Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-iv-legyen-beloled-utcazenesz.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

fery02
Windows-ból indítsd el a keretprogramot és talán felkínálja automatikusan!
Ha mégsem, internetrõl kell letöltened a telepítõt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Random_
Ezt az update központ automatikusan frissíti, észreveszi, hogy van újabb változat?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hali!

Tudnátok nekem linkelni olyan car pack-ot, ami 1.04-en megy hibamentesen és nem olyan egy kocsi sem ami, vagy felborul vagy bebugol, mert "félkész" stb. Egy igényes kocsi csomagra lennék kíváncsi. Keresgéltem gtamods-on is, de nagy része ilyen, hogy szinte az elsõ kocsi már kis kanyarodással felborul és elég idegesítõ. Ha lehet minden kocsi legyen lecserélve.. köszike 😉

(Amiket pluszban használok modot: icenchancer 2.1, trafficload, scripthook)
wollnerd
Óóó, legyünk optimisták. Ki jön majd a konzolos megjelenést követõen kb. fél-egy évvel odébb 😊 Mint a GTA IV esetében. 😊
De amúgy én elõrendeltem a Xbox-os verziót, mert nem akarok ennyit várni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szabi84
miért jön pc-re?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fery02
Nincs mit! 😊

fery02
De senkitõl sem hallottam még, hogy miért, csak szimplán mindig, hogy szar így, szar úgy. 😄
Nekem semmi bajom vele. Még örülnék is, ha jobban terjedne, valamiért kellemesebb rajta az achi szerzés. 😊

wollnerd
A GTA V Ne legyen ilyen, GFWL-os!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fpocok
Valóban nem a fejlesztõk hibája (max annyi, hogy ezt választották), de ettõl még a GFWL egy nagy rakás szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

bandi007
Köszönöm.

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

fery02
Soha se fogom megérteni miért fosozzák a LIVE-ot az emberek. Ja, hogy nem telepítik fel a Win frissítéseket és csodálkoznak, hogy ilyen-olyan hibákat dob a kliens?
Ezért ne a fejlesztõk legyenek már a felelõsek.

fery02
Ahová van telepítve a Steam mappád, azon belül steamapps/common/grand theft auto iv.

fery02
Windows LIVE kliensed valszeg régi verziós, így telepíti a játék. Frissítsed és szerintem mûködni fog a játék!
Nekem is ugyanez volt. 😊

bakvarnyu
Olvasod is a fórumot vagy csak irsz? Windows Live hiba (ami amugy egy fos de ez egy más kérdés) .Telepítsd újra, lépjél be, legjobb ha futtatod a háttérben amikor indítod a játékot.
http://www.microsoft.com/games/en-gb/Live/Pages/livelaunch.aspx

bandi007
Sziasztok!
Steamon megvettem a GTA 4 játékot, de nem tudom melyik mappába kell telepíteni a magyarosítást?
Valaki tudja?

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Random_
Feltelepítem eredeti cd-rõl social club+game és bejelentkezem social clubba rendesen, játék indítás aztán kicsit, mintha gondolkozna, de végül semmi...

Nincs hibaüzenet, még a képernyõ se reccen, egyszerûen a kurzor nyíl átvált cd-sre, mintha a cd-t használná, de nem történik semmi. Késõbb visszavált rendes nyílra és ennyi.

Semmi ilyen faq-ban felsorolt hibaüzenet vagy feketeképernyõ vagy bármi.
Próbáltam exe-t kompatibilitási módot átállítani, semmi változás, legújabb patch, csak leszedte a social clubbot, de semmi változás.

Win7 egyébként a rendszerem, config az amivel megvettem anno, csak akkor XP volt rajta...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bakvarnyu
Gondolom akkor szedd le róla azt a textura pakkot.

Seangaijin
Igen ez engem is érdekelne ha lenne. Nekem egy textúra pakk van fenn a EFLC-hez és kb 20 percnyi játék után tûnnek el a textúrák, vagy csak apróbb dolgokat tölt be a játék. A textúra minõségén állítani nem tudok mert akkor meghal a játék, de kétlem amúgyis hogy egy külsõs textúrát megcsináltak volna különbözõ beállításokra. Nekem a VGA-m egy 6950 2gb ami unlockolve van 6970-re, az FX8120-am pedig 4000mhz-n megy, 8GB ram.

szerintem ez csak simán a játék hibája, simán lehet hogy mûködne, de a textúra pakkal mégis csak élethûbb

fery02
Ha leírnád a problémádat talán tudnánk is segíteni. 😄

Random_
Sikerült életre kelteni? Nekem nem...

Megjelenés után tudtam vele játszani egy ideig most meg nem, ez szánalmas! Pedig annyira kívánom most a GTA V megjelenés küszöbén!

Ironmask
nálam is ez a porléma!
http://www.youtube.com/watch?v=0Otp04ge9A8

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ironmask
már megoldódott, most másik problémám adódott eltûntek a textúrák full bugos az egész játék nincs út... erre van valami megoldás tudna valaki segíteni?

fery02
Nem tudsz vele mit kezdeni. :/

Ironmask
srácok szedtem le egy auto pack-ot a játékhoz mûködik csak egy abaj, hogy mindig egy fajta autó van csak a játékban!Mit csinálak, hogy más is legyen, több autó?

Ryder62
Mi a helyzet a Vice City Rage-el?

Jó lenne újrajátszani felújítva a vice cityt de ahogy nézem megállt béta szinten. Nincsenek járókelõk se küldik, így nem akkora fun...

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

fery02
Igazán nincs mit! 😊

kill3r21
Ha valaki nem nagyon multizik...
Elég kellemes móka 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Seangaijin
Köszönöm szépen!<#worship>

fery02
Ez sajnos ilyen, nincs benne élsimítás állítási lehetõség.

Mondjuk van rá valami kamu élsimítás mod, ami csak annyit csinál, hogy megtöbbszörözi a felbontást, szóval kifekteti a gépet -> nem éri meg foglalkozni vele, meg kell szokni a recéket. :/

Seangaijin
Sziasztok!

Full HD be és 16X Anistrop szûrés mellett tiszta rece minden? Erre van valami megoldás a P betûsön kívül? Konfigom 6950 6970-re feloldva, 8gb ram és egy 8120-as bulldozer. <#wave>

drop
sziasztok kéne segítség leszedtem az mód oldalról a car packot fent van csak tele lett taxival a játék leszedtem a trafik dolgot de nem mûködik

Doog
: DD
Legalább tanultam belõle. : )

...::::::...

Akkor tényleg az lesz a gond. PC-n is együtt vannak a mentések.
Gyorsan újratolod azt az 50 küldetést, megy az hamar 😄 fõleg auto-aimel
Doog
Nem használtam auto mentést szerintem az lehet a baj (közbe tûnõdtem) hogy a GTAIV-et mentettem az "egyes állásba" meg a kiegészítõket is mentettem az "egyes állásba" és gondolom felül írta mert ha visszateszem azt a DVD-t amin a buzi Tony van mûködik. : (
Bemegyek az Xbox mentések mappájába ott ugye GTA IV mappa van és oda mentené mindet az alap játékot meg a DLC-ket is. Tuti ez van. : /

nem lehet hogy csak az autosave-et használtad, és az íródott felül?
amúgy én úgy tudom nem lehet/ajánlott más mentés használata boxon
Doog
Sziasztok!
Megvettem eredetibe a GTA IV-et plusz a két kiegészítõt.
Kb az 50-edik küldetésig vittem Nicoval amikor mondom kipróbálom a két kiegészítõt. Mentettem utána visszaraktam a GTA IV dvd-t és nem tölti be a mentésemet.
Most kezdhetek új játékot... : /
Xbox-on játszom nincs valami féle mentés hogy ne kelljen újra játszani az egészet?

Melyik módot érdemes rátenni szûz gta 4re? 😄
Semennyit, ahhoz a géphez most is felesleges megvenned.
Üdv! Steamen Flash Sale akcióban csak 5 EUR a játék, gondolkodom rajta, hogy megveszem de volna elõtte egy kérdésem. Mennyit javult a játék optimalizálás terén amióta kijött? Még anno kipróbáltam, de nagyon szaggatott a gépemen. Érdemes volna újra nekikezdeni? A configom: Pentium Dual-Core E6700 3.20 Ghz, 2GB RAM, Geforce GTS 250. Elõre is kösz.
tippmix945
Még a megjelenés után megvettem ezt a játékot ha jól emlékszem 12.000 HUF-ért,új gépet is szereztem hozzá akkor,a telepítés pontról pontro követtem a kézikönyv alapján(mivel figyelmeztettek,hogy kicsit macerás),felraktam hozzá minden szirszart,regeltem is mindenhova,aztán elindítottam és valami Microsoft Visual C++ Runtime Library errort írt ki és leállt,még a menü sem jött be.Felhívtam a céget,akiktõl rendeltem,de nem tudtak semmit mondani,azt mondták nem a játék a hibás,hanem a gépemen valami...neten is napokig keresgettem mindenféle megoldás után,semmi.Játékot,rendszer,minden programot számtalanszor újraraktam és mégse megy.A héten ismét új gépet vettem,adok neki még egy esélyt így évek után.

Ironmask
Nekem olyan problémám van, hogy kaptam egy auto pack-ot a játékhoz, és bemásoltam a mappájába, de elõször eléggé szagatott utána pedig el se indult ezért újra kellet raknom a játékot!Valaki tud segíteni, hogy miért vanez?Vagy esetleg egy linket mûködõ autó pacjhoz tud valaki?

mekkora jó már
fery02
Frissítsd a LIVE klienst!
Nekem is ugyanez volt és megoldotta.

hú ezzel volt vicc akkor is,hogy az egyik patch szerint már nem kell social club és törölte..aztán kiderült,hogy inkább mégis és felrakott egy újabbat..próbáld még meg azt lekapni és leszedni felrakni újat..
elvileg cd-nek se kéne bent lennie,már nocd volt az utolsó patch
Random_
Srácok! Segítség kellene!

Nagyon régen megvettem még a játékot és tök jó volt, de most újra elõvettem és hiába lépek be Socialba nem igazán indul a játék.

Elindítom, kicsit pörög a cd aztán semmi. Se hibaüzenet se semmi! Windows 7 van telepítve, olvastam különbözõ dolgokat, de jól esne valaki személyes tapasztalata. Mit kell tennem, hogy életre keljen a game. Legújabb patch fenn van. GeForce9800 GT a videókártyám. Nemtom még mi kell...

rkrisz99
Elõzõ hozzászólásom tárgytalan.
A játék ujrarakásával megoldódott.

H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron

rkrisz99
Sziasztok Srácok!
Én a fórumon még új vagyok, de a játékkal már egy ideje játszom.
Most a segítségeteket kérném abban, hogy újra raktam a játékot és most semmilyen írás nem jelenik meg.
Mit tudnék ez ellen tenni?
Elõre is köszönöm.

H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron

RiCSi1234
Megpróbálom, köszi!

GTA V (*.*)

itt a fejlécben van egy hivatalos NoDVD azzal probléma nélkül mûködik minden