54919
-
Gman2142 #49207 Hali!
Saját vidim rem tetszik majd
-
#49206 wrong topic. -
szilard12 #49205 Hello
Én letöltötem a GTA IV Episodes from Liberty City-t de nem tudom miért csak a fömenüig megy el és utánna megál. Ha valaki tudja miért akkor kérem szioljon.
Elüre is köszi -
#49204 a jatek mindent szeret osszertekben 300.000huf felett.
sok sikert -
#49203 Üdv.
A tegnap hiba miatt, re-installáltam a game-et, de valamiért az 1.7es patchet nem tudom felrakni. Előtte másikat kéne feltenni? pls help -
#49202 Gyenge a géped ehez a játékhoz, mindössze erről van szó. Ne várj csodát ennyi... -
#49201 csáó kicsit fejleszteném a gépemet és olyan lenne hogy lenne benne egy amd athlon II x2 3.0ghz proci 4 gb ram meg egy GeFORCE GTS 450 video kari az ugy jó lenne fullon menne?? amugy a játék szereti a 450 gts kártyát,???? -
#49200 Mihez VGA-hoz?
Van fent driver csak nem tudom hogya aze pontosan mert netről szedtem le mert az eredeti lemezről csak xp-re meg vista-ra lehet felrakni és letöltöttem valamit. De majd keresgélek.
Köszi a tippet. -
#49199 A leírtak alapján ez nem az oprendszer hibája, valami hardware hiba lehet. Rakj fel egy új drivert és próbáld ki milyen. -
#49198 A w7 nem zabálja annyira mint a Vista de én XP-t már életembe nem fogok tenni egy rakás szar. -
Noodlee #49197 win 7 már majdnem alapból megeszi a 2 GB ramot, a GTA 4 meg még most is gépigényes játék.
Szerintem ez a probléma. -
#49196 köszi -
#49195 Hello!
Lenne egy olyan gondom hogy szaggat a game. De nem úgy hogy egy folytába, hanem ha autóval megyek akkor a kanyarodok elkezd szaggatni majd megy és mindenegyes kanyarodásnál ezt csinálja ja meg ha tolatok akkor majdnem kifagy a játék. Máskor meg normálisan fut.
OP:Win 7
CPU: Intel Core 2 Duo 1.6 Ghz
RAM: 2Gb
VGA: Ati Radeon HD4550 512mb
Előre is köszönöm! Jah igen a grafika alacsonyon van. -
#49194 http://hardforum.com/showthread.php?t=1530331 Az oldal közepén vannak a linkek és leírás. -
#49193 A v1.22-t keressétek. Nekem az van betéve 1.0.7.0 patch-ez. -
#49192 végig néztem őket de 1..0.7.0 hez nem találtam:(:( -
#49191 oké kösszi:D -
ldavid #49190 már mér' ne működne?
7-es patchez van egyáltalán fps mod? én csak egy régebbiről tudok -
#49189 www.gtagaming.com Itt megtalálod -
#49188 nem érted nem mükdöik a warez topic amugy meg akkor legalább egy nevet mondjatok ami elindul 1.0.7.0 patch en légyszíves
mert googleba nem találtam
-
#49187 Van warez topik is mért nem ott érdeklődsz? Vagy ott van a google. Nem várhatod el, hogy olyan emberek oldják meg a problémádat akiknek nem érdekük. Márpedig akinek eredeti van azt nem érintik a tört verziós anomáliák... :/ -
#49186 de faszom én is tudom használni a cucokat csak valaki linkeljen pls egy 1.0.7.0 patch hez belsö nézetel légyszíves!!:( -
#49185 Oks, akkor reinstall lesz. Amúgy van belső nezetes mod? Nekem eredeti a játékom. -
#49184 :D -
#49183 Ez van... -
#49182 csá all nemtudna vki linkelni egy olyan belső nézetet ami müködik tört verzionál 1.0.7.0 patch el! pls tudom hogy nem ide kéne irni de nem müködik a warez
-
Borg #49181 Ez olyankor van, ha valamelyik bemásolt mod nem kompatibilis a te játék verzióddal (pl régebbihez készült).
Ha nem mentetted el előtte az eredeti fileokat, akkor csak a reinstall fog segíteni. -
#49180 Még keresgélek, eddig nem nagyon találtam megoldást (kivéve reinstall) Próbáld meg esetleg csökkentett módban elindítani, vagy kikapcsolsz minden alkalmazást, amik a háttérben is futnak, netet, tűzfalat, vírusirtót. (ezek egyébként is lefogják a teljesítményt) Mikor elindítod a gamét ne lépj egyből a stsrt-ra, állíts a grafont közepesre vagy minimumra. Hátha elindul. Ja előtte azért indítsd újra a gépet. Majd még írok. -
#49179 Mikor elinditom a jatekot, start, és mikor mar betoltene a jatekba, akkor irja ki h sulyos hibat eszlelt es leall:S -
#49178 Köszi -
#49177 Kifagy? Nekem nem volt ilyen. Utána nézek mit lehet tenni. -
#49176 Üdv!
Sajnos lett egy olyan gondom, hogy mentettem miköbe modoltam. És azóta ha start game re nyomok egybok kifagy:S hogy tudok mas save et betolteni egybol a menubol?? vagy hogy tudok save game et torolni? köszi -
#49175 Ok szívesen! -
#49174 Okés meglett a modell is, és az időjárás is:D na akkor már többet nem zavarlak. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
#49173 Valahol be lehet állítani de nem emlékszem hogy. Nem szoktam változtatni az időjárást, vagy fixen hagyni. Hogy nem űködik? Ott a Spawn modell menü abban tudod nézni milyenek vannak Num 5-el. Van pár száz belőle. -
#49172 váltogatom a moelleket, de semmi. Ugyan az marad. Amúgy időjárásra tudsz megoldást? -
#49171 végtelen lőszer meglett:D modelt valamiért nem rakott be:( -
#49170 na még egy utolsó kérdésem lenne, az időjárást be lehet úgy állítani, hogy neváltozzon? elvileg weathersbe beállítottam, de este lett:S -
#49169 Szívesen! Akkor ne felejtsd el a korlátlan lőszer használatát ha írtani akarsz. Ja Niko helyére meg tegyél be 1 öregasszony modellt és viccesebb lesz XD -
#49168 na meglett. a Sima optionsba volt always god mode. na most aztán szét irtom a várost. Hálás köszönet masterthief!