni nem is olyan drágán, csak jó helyre kell menni, ahol igazán értenek a számítástechnikához.
  • Piloss
    ha instabil az egész játék,és percenként összeszarja magát akkor nehezen

ráadásul patchek nélkül multizni sem tud
  • bertino
    hat.

en nem varok semmit.
  • masterthief
    Ha a hozzászólásommal gond van, azt írd le, nem kell idíótázni. Várom a választ!
  • masterthief
    Mert? Miért is?
  • bertino
  • masterthief
    Mehet az fullon, csak megfelelő hardwearekből kell összeállítani a pc-t. Különben nem lennének Extreme Graphcic modok, meg ENB Series és efféle nyalánkságok. Mert lássuk be ezekhez elég erősnek kell lennie a géphez, mivel a texturákat szebbé teszi.(+ fény, árnyék stb) Tehát jó gépen megy fullon akadás nélkül.
  • Borg
    Csak nagyon pofára ne essél. Legyen akármilyen über gép, fullon még akkor sem biztos, hogy jól fog menni. Szarul van ez összerakva ahhoz.
  • pisztácia
    Na mostmár nem is érdekel, hogy nem tudom a patchet felrakni. 1-2 hét és meglesz az új gép és akkor maxon csak GTA zni fogok szinte:DD