54919
-
#49327 Sziasztok. Nemtudtok valami autó patch-et ami lecseréli a kocsikat?? Mert egyenként elég sz@r bele rakosgatni..:S -
#49326 Eleget ahhoz, hogy mindenképp érdemes legyen feltenned. -
#49325 A PATCH 1.0.7.0 Mit javít? -
coolcar #49324 Sziasztok!
Feltettem a GTA IV-t, de azt írja ki hogy szülői zár van a gépemen. Régen már többször is fenn volt a játék a gépemen, de ezt most csinálja először. Mi lehet a gond? -
ldavid #49323 xbox-on nem lehet moddolni a játékot -
#49322 Hello!
Én Xbox-360 játszom a GTA-IV-t és láttam hogy van Ktm motor az esetleg valahogy nemlehet megcsinálni hogy kódaba legyen amit beírnák a telójába.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#49321 Na emberek. Kedden vagy max szerdán meglesz az új gép, és jó lenne majd multizni egyet. Majd írjátok le pls azt is, hogy lehet multizni, és szét írtjuk a várost:D -
#49320 kösz
-
Vlala #49319 SparkIV. -
#49318 hello valaki meg tudná mondani annak aproginak a nevét amivel autót repülöt meg ilyesmiket lehet betenni már rég nem játszottam és elfelejtettem -
#49317 valaki nem tudja miért áll le a gta 4 müködése feszt? k*rvára idegesítő... -
Vlala #49316 Tudom, külön kellene. -
#49315 Ez igazán érdekes. Én is notebookon játszok vele, de nekem nem akadozik kicsit sem.
Ath.64ql65 2,10 Ghz 250 Gb Hd 3Bb Ram ATI Readon 512 Mb S:M4.1 Win XP Sp3 -
#49314 Benne van a magyarításban! Youtube-n fent vannak az eredeti videók tőlük- Nézdd meg, nagyon faszák! -
Vlala #49313 Ha már átlényegültünk nyelvtani topicba:
Katt Williams és Ricky Gervais monológjait (magyarul) nem tudja valaki elküldeni nekem? -
ldavid #49312 sokan azokat is rosszul ragozzák -
Noodlee #49311 -
ldavid #49310 a mostanában divatos appok, padok, tabok és társai sokkal jobbak xD -
Noodlee #49309 Van egy fórumozó, aki géjmnek írja, és ezt a szót 3-4 alkalommal is képes leírni egy mondatban.
Nah attól feküdnél meg igazán xD -
#49308 en is el tudom donteni, mi modon akarok forumozni, de azert kosz -
#49307 Hogy mire nem való? Ha már angol szavakkal menőzünk, tudjuk már kiejteni és ragozni...:) Mondjuk a játék szó is csak egy betűvel hosszabb. -
#49306 notebook nem gamera valo. -
#49305 Mai napig a legerőforrásigényesebb játék, nem meglepő, hogy nem fut rendesen. Távolról sem laptop játék (ahogy alapvetően a laptopok sem játékra teremtettek). Vagy ugyan 1-2 laptop modell amin "jól" fut, de azok negyed-félmilliónál kezdődnek.
Asztali 4 magos i5-720-al, 1GB-os felső kategóriás VGA-val kezdődik a folyamatos játszhatóság magas beállítások mellett. Nálam is éppen hogy 30fps ami kijön belőle csonkított high beállítások mellett. -
Bagoly81 #49304 érdeks, van egy notebookom, i5 430m 4 gb ddr3 as 4550 es videokártyával, és low end grafikán akad. olyan mintha valami vissza fékezné a grafikáját hol felgyorsul hol vissza lassul
azért ennél jobbra számítottam, -
#49303 Egy ideje már igen. -
#49302 hello lehet már magyar liv-ra regelni
-
#49301 Bocs, benéztem, csak annyira örültem, hogy elindult, hogy már az Anisotropic-ot is Anti Aliasing-nak képzeltem.
De most akkoris szebb. Lehet azért, mert akkor 1280*1024-be, most meg FullHD-ba nézem, és picit "részletesebb" a kép, meg nem tűnek fel a "recék" se annyira így. -
#49300 "Ezt fejtsd ki légyszives: ""élsimítva"! -
Sponnyabob #49299 Most hogy így mondod mintha nekem is rémlene egy eset amikor telepítés után el se indítottam a játékot a menüjén kívül aztán feldobtam az akkori legújabb patchet és nekem se ment. De lehet hogy ez még a warezos időszakban volt akkor meg lehet hogy a crackel volt baja.
Szóval a lényeg hogy próbáld meg újra telepíteni aztán indítsd el csinálj egy mentést és csak utána patch-eld. Lehet hogy nincs semmi értelme de egy próbát megér.
Hajrá! -
#49298 Nos, én igazából akkor nem updateltem a játékot magát, gondoltam, egyszerűbb lesz rádobni a peccset.
Ma meg reinstall után azt hittem szórakozik a live. Hagytam, hogy ő updateljen.
No meg is tette, de ha jól emléxem, vagy 5ször indult újra a játék, mire végül befejezte.
Már kezdtem azt hinni, hogy végtelenített ciklusba kerültem, de végül jó lett.
Csak az bosszant, hogy mindennel együtt majdnem 1 óra volt, mire készen lett.
Nagyon elcseszték ezt a srácok anno.
De így, "élsimítva" már valahogy sokkal jobban néz ki, mint tette azt 1 éve, amikor megvettem. Igaz, azóta monitort, vga-t és procit is cseréztem. :D -
#49297 Szóval kilépés után rátelepítetted ugyanazt, mint ami rajta volt addig is?
Reinstall után meg ne törődj semmivel se, csak indítsd a játékot és LIVE elintézi neked a patch-elést. -
#49296 1.0.7 a kilépés után ment rá.
Viszont ma reggel sem ment, szóval most reinstall.
De most be is fogok lépni, játszom is, és csak utána lépek ki peccselni. Aztán meglátom. -
#49295 Fáradt vagyok, 1.0.7-es a legújabb.
Tehát miért is léptél ki a játékból? Mer írtad, hogy fel akartad patch-elni, de írtad, hogy ez már megtörtént. -
#49294 Azt nem értem, hogyha egyszer felpatchelted a legújabb verzióra, miért raktál rá 1.0.7-et? -
#49293 hmmm...
Van egy kis gondom.
Pár hónap kihagyás után, gondoltam felrakom újra a játékot, és felpeccselem a legújabb verzióra is.
Felment a gém, majd be is jelentkeztem a social-ba.
Bejött a menü, ahol lehet állítani a grafikát stb. Kiléptem, mert fel akartam tenni az 1.0.7-et.
Felraktam, hibaüzi nélkül azt is. Bemásoltam a No-DVD-t a helyére, majd indítom a játékot, és jön a socklub bejelentkező kép, ahol megadtam ismét a kért adatokat, aztán rányomtam a play-re. Bejelentkezett a kiírás szerint, majd olyan gyorsan be is zárta magát. A játék persze bacott elindulni.
Jó, gondoltam, valami gebaszcsi van, és újra elindítottam. Megint belépett, majd be is zárta magát.
És ez így megy folyamatosan. HA a fene fenét szik se indul el. Mi a fax van vele?
Tegyem fel "újra" újra? Törjem szét a lemezeket, küldjek levélbombát a ROckStar-nak? :D
-
#49292 ja. -
XRV #49291 A fent levo NoDVD vel ugyanugy tudok siman jatszani online is erdetivel mint eddig? Nem lesz semmi gondom? -
brendon566 #49290 sziasztok,
Valaki meg-e tudná mondani, hogy van-e az EFLC hez valamiféle mod...leginkább az érzékenyebb törésmodellt szeretném. -
#49289 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a Liberty Cityben a motoros részben a vége felé összehaverkodunk 2 négerrel azt hiszem gyorsaságijuk van nem chopper. Na azokat esetleg nem lehet megtalálni vhol a városban letámasztva? Előre is köszi! -
#49288 Jah, közben látom bátyám volt bejelentkezve...
Szóval köszi ismét!