Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nem tudjátok esetleg,hogy a teljes játékot hol lehet letölteni?
A legújabb Games for Windows Live kell neki. A mostani xlive.dll 15MB-nál nagyobb és 3.2.3.0 a verziója!
Töltsd le a Microsoft oldaláról a DOWNLOAD-ra kattintva, vagy INNEN (direkt link).
Telepítsd és menni fog!
Infó forrása.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
elõre is kösz. 😄
Amúgy biztos a telepítésnél baszarintódott el valami újra telepítem háta jó lesz.
Errõl eszembe jut egy ismerõsöm, akihez visszavitték a boltba annak idején az eredeti Heroes IV-et, hogy gyári hibás, három olvasóval is megnézték, de nincs rajta a crack mappa...
/on
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Felraktam az alap játékot meg hozzá a 1.0.7.0-ás patch-et de nem csinál semmit. Indítanám és kijön a social club ablaka rákattolok a play-re és nem történik semmi :S
Az lenne a kérdésem, hogy windows 7-alatt kell valamit csinálni a játékkal, hogy fusson vagy csak simán feltelepítem és megy?
Felraktam újra a gamet és azt szeretném kérdezni melyik az a patch amelyikkel több beállítási lehetõség nyilik meg?
Valaki segítsen pls.
MSn-en Skypeon jobban megértem 😊
[email protected]
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
púúúúú
Más.
Nemrég kezdtem a játékot és rájöttem, hogy kiöregedtem abból, hogy mûködõ crak-et keressek, próbálgassak (már nem találom kihívásnak, inkább idegesít), így megvettem a körúton. Föltettem, aktiváltam, offline live felhasználóval és innen a NODVD-vel mûködött. Amikor az 1.0.6-os javítást ráengedtem, már nem indult (az 1.0.7-essel sem). Az eredeti LaunchgtaIV.exe-vel sem. Nem szólt semmit csak kilépett. A GTAIV.exe-vel indítva már beszédesebb volt az xlive.dll-ben talált hibát. A Live-ot a hivatalos oldalról próbáltam telepíteni, de nekem azokra, amiket telepíteni akart (messenger, mail, stb.), ezen a gépen nincs szükségem, így kerestem mást. Erre, az xlive.dll problémára a XLIVELESS 0.999-beta7 a megoldás, amit innen lehet levadászni.
Kérdés a hibához, hogy miért kell a "szürke" zónából megoldást keresnem, ha eredeti a játékom, eredeti XPSP3-at használok? Persze, hagyhattam volna a fenébe, mint volt ilyen hozzászóló is, de ha már fizettem érte, akkor játszani is akarok vele, nem csak porfogónak használni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nekem a kocsikkal lennek gondom.Betettem mindent ahogy le van írva,de csak a neveik ugyanazok,meg van némi hasonlóság.
Tudnátok segíteni,hogy mit ronthattam el?
Msn: [email protected]
Köszönöm szépen
Next PC upgrade: 2022
linkelj már képet róla
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ez valami ótvar szar effekt vagy valami gebasz lehet?
<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship>
Képek.....
Azért alakul.....vagy mi van???????
Köszönöm.....
Lost and Damned, motorosbanda-háborúba indultunk a cimbikkel. A hatás kedvéért két shotilövéssel felgyújtottam egy rendõrautót, amire berágtak, és jöttek utánam. Mivel? A társam motorjával... Leütötték róla a két szerencsétlent, és choppereztek utánam, mint a meszes.
vagy
Corona.rar
commandline.txt -t kreálsz a fõkönyvtárba, és oda rakod be azokat a sorokat amiket változtatni akarsz
pl:
-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10
ennyi!
Én ezeket tettem fel......
Better City Textures
GTA4 Environment mod
ultimate graphic tweak
a XTC's Sparkling corona NEM találtam sehol...... az nincs fenn, és semmilyen "commandline" sincs fenn...akor miért ilyen fos a kép..valamit be kell kapcsolni..vagy mi???
Köszi!!!!
A képek lentebb láthatók......(47971 hsz.)
Better City és arra a Natural ha kell. Hogy mi nem tetszik, nem tudom, szerintem a piac egyik legszebb/hangulatosabb játéka. Tegnap is beültem egy taxiba és cinematic módban néztem vagy 10 percig ahogy végiggurulunk a városon😊
Az általad linkelt cucc tele van olyan effektekkel (Ambient Occlusion, SSAO, SSAA, stb), amihez 5850+/GTX460+ kell. Ahogy a cikk is írja 8GB RAM-mal, GTX285-el, 3,6GHz-en 30fps alá mászik rendszeresen.
Mire olyan vasunk lesz amin így jól fut, itt lesz a GTA5...😊
[merlinw.org]
Számomra ez a mod a legszebb ,de jelenlegi gépemmel ez csak álom mert a stabil 0-7 fps-t azt pumpálja rendesen <#levele>#levele>
Vki tudna segíteni abban hogy felraktam egy GTA_IV _REAL_CAR_MOD_PACK_VOL2 nevezetû modot ami lecseréli a kocsikat pl bmwkre,audikra..... de alig változnak az autók folyamatosan taxik meg rendõrõk járkálnak néha 1-1 más és hogy ez mitõl lehet ? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
[merlinw.org]
Látom kész a magyarítás, grat a fordítóknak, annyi a baja haveromnak hogy a kocsik is a valóságban megtalálható kocsi nevet kapta....
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
alapból nincs rá a játékban lehetõség (max valamilyen moddal)
púúúúú
Bocs hogy ilyet kérdezek, de sehol nem találom a megoldást!
Hogy tudom elérni, hogy a játék alatt kiírja az FPS-t?
( a #47971 hozzászólásban lévõ képeken van pl. ami kéne, de bármelyik verziót elfogadok már!)
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ