Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
púúúúú
Nem a Tonyval játszunk, õ a fõnökünk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Még valami ugye két sztori van az egyik a "The Ballada of Gay Tony ".Most akkor a meleg Tomi balladája?(finoman fogalmazva)
Mert akkor elég beteges.Vagy akivel játszunk ugye nem a Tony?
A segítségeket elõre is köszi.
Elõre is köszönöm!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Még valami miért nem mutatja az életemet a játék?
Amúgy a liberty cityben hol lehet menteni?
Még valami.A legújabb liberty city-ben egyik sztori módban sem lehet ruházkodni vagy e téren a san-andreas a jobb? A válaszokat elõre is köszi.
minap volt, hogy a srác nem ért utol autoval, ilyenkor jött jol a teleport neki... :D
kicsit szánalom de 1-2 szerver hálistennek teljesen jó. csak meg kell találni
Sok tizenéves dicsekedik, hogy õk miket tudnak összecsalni.
meg persze elõtte safe copy az eredeti exérõl
púúúúú
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
, szimplán a heli miatt kapcsolom be, illetve azért, hogy 2 percnél tovább éljek a sok idióta elmebeteg között.
Hova jutottunk? Mikor legutóbb multizgattam még nem volt ennyire elkorcsosulva a játék. :/
Igaz, jó régen multiztam már vele.
Viccen kívül nem értem, hogy free módban mit tudok 10 másodperc alatt csinálni, ami miatt egyáltalán felkeltem valakinek a figyelmét. Nem spawnolok jármûveket tömegével, se tárgyakat...god mode be van kapcsolva mindig, dehát ahogy láttam mindenkinél. Helizni szeretek, de kétlem, hogy bárkit is zavarnék ott fent.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerencse, hogy már viszonylag régi játék és már legtöbben végigjátszották.
Örülnék neki.
A Games for Winfos témánál meg ezt a "magyar vagyok, de mégis külföldi fake felhasználóval kell regisztrálnom" dolgot sokallottam egy kicsit, azért a Steam lényegesen egyszerûbb. Arról nem is beszélve, hogy azóta van fiókom, bár beletelt egy kis idõbe, míg sikerült bele élehet lehelni: valami hotfixet hiányolt a drágám, amit csak a registryben való turkálás után lehetett felrakni...
Bocs, ha esetleg OFF lett volna.
Én pl most láttam elõször azt a képet. Tudom, gáz hogy nem ülök napi 20 órát a gép elõtt, illetve hogy nem emlékszem 2 éves képekre. Gondolkodjunk már...
Téma lezárva, béke van.
[merlinw.org]
Olvasni ne felejts el.Meg szöveget értelmezni.Általánosban tanítják.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?