Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1.0.7.0 patchben bennevannak az elozo javitasok is vagy azokat is telepitsem kulon?
mar eleg reg nem toltam vele most hogy kijott a magyarítas gondoltam eloveszem megint 😊
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
szerintetek mi van akkor,ha a játék alatti átvezetõ videók alatt tök sötét a kép és nem látok semmit,de a játék alatt meg semmi baja,simán fut....
légyszíves segítsetek!
Azok a tünetek meg, amiket írtál, warez verzióra utalnak van rá külön topik.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez a mellékhatás és nincs rá gyógyír.
Nemrég lett új gépem( http://www.asusnotebook.hu/notebook/K50ID-SX069D ),és azt szeretném kérdezni,hogy normális-e ha ezen a gépen akad a játék?Elméletileg simán vinnie kéne,de mégse<#nemtudom>#nemtudom>!
Jah és ha beszállok egy autóba rögtön padlógázzal megy,még akkor is ha nem nyomom a gázt,és közben forog össze-vissza a kamera mintha be lenne baszva a csávó.Miért van ez?<#idiota>#idiota>
De csak 98,33% :@ Hogy lehet kideríteni,h mit nem csinálhattam meg? :\ Még ha egész szám lenne a vége,ki lehetne találni,de így fogalmam sincs. Valami nem stimmel 😊
Glory, Glory Man. United!
A játék során az autókkal az a probléma áll fenn, hogy eléggé unalmas a választék, gyakorlatilag percekig, kettõ, max három különbözõ autótípussal találkozom, semmi új. (vehicle density 100-on van mindig) Ezek is leginkább taxik, meg a terepjárók. Létezik valami mod, ami jobban figyelne a változatosságra? <#help>#help>
Most raktam új autókat a játékba, és kicsit sem reális, hogy mindenki Audival, vagy taxival jár. <#idiota>#idiota>
A#1
Vagy okosan törd fel, mert megy a tört is simán.
De errõl bõvebben a GTA IV Warez Topic-ban többet tudnak.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
valaki megtudja mondani hogy amikor el akarom menteni a játékot akkor mindig behoz egy honlapot és mikor kilépek akkor nem menti el a játékot valaki megtudja mondani mitöl van ez ?
de e-mailben kérdezd meg tõlük, hátha meg tudják mondani
Ha az elsõ felment akkor nem tom mi lehet a hiba... Én személyem szerint gépigényre gyanakszom, mert nem tom mi a Te "erõmûved" adatai!
Ki szerint melyik a Jobb:
Win XP
Win 7
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Csak azért kérdem, mert gondolkodom a vásárláson, de tudom,hogy mindig minden játékból kiadnak késõbb ilyen budget verziókat.
Komolyan mondom én tököm szúrom magam ettõl a fos gfwl-tõl. Múltkor is patchelési gondjaim voltak az alap GTA4-nél, hát most a kiegnél is vannak. Mindössze annyi a különbség hogy ezen semmi nem segít (játék reinstall, gfwl, reinstall stb, stb)
Az elsõ patch felmegy, de amennyiben a másodikat akarom felpakolni, rögtön ez az üzenet fogad:
A logfile tartalma ennyi:
Launching Title Update: "E:\setup.exe" /selflaunch
Launching: E:\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="E:\Games\Rockstar Games\EFLC" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at E:\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: E:\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: LaunchEFLC.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: E:\Games\Rockstar Games\EFLC\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC
Failed
Tehát eszerint nem találja a játékot. (remek mert az 1.1-es javítás meg simán felmegy..)
Valaki ötlet? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Aztán annak a teljesítésével jelennek majd meg az újak.
Nem tudom miért. Volt az a drogos nõ,õ se jelenik meg a 2. küldetés helyszínénél,meg a csávó,akinek fényképet kellett készítenünk,ennek még plusz 2 küldetése is lenne... Vmi mélygarázsban kellene a 2nak lennie,de nincs ott.
Aztán ott van a 3. városrésznél Eddie,elsõben vmi csomagot dobott ki,másodiknál meg meg kellene ölnünk,ahogy olvastam,de õ se jelenik meg:\\ faszkivan😄
Arab money
köszi elõre is a segítésget!
leírás a FAQ-ban
amúgy meg mióta játszas te 3 éve vele, mikor 2 éve (se) jelent meg? C:
púúúúú
Erre közli velem, hogy nem tudok valami a Live al nem stimmel neki. Ja igen, azt írja nem érhetõ el a szolgáltatás az én helyemrõl. Érdemes szenvedni cím generálóval meg ilyenek? Tudok vele neten játszani, így magyarként?
Ha igen, valaki írja már le nekem légyszives milyen lépéseket tegyek ez ügyben.
mert a csónakot nem is kel lõni
és a küldetés része hogy a csónakból elõbb-utóbb kilõnek
Vagy esetleg nem elég erõs a gép a játékhoz.
Azok a random emberek, meg attól függõen jelennek meg, hogy melyeket teljesítetted elõttük. Mert néhány random emberke ugyanaz a személy lesz, 2 helyen meg ugyanaz az ember nem igen tud ott lenni egyszerre. 😊
Fákjúal!
A sehítséged elõre is köszönjük.Jaka923,FSpofon Kösz.
sima ugyanigy csak ranked helyett nem tom mi is van már majd meglesem és leirom!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Kezdõ vagyok és az olyan válaszokkal, hogy senki se játszik rankedbe kérem kíméljetek.
Azt kérdezem, hogy tudok vagy nem ranked meccset játszani ha már megvettem ezt a játékot.
ÜDV
Elõre is köszönöm!
Pár baráttal megvettük a GTA4-et és megy a multi csak ranked meccsekre nem tudunk menni. Nem talál ranked szervert a szûrõ és nem is lehet beállított mérkõzésre sem menni. Azt írja ki,hogy ezzel a moddal nem játszhatsz.
Kérem segítsetek! Elõre is köszönöm
Ez az utolsó küldetés is egy vicc volt,sima helikopterrel normálisan tudtam közlekedni,ezzel a vadászhelikopterrel meg elsõre azt se tudtam,hogy mi történik,annyira érzékeny volt,ezért estem bele a vízbe😄 másodszorra meg követtem a csónakot,lõttem,igaz el se találtam... aztán engem kilõtt,csónak magától kigyullad,letette magától,s annyi...
Most hajtok a 100% felé,de ezek a Véletlenszerû rejtett emberek,vagy mik,érdekesek. Mert kerestem hozzá térképet,merrefelé vannak,de fele nincs is ott. Hiába csinálom meg az elsõ küldetésüket,második helyszínen nem jelennek meg :\ Pedig már csak 8% hiányzik.
Karakterekre meg visszatérve, Brucie nagyon adta,nekem õ tetszett legjobban . Kár,h olyan sok küldetést nem kaptunk tõle,mert lenyomott olyan szövegeket,h sírtam 😄 Vagy ott volt Bernie asszem,az a meleg,hát mikor megjelent a mólónál kis sapkában h vigyük piknikezni... felnevettem 😄😄 Szóval ezek csak színesítik a játékot.