54919
-
#49449 a 49446-os válaszom neked szólt! -
#49448 No meg a BMX XD A Faggio helyett. Gyors, zúg. és nem kell tekerni! XD -
#49447 XD Majd berakom az egyik ladát, azok legalább jók :D -
#49446 Itt az egyik hinta helye:http://www.youtube.com/watch?v=aT0IWq_wonI (van több is! -
Vlala #49445 Nekem a Smart vált be. Kisebb kanyarban egy bukfenc, nagyobban kettő. -
#49444 Valaki meg tutdja mondani, hol van az a mászóka, ami bugos? Minden stunt videóban benne, van. Esetleg térképet is linkelhettek, hogy hol van. Köszi -
#49443 Nem volt még ilyen gondom, de ha kanyarban használod az egeret vagy nyomsz egy Space-t máris szebben és gyorsabban kanyarodik. Berakott kocsik között vannak ilyenek, amit elcsesztek. Múltkor beraktam 1 Mitsubishi Lancer Evo-t ami a kanyarban mindig felborult. XD Az NRG900 helyére 1 Yamaha 600R-es Quad Bike-t az pedig jobbra húzott, balra alig vette a kanyart, a kerekei pedig néha félig elsüllyedtek az aszfalton. XD -
dregnarr1 #49442 Options-ben a Display vagy Graphics alatt van egy 'Definition' sor, azt próbáld ki/be kapcsolni.
Én is nemrég kezdtem el a játékot (korábban már végigjátszottam 360-on), de valami nem stimmel a kocsikkal.
Nagyon nehezen kanyarodnak nagyobb sebességnél. Nem tudom ez szándékos-e, mindenesetre furcsa, mert a konzolos verzióban 200-zal száguldva is elég jól lehetett manőverezni, itt meg vagy olyan, mintha tonnákat nyomnának a kocsik, vagy kipörgésgátlómentesek lennének.
Másnál is így van ez, vagy valami nincs jól nálam? -
#49441 -
#49440 Köszi, szépen meglett, ki is irtam pendrive-ra. -
#49439 Akkor sztem video kártya driver-rel lehet a gond! Próbáld meg hogy felrakod a legújabbat! vagy nézd meg ezt !
http://www.youtube.com/watch?v=_5JyDOuS-nQ -
#49438 Sikerült elindítani, de az egész játék olyan homályos... nem lehet valahogy ezt megoldani? -
#49437 Ahol a GTA IV mentései vannak, de van az EFLC-nek is saját helyen : C:\Documents and Settings\<felhasználónév>\Application Data\Rockstar Games\GTA IV Episodes From Liberty City\savegames -
#49436 WS10 hibaüzenetet kapok, mit tegyek? -
#49435 xDDDD
Na az szuper. AMúgy hol van a játék mentése? Ki akarom írni, ha esetleg tönkre menne a gép, meglegyen. -
#49434 Egyedül, csak a TBOGT-ban (The Ballads of Gay Tony) tudsz piálni 2 klubban is. Ha totál részegre iszod magad, mindig más helyen ébredsz. (árokpart, bozótos. járdán stb9 XD -
#49433 Oks, köszi szépen! -
#49432 Egyedül nem tudsz menni. Felkeresel a telefonodban egy havert és a Drink menü-t választod ki benne. -
#49431 Még egy olyat kérdeznék, hogy hol lehet piálni? Csak akkor lehet, mikor valakivel mennek, avgy lehet egyedül is? -
#49430 Köszi szépen! -
#49429 2 kieg van,a Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony, és együtt kapható a kettő -
#49428 Videoklipp mentése -
#49427 valami olyasmi hogy ez a clip capture a vga memóriájába dolgozik és egy idő után ezért fogy ki a memóból
asszem a video editorhoz van köze,ezzel lehet fölvenni anyagot ha esetleg vidiket akarnál készíteni -
#49426 Ja meg ezt is szeretném megkérdezni, hogy hány kiegészítő van most, és mik a címei? -
#49425 Nekem magyar a játék. Az clip capture az, hogy szerepel magyarul, és mire jó? köszi -
DIESEL DOG #49424 A clip capture kikapcsolása megoldotta a problémát, köszi. amúgy ennek a clip capture dolognak mi köze van az alább irt hibákódhoz? -
#49423 Nem lehet az, hogy nem oda telepítetted a játékot, ahova alapból tenné, viszont a patch meg "oda akar menni"? -
baurtwell #49422 Hát lol
már vagy négyszer letöltöttem de semmi -
#49421 az a regi gépen nekem is volt, és a mai napig nem tudok rá megoldást... az új gépen már nem volt ilyen hibám. -
#49420 töltsd le újra -
baurtwell #49419 Szevasztok. Lenne 1 olyan kérdésem hogy, leszedtem az 1.0.7 patch-et.Tartalmaz 1 exe-t 1 msi t és 1 cab - fájlt , elindítom az exe-t és kiírja hogy failed installing title update. Ilyenkor mit csináljak? -
DIESEL DOG #49418 Ja értem, oké... ;) -
#49417 az 1.0.7.0-hez már nem kell social club -
DIESEL DOG #49416 Az megvolt azóta a Social Club alkalmazás el se indul. Hiába telepitem vissza, semmi... ezt nem értem... -
#49415 Fel kellene rakni az 1.0.7.0-át esetleg.... -
DIESEL DOG #49414 Kipróbálom azokat amiket leirtatok. Mindenesetre köszönöm! ;) -
#49413 esetleg még a beállításoknál a GAME résznél kapcsold ki a clip capture-t -
ldavid #49412 a texture quality-t rakd le mediumra, az szokott segíteni. mást nem lehet tenni.
(ha ez nem elég, akkor több beállítást is vegyél vissza) -
DIESEL DOG #49411 Sziasztok!
Kis segitséget kérnék tőletek. Böngésztem a F.A.Q-ban ugyan, de a problémámra megoldást csak részben találtam. Mielőtt bárki kötözködne előre szólok hogy a játékom eredeti, nem warezolt.
A probléma az hogy kb. 1 óra játék után kidob az "out of video memory hibakóddal", pedig igyekeztem úgy beállitani a dolgokat hogy minden optimális legyen, a grafikai beállitások "high"-on vannak tehát nem a legmagasabb opciókkal játszok.
Elvileg a gépem teljesen jó lenne a játék zavarmentes futtatására (dióhéjban a gép: alaplap: GigaByte H55m-UD2H, VGA: GigaByte nVidia GeForce 450GTS OC, CPU: Intel Core i3)
Ha tudnátok esetleg valami tanácsot adni hogy mi lenne a teendő azt megköszönném. (A játék 1.0.4.0-ás patch-el van fent) -
keysersoze #49410 Épp a világuralmat veszik át. ^^