54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • masterthief
    Jó ez a film:Ellenséges terület Tényleg úgy néz ki mint Niko :D
  • Grr1234
    Na, vettem öltönyt Nikolai-nak, plusz van rajta egy szemüveg, nagyon orosz-bérgyilkos hangulatú. :D

• masterthief
    Esetleg próbáld meg csökkentett módban indítani a játékot. Majd keresek valami megoldást, hátha van. Nekem még nem volt ilyen hogy leállítsa a futtatást, csak olyan hogy töltött a végtelenségig. Vagy esetleg videókártya driver újabb verzióját felrakni. Nekem olyan van pl: mióta felraktam a patch-et és a magyarítást, hogy nincs betöltő képernyőm. Csak felül a Social Club rubrika és a kiírás "Betöltés-főszál teljesítve" és fekete a képernyő, zene megy. Minap vettem észre a Spark IV-ben hogy nincs meg a "loadingscreens wtd.tmp" fájl és még 1 másik.
  • masterthief
    Ettől vannak jobbak is csak nem a legújabb patch-re. Még van olyan is ami több mint 4Gb. ( Realism IV, ENB Series, Extreme Graphic Enhancemet, Graphic Tweak) Nekem ez a Visual IV bőven elég lenne, de nem tudom mit hogyan kell másolgatni-berakni stb. Csak úgy nem állok neki telepítgetni hasznos infó nélkül, nehogy elbarmoljak valamit.
  • gabor9
    Nincs hibaüzenet, másik palit mutat, mint amit én keresek, majd 2-3 mp múlva levelezéssel kidob.....Azért nem értem, mi a baj, mert már egyszer végigvittem, azóta csak videókártyát cseréltünk egy kb 2x jobbra!!
  • masterthief
    Hogy szebben nézzen ki. illetve a színek és textúrák is szebbek ahogy láttam képeken és videókon.
  • Grr1234
    Ebben nem tudok segíteni, de miért akarod rárakni azt a csodát? :D
  • masterthief
    Mi a hibaüzenet?
  • gabor9
    Letettem mindent minimumra, de sajna most sem jó. Még mielőtt a Lyle Rivas fejét mutatná, egy másik emberét mutatja, majd kidob, és annyit mond, hogy hibát észlelt, ezért megállította a futtatást.. Valami más ötlet esetleg?
    Köszi előre is!!
  • masterthief
    #48475 Valaki tudna segíteni? Plz!
  • masterthief
    Nyugi egyben maradsz .D Ha helikopterból kiugrassz akkor is!
  • Grr1234
    Csak azért kell, hogy egy-két nagyobb esés után egybemaradjak. :)

Kösz.
  • masterthief
    http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115
    Ugyan ezt használom. Jó szerencsét és sok marhulást!XD
  • Grr1234
    Link? Használtad már? Nem vírusos?
  • masterthief
    Nincs! De ha leszeded a Simple Native Trainert abban van God mod és Car God mod is.
  • masterthief
    Sziasztok! Most én kérnék egy kis segítséget! A Visual IV 1.7.3-at akarom felrakni de nem tudom hogy kell telepíteni.(1.0.7.0 patch-re nem találtam más grafika modot csak ezt) Asiloader-em van fent. FileCheckFix-et melyiket szedjem le hozzá? És tovább hogyan kell mindezt telepíteni? Nem sűrűn moddingolok és még ilyen téren kezdő vagyok.
  • Grr1234
    Van örök élet kód?
  • masterthief
    Ha ilyen fagyás előfordul, vagy nem tölt be akkor igen! Mindent minimumra állíts, ha kész a küldi akkor visszarakhatod a graf beállítást. TBOGT-ban van még ilyen a ketrecharcnál, mikor vége a fight-nak a kijáratnál meg kell ölni a csávót és csak tölt és tölt és...
  • gabor9
    Vlala! Ez komoly? Erről mit lehet tudni? Van vmi link?

Egyébként help légyszi! Újra elkezdtem a GTA IV-et (3-adjára) magyarosítással, és a Brucie-nak a Search and Delete küldetését nem tudom megcsinálni! Belépek a rendőrségi számítógépbe, beírom a Lyle Rivas nevet, és keresi, megtalálja, de utána rögtön kidob a játékból. Ezt kb. 10-szer megcsinálta. Tegyem le a felbontást minimumra? Jó lenne ha tudnátok segíteni, mert Brucie-nak ez az első küldetése, és jó lenne végre megcsinálni.
  • Bal0924
    A pacth 7 mit javít? mit csinál?
  • Borg
    Szerintem újrarakhatná a windowst is.

(mikor mondjuk el neki, hogy szar a gépe?)
  • Bal0924
    Köszi mindkettőtöknek!
  • xido
    Ha eredetit van,akkor a Live-on keresztül fel fogja magát patchelni...
    amúgy meg azt hiszem az utolsó mindig magában foglalja az előzőket is..
  • ldavid
    csak a legfrissebb kell, az amit a fejlécben is láthatsz
  • Bal0924
    Sziasztok!

Most rakom fel a GTA4-et. a kérdésem az lenne, hogy a pacth-eket egyesével fel kell raknom mind a x darabot? Sorrendbe?

mennyi van belőlük, mi a sorrendek és hol tudom letölteni azokat?
  • DIESEL DOG #49465
    VGA kártyád driver-ének a frissítése esetleg még ami szóba jöhet...
  • Mark98
    Mit csináljak hogy ne szaggasson a játék annyira? A grafikai beállításokkal már játszottam. Előre is kösz!
  • hungary27
  • Büdös Bohóc
    takarodj
  • ldavid
    lehetne jobb (sokkal), de tökéletest nem lehet csinálni
  • crackyS
    Egyébként, ti mit gondoltok a magyarítás minőségéről?
  • fery02
    Az ilyet szimplán csak fantasztikusnak hívják. :D
  • Vlala #49457
    Nem, az új epizód a GTA: Középfölde lesz.
  • Büdös Bohóc
    Sziasztok!

Tegnap frissítette nálam a GTA EFLC alatt a live saját magát, az újraindítás óta pedig, ha bejelentkezek, kifagy totál a játék. Valaki tud erről valamit?

totál nem vágom mit baszhatott el
  • MerlinW
  • ldavid
    az ilyet machinima-nak hívják, általában játékokból készült kisfimek
  • Piloss
    dehogy,csak a GTA4 van egy kicsit átmodolva
  • gabor9
    ldavid ezt most nem igazán értem xD
    Mi ez a Mariós cucc?? Új GTA??
    Lemaradtam vmiről?? :D
  • ldavid
    a Mario tesók durvúlnak