54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Gman2142
    Hali!
    Saját vidim rem tetszik majd
  • bertino
    wrong topic.
  • szilard12
    Hello
    Én letöltötem a GTA IV Episodes from Liberty City-t de nem tudom miért csak a fömenüig megy el és utánna megál. Ha valaki tudja miért akkor kérem szioljon.
    Elüre is köszi
  • bertino
    a jatek mindent szeret osszertekben 300.000huf felett.

sok sikert
  • pisztácia
    Üdv.
    A tegnap hiba miatt, re-installáltam a game-et, de valamiért az 1.7es patchet nem tudom felrakni. Előtte másikat kéne feltenni? pls help
  • SZilaJMaGGoT
    Gyenge a géped ehez a játékhoz, mindössze erről van szó. Ne várj csodát ennyi...
  • HEMAXXI
    csáó kicsit fejleszteném a gépemet és olyan lenne hogy lenne benne egy amd athlon II x2 3.0ghz proci 4 gb ram meg egy GeFORCE GTS 450 video kari az ugy jó lenne fullon menne?? amugy a játék szereti a 450 gts kártyát,????
  • Brain00
    Mihez VGA-hoz?
    Van fent driver csak nem tudom hogya aze pontosan mert netről szedtem le mert az eredeti lemezről csak xp-re meg vista-ra lehet felrakni és letöltöttem valamit. De majd keresgélek.
    Köszi a tippet.
  • masterthief
    A leírtak alapján ez nem az oprendszer hibája, valami hardware hiba lehet. Rakj fel egy új drivert és próbáld ki milyen.
  • Brain00
    A w7 nem zabálja annyira mint a Vista de én XP-t már életembe nem fogok tenni egy rakás szar.
  • Noodlee
    win 7 már majdnem alapból megeszi a 2 GB ramot, a GTA 4 meg még most is gépigényes játék.
    Szerintem ez a probléma.
  • HEMAXXI
    köszi
  • Brain00
    Hello!

Lenne egy olyan gondom hogy szaggat a game. De nem úgy hogy egy folytába, hanem ha autóval megyek akkor a kanyarodok elkezd szaggatni majd megy és mindenegyes kanyarodásnál ezt csinálja ja meg ha tolatok akkor majdnem kifagy a játék. Máskor meg normálisan fut.

OP:Win 7
    CPU: Intel Core 2 Duo 1.6 Ghz
    RAM: 2Gb
    VGA: Ati Radeon HD4550 512mb

Előre is köszönöm! Jah igen a grafika alacsonyon van.
  • masterthief
    http://hardforum.com/showthread.php?t=1530331 Az oldal közepén vannak a linkek és leírás.
  • masterthief
    A v1.22-t keressétek. Nekem az van betéve 1.0.7.0 patch-ez.
  • HEMAXXI
    végig néztem őket de 1..0.7.0 hez nem találtam:(:(
  • HEMAXXI
    oké kösszi:D
  • ldavid
    már mér' ne működne?

7-es patchez van egyáltalán fps mod? én csak egy régebbiről tudok
  • masterthief
    www.gtagaming.com Itt megtalálod
  • HEMAXXI
    nem érted nem mükdöik a warez topic amugy meg akkor legalább egy nevet mondjatok ami elindul 1.0.7.0 patch en légyszíves
    mert googleba nem találtam
  • SZilaJMaGGoT
    Van warez topik is mért nem ott érdeklődsz? Vagy ott van a google. Nem várhatod el, hogy olyan emberek oldják meg a problémádat akiknek nem érdekük. Márpedig akinek eredeti van azt nem érintik a tört verziós anomáliák... :/
  • HEMAXXI
    de faszom én is tudom használni a cucokat csak valaki linkeljen pls egy 1.0.7.0 patch hez belsö nézetel légyszíves!!:(
  • pisztácia
    Oks, akkor reinstall lesz. Amúgy van belső nezetes mod? Nekem eredeti a játékom.
  • bertino
    :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ez van...
  • HEMAXXI
    csá all nemtudna vki linkelni egy olyan belső nézetet ami müködik tört verzionál 1.0.7.0 patch el! pls tudom hogy nem ide kéne irni de nem müködik a warez
  • Borg
    Ez olyankor van, ha valamelyik bemásolt mod nem kompatibilis a te játék verzióddal (pl régebbihez készült).
    Ha nem mentetted el előtte az eredeti fileokat, akkor csak a reinstall fog segíteni.
  • masterthief
    Még keresgélek, eddig nem nagyon találtam megoldást (kivéve reinstall) Próbáld meg esetleg csökkentett módban elindítani, vagy kikapcsolsz minden alkalmazást, amik a háttérben is futnak, netet, tűzfalat, vírusirtót. (ezek egyébként is lefogják a teljesítményt) Mikor elindítod a gamét ne lépj egyből a stsrt-ra, állíts a grafont közepesre vagy minimumra. Hátha elindul. Ja előtte azért indítsd újra a gépet. Majd még írok.
  • pisztácia
    Mikor elinditom a jatekot, start, és mikor mar betoltene a jatekba, akkor irja ki h sulyos hibat eszlelt es leall:S
  • pisztácia
    Köszi
  • masterthief
    Kifagy? Nekem nem volt ilyen. Utána nézek mit lehet tenni.
  • pisztácia
    Üdv!

Sajnos lett egy olyan gondom, hogy mentettem miköbe modoltam. És azóta ha start game re nyomok egybok kifagy:S hogy tudok mas save et betolteni egybol a menubol?? vagy hogy tudok save game et torolni? köszi
  • masterthief
    Ok szívesen!
  • pisztácia
    Okés meglett a modell is, és az időjárás is:D na akkor már többet nem zavarlak. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • masterthief
    Valahol be lehet állítani de nem emlékszem hogy. Nem szoktam változtatni az időjárást, vagy fixen hagyni. Hogy nem űködik? Ott a Spawn modell menü abban tudod nézni milyenek vannak Num 5-el. Van pár száz belőle.
  • pisztácia
    váltogatom a moelleket, de semmi. Ugyan az marad. Amúgy időjárásra tudsz megoldást?
  • pisztácia
    végtelen lőszer meglett:D modelt valamiért nem rakott be:(
  • pisztácia
    na még egy utolsó kérdésem lenne, az időjárást be lehet úgy állítani, hogy neváltozzon? elvileg weathersbe beállítottam, de este lett:S
  • masterthief
    Szívesen! Akkor ne felejtsd el a korlátlan lőszer használatát ha írtani akarsz. Ja Niko helyére meg tegyél be 1 öregasszony modellt és viccesebb lesz XD
  • pisztácia
    na meglett. a Sima optionsba volt always god mode. na most aztán szét irtom a várost. Hálás köszönet masterthief!