Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-iv-legyen-beloled-utcazenesz.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha mégsem, internetrõl kell letöltened a telepítõt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tudnátok nekem linkelni olyan car pack-ot, ami 1.04-en megy hibamentesen és nem olyan egy kocsi sem ami, vagy felborul vagy bebugol, mert "félkész" stb. Egy igényes kocsi csomagra lennék kíváncsi. Keresgéltem gtamods-on is, de nagy része ilyen, hogy szinte az elsõ kocsi már kis kanyarodással felborul és elég idegesítõ. Ha lehet minden kocsi legyen lecserélve.. köszike 😉
(Amiket pluszban használok modot: icenchancer 2.1, trafficload, scripthook)
De amúgy én elõrendeltem a Xbox-os verziót, mert nem akarok ennyit várni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nekem semmi bajom vele. Még örülnék is, ha jobban terjedne, valamiért kellemesebb rajta az achi szerzés. 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Parasite Eve 2, best game EVER!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Ezért ne a fejlesztõk legyenek már a felelõsek.
Nekem is ugyanez volt. 😊
http://www.microsoft.com/games/en-gb/Live/Pages/livelaunch.aspx
Steamon megvettem a GTA 4 játékot, de nem tudom melyik mappába kell telepíteni a magyarosítást?
Valaki tudja?
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Nincs hibaüzenet, még a képernyõ se reccen, egyszerûen a kurzor nyíl átvált cd-sre, mintha a cd-t használná, de nem történik semmi. Késõbb visszavált rendes nyílra és ennyi.
Semmi ilyen faq-ban felsorolt hibaüzenet vagy feketeképernyõ vagy bármi.
Próbáltam exe-t kompatibilitási módot átállítani, semmi változás, legújabb patch, csak leszedte a social clubbot, de semmi változás.
Win7 egyébként a rendszerem, config az amivel megvettem anno, csak akkor XP volt rajta...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
szerintem ez csak simán a játék hibája, simán lehet hogy mûködne, de a textúra pakkal mégis csak élethûbb
Megjelenés után tudtam vele játszani egy ideig most meg nem, ez szánalmas! Pedig annyira kívánom most a GTA V megjelenés küszöbén!
http://www.youtube.com/watch?v=0Otp04ge9A8
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Jó lenne újrajátszani felújítva a vice cityt de ahogy nézem megállt béta szinten. Nincsenek járókelõk se küldik, így nem akkora fun...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mondjuk van rá valami kamu élsimítás mod, ami csak annyit csinál, hogy megtöbbszörözi a felbontást, szóval kifekteti a gépet -> nem éri meg foglalkozni vele, meg kell szokni a recéket. :/
Full HD be és 16X Anistrop szûrés mellett tiszta rece minden? Erre van valami megoldás a P betûsön kívül? Konfigom 6950 6970-re feloldva, 8gb ram és egy 8120-as bulldozer. <#wave>#wave>
Gyorsan újratolod azt az 50 küldetést, megy az hamar 😄 fõleg auto-aimel
Bemegyek az Xbox mentések mappájába ott ugye GTA IV mappa van és oda mentené mindet az alap játékot meg a DLC-ket is. Tuti ez van. : /
...::::::...
amúgy én úgy tudom nem lehet/ajánlott más mentés használata boxon
Megvettem eredetibe a GTA IV-et plusz a két kiegészítõt.
Kb az 50-edik küldetésig vittem Nicoval amikor mondom kipróbálom a két kiegészítõt. Mentettem utána visszaraktam a GTA IV dvd-t és nem tölti be a mentésemet.
Most kezdhetek új játékot... : /
Xbox-on játszom nincs valami féle mentés hogy ne kelljen újra játszani az egészet?
...::::::...
Nekem is ugyanez volt és megoldotta.
elvileg cd-nek se kéne bent lennie,már nocd volt az utolsó patch
Nagyon régen megvettem még a játékot és tök jó volt, de most újra elõvettem és hiába lépek be Socialba nem igazán indul a játék.
Elindítom, kicsit pörög a cd aztán semmi. Se hibaüzenet se semmi! Windows 7 van telepítve, olvastam különbözõ dolgokat, de jól esne valaki személyes tapasztalata. Mit kell tennem, hogy életre keljen a game. Legújabb patch fenn van. GeForce9800 GT a videókártyám. Nemtom még mi kell...
A játék ujrarakásával megoldódott.
H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron
Én a fórumon még új vagyok, de a játékkal már egy ideje játszom.
Most a segítségeteket kérném abban, hogy újra raktam a játékot és most semmilyen írás nem jelenik meg.
Mit tudnék ez ellen tenni?
Elõre is köszönöm.
H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron