54919
-
#49610 Csak annyi, hogy az a red demption első ránézésre call of juarez másolat. -
sanyiute #49609 Srácok PS3-on nyomom a GTA IV-et és van olyan trophy hogy Helikopter túrákon mindegyiken részt kell vegyek 3db helikopter van mind 3-on voltam rajta és nem adja meg a trophy-t a Második sziget legdélebbi részén van ez a helikopteres cucc máshol nincsen esetleg csak mert más ötletem nincs miért nem kapom meg a trófeát
-
Novotsik #49608 online játék milyen ? Unalmas milyen játékmódok vannak? -
#49607 http://www.gtav.net/
Olvassatok bele! A fórumban egész jó elképzelések vannak. -
#49606 Bejelentették már hogy készül, de valamikor 2012-ben fog megjelenni. Addig biztos lesz 1-2 infó róla. eddig is még csak találgatások voltak hogy talán az új helyszín Hollywood lesz.(vagy kitudja hol) Ez még rejtély. Majd lelepleződik, csak várjunk. -
ldavid #49605 esélyes, hogy jövőre -
#49604 mikor lesz már bejelentve az 5? :DD -
#49603 ? -
#49602 kontrol inzert shift inzert -
#49601 kontrol cé kontrol vé -
#49600 Nem én találtam ki csak úgy! -
#49599 nem nagyon hiszek neked,de annál jobban remélem h igazad van/lesz. -
#49598 Legyen igazad. :D -
Joybull #49597 köszi
-
#49596 Van még 1 óriási hírem! Nem mondom el honnan ered, de ez biztos infó: A Red Dead Redemption kijön Pc-re! -
#49595 Ja, okés. Így már értem. Köszi mindenkinek! -
#49594 Ha jól tudom, nem szükséges hozzá az eredeti. -
Joybull #49593 Sziasztok
Ha a GTAIV megérkezett karácsonyra lemezes formában. Az lenne a kérdésem, hogy a liberty city, ha megveszem a steam-en ahhoz szükséges az eredeti is vagy teljesen különálló? -
#49592 ÁÁÁÁÁÁÁ! XD (bocsi !) Az EFLC az a dlc neve. Ebbe van a TBOGT és a TLAD. Ha külön veszed meg őket akkor is EFLC a nevük és nem még 1 külön kieg. -
#49591 EfLC az a csomag neve, ami tartalmazza a két kiegészítőt. -
#49590 Most még az nem világos, hogy az episodes from liberty city az is egy kiegészítő? Tehát van a gay tony, a The Lost and Damned a sima gta 4, meg ez az episodes from Liberty city??? -
#49589 Oks, köszönöm szépen a válaszokat. -
#49588 A gyémántot Ray Boccino-nak kell megszerezni ami 1 szemeteszsákban van. Mivel a gyémántot lenyúlja valaki kézről-kézre jár és emiatt keveredünk bele még nagyobb szarba. -
#49587 Na jó, lehet néha nem figyeltem oda a szövegre. -
#49586 csak a tortenet indulasanak masodperceiben ;) -
#49585 Csak azért, mert ma csináltam meg a bank rablós küldetést, és idáig szó sem volt semmilyen gyémántról. -
#49584 Akkor ki? Második tippem Dimitri. :P -
#49583 köszi :) -
#49582 Nem Niko-nak fáj a foga a gyémántra. Neki csak az a feladata hogy megszerezze és átadja. -
#49581 Az alapban is gyémántra vadászik Niko? Ezt nem is tudtam, csak ki kéne már játszani... :D -
#49580 http://cdgalaxis.hu/PC/18461/grand-theft-auto-4-and-episodes-from-liberty-city.html
Ez nyerő választás, nem drága, ennyi pénzért megéri. -
#49579 Meg lehet venni külön is, egyben is, és egyben az alappal ami a legjobb választás- -
#49578 Mind a kettőben benne van Niko 1-2 küldetés elején tűnik fel, de mint tudjuk az alap és a 2 dlc is a gyémánt megkaparintása körül forog. Tehát az alapsztori ugyan az csak más szemszögből. -
#49577 pár pillanatra feltűnik bennük, de két teljesen külön történet. -
#49576 A TBoGT-nek meg a TLAD-nak semmi köze nincs niko bellichez? Olyan mint egy külön játék, ami gta 4 stílusú? -
#49575 Erről már majdnem elkezdtünk vitázni, hogy vajon Niko miatt halt-e meg Roman és arra jutottunk, hogy egyáltalán nem biztos. Akkor is vészesen komoly szarban volt már, mikor még nem voltunk ott. -
#49574 igen egyben van
én amúgy a TBoGT-vel kezdtem, abban talán több az újdonság -
#49573 Oks, köszi. És most akkor a gyémántal mi van? Amúgy nagyon sajnálom Roman-t, végülis az egész Niko miatt történt...:S Lehet nagyon bele éltem magam a játékba, mint anno mafia 1-be:D
Amúgy készülök megvenni a kieget, de jól tudom akkorhogy mind2 kieg egyben van? És melyiket kezdjem előbb el?
Köszi -
#49572 Én azt tenném, de nem sikerül :D
Nvidia vezérlőpultban pedig az van megadva hogy az izmos kártyát használja...ennek ellenére szarik rá...köcsög :( -
#49571 Használd a másikat. :D