54919
-
NHLFAN #49369 akkor esetleg a 64 bit ami zavarja...
-
#49368 Eredeti a játékom.
Ati-m van, de a legújjabb driver van fent. Direct X bol is...:S es a reboot se volt jó. -
#49367 A gép újraindítása után sem indult? Régen valaki írta, hogy folyton újra kellett indítania és akkor jó volt. ATI kártyád van esetleg? Mert akkor új Catalyst drivert kellene felrakni, az is szokott rendetlenkedni ha elavult. -
NHLFAN #49366 ha ez miatt vettél új gépet akkor szánd még rá azt az 5 ezer forintot,megérdemli. -
#49365 Ha a legújabb patchet feltetted akkor már nem kell social club.Asszem 1.7 a legucsó patch. -
#49364 Senki nem tudja mi lehet a baj?:S -
#49363 Abba a social club-ba hol tudok bejelentkezni? mert mikor ramegyek az ikonjara, ugye bejon egy social club-os ablak, ahol van a mail cim, meg a pass. Es ezek felett az van h create new acc,. A status mellett is type in your credentials szoveg van. -
#49362 Föltettem a magyarositast is, crackeltem ujra de semmi..:S:S:S -
#49361 Crackeld le megint vagy használj másik cracket.Ha eredeti az sem gáz mert a LIVE csak a cd-kulcsot ellenőrzi.. -
#49360 pls segitsetek, foleg, emiatt a jatek miatt vettem uj gepet:S -
#49359 Próbáltam, és rebootoltam is... de nem inditja el:S -
ldavid #49358 itt fent találsz egy no DVD indítót, próbáld azzal -
#49357 Üdv!
Most lett meg az uj gep, feltettem a 64 bites win 7 ultimate-et, minden drivert. utanna feltettem a jatekot, patcheltem is, és mikor elinditom, az eger mellett, porog a cd, de aztan nem csinal semmit. Tudja vki miert nem indul a jatek? -
#49356 Sehogy! A felfele nyíl alapból a telefon előhívására van beállítva. Bár lehet hogy már van valami mod a menükezelés átállítására, utána kellene nézni. -
#49355 Üdv!
Hogy tudom azt beallitani, hogy a nyilakkal is tudjam vezetni az autót, meg a WASD gombokkal is Alapból jó, csak a fölfele nyillal nem halad előre, csak a W-vel. Hogy lehetne beállítani, hogy a fel nyillal is meg a W vel is előre menjen az autó? köszi -
Noodlee #49354 Nálam is ugyan az a kínálat mindkét boltban. -
Atilorn #49353 Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy Algonquinban ugye két Perseus üzlet van, de nekem mindkettőben ugyan azok a ruhák vannak.Ha esetleg meg lehetne oldani, hogy valaki elküldje a fájlokat és hogy hova kell bemásolni ha lehetséges. A middle park melletti üzlet ruhái kellenének. És miért van az hogy az 1.0.6.0 és az 1.0.7.0 patchekkel szarul fut a játék, de az 1.0.4.0-val jó? Írjatok privátba és megadom az e-mail címem. Ja és, ha modolni akarok dsound.dll hibát ír ki. -
#49352 az én konfigommal amit most raktam ösze már elég jól elmegy -
sanyiute #49349 kérdés hogy meg kapom e a trophy-t:) na m1 végig viszem mert nem csak a 100% érdekel :) -
#49348 Találtam viszont PS3-ra 100%-os mentést!
http://gtahungary.hu/letoltes/GTA_IV_100__os_mentes_PS3 -
#49347 Hoppá! Nem néztem. Akkor ez nem lesz jó. Arról gőzöm sincs hogy PS3-ra van e valami más megoldás. (soha nem volt még konzolom, vennék azt is de sajna nem futja rá. Azt is kizárólag a Red Dead Redemption végett ) -
#49346 CSAK A TELEFONON TUDSZ CSALNI KONZOLON! viszont az acsikbol valamelyiket akkor letiltja asszem vagy valami hasonló... -
sanyiute #49345 meg jegyzem ismét PS3-on van:D -
#49344 Azt ne töröld le! -
#49343 A Simple Native Trainer 1 script mod. Lehet benne modelleket változtatni,(ruházat menüben Niko-nak rövidujjú kesztyű) járműveket letenni, tuningolni( auto god mod, neon, 1-2 kiegészítő stb) objektumokat lerakni, és hasonló dolgokat. Ha cheat-et használtál kezdd újra, mentést nem muszáj törölni, elég ha újabb helyre mentesz. (ami neked megfelelőbb) Mielőtt felrakod a Simple Native Trainer-t Patch-eld a game-t ( ha már patch-elve van akkor nem kell) Kell még hozzá Asiloader progi (ezt megtalálod ahol le kell tölteni a mod-ot). kibontod a GTAIV főkönyvtárba mind a kettőt és mehet a játék. F3-al megnyitod a trainert, Num Lock-al aktiválod és tudsz nézelődni, próbálgatni a menüjében levő opciókat.
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115 -
sanyiute #49342 esetleg amit fel rak alapból telepítésnél 3egész valamennyi Gigát az is Delete?(PS3) -
sanyiute #49341 Simple Native Trainer ez micsoda? program? vagy mi? amúgy sajna már használtam Cheatet:S de akkor inkább újra kezdem talán ha 10%-ot vittem el ha GTA IV mentéseket letörlöm azt újrakezdem semmi cheatl akkor az úgy nem lesz gázos nem? vagy remélem nem marad meg bizonyos trophy "blokkok" vagy esélyes hogy megmarad? -
#49340 Igen! Csaláshoz csak játékmeneten kívül, vagy a végigjátszás után érdemes folyamodni, ugyan is az achievement-ek elvesznek. A menüben mutassa is hányszor folyamodtál csaláshoz. De talán az autók és motor cheat-ek asszem nem számítanak. Esetleg használd a Simple Native Trainer-t. Ezzel ugyan is nem kell cheat-elni, mert ez inkább kényelmi szempontból jó. (tehát aki cheat nélkül akarja 100%-ra pörgetni, nem akar 1-1 küldit elbukni, annak ajánlom. Pl. isten mod, végtelen lőszer, barátok tisztelete 100%, galambok, ugratások helyére való teleportálás stb.) -
sanyiute #49339 hi all olyan kérdésem lenne GTA IV ha Cheatelek akkor XY trófeákat nem lehet megszerezni??
mert úgy jelzi hogy Hidden Trophy ha meg nézem a trófeákat kb. 6-7db-ot vagy az később jelenik meg ? vagy mi? -
#49338 Magyarítás előtt kellett volna patch-elni. 1.7-est elég ha felrakod. -
baurtwell #49337 Segítsetek PLS!!
Feltelepítettem a magyarítást de a betöltés után állandóan kilép :@
Már letöltöttem több patch-et,de ezt sem segít -
Sponnyabob #49336 "kompatibilitották" XD
ezt a szót be kellene vezetni a köznyelvbe :D -
Sponnyabob #49335 Nem igazán értem a kérdésem mivel ilyen nincs hogy kompatibilis valamivel vagy nem. Ha a gép amin játszol megfelel a játék alap követelményének (meg inkább többnek is) akkor elfut a gépen. Ilyen nincs hogy adott kártyához lenne 100% mentés vagy honosítás az a programhoz van nem a géphez. HA megvan az alap követelmény és fut a játék onnantól tudsz ügyeskedi hogy teszel fel honosítást meg mentést. Ennyi, nem kell hozzá sok ész csak utána kéne olvasni kicsit.
-
#49334 Semmi gond. Az is csoda hogy képes vagy önállóan lélegezni. -
#49333 logikailag nem értem -
#49332 IGEN, akkor kompatibilis a kártya a játékkal? 100% mentés -
#49331 gondolkoztál már azon, hogy jó lenne összeesni és meghalni? -
#49330 Szintax error -
#49329 Valamint azt is olvastam , hogy Geforce 8600 GTS-s kártyáknál is megy a játék? Ez hogy kell érteni, a Kompatibilitás 100% mentés? ERRE a kártyára kompatibilitották vagy is honosították a játékot? -
#49328 Rákattintasz fent a gombra és elolvasod..