Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#48314 (Maxtreme): Azért Brucie miatt ne vonj le %-ot. Lehet hogy idegesítõ, de pont az a cél, egy kis színesítés a játékban, akit kár komolyan venni és ezért idegeskedni. 😊
#48321(Rash87): Nehézsége igaz, hogy lehetne durvább is, de itt sem az volt a cél, hanem inkább a szórakoztató játszhatóság. Ugyan ilyen pl a HL 2 is nehézségbe, az is gyerekjáték Nehéz szinten, de nem is akarna legtöbb ember nehezebbet kívánni, mert csak idegesítõ lenne ugyanazon részek újrajátszása az elhalálozások miatt.
Nem is hallani nagyon, hogy emiatt leértékelné valaki a játékot, mint ahogy ezt a játékot sem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Probléma akkor kezdõdött miután modolt autókat pakoltam be,egyébként a legfrissebb patch(1.0.7.0) vant fent.Tud rá vki vmi megoldást?"" Sehol senki nem tud vmi okosat erre a problémára?
De vmiért nem hatott meg. Nekem olyan rövidnek tûnt az egész,mármint a fõküldetések.Mert közbe csinálgattam a mellék dolgokat is,így már korrekt.De hogy menj xy helyre,öld meg ezt,s ennyibõl állt 90%-a a küldetéseknek,ami nem is lenne gond,de mindegyik 10-15 perc alatt megvolt. Egy olyan küldetést nem tudnák mondani,amire azt mondanám,hogy na ez igen,megfogott 😊
"Jól eltalált játékidõ, és nehézség"
Nehézség? Most játszottam vele legelõször,de csak egyszer haltam meg,az is azért,mert felmentem vagy 40. emeltre az épület tetejére a galambért,s kaptam egy körözési szintet,s nem tudtam lejutni élve😄 küldetést is csak egyszer kezdtem újból,s az is pont a legutolsó volt,mert belezuhantam a helikopterrel a vízbe...AI-rõl nem is beszélve,de az a gta-nál már megszokott.
SA-ban legalább volt 1-2 küldetés,ami nagyon tetszett. Meg ami eszembe jutott,hogy némelyik verseny ott kihívás volt,itt meg köröztem le mindegyiket... ez milyen már...😄
Többet vártam tõle.
Glory, Glory Man. United!
Fákjúal!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha sz@rul van kódolva az mp3 akkor sem olvassa be.
[merlinw.org]
Ide is bedobom a rövid véleményem/értékelésem ha nem baj 😊
Be kell vallanom anno (megjelenéskor) nem igazán vonzott a játék. Ennek lehetett z az oka hogy szaggatott, ill valahogy a gameplay sem jött be. (kevés idõt adhattam neki szerintem)
Így végigjátszás után viszont az kell mondjam, az eddigi legjobb GTA rész számomra. Nem volt túlbonyolítva, túlcsicsázva mint a SA, mégis több lehetõség volt bent mint pl a vice cityben.
Ami tetszett:
- Nem világmegváltó, de korrekt történet
- Remek szinkronhangok
- Viszonylag nagy bejárható terület töltögetések nélkül. Ráadásul remekül fel van építve. (leveldesign szempontból)
- Helyenként pofás grafika
- Jól eltalált játékidõ, és nehézség
- A Gta-k fõhõsei közül nekem eddig Niko karaktere volt a legszimpatikusabb
- Monotonitásba nem fulladó, izgalmas játékmenet.
Ami nem:
- 1-2 idegesítõ karakter (Brucie-tól pl a falra tudtam volna mászni 😄)
- A helikopter irányításába elég nehezen jöttem bele
- Agyhalott AI 😊
- Az utolsó misszióval marha sokat szöszöltem
Részemrõl 90%
Jöhetnek a megmaradt melléküldetések illetve majd a kiegészítõk <#hawaii>#hawaii>
Az mitõl lehet,hogy indításnál azt a hibát írja ki Windows 7-el,hogy GTA IV FATAL ERROR: Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed.
Továbbá van egy olyan problémám,hogy amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Probléma akkor kezdõdött miután modolt autókat pakoltam be,egyébként a legfrissebb patch(1.0.7.0) vant fent.Tud rá vki vmi megoldást?
Amúgy nem akarok spoilerezni de a játék végén mikor kinyírják Kate-et akkor lehet valahogy új barátnõt szerezni vagy onnantól kezdve már nem lehet?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
A better c: A textúrákat cseréli le. Az enb az effektekkel machinál.
ps: Az enb ezekkel a beállításokkal ocsmány.
Ez a sima Better City.
És ENB seriessel.
Sztetek melyik a jobb?
multi is meg minden?
vagy a hozzá kapott kód jó az alap gta4-hez is?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Jó képek... <#worship>#worship>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Köszönöm
OMSI FOREVER!!!
[merlinw.org]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥