Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-noswapdelay
-dx10
-novblank
-renderquality 4
-fullspecaudio
semmi modot semmit se igényel h müködjön ?
Lejjebb veszed a textura méretet és a látótávolságot, oszt megjavul.
[merlinw.org]
amúgy a 9.1-es ati amivel játszottam gta-t, csak az volt bugmentes.
púúúúú
http://kephost.hu/share-077C_4C5836DD.html
Nem igazán tudtam eldönteni mi ez úgyhogy gondolom ez az aminek látszik.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Positive Mental Attitude
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
csá ! megvettem a játékot és ezt írja ki akármelyikre megyek nem hoz be semmit valaki tudna nekem segíteni hogy mivan vele ?
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Ha nincs a fentieknek megfelelõ géped, akkor együtt kell élned a hibákkal, esetleg csökkenteni a grafikus beállításokat, felbontást.
Csak összehasonlításképpen:
Nálam a lent írt masinával 1.0.7-es javítással, 10.7-es driverrel, 1680x1050, magas beállítások mellett mondhatni stabil 30-40fps-al fut a játék, extura problémák nélkül, W7x64-en.
[merlinw.org]
melyik fajta textúrahiba? Tudsz adni képet, amin ez látszik? Meg milyen vga pontosan? Gondolom mondjuk nvidia, mert atiból nem voltak ezek a nem megszokott méretû memória modulos kártyák 😄
atiból még tudnék segíteni egy bizonyos textúra gond esetén, mert arra van egy konkrét driver verzió amin egy konkrét hiba nem jön elõ
púúúúú
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
egy nagy részét nem is lehet már játékon belül
nézd meg a readme.txt-t a játék mappában, ott egy lista, hogy mi mire van
púúúúú
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
másik: hogy lehet kinyitni a kocsi ajtaját csomagtartóját motorháztetejét, indexelni... ?
válaszotokat elõre is köszönöm
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyût játék közben.
Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék elõtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyû).
Részletesebb leírást itt találsz."
Használd már a szemed!!!
Kezd el a játékot és ha valami gebasz van a gépel akkor a leírtakat kell kimenteni és ugyan oda vissza másolni!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
légyszi ne azt irogassátok hogy olvasd el a faq mer az nem sokat segített e térben. offline profilom van de soha nem játszottam még vele úgy hogy küldetésre mentem volna. elõre is köszi
-norestrictions
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-noswapdelay
-dx10
-novblank
-renderquality 4
-fullspecaudio
-norestriction
-nomemrestrict
-availablevidmem "4.5"
-percentvidmem "100"
-fullspecaudio
[merlinw.org]
Továbbá még a Better City Textures Modot 1.7es patchet használok!
A Commandline így néz ki:
-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-availablevidmem 100
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10
Utánna néztem,de konkrétan nem derült ki miket is tettél fel. Amúgy Maxtreme 0,81 ENB, Enviroment 5 fent van neked?! Mert nálam nem ilyen szép a grafkó pedig minden fel van húzva és néha pixel hibás is villog vagy csak egyszerûen eltûnik pár textúra. Köszi a nagy segítséget kipróbálom a lenti beállításokkal....
Maxtreme a memóriából ítélve Nvidia-t és minimum 1.0.6-os javítást használ.😊
[merlinw.org]
2. Patch-elni lehet a warezt is. Javítások nélkül ez a játék egy zsák szemét. Minimum az 1.0.6-ot tedd fel.
3.Trainer a Google elsõ találata. Csak be kell írnod hogy gta 4 native trainer
[merlinw.org]