54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • mester1987
    Itt láttam ,hogy panaszkodtatok az iCEnhancer-re. Nálam ez is ez a jelenség volt a színekkel.
    Már készül a 2.7, csak idő kérdése.
  • fery02
    GTA IV - hez nincs megfelelő konfig.
    Ha rosszabbul futna esetleg textúra mod-okkal, az valszeg kevés RAM-os VGA miatt lesz.
  • mester1987
    Simán Ultimate Textures-szel vagy a Lords True HD Textures közrejátszhat vagy rosszabb nem lesz a játék ha megvan a megfelelő config? ENB nélkül kérdezem.
  • fery02
    Ha mod nélkül is később tölti be a dolgokat, akkor csak simán gyenge a géped sajna.
    Elvileg amúgy csak minimálisan növekedne a gépigény ezzel a IEnhancer-rel, bár próbálni nem próbáltam még.
    Amíg képes natúran is belassulni a játék egy korszerű gépen, addig én totál feleslegesnek látok mindenféle csinosító mod-ot.
  • fery02
    Simán el lehet furni előlük is akár.
    Pl meglátsz egy rendőrautót rendőrökkel. Odamész, felmászol a kocsira, elkezdessz rajta ugrálni, nagy valószínűséggel kiszállnak, elkezdenek kergetni, teszel egy kis fordulót visszakanyarodva a kocsi felé és simán be tudsz úgy szállni, hogy utolérnének. Főleg, ha túlsúlyos fazonokat sikerül kifognod. :)
  • Fpocok
    Kössz. Tényleg ott volt.
    Egy kép... csak úgy.

• bakvarnyu
    Vannak helyek ahol mindig parkol rendőrautó pl az első lakástól nem messze is áll egy.
  • Fpocok
    Ja igen... ez az amit kérdezni akartam, hogy van-e rendőrség... de hol? Na megnézem neten.
  • Tatyla
    Lopd el az őrs elől
  • Fpocok
    Van egy kuldi, amikor brucinak kell rendorautotlopni, ott meg lehet olsani, hogy anelkul nyuljak egyet, hogy lelonem a rendoroket? Tudom, hogy ez egy gtaban hulyen hangzik, de akkor is...:)
  • Vraaanyek
    A fő probléma, hogy a piros ég a legkisebb gond, teljes eltűnnek az épületek, minden széthullik, élvezhetetlen az egész... 1.0.4.0-val is próbáltam már
  • fery02
    IEnhancer nem nagyon szereti a legfrissebb patch-et.
    A korábbi 1.0.4.0-ással kompatibilis igazán, a shader-ek miatt. Pl a piros égbolt jelenség is ez miatt van nálad, bár arra találhatsz tapaszt neten rákeresve (red sky fix) kulcsszavakkal.
    A korábbi patch-el ez az égbolt gond sincs, viszont ugye mérlegelni kell, hogy a mi fontosabb, mert a pacth-eket ugye nem viccből adják ki a fejlesztők. :)
  • bakvarnyu
    Nekem is piros az ég, ráadásul felére esett az fps, így most telepítem vissza az eredetit .
  • Vraaanyek
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy gondom, telepítettem a játékot, patcheltem 1.0.7.0-ra, bemásoltam az ultimate texture pack-ot valamint az IEnhancer 2.1-et, de rohadtul nem azt az eredményt kapom, amit mindenhol látni a neten, ugyanis össze-vissza töltögeti a távolabbi objektumokat, hol eltűnnek, majd megjelennek, aztán pirosra vált az ég, aztán teljesen eltűnik minden, és csak színes lapok vannak körülöttem, és ezen kellemes jelenségek különböző kombinációi... gyakorlatilag játszhatatlan... mi lehet az ok, illetve a megoldás?
    Köszönöm! :)
  • mester1987
    XLive.dll-t kell visszamásolni ha nem jó, engem is zavar már 1-2 játékba, főleg ha már nem is foglalkoznak vele.
  • mester1987
    Nem beleszólni akarok ,de óvatosan mert nem biztos hogy betölti illetve elmenti a játékállást. Biztonsági mentést készíts róla. Nem minden GFWL játékhoz jó.
  • ldavid
    az XLiveLess is jó lehet elvileg, nem? lassan úgy is aktuális lesz a téma, bár nem bánnám ha a Rockstar kiadna egy kis live mentesítő frissítést
  • SergioAmigo
    Katsuyori's XLive Killer For GTA IV

ITT
  • Austin Bailey
    ha esetleg tört verziót tettél fel (amúgy itt warez tilos!), akkor kérdés, hogy a cracket is beraktad-e a megfelelő helyre
  • Austin Bailey
    nekem működött, miután az xlive.dll-t beleraktam a programkönyvtárba.
  • Azeriel
    Először úgy csináltam, ezt írtam is.
    Amúgy most felraktam, de ugyanaz.
  • ldavid
    ezt is telepítetted? egyébként elég a legutóbbi patchet felrakni
  • Azeriel
    Valaki segítsen lécci mert már a harmadik nyugtatót szedem be tegnap óta...
    Feltelepítettem rendesen, működött, feltettem az 1.7-es patchet, xlive.dll hiba, leszedtem valahonnan, utána már errorral semmi... ideggel letöröltem azt falhoz vágtam, de késöbb megpróbáltam újra, feltelepítettem, minden patchet egyenként raktam fel, minden patch után megpróbáltam működik-e és rendesen működött, egészen az 1.6-ig, amit ha felraktam, onnantól már ha elakarom indítani semmisem történik, felraktam az 1.7-et, rá, semmi változás, megpróbáltam a mappájából, ott meg xlive.dll hiba megin...
    Valaki segítsen, mert már megőrülök, életemben nem szarakodtam ennyit még egy játékkal...
  • sovatalevi
    Értem köszi.Hát,ha alkalmatlan,akkor igy jártam :D Nem igazán vagyok oda a játékokért,csak gondoltam hát kipróbálom.
  • ldavid
    tényleg más amúgya a vége, a telefon beszélgetés nincs a PC-s verzióban - úgy rémlik később hívják fel Nikot
    A Revenger's Tragedy X360 / PC
    Out of Commission X360 / PC
  • Austin Bailey
    ahol nem ölöd meg, ott kék emberként az utcán valahol később felbukkan, és ad egy mellékkükdetést
  • SAFIII
    Kitoltam mindkettőt.
    Mellesleg voltak küldik mikor lehetett dönteni, h megölöm az embert vagy sem.
    Azoknak mi értelme volt?
  • Seth
    Kétféle vége van ám, attól függ ki hal meg egy bizonyos ponton
  • Austin Bailey
    Jelenleg nem tudtok lapozni az oldalak között, csak ezzel a módszerrel
  • SAFIII
    Most akkor nem ugyan az a xbox meg a pc verzió?

SPOLIER

MA toltam ki (21:21) a pc verziót, a boxosat még 2008ban de határozottan emlékszek, h a box ver. végén Niko vagy 2 percig beszél az élet nagy dolgairól.
    Itt meg semmi, sőt én úgy emlékeztem, h Dimitrit úgy kell kinyírni, h a vidámparlban kell valami rettentő hosszú lövöldözésben idétlenkedni.
  • samsung123
    A géped (laptop?) játékra alkalmatlan, nem csak GTA 4-nek kevés.
  • Borg
    De mint a harmat... csoda hogy az intel integrált grafikus bigyóval elindul egyáltalán.
  • sovatalevi
    Windows 7 64 bit
    Intel Core i3 2,3 GHz
    4 Gb RAM
    Intel HD 3000
    Betőlt a game,elindul intro minden,ahol kezdünk ott látszik a pálya is,de ha tovább megyek,a pálya eltünik..Mitől lehet ez?Kevés a gép neki?
  • Austin Bailey
    még nem
  • ldavid
    akkor várnod kell gondolom, az email-es kocsilopásokat is megcsináltad már? lehet azt kell előtte
  • Austin Bailey
    ezt már megcsináltam
  • ldavid
    a smackdown címü küldetés után fog majd megkeresni
  • Austin Bailey
    nekem ez a stevie-s küldetéssorozat még nem jött meg, pedig már a maffiozóknál tartok
  • ldavid
    mellék küldetések nélkül olyan 60% körül van vége a story-nak, a többit itt megtalálod

a GFWL az amibe be kell jelentkezni a játékhoz, azon megy a multiplayer is
  • Austin Bailey
    egyébként nem tudom ismeritek-e a mafia 2-t, de jól párhuzamba állítható ezzel a játékkal, és nekem játékélmény szempontjából jobban bejön. Bár van, ami ebben jobb, például hogy van metró meg libegő. Még mindig csak 54%-nál tartok, tehát vagy ennyire hosszú a játék, vagy rossz döntésekkel elszúrtam a 100%-ot.