Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muszály neked minden topikba beugatni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

FSpofon
sok lesz a modokból

Arab money

ffxi
Ez mitõl van? Játék közben kivág ezzel a hibával.

Fákjúal!

balint1111
Proci??

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Viktor99
Hello,
Lenne egy kis problémám. Most szereztem új videókártyát és alalplapot (hd 5770) és feltettem a gta4-et. Akármilyen grafikai beállítást állítok be, szaggat. Eléggé idegesít, mert elég nek kéne lennie a gépnek. Ötletetek van?
n3whous3
need for shitfrõl beszéltem bazz, nézd már meg honnan idéztem

amúgy meg van 1km-nél nagyobb egyenes rész new yorkban, legközelebb majd akkor kamuzz, amikor kipihent vagy

púúúúú

richard burns rally a legjobb 😄

masterthief
Ne haragudj, de mivel New York-ról modellezték Liberty City-t érthetõ hogy nincsen 1 vagy több Km hosszúságú egyenes útvõnal. Csak az állam határánál van hosszû út ami több Km-es. Már jártam New York-ban, innen a tapasztalat! Még ha lenne a játékban több Km-es út. hova maradna el az izgalom amint hajkurásznak a rendõrök XD Bocs tévedtem van egyébként marha hosszú út kb 2km.

SL
fail mert GTR2-t tolja

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

n3whous3
"realisztikus játék környezete a lényeg"

ja, tökre realisztikus a vezetési élmény és az is, hogy nincs 1 km-nyi egyenes útszakasz bennük, hanem tök kacskaringós szar az egész, mint egy földredobott spagettitál kb

púúúúú

rFactorozik.<#nevetes1><#nevetes1>
Oda Stevie-tõl sms-ben (képüzenetben) kapott megrendeléseket kell leszállítanod.
Stevie-vel Brucie hoz össze, amikor neki már kellõ számú autót loptál össze.

Remélem, ez így nem spoiler 😊

kgb12
Hello!Azt szeretném kérdezni hogy a ház közelében van egy garázs ikon és nem tudok bemenni ez mitõl van kipörgettem már a játékot .A választ elõre is köszönöm !

Manchester United FC

FAQ-ban benne van
zoliii
Hogyan lehet berakni új kocsikat a GTA4 játékba?

Szerintem a GTA-t nem lehet így összehasonlítani, autóversenyzõs játékokkal! 😄
2 különbözõ világ, hangulat! A GTA-ban ökörködni lehet, kiélheted a gyilkos hajlamodat, míg pl. az NFS Shift-ben az autók teljesítménye, realisztikus játék környezete a lényeg. Michelisz Norbert vajon GTA-zik, vagy NFS-zik? 😄D

fery02
Hogy jön ide a magyarországi nyomorgás ahhoz, hogy a legtöbb játékos versenyzésre inkább autóversenyzõs játékokkal játszik, mint sem GTA IV-et, amibe sokkal több lehetõség van, mint szimpla autóverseny.
Lehet, hogy én vagyok fáradt, de tényleg nem értem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

De ahogy elnézem a configodat te is nyomorogsz, mert tuti nem megy rendesen a Gta 4. <#mf1><#fogmosas><#nevetes2>

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Mielõtt belekötnél a nyomrogás alatt azt értem, hogy nem laknak normális helyen és nem tudnak félretenni annak ellenére, hogy kidolgozzák a belüket...

Másért is legyökerezhetem ha gondolod, ez csak egy ok a tizezerbõl. :-) Vagy szerinted egy egészséges, becsületes világban élünk?

Magyarországon van kb. 100-200 ezer ember aki nem nyomorog. Látom te se ebbe a világba élsz....
De mondhatod azoknak az Afrikaiaknak is akiknek pár hónapja bozótvágóval kaszabolták le a gyerekét másik 300 nõvel és gyerekkel együtt. stb... De amúgy az emberek faszák. :-) Bocs az off- ért!!!

fery02
Gondom, hogy 10-edszeri indítás alkalmát érti.

A másik gondolatod meg elég érdekes, hogy legyökerezed azért az embereket, mert egy akciójáték multijában nem szimpla autó versenyezni akarnak. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Amúgy figyelem, akinek szaggat vagy betegeskedik gta 4 azt ajánlom szedje le a videokártya gyártója oldaláról a whql drivert és rakja fel eszközkezelõbõl.

AZ mi az, hogy 10. játék????

Amugy már megy a multi csak gyökerek az emberek és valamiért nem szeretik a race.t. Érdekes...

rick66
Hopp link kimaradt<#idiota>
gta4

rick66
Ez azért nem teljesen így van,mert rosszabb gépen is elmegy laggolás nélkül!Alul olvasd el a gép tulajdonságait!<#wave>

bertino
igen, faradj a warez topikba.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok, miért nem tudom használni a számítógépeket a játékban?
Hiába nyomom meg az e-t, nem reagál semmit, sõt ki sem írja, hogy azt kellene megnyomnom.
Átállítottam egy másik billentyûre, de úfy sem jó.
Valaki tud megoldást a problémámra?

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Piloss
naugye😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Igazat szólsz 😊

Piloss
miért,te is felrakhatod a magyarítást😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

sehogy
Ez nem ér, Te magyarul játszol 😊

Köszi, keresem tovább. 😊

h lehet a targoncának a villáit mozgatni?
Hali.
Nálam az a helyzet, hogy a játék kb 10. játék után elkezd szaggatni. De nem is olyan sima szaggatás, mert az fps nem esik le addig se, hanem ugrik a kép egyet. Az fps-sel sehol sincs gond, és a gépem is bírja bõven (Phenom 2 X4 3,2 GHZ, HD 5770, 4 GB ram, Windows 7 64 bit.). Próbáltam a -memrestric parancsot, de nem használt. Nem tudtok segíteni?

Piloss
egy ilyesmit kéne keresni
amikor a kezdõlapon vagy akkor néha szokott ott lenni az oldalnak egy kisebb reklám blokk
csak simán írd be az oldal címét és kattintgass,elõbb utóbb megjelenik

Nuclearity
hmm a mobil net akár probléma is lehet, nem birja a játékosokat a speed miatt és ezért szervert sem dob be, 1mb os nettel nekem anno ugy ment a játék, hogy mellette (más gépeken a hálon) nem lehetett semmit csinálni és még ugy sem volt tökéletes a game! szoval elképzelhetõ

Nem találom a neten a hírt.

Piloss
én azért felvinném 100%-ra,veszteni nem vesztesz rajta semmit

Rash87
Elvittem mindegyiket.
Bár azt nem tudom,h pl. kajálásnál,mikor vittem,volt h azt mondták,h nem esetük a hely,h ez számít-e vmit,de nem hiszem 😊
S nincsenek 100%-on csak Packie,de én úgy tudtam,h elég,ha felajánlják a különleges segítségüket v. mi😊 de már megnézem,mi van,ha mindegyik 100%-os.

Glory, Glory Man. United!

Piloss
nem tudok róla pedig jó lenne mindig leütögetni az emberkéket

Piloss
jaja😊

Little Jacob,Packie,Brucie-t elvitted az összes nevük alatt szereplõ helyekre?

az összes barátodnál 100%-on van a barátsági szint?

Nor3i
pls segítsetek!
ujra kezdtem a jatékot,s elakadtam az elejen
amikor el kell vinni bowlingozni a csajt
odamegyunk,beszelek a pofaval azt mondja keressek 1 ures palyat
de nem indul el a jatek(bowling)s igy nemtudok tovabb menni a kuldikbe
elore is koszi

Rash87
Elõbb végigmentem a statisztikán vagy 3*, de nem jövök rá,hol lehet a hiba,de.. idegesítõ😊

Rash87
Õ is meg volt,asszem ez volt az a beteg figura,akit végén meg kellett ölni.

WTF?
Ezt meg kell néznem. 😊

Esetleg TLaD-hez nincs olyan mod, amellyel versenyen kívül is lehet baseballütõt használni a motoron?

Piloss
telefonba írva kódokat különbözö jármûveket,fegyvereket lehet elõhívni

de akkor nem ez a probléma

Eddie Low-val találkoztál már ? neten meg kell nézni róla a hírt: a sorozatgyilkos újra lecsapott, csak ezután jelenik meg a 3. sziget nyugati részén éjszaka.

celza8807
Emlékeim szerint azelõtt is kevés autó közül választhattam, mielõtt újakat raktam volna be, csak most érett meg, hogy megkérdezzem itt a fórumon is. Gondoltam, hátha lesz megoldás a problémára. Persze ez még nem a világ vége.. (:

A#1

Rash87
Milyen az a telefonos csalás?
Egyébként nem használtam semmit,én ellenzem ezeket a csalásokat minden játékban 😊)

Piloss
telefonos csalásokat használtál?

Rash87
Kösz,bár ilyesmit én is találtam. Biztonság kedvéért külföldi oldalakon is megnéztem,s hát mindent megcsináltam :\\ Vagy is úgy néz ki,h még se. Szóval majd meglátom,de eddig rejtély 😊

Piloss
elég az 1.0.7.0