Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
10 évesen tudod mi az hogy homofób?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Köszi szépen .Ezt eltaláltad homofób vagyok.Akkor el se kezdem.
w77d
szerintem a Ballad Of Gay Tony az eddigi legjobb rész.. megvan benne minden ami egy ilyen GTA világhoz kell és a küldetések is rohadt barók lettek.. a Lost And Damned-nek sem volt rosz a hangulata de ez valahogy hitelesebb...

n3whous3
Csak gondoltam megjegyzem, hogy aki homofób, az ne tolja (ÉRTED, TOLJA!) a játékot.

púúúúú

n3whous3
igen és vannak olyan mellékjátékok, hogy le kell szopni a csávót, meg ilyenek

púúúúú

fery02
The Ballada of Gay Tony!!!!!!!!!!!

Nem a Tonyval játszunk, õ a fõnökünk.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Különc
Elõre sajnálom õket <#smile>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

n3whous3
menj a warez topikba az ilyen kérésekkel

púúúúú

Az lenne a kérésem hogy valaki írna kódot vagy valami linket egy ingyenes kód generátorhoz.Nem tudok menteni kód nélkül .Regisztráltam csak ugye aztán kéri a kódot is és sehol sem találtam jó kódot.

Még valami ugye két sztori van az egyik a "The Ballada of Gay Tony ".Most akkor a meleg Tomi balladája?(finoman fogalmazva)
Mert akkor elég beteges.Vagy akivel játszunk ugye nem a Tony?

A segítségeket elõre is köszi.
MerlinW
Még nincs készül, egyszer lesz. Nem tudni mikor.

[merlinw.org]

Sziasztok még új játékos vagyok kérdezném hogy van e magyarosítás?
Elõre is köszönöm!

Caby
Mennyé innen warez topicba' <#puszis>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

SirAlo
Hello, segitseget szeretnek kerni folrakom a jatekot inditanam ahogy kell, es erre fel ezt csinalja A windows hibaja lehet? Servispack3 van a gepemen es ezt koveteli maga a jatek is. PLs help itt a kep

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Köszi szépen.
Nuclearity
az életed a minimap bal része (a kereten a sima játékban ez zöld félkör a minimap kerete) a "páncél" kék csik és a jobb félköl lesz :). menteni pedig ugyanugy a házban tudsz, csak nem floppy lemezre futva, hanem az ágy mellett, ha lefekszel (F vagy E betüt kell nyomni) nem tudom annyira nem toltam singleval h megjegyezzem :)

Köszi a választ de hol lehet menteni ugyanúgy mint a sanadreas-nál hogy majd a házamban lehet majd?
Még valami miért nem mutatja az életemet a játék?
Nuclearity
A GTA 4 korszerübb a San andreasnál, éppen ezért nagyobb a gépigénye is. Ruházkodni is lehet, lényegében minden megvan benne ami a san andreasban volt kivétel a repülövel való repülés illetve az auto tuning (utobbit moddal megoldják a kollegák :) )

Azt szeretném kérdezni hogy most melyik a jobb a san-andreas vagy a liberty city legújabb fajtája?
Amúgy a liberty cityben hol lehet menteni?
Még valami.A legújabb liberty city-ben egyik sztori módban sem lehet ruházkodni vagy e téren a san-andreas a jobb? A válaszokat elõre is köszi.
Nuclearity
én azt szeretem mikor nem tudnak anélkül elkapni v megölni, és ilyenkor használják ugye, megölnek és örülnek maguknak :)

minap volt, hogy a srác nem ért utol autoval, ilyenkor jött jol a teleport neki... :D

kicsit szánalom de 1-2 szerver hálistennek teljesen jó. csak meg kell találni

Tomsteel
Sajnos tényleg így van.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

fery02
Legalábbis a Free ride biztosan errõl szól, ez így van teljesen. Ez már akkor is így volt, mikor kõkeményen multiztam vele tavaly nyáron (azóta már csak elvétve, pár hónapja meg már egyáltalán nem).
Sok tizenéves dicsekedik, hogy õk miket tudnak összecsalni.

Nuclearity
itt tenném hozzá, hogy nékem nincs trainerem, számomra nem az az élvezet a játékban :)

n3whous3
sajnos nincs, ha jól tudom, de esetleg megpróbálhatod az eredeti launcherrel, az nem maga a játék exe, csak a védelemmel ezzel lép túl a játék. én nem próbáltam

meg persze elõtte safe copy az eredeti exérõl

púúúúú

Nuclearity
érdeklödnék ilyen no lunch dvd nincs a Liberty City stories-hoz?

Tomsteel
Természetesen arra gondolok.

Tomsteel
Egyébként ahogy én látom a multi már arról szól, hogy ki tud nagyobb dolgokat spawnolni, bazinagy tartályoktól kezdve a luxushajókig mindent a reptérre, lángoló hordóból épített autó szerû képzôdmény és társai.

fery02
Oké, még Free mode-ban eltûrhetõ a dolog.

Tomsteel
Nem azt mondtam, hogy god mode-al gyilkolom a népet
, szimplán a heli miatt kapcsolom be, illetve azért, hogy 2 percnél tovább éljek a sok idióta elmebeteg között.

Máté94
Amikor jön új patch akkor pár napig nyugi, miután van törés utána már mindenki gmoddol.
fery02
"god mode be van kapcsolva mindig, dehát ahogy láttam mindenkinél." <#wow3>

Hova jutottunk? Mikor legutóbb multizgattam még nem volt ennyire elkorcsosulva a játék. :/
Igaz, jó régen multiztam már vele.

Máté94
Valószínûleg rp server volt:DDD
Elég komolyan veszi mert sok az idióta killer.
Tomsteel
Okés. :)

Viccen kívül nem értem, hogy free módban mit tudok 10 másodperc alatt csinálni, ami miatt egyáltalán felkeltem valakinek a figyelmét. Nem spawnolok jármûveket tömegével, se tárgyakat...god mode be van kapcsolva mindig, dehát ahogy láttam mindenkinél. Helizni szeretek, de kétlem, hogy bárkit is zavarnék ott fent.

FSpofon
NE ÜLJ RENDÕRAUTÓBA!!!!!!!!!!!!!!!!

Arab money

Tomsteel
Valaki árulja már el nekem, hogy mi az istent csinálok rosszul, sorra bannolnak ki a szerverekrõl, beköszönök, teszek két lépést és már ki is vagyok tiltva. Legutóbb például "megszülettem", beülök egy rendõrautóba, írja valaki, hogy ne üljek rendõrautóba, és már ki is tiltottak, az egész nem volt több 10 másodpercnél. Kezd nagyon elegem lenni, nem tudok rájönni, hogy hogyan mennek itt a dolgok és ez idegesít. Egyelõre kiábrándító az egész multi része a játéknak.

The Protector
FAszomat már.Tudod milyen szar h nem érted meg a dolgot amit szerettem volna mondani neked.De mind1.Hagyjuk.Légyszi ne válaszolj erre a kommentemre.Peace,köszi.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Tudom, hogy arra értetted. Azért is írtam, hogy nyugodt lehetsz, mert én a helyedben nem kicsit abáltam volna le a srácot írásban. Azért mégiscsak pénzt adtál ki érte, magad szeretnél meglepõdni a játék folyamán a történet követve, erre ez a valaki itt pár szóba lelövi a sztori végét.

Szerencse, hogy már viszonylag régi játék és már legtöbben végigjátszották.

berczely
Hát hamar fel tudom kapni a vizet az biztos, de ezt arra értettem hogy már lelõtték itt elõttem a poént a játékban...

fery02
Nyugodt egy ember lehetsz. :)

fery02
Aztán hátha gondolnak a sok, fake címes emberkére is, hogy lehetõséget adnak lakcím váltásra.
Örülnék neki.

berczely
Hát én most vettem meg szeretném végigvinni de már mind1 inkább kidobom a kukába.... <#idiota>

DeerHunter01
bazmeg azért spoilereket használjatok már

\"Errõl van szó!\"

Tudtommal két fajta végkifejlet van a szerint ki hal meg, a barátnõd, vagy a kuzin.
kryst
Most én is a végén járok a játéknak, és nem tudjátok, hogy a konzolos és a PC-és verziónak másabb a vége? Mert nekem az utolsó pályán mikor Roman-t kell üldözni, nekem hajót ad, és azzal kell követni, még néztem a Youtube-on, és ott meg motorral kell követni a parton. Nekem meg csónakot ad. Most nálam van valami bug, vagy tényleg különböznek? Ugyan is amikor a helikopterbe is be kell szállni, akkor nincs aki felhúzna, mint a videókon is látom, ha nem nekem kell nagy nehezen felküzdeni magam a gépre. De, mire nagy nehezen felhúzom magam, addogra meg elveszítem amit követni kell. És nincs arra sem idõm, hogy tudjam követni. És mondhatni irányíthatatlan, pedig már többször is vezettem helikoptert és mindjárt tudtam vezetni, ezt meg nem. Pedig már vagy 20x próbáltam, de azt hiszem itt abba is hagyom, mert egyszerûen nem úgy megy mint szokott.

n3whous3
én már nem fogok beregisztrálni megint csak ezért, eltûnne minden achi

púúúúú

Sikerült persze, fiók már van, játék még nincs, még egy pár óra, amíg meghozzák (és csak holnap tudom felrakni, mert délutános vagyok... GRRRR!)

szerintem nem volt még itt szó róla, de kb. szeptember körül, ha jól tudom lesz magyar live, és nem kell majd szórakozni a címmel
n3whous3
De sikerült, nem?

púúúúú

Nincs nekem semmiféle w**** verzióm, csak olvasgattam a topikot a kérdés feltevése elõtt, és egy-két emberke panaszkodott azért, mert nem tud menteni.
A Games for Winfos témánál meg ezt a "magyar vagyok, de mégis külföldi fake felhasználóval kell regisztrálnom" dolgot sokallottam egy kicsit, azért a Steam lényegesen egyszerûbb. Arról nem is beszélve, hogy azóta van fiókom, bár beletelt egy kis idõbe, míg sikerült bele élehet lehelni: valami hotfixet hiányolt a drágám, amit csak a registryben való turkálás után lehetett felrakni...

Bocs, ha esetleg OFF lett volna.

MerlinW
Látom elcsípted a lényeget. Ahelyett hogy másokat lekezelnél, miért nem lehet egy civilizált "kösz, már volt"-al elintézni, ha már feltétlenül reagálnod kell rá? Félre ne érts, én lesz@rom mit csinálsz, csak gondoltam szólok, hogy magadat minõsíted ezekkel a dedós megjegyzésekkel.

Én pl most láttam elõször azt a képet. Tudom, gáz hogy nem ülök napi 20 órát a gép elõtt, illetve hogy nem emlékszem 2 éves képekre. Gondolkodjunk már...

Téma lezárva, béke van.

[merlinw.org]

The Protector
Csak idéztem h ez a kép akkor lett készítve mikor a hozzád hasonlókat szivatták h meg van neki a GTA4.
Olvasni ne felejts el.Meg szöveget értelmezni.Általánosban tanítják.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?