Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
Helloka!
az 1.0.7.0 patchben bennevannak az elozo javitasok is vagy azokat is telepitsem kulon?
mar eleg reg nem toltam vele most hogy kijott a magyarítas gondoltam eloveszem megint 😊
thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

hali!
szerintetek mi van akkor,ha a játék alatti átvezetõ videók alatt tök sötét a kép és nem látok semmit,de a játék alatt meg semmi baja,simán fut....
légyszíves segítsetek!
fery02
Azon a laptopon ne akarjál GTA4-et játszani!
Azok a tünetek meg, amiket írtál, warez verzióra utalnak van rá külön topik.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Pont ez volt a gond, hogy új autókat raktál a játékba.
Ez a mellékhatás és nincs rá gyógyír.

rick66
Sziasztok!
Nemrég lett új gépem( http://www.asusnotebook.hu/notebook/K50ID-SX069D ),és azt szeretném kérdezni,hogy normális-e ha ezen a gépen akad a játék?Elméletileg simán vinnie kéne,de mégse<#nemtudom>!
Jah és ha beszállok egy autóba rögtön padlógázzal megy,még akkor is ha nem nyomom a gázt,és közben forog össze-vissza a kamera mintha be lenne baszva a csávó.Miért van ez?<#idiota>

Rash87
Közben keresgéltem a galambokat,s csak-csak megjelentek a random emberkék.. Szóval mindenkit megtaláltam.
De csak 98,33% :@ Hogy lehet kideríteni,h mit nem csinálhattam meg? :\ Még ha egész szám lenne a vége,ki lehetne találni,de így fogalmam sincs. Valami nem stimmel 😊

Glory, Glory Man. United!

celza8807
Hello! Lenne egy kérdésem:

A játék során az autókkal az a probléma áll fenn, hogy eléggé unalmas a választék, gyakorlatilag percekig, kettõ, max három különbözõ autótípussal találkozom, semmi új. (vehicle density 100-on van mindig) Ezek is leginkább taxik, meg a terepjárók. Létezik valami mod, ami jobban figyelne a változatosságra? <#help>

Most raktam új autókat a játékba, és kicsit sem reális, hogy mindenki Audival, vagy taxival jár. <#idiota>

A#1

bajgunar
Attól sajnos, hogy nem eredeti. Meg kell venni, és regizni a Live-on. Utána ment rendesen.
Vagy okosan törd fel, mert megy a tört is simán.
De errõl bõvebben a GTA IV Warez Topic-ban többet tudnak.
Ez érdekes, egész egyszerûen nincs player nekem nem talál szerót és nagyon ritkán esik be valaki. Lehet azrét mert mobilnetrõl nyomom? Vagy mi miatt lehet ez? Ha valaki sejto válaszoljon plz mert elég kellemetlen, hogy tolnám a multit és nincs kivel. :-(

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

csáá

valaki megtudja mondani hogy amikor el akarom menteni a játékot akkor mindig behoz egy honlapot és mikor kilépek akkor nem menti el a játékot valaki megtudja mondani mitöl van ez ?
Nuclearity
hát sima 4 nél már nincs olyan sok szero TBoGT ban van sok én ált free modozok, de 4 el és TBoGT val sincs player hiányom.

Nuclearity
beenged, egy koddal egy idõbe egy szerveren akár 32 en is játszhattok , nem acchoz adja hozzá a cd keyt, igazábol sehova, csak beactiválod neten és kész. ne félj ilyentõl tapasztalatbol beszélek

szerintem még kartonost adnak. a mostani akció csak pár napig van, utána ismét 7k+ lesz, az meg szerintem kicsit drága lenne
de e-mailben kérdezd meg tõlük, hátha meg tudják mondani
Maxtreme
Hát ennek a gépigényhez kb semmi köze...

palinho96
Nem tom!
Ha az elsõ felment akkor nem tom mi lehet a hiba... Én személyem szerint gépigényre gyanakszom, mert nem tom mi a Te "erõmûved" adatai!
Ki szerint melyik a Jobb:

Win XP
Win 7

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

totyak
Szerintetek a GTA IV, ami most a Cdgalaxisban megint megjelent 5ropiért, az ugyan az a verzió, ami a játék kiadásakor is volt? Úgyértem rendes külsõ karton borítás (vagy olyasmi), belül meg a két lemez, két kézikönyv meg a térkép/poszter?
Csak azért kérdem, mert gondolkodom a vásárláson, de tudom,hogy mindig minden játékból kiadnak késõbb ilyen budget verziókat.

Maxtreme
Itt is megkérdem, hátha..

Komolyan mondom én tököm szúrom magam ettõl a fos gfwl-tõl. Múltkor is patchelési gondjaim voltak az alap GTA4-nél, hát most a kiegnél is vannak. Mindössze annyi a különbség hogy ezen semmi nem segít (játék reinstall, gfwl, reinstall stb, stb)
Az elsõ patch felmegy, de amennyiben a másodikat akarom felpakolni, rögtön ez az üzenet fogad:

A logfile tartalma ennyi:

Launching Title Update: "E:\setup.exe" /selflaunch
Launching: E:\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="E:\Games\Rockstar Games\EFLC" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at E:\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: E:\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: LaunchEFLC.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: E:\Games\Rockstar Games\EFLC\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC
Failed

Tehát eszerint nem találja a játékot. (remek mert az 1.1-es javítás meg simán felmegy..)

Valaki ötlet? <#fejvakaras>

Piloss
próbáld éjszaka is

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

fery02
Ilyenkor, ha valakit nem találunk, legegyszerûbb ha ugrunk a következõ közelebbi (még nem teljesített) random emberkéhez, valaki csak van valahol. 😊
Aztán annak a teljesítésével jelennek majd meg az újak.

Nos, sikerült bejutnom de máris egy újabb problémával szembesültem. Ennek ilyen kevesen játszták a multiját vagy megint nálam nem mûködik valami normálisan? Reggel nagynehezen sikerült nyomnom egy race-t három emberkével , de azóta nem látok senkit. Valami rosszul van beállítva? Nem tudom elképzelni, hogy ezt ilyen kevesen játszák multiba.

Rash87
Azt tudom,de ez az,hogy hiába teljesítettem xy elsõ küldetését, második már nem akar megjelenni :\
Nem tudom miért. Volt az a drogos nõ,õ se jelenik meg a 2. küldetés helyszínénél,meg a csávó,akinek fényképet kellett készítenünk,ennek még plusz 2 küldetése is lenne... Vmi mélygarázsban kellene a 2nak lennie,de nincs ott.
Aztán ott van a 3. városrésznél Eddie,elsõben vmi csomagot dobott ki,másodiknál meg meg kellene ölnünk,ahogy olvastam,de õ se jelenik meg:\\ faszkivan😄

FSpofon
más választásod nincs, esetleg várhatsz õszig amikortól lesz hivatalosan live a magyar accountokkal.

Arab money

Ez nagyon gáz, hogy megvettem eredetibe mind a két játékot és nem tudok neten játszani, valaki légyszives segítsen már, hogy mit kéne csinálnom. Attól félek ha új live ID- t csinálok azzal meg a cd key miatt nem enged be. :-( HELP!

Nuclearity
igen lehetséges

Kösz! Megváltoztattam az adatokat de így sem enged tovább. Kell csinálnom egy teljesen új accot? De akkor nem fog bekavarni a cd-key? Help!

Piloss

n3whous3
ez nem warez topik

púúúúú

sziasztok! már sokadszorra tettem fel a játékot.éppen ezért kérdezném tõletek,hogy ezeután melyik patchet kell felraknom rá? razor 1911-es crack jó hozzá?
köszi elõre is a segítésget!
n3whous3
cím generálós jah

leírás a FAQ-ban

amúgy meg mióta játszas te 3 éve vele, mikor 2 éve (se) jelent meg? C:

púúúúú

Hali! Megvettem a kieget. Mostmár kb. 3 éve offline játszom a játékkal, gondoltam ideje lenne kicsit multizni. :-)
Erre közli velem, hogy nem tudok valami a Live al nem stimmel neki. Ja igen, azt írja nem érhetõ el a szolgáltatás az én helyemrõl. Érdemes szenvedni cím generálóval meg ilyenek? Tudok vele neten játszani, így magyarként?

Ha igen, valaki írja már le nekem légyszives milyen lépéseket tegyek ez ügyben.

Piloss
"követtem a csónakot,lõttem,igaz el se találtam... aztán engem kilõtt,csónak magától"

mert a csónakot nem is kel lõni
és a küldetés része hogy a csónakból elõbb-utóbb kilõnek

fery02
Ilyesmi tipikusan akkor van, mikor autókat raktál be a játékba.
Vagy esetleg nem elég erõs a gép a játékhoz.

fery02
A bankrablásos küldi elég érdekesre sikeredett igaz, néhány suttyó leöl csak úgy simán pár 100 rendõrt + swat-ost. 😊

Azok a random emberek, meg attól függõen jelennek meg, hogy melyeket teljesítetted elõttük. Mert néhány random emberke ugyanaz a személy lesz, 2 helyen meg ugyanaz az ember nem igen tud ott lenni egyszerre. 😊

ffxi
Autó random is nagy szar. Mindig uaz generálja tömegesen az úton, amit éppen vezetek. Fõleg, amikor rendõr kocsit vezetek. Nagy LOL!

Fákjúal!

ffxi
Nálatok szokott szarakodni a Social Club? Login failed-vel nem tud csatizni 😞

Fákjúal!

Dzsezi
Na itt a baj! Nincs fent semmilyen mod,script,stb,tiszta telepítés.Az létezik hogy a Magyarítás kavar be?
tommygear
Nuclearity
mod csak free modban megy, szoval ha rankedezni szeretnétek tiszta játék kell (semmi mod semmi csit minden alap) továbbá ahhoz h rankedezni tudjatok, ha nincs server akkor valamelyikötöknek elöször kell csinálni azt ugyanugy kell mint ahogy szervert keresni csak a ranked után create match re menjen rá valamelyikötök mig a másik keresi a szervert majd

Dzsezi
Köszi a választ.Ez a téma engem is érint mert vmtwespével együtt vettük meg.Értjük hogy,hogy kéne elõhívni csak nem talál szervert egyet sem,és csatizni sem lehet mert kiír egy hibát,ami nem tudom mi pontosan,mert Magyarosítva van a game. "Ebben a mérkõzésben nem tudsz modokat használni" érdekes hibaüzenet.
A sehítséged elõre is köszönjük.Jaka923,FSpofon Kösz.
Nuclearity
egyszerü telefon->Multiplayer->Live->Ranked Match és ott keresgélhetsz az ott mind ranked lesz
sima ugyanigy csak ranked helyett nem tom mi is van már majd meglesem és leirom!

Bence94
sa-tol én annyiszor kaptam agyf-t...viszont ezt imádom.egyszer egy barátomnál kipróbálhattam életemben elõször és egyszerûen beleszerettem, hogy ez nekem kell! sajnos nem valami jó a gépem így nehéz vele játszanom...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Jaka923
FSpofon megválaszolta és igaza van...

Lenne olyan aki értelmes választ tud adni arra, hogy miért nem tudok multiba ranked meccset játszani?
Kezdõ vagyok és az olyan válaszokkal, hogy senki se játszik rankedbe kérem kíméljetek.
Azt kérdezem, hogy tudok vagy nem ranked meccset játszani ha már megvettem ezt a játékot.
ÜDV
Elõre is köszönöm!

FSpofon
rasszista lehetsz!

Arab money

Dzsezi
Egy kicsit bõvebben,légyszi.
Maxtreme
Hát részemrõl az SA volt az, amit soha nem tudtam megszeretni..

FSpofon
senki se játszik ranked részben

Arab money

Hello!
Pár baráttal megvettük a GTA4-et és megy a multi csak ranked meccsekre nem tudunk menni. Nem talál ranked szervert a szûrõ és nem is lehet beállított mérkõzésre sem menni. Azt írja ki,hogy ezzel a moddal nem játszhatsz.
Kérem segítsetek! Elõre is köszönöm

Rash87
Ezt csak azért hoztam fel,mert SA-ban néhány küldetés valóban kihívás volt. Itt egyet se tudok kiemelni,egy küldetés tetszett,a bankrablásos,de az is olyan hülyén lett megoldva. Menj ki,ölj le 200 rendõr,aztán menekülj el😊 sok küldetés mintha össze lett volna csapva,részletekre nem nagyon figyeltek.
Ez az utolsó küldetés is egy vicc volt,sima helikopterrel normálisan tudtam közlekedni,ezzel a vadászhelikopterrel meg elsõre azt se tudtam,hogy mi történik,annyira érzékeny volt,ezért estem bele a vízbe😄 másodszorra meg követtem a csónakot,lõttem,igaz el se találtam... aztán engem kilõtt,csónak magától kigyullad,letette magától,s annyi...
Most hajtok a 100% felé,de ezek a Véletlenszerû rejtett emberek,vagy mik,érdekesek. Mert kerestem hozzá térképet,merrefelé vannak,de fele nincs is ott. Hiába csinálom meg az elsõ küldetésüket,második helyszínen nem jelennek meg :\ Pedig már csak 8% hiányzik.
Karakterekre meg visszatérve, Brucie nagyon adta,nekem õ tetszett legjobban . Kár,h olyan sok küldetést nem kaptunk tõle,mert lenyomott olyan szövegeket,h sírtam 😄 Vagy ott volt Bernie asszem,az a meleg,hát mikor megjelent a mólónál kis sapkában h vigyük piknikezni... felnevettem 😄😄 Szóval ezek csak színesítik a játékot.