54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Krisztiam #54466
    jaja lehet, amúgy nálatok működik az autók berakása? raktam be egy nissan gt-r-t de nem akar megjelenni, aztán megjelent azután eltűnt..
  • mester1987
    Lehet akkor ideges Niko :D
  • Krisztiam #54464
    nálam nem volt jó a 2.5-ös verzió, viszont az 1.25-ös verzió működik, de néha vörös az ég :D
  • mester1987
    Kérdés, hogy kinél müxik, mert elég labilisak voltak 2.0-ig. Főleg 1.7.0.0-s verzión tuti.
  • Krisztiam #54462
    nekem nem, az valami 4K-s baromság :D
  • Szabi #54461
    a videóban van brutál textúra mód is :D
  • grebber
    Van bárki akinél ezek az ICEnhacer modok pl ez a 2.5-ös úgy néz ki a saját gépén mint ezekbe a videókba?
  • Darius6777
    Köszönöm a tippeket és a segítséget! :)
  • ldavid
    elvileg a küldetéseket nem feltétlenül kellene akadályoznia, de ki tuda..
    mindenesetre próbbálj előtte más küldetést csinálni (akár mellék küldetést), és mentsél párszor, vagy változtass a ruháidon, próbáld másik napszakban elkezdeni a Party's over-t stb. hátha összejön
  • Darius6777
    Előfordult, de a ez alatt a pálya alatt nem. Ez mit befolyásol? Ha már használtam csalást valamikor, akkor nem tudom kivinni ezt a pályát?
  • ldavid
    az nem lehet hogy csalásokat használtál korábban?
  • Darius6777
    Köszönöm, már láttam a videót. Én is hasonlóképpen cselekedtem, mint a videóban, de sajnos a probléma még mindig fenn áll. Az első két ellenfél lelövőse után ha bárki mást lelövök, Tony meghal, még akkor is, ha minden ellenfél éppen háttal áll, és senki nem is lőtt ránk. Ahogy olvastam a videó alatt a kommenteket, másnál is előfordult már ez a probléma. Előre is köszönöm a segítséget!
  • bakvarnyu
    http://www.youtube.com/watch?v=OqxCZMTIj6I
  • Darius6777
    Sziasztok! Tudnátok nekem segiteni? A GTA 4 EFLS Party's over pályán már elég régóta leragadtam, bárhogy is próbálom kiiktatni a támadókat, az első kettő lelövése után ha bármelyiket is megölöm, Tony automatikusan meghal. Ez vmi bug lehet, lehet valami megoldás ellene? Vagy esetleg van valami tippetek, trükkötök, hogy hogy lehetne kivinni? Előre is köszönöm!
  • Krisztiam #54452
    felraktam ezt a modot, nálam így néz ki..

• Krisztiam #54451
    nah felraktam a patcheket, az 1.0.1.0-tól felfelé..
    amúgy kellenek a patchek, mert anélkül szaggat a játék, pedig nagy gépem van, de patchekkel jó :D
  • ldavid
    gondolom iCEnhancer
  • Krisztiam #54449
    nagyon komolyak tényleg, de ez hogyan?
  • ldavid
    elég komolyak ezek a képek

• Krisztiam #54447
    felrakom a 1.0.7.0-ás patchet és nem indul a játék pf
  • Solt
    De ezt eddig fel sem tetted... a választ viszont nem tudom, nekem steam-s verzió van.
  • Krisztiam #54445
    oké de pl arra nincs válasz, hogy van ez a 1.0.7.0 patch, az ezelőttieket is fel kell telepíteni, vagy csak elég ezt?
  • Solt
    Minden feltett kérdésedre választ kapsz a középen található FAQ feliratra kattintva!
  • Chazz76
    A 3 gigás kártyákat valamiért nem szereti.Ph-n a fórumban van rá megoldás,nemrég is téma volt.
  • Krisztiam #54442
    a social klub-ra meg a live-ra kötelező regisztrálni?
  • Krisztiam #54441
    sziasztok
    olyan problémám van ,hogy felraktam a játékot és a grafikát nem tudom feljebb venni..
    valami hosszú szöveget ír ki pirossal és nem enged semmit felhúzni.. mi lehet a baj?
  • Skyline
    Majd 1 év múlva talán.:)
  • fery02
    Elnézést kérek!
  • Fpocok
    Az csak egy troll petíció volt... csak poén.
  • Solt
    Nem egészen...
  • fery02
    Állítólag konzolosok csináltak valami petíciót, hogy ne jelenlen meg az 5. rész PC-re.
    A legfelháborítóbb, hogy nagyon sokan alá is írták... Mintha ettől nekik jobb lenne a játékuk.
    Buzik...
  • Robi546
    És ilyenkor felbasz hogy nincs boxom,akarnák venni de... Hagyjuk :D Megvároma PC-s megjelenést.
  • Solt
    Pár napja még gond nélkül játszottam, most meg baszik elindulni... felidegesít...
  • papi08
    Hagyjuk meg így :( :D
  • Szabi #54432
    igen :D
  • ldavid
    szerintetek gáz ha átnevezem a topicot GTA IV-re?
  • mester1987
    Majd tavasszal jön.
  • bakvarnyu
    Annyira baszottul bosszant ,hogy az 5. nem jött ki pc-re,hogy ezzel vigasztalom magam :/
  • fery02
    Olyankor, mikor gyalogosan tartoztat le, ha elkezded nyomkodni a sprint gombot, meg tudsz szökni. :)
    Igaz, egyből el is kezdenek rád olyankor lőni, szal alacsony életerővel nem annyira éri meg a dolog.
  • Fpocok
    Igen, próbáltam... csak béna voltam, közel futottam el mellette és letartóztatott.