54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • wollnerd #49690
    Köszi!
  • Roland10
    Én még nem probáltam ilyeneket de jó buli lehet:D
  • masterthief
    Működik! XP Sp3 32bit van fent nekem és minden jól megy.
  • Grr1234
    Nekem megy.
  • wollnerd #49686
    A Simple Native Trainer v6.2 Működik XP-én is???
    Mert a videó azt mondja a végén hogy futtats a játékot adminiszrátor módban...
  • masterthief
    Trainer-be azzal szórakozok, hogy, felső út vagy híd lejtős végére lerakok egy henger alakú objektumot, arra pedig 1-2 rámpát. Mikor már vagy 10-15 kocsi esik le és berobban, igen szép tüzijáték szokott keletkezni. XD
  • masterthief
    Persze oda kell, csak leírtam mit cserél ki.
  • Roland10
    Én csak bemásoltam a cuccokat a fökönyvtárba és már működött is.
  • fekete0012
    hali hogyan kell a sebességméröt bepakolni a játékba még ezt az egyet nem tudtam megcsinálni
  • fery02
    Ha eleget játszol akkor még lehet, hogy ma, de folytonos játékkal legkésőbb holnap garantált.
  • ronaldo86
    profilt már csináltam..de hiába mentek a játékba..a gépbe nem találom a savemet....és így nemtudok 100%savet betenni..pedig nagyon akarnék :(((
  • masterthief
    Tévedsz! A Trainer menüjét ugyan F3-mal kell előhozni, de aktiválni NumLock-kal kell. A scripthookot is be kell rakni, illetve a frisset kell berakni a régi helyére. sound dll-i is cseréli. Gondolom megfelelő asiloaderrel csinálod. Akkor nem lehet gond. A linken amit kiraktam neked, minden le van írva részletesen. Vagy pl: Youtube-n van videó is hogy kell berakni és telepíteni. Arról is tettem be linket.
  • Bence94
    nem hát.... miért olyan nehéz készíteni egy offline profilt.
  • Gyocsika
    A középső szigeten, mikor lesz safe house-om?
  • ronaldo86
    sziasztok....ha nem regisztrálok a játék elején akkor nem is lehet elmenteni a gamet???
  • 12346
    köszönöm szépen, de ezt is próbáltam:) elvileg csak a tömörített cuccban lévő mindenséget egy az egyben be kéne tolni a főkönyvtárba, aztán annyi, nem? meg ahogy néztem RCtrl+RAlt+E-vel lehetne engedélyezni, és F3-al jönne be a menü, de semmi nem történik. mik ezek a scripthook izék, vagy ezzel nem kell foglalkozni.
  • bertino
    :D
  • tommi17
    Hellosztok valaki tud segiteni hogy kell a gat 4 et elinditani Hálás lennék mert má 3 napja kilódok vele ELőre is köszönöm az Msn cimem [email protected] erre vegyetek fel ha tudtok segiteni
  • masterthief
    dyursan-gyorsan :D
  • masterthief
    Iden. A Space-t kell nyomni. Jó dyursan lehetőleg, kb fél perc múlva sikereseb beszáll Nico a helibe.
  • vato loco
    Elvileg space orrba-szájba, de nekem se sikerült, pedig eredeti a játék.
  • foldi6
    sziaszok
    elakadtam annál a küldetésnél amikor egy helikopterre kell felugratni motorral, ez sikerül is de sehogy sem tudok felmászni a gépre. billentyűzettel játszom, de nem sikerül felkapaszkodni. ha vki emlékszik rá akkor írja már le, hogy hogyan tudok felmászni a gépre.
    köszi előre is
    foldi
  • vato loco
    A Comet jól tapad a földhöz (ellentétben a Sultan RS-sel, ami meg a legjobban gyorsuló autó), viszont orrmotoros, ezért hamar kifingik. Turismo/Infernussal elég sokat lehet karambolozni. Viszont jóval hamarabb elérhető mint az Infernus - persze a Turismot ilyen téren nem veri, az rögtön a játék legelejétől elérhető (Faustin garázs). Minden tulajdonságot összevetve nálam az Infernus a nyerő, ennek a paraszt változata a Turismo. :)

Modot nem használok, csak az eredeti játék.
  • masterthief
    Nekem a Comet a kedvencem, mert gyors és könnyú irányítani. én mondjuk már átmodoltam őket. A Comet ugye 1 Porsche 911, ami moddolva még szebb lett+porsche 911 turbo rs hang van hozzá. Infernust kicseréltem Diablo-ra+megfelelő motorhang. Meg 1 jópár autót ugyanígy. Sultan helyére Ken Block, Subaru Impreza-ját raktam. NRG 900 helyére 1 KTM RC8 1190-at
  • vato loco
    Sztem a legjobb autó az egész játékban. Legalábbis a tulajdonságait tekintve, az elérhetősége miatt a Turismo veri. Mindkettő farmotoros, nem szarnak be pár ütközéstől (bár kirepülni azért lehet) mint a Comet vagy a Sultan RS.

Másik kedvenc a kamion (Phatnom), az egy igazi tank. Lehet zúzni Hummerrel is, vagy az előző részekhez képest kicsit gyengének tűnő mentő/tűzoltó párossal is, de a kamion mindent felülmúl. A legjobb szórakozás szembe menni a hídon és tolni az egész sort visszafele. :)
  • vato loco
    Az előtt akartam szerezni egyet. :)
  • masterthief
    Az lehet. Bell első küldije a No way on the Subway. mikor a Lost and Damned-es faszikat kell kinyírni. utána meg jön a Truck Hustle mikor kapaszkodni kell a teherautón. Az elsőt csináld meg és várj Stevie sms-ére.
  • vato loco
    Azok már ott rég megvannak, még a brooklyni safehouse után egyből meg lettek csinálva. Van aki szerint Phil 1. küldetése is kell hozzá (a Smackdown a másik "kulcs"), de konkrétan megerősítve ezt sehol nem láttam, általában mindenhol kizárólag a Smackdownra hivatkoznak, pedig az önmagában nem elég.
  • masterthief
    Brucie küldetéseit csináld meg. ( Search and Delete-Easy As Can Be-Out of the Closet)
  • vato loco
    A másik hogy Stevie lopkodós küldetéséhez mi kell még a Smackdownon kívül? Arra egyedül nem adja be, kel még mást is csinálni hogy jöjjön a telefon, de nemtom mire van triggerelve.
  • masterthief
    Sajnos nem emlékszem rá. de bőszen hívogasd Brucie-t hogy versenyezni szeretnél és hátha annál a rajtnál találod magad amelyikben benne van.
  • vato loco
    Úgy akarom. :) Csak azt nem tudom hogy erre sort keríthetek-e azelőtt hogy Stevietől is "megkapnám" a kocsit.
  • masterthief
    Az egyik versenynél tényleg van, de nem tudom melyik szakaszon. Ám azt csak úgy tudnád elvenni ha kilövöd a sofőrt.
  • vato loco
    Valahol olvastam hogy Brucie egyik versenyében lesznek Lambós ellenfelek, ott lehet szocializálni egyet. A 2. szigetig minden versenyt megcsináltam, de még nem találkoztam vele. Lassan meg beadja a Stevie küldetést is, onnantól meg már nem érdekes dolog.
  • masterthief
    Előtte még nem találkoztam vele.
  • vato loco
    Nem kell csít meg mod, csak a rendes játék. Bryce Infernusa bőven Stevie küldetései után van, ott pedig már találok magamnak. Ez előtt kéne, ha lehet.
  • masterthief
    Ha letöltöd és felrakod amit lent belinkeltem SNT v6.2 akkor le tudod rakni magadnak bármikor (Car spawn) Már nem is emlékszem mikor lehetne leghamarabb beszerezni az Infernust, de ha Bernie küldetését megcsinálod, megajándékoz vele.
  • vato loco
    Hol lehet a leghamarabb Infernushoz jutni? Mondjuk Stevie lopós küldetései előtt valahogy? Állítólag Brucie egyik versenyzős küldetésében is felbukkan résztvevőként egy Lambó, a verseny elkúrása árán hozzá lehet jutni. De hol van ilyen verseny? Csak a 3. szigeten?
  • masterthief
    Simple Native Trainer v6.2
  • masterthief
    Válaszd a Simple Native Trainer v6.2-t. Jó mindegyik patch-hez és az EFLC-hez is.