Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Szerintem is, de nem vitázok 😊

MerlinW
nincsmit😊

[merlinw.org]

OHHHH NAGYON NAGY VAGY! Hogy én erre nem gondoltam már legalább 3 drivert kipróbáltam meg a patchekkel is próbálkoztam! THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
Maxtreme
Szerintem is, de ne akarok vitázni. Valamelyik nap láttam havernál az alapot, hát más ez na 😊

MerlinW
Pedig látszanak a Better City textúrák pl. az úttesteken, a Time Square-es képen az épületeken, stb.

[merlinw.org]

Maxtreme
nem

Kis segitséget kérnék! he csináltam egy Commandline txt és berektam gyökérmappába és beirtam ezeket pl -norestrictions
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-noswapdelay
-dx10
-novblank
-renderquality 4
-fullspecaudio

semmi modot semmit se igényel h müködjön ?

Maxtreme
nem is azért pakoltam bé õket, hanem mert egyszerûen sztem jól néznek ki 😊

Én ezen nemlátok semmien grafikai tuningot. Olyan mint a sima GTA IV.

Maxtreme

több nem lesz eskü :-D

MerlinW
Nem hiba az, kevés videómemória, lassú/töredezett hdd hatása😊
Lejjebb veszed a textura méretet és a látótávolságot, oszt megjavul.

[merlinw.org]

n3whous3
nem ez a hiba, ami nálam volt

amúgy a 9.1-es ati amivel játszottam gta-t, csak az volt bugmentes.

púúúúú

Akkor melyik drivernél van az a hiba?! Mert nálam néha eltûnnek a textúrák de rövid idõn belül visszajönnek! Egy ATI videokarim van köszi a helpet!
Lehet hogy már volt de azért megmutatom: egyik küldi közekén egy szemét halomban találtam egy nagy lila mûf@szt.

http://kephost.hu/share-077C_4C5836DD.html

Nem igazán tudtam eldönteni mi ez úgyhogy gondolom ez az aminek látszik.

<#idiota><#idiota><#idiota>

Piloss
csak letöltöd és futtatod,fél óra alatt megvan,és nem kell semmit buherálnod vele és emellett még számos elõnye is van az SP2-nek

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Nem nem, legál, tiszta mint a hó, csak éppenséggel nem az enyém a gép és nemigen repesnének tõle ha én elkezdenék rajta kontárkodni az OSel vágesz?

Positive Mental Attitude

SL
és ha dvd-rõl a setup.exe-vel telepítenéd?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

igen van Service pack 3 , akár melyikre kattintok nem csinál semmit nem hoz be semmit..

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

SL
XP Service Pack 3-ad van? Valamelyik gombra reagál?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

csá ! megvettem a játékot és ezt írja ki akármelyikre megyek nem hoz be semmit valaki tudna nekem segíteni hogy mivan vele ?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

megvan köszi !

MerlinW
Ha van 3-4GB memóriád, 3Ghz vagy afeletti 2 magos, esetleg 2,6Ghz vagy afeletti 4 magos procid, és még úgy is elõjön a hiba, akkor a Windows van összegányolva, vagy terhelve. Játék elõtt minden futó alkalmazást bezárunk.

Ha nincs a fentieknek megfelelõ géped, akkor együtt kell élned a hibákkal, esetleg csökkenteni a grafikus beállításokat, felbontást.

Csak összehasonlításképpen:
Nálam a lent írt masinával 1.0.7-es javítással, 10.7-es driverrel, 1680x1050, magas beállítások mellett mondhatni stabil 30-40fps-al fut a játék, extura problémák nélkül, W7x64-en.

[merlinw.org]

MerlinW
FAQ-ban minden le van írva.

[merlinw.org]

kicsit felvilágositasz ?😊 hol ez a file ?? lehet javitani az állitáson az fps-en is ?

melyik az a driver?

n3whous3
:S 😄

melyik fajta textúrahiba? Tudsz adni képet, amin ez látszik? Meg milyen vga pontosan? Gondolom mondjuk nvidia, mert atiból nem voltak ezek a nem megszokott méretû memória modulos kártyák 😄

atiból még tudnék segíteni egy bizonyos textúra gond esetén, mert arra van egy konkrét driver verzió amin egy konkrét hiba nem jön elõ

púúúúú

NEm nyert 768 mb-s videókártya, és a textúrahiba még mindig tart XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

n3whous3
ebbe lehet írni pár olyan parancsot, amit még lefuttat gta iv az indításkor és be tudsz kézzel ezt-azt állítani

egy nagy részét nem is lehet már játékon belül

nézd meg a readme.txt-t a játék mappában, ott egy lista, hogy mi mire van

púúúúú

Srácok mi ez a ,,Commandline,, file amit te igy modositgatok vagy mi ?Miért jó ez?

n3whous3
igen

512 megás videokártya

púúúúú

Atikah
textúra problémára cacheboosteren kívûl van más megoldás?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

lacee09
kifagyos hiba már mindegy mer felakartam rakni a patch 1.0.7.0t de elrontotta és már el se indult hibát ir ki a legelején

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

lacee09
olyan gondom van, hogy raktam be kocsikat és valamelyiktõl kifagy(hat) mer kifagy smp60 vagy smpa60 nem is tudom pontosan melyik hibával. van valami progi amivel kitudnám deríteni mi vagy melyik autó a hiba forrása?
másik: hogy lehet kinyitni a kocsi ajtaját csomagtartóját motorháztetejét, indexelni... ?
válaszotokat elõre is köszönöm

Semmi gond.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lacee09
ja ezt elolvastam megcsináltam csak elfelejtettem átjelentkezni az volt a baj bocsi

FAQ

"Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyût játék közben.

Ha újratelepítetted a Windowst, és a korábbi mentéseidet szeretnéd használni, vissza kell másolnod a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappákat (a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni), majd játék elõtt kiválasztani a korábbi profilodat (Home billentyû).
Részletesebb leírást itt találsz."
Használd már a szemed!!!
Kezd el a játékot és ha valami gebasz van a gépel akkor a leírtakat kell kimenteni és ugyan oda vissza másolni!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lacee09
azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell berakni mentést mert nem sikerült a dokumentum..gtaiv\savegames
légyszi ne azt irogassátok hogy olvasd el a faq mer az nem sokat segített e térben. offline profilom van de soha nem játszottam még vele úgy hogy küldetésre mentem volna. elõre is köszi

Köszönöm!
Maxtreme
Nálam ezek vannak:

-norestrictions
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-noswapdelay
-dx10
-novblank
-renderquality 4
-fullspecaudio

MerlinW
Ennyi elég (nálam legalábbis):

-norestriction
-nomemrestrict
-availablevidmem "4.5"
-percentvidmem "100"
-fullspecaudio

[merlinw.org]

Akkor csak a better city textures van fent? Meg gondolom nálad is egy commandline, hogy jobban fusson.....
Maxtreme
nv gtx260, és 1.0.7.0- es patch.

Egy 4 magos Phenom X4 925, 2 giga Ram és 1 gigás 5750es Atim van!

Továbbá még a Better City Textures Modot 1.7es patchet használok!

A Commandline így néz ki:

-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-availablevidmem 100
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10

Utánna néztem,de konkrétan nem derült ki miket is tettél fel. Amúgy Maxtreme 0,81 ENB, Enviroment 5 fent van neked?! Mert nálam nem ilyen szép a grafkó pedig minden fel van húzva és néha pixel hibás is villog vagy csak egyszerûen eltûnik pár textúra. Köszi a nagy segítséget kipróbálom a lenti beállításokkal....
MerlinW
Milyen procid, mennyi RAM-od és milyen VGA-d van mennyi memóriával?

Maxtreme a memóriából ítélve Nvidia-t és minimum 1.0.6-os javítást használ.😊

[merlinw.org]

Köszi utánna nézek! 😊 Amúgy milyen videokártyád van Ati vagy Nvidia?! És melyik patch van fent nálad?!
Maxtreme
Már párszor kitárgyaltuk, olvass vissza...

MerlinW
1. WAREZ topik... WAREEEEZ topik
2. Patch-elni lehet a warezt is. Javítások nélkül ez a játék egy zsák szemét. Minimum az 1.0.6-ot tedd fel.
3.Trainer a Google elsõ találata. Csak be kell írnod hogy gta 4 native trainer

[merlinw.org]

Ja és milyen grafikai beállításokat használsz azt is írd le légyszi! Millió thxxxxxxxxxxx!
Az miért van hogy néha eltünik az út vagy egyes ajtók nem jelennek meg a hiba csak pár pillanatig van aztán visszajön minden erre nincs valami bugfix program?! 1.7 es patch van fent! MAXTREME milyen modok vannak nálad fent mert piszok szép a grafika! Elõre is köszi az infókat!
Valaki mondja meg, hogy lehet használni a Cache Booster-t?