54919
-
Majestic01 #49287 Jaaa, okés köszi szépen!
Ismét...xD -
#49286 amikor elindítod és bejelentkezel (home gombbal előhozható menüben online profilba) akkor frissítenie kell. -
#49285 Ezt most nem értem. Nekem nem frissíti magától... elmagyaraznád részletesen, mit indítsak el? és ott hogy mit?
Köszi -
#49284 Úgy, hogy nem indítod újra a gépet, miközben automatikusan patch-eli. -
#49283 Hogy lehet frissíteni win live on keresztül a game et? -
Noodlee #49282 Mostanában nekem is ki szokott fagyni a játék, eddig minden jó volt.
Igaz, nekem "biztonsági másolatom" van. -
#49281 Patch nélkül mindenki tudja, hogy összeomlott szinte minden konfigon, de már nem is tudom mióta vannak patchek, amikkel már régóta stabil a játék. -
#49280 nálam patch nélkül állandóan összeomlott,1.0.7.0-el egyből jobb lett
a multizós dologgal meg igen,tévedtem,most jutott eszembe hogy live autómatikusan letölti a patchet -
#49279 Mert nem szarja magát össze percenként, tehát nem instabil.
Azt sem értettem, hogy miért "ráadásként" írtad, hogy patchek nélkül multizni sem lehet, mikor valahol egyértelmű a dolog szerintem. -
#49278 miért -
#49277 Nem a gta miatt vettem meg a vga-t, cod miatt is főleg meg egy pár másik game miatt, a gta-ra csak kivi voltam. :)
A procit nem cserélem le, először úgy volt hogy igen, de mondom jövőre úgyis teljes gépcsere, akkormeg minek :D -
#49276 Ezt ugye úgy értettem, hogy GTA IV-nek előbb kell jobb proci, mint jobb VGA. -
#49275 Ha csak a GTA IV miatt vetted a VGA-t, csak gratulálni tudok a C2D E6750 mellett.
Nem kell hozzá 3 1G-s 5670. -
#49274 Elkúrták egy cseppet. Hasonló gépem van mint neked de nem is játszom a gta-val, mert nincs túl sok fps-em és így nem igazán élvezem. -
#49273 Haveromnak az van, neki akkor is ugyanolyan, mint nekem, ráadásul nállam a cpu kihasználtság sincs 100%-on amikor fut. -
#49272 Vagy inkább egy jó kis 4 magos proci :) -
#49271 Kb xDDDDDD ehhez tényleg egy erőmű kell, vagy három 1G-s 5670....... kész röhej. :) mindegy, úgysem gta-zok mostanában, bár van egy szint, amire beállítottam így is szép végülis100x jobb, mint volt, de ez kicsit vicces akkor is. -
#49270 Na, megvolt-e a nagy megdöbbenés, miután a játék keresztbe-kiröhögött? -
#49269 "ha instabil az egész játék,és percenként összeszarja magát akkor nehezen"
Nem tudod te, hogy miről beszélsz. -
#49268 De jó ez a fórum! Minden kis lényegtelen, apró szarságot meg lehet rajta kérdezni, amire értelemszerűen esetleg a fejlesztők tudhatják a választ. -
#49267 Amint írtam, nem kell hozzá kultikus összeget kiadni, megfelelő gép kell hozzá ennyi., amit be lehet szerezni kb. fele annyi pénzért mint amit leírnak ahhoz hogy tökéletesen fusson a játék.(az hogy odavetik hogy a játékhoz milyen minimum és ajánlott gépigény kell, még nem 100%, hiszen ezek csak általános számítások) Az emberek többsége, nem fordít elég időt és energiát ahhoz, hogy utánanézzen a dolgok mélyére, és vaskos pénzeket dobjon ki az ablakon, mert biztosra akarnak menni. Mikor már vett 1 gépet amiről azt gondolja "hú de fasza gépet vettem egy valag pénzért" akkor persze szembesül azzal, hogy szaggat a game az új PC-n. Utána jön az Anyázás és a többi... -
#49266 nem szakember kell ehhez hanem egy valag pénz.. -
#49265 Na ebben asszem egyetértünk -
#49264 Pontosan erre céloztam a kommentel. Nem mindegy hogy milyen gépet rakat össze az ember, és kivel (szakember hozzáértésére mindig szükség van) Én örülök hogy akadás mentesen fut rajta a játék (igaz csak közepes beállítással) de én ennek is örűlók. Másrészt én a PC-met másra használom egyébként, nem játszásra. mert vannak az életben fontosabb dolgok is mint a GAME. -
#49263 Na most újra felrakom a liberty epizódos részt, mert vettem új vga-t xD kivi vagyok mennyit tudok kihozni belőle. :P -
#49262 Ezt nézze meg minden GTA 4 rajongó... azokis akik nem...D
Irgalmatlan nagy!!!! -
#49261 Azon a gépen amit veszek majd, tuti maxon fog futni. Én ugyanis 5-6 évente veszek gépet, de akkor nagyon jót. Nem írom le milyet, mert nem fogok nagyképűsködni, de hidd el..menni fog. Csak még fizu kell.... ajj de nehéz kivárni azt a 2 hetet még..:( -
#49260 Tudom,sok videót néztem róla,de a játék megjelenésekor rengetegen szoptak amiatt hogy nem volt hajlandó elindulni,hiányoztak a textúrák,vagy ha el is indult siralmas teljesítménnyel ment. Neked meg a haverodnak akkor pont szerencsétek volt hogy hiba nélkül ment.
Ami a gép összerakását illeti,én inkább saját kezűleg vásárolom az alkatrészeket és így is rakom össze :) -
#49259 off :D -
Borg #49258 A videókat lazán be lehet trükközni folyamatosra, némi szerkesztéssel. Ettől még nem fog az semmilyen gépen se tökéletesen futni, főleg nem ENB-vel. -
hokika #49257 újra raktam a gépet, hátha vmivel összeakad a játék erre semmi.. ugyan az... játék install tök ok meg minden aztán 7-es patch rá aztán játékindításnál semmi :S -
#49256 Akkor pl: youtube-on nézz meg pár videot ahol max beállításokkal fut a játék Graphic modokkal akadás nélkül. Mondjuk nekem nincs vmi erős gépem, de mikor feltettem a gamet (jó régen volt már az) patchelés nélkül akadás mentesen ment közepes beállítással. Egyik haveromnak nem sokban külömbözik a gépe mint az enyém, neki maxon kifogás mentesen fut rajta. Ehhez jó gépet lehet összerakatni nem is olyan drágán, csak jó helyre kell menni, ahol igazán értenek a számítástechnikához. -
#49255 ha instabil az egész játék,és percenként összeszarja magát akkor nehezen
ráadásul patchek nélkül multizni sem tud -
#49254 hat.
en nem varok semmit. -
#49253 Ha a hozzászólásommal gond van, azt írd le, nem kell idíótázni. Várom a választ! -
#49252 Mert? Miért is? -
#49251 -
#49250 Mehet az fullon, csak megfelelő hardwearekből kell összeállítani a pc-t. Különben nem lennének Extreme Graphcic modok, meg ENB Series és efféle nyalánkságok. Mert lássuk be ezekhez elég erősnek kell lennie a géphez, mivel a texturákat szebbé teszi.(+ fény, árnyék stb) Tehát jó gépen megy fullon akadás nélkül. -
Borg #49249 Csak nagyon pofára ne essél. Legyen akármilyen über gép, fullon még akkor sem biztos, hogy jól fog menni. Szarul van ez összerakva ahhoz. -
#49248 Na mostmár nem is érdekel, hogy nem tudom a patchet felrakni. 1-2 hét és meglesz az új gép és akkor maxon csak GTA zni fogok szinte:DD