54919
-
#49730 steamen gta4 + a 2 epizód egybe 2500Ft alatt. -
#49729 Vannak azért más textúrás metró módok? -
#49728 most tudtam meg hogy a London Underground subway mod még nem letölthető. -
#49727 Hoppá! Tévedtem. Ez csak új színes textúra. -
#49726 akkor én képzeltem oda ;) -
#49725 Van már belső nézet is.
belső nézet -
#49724 Hogy-hogy nemjön? Olyan nincs! Kicsit várj és jönni fog. Ott szoktam marhulni néha, lemegyek kocsival az alagútba aztán ha jön a vonat, szépen összetöri vagy felrobban. -
#49723 Simple Native Trainerben ugyan be lehet csukni hogy ne lopják el, de ott nem távirányítóval. Ha megfeledkezel róla be sem tudsz szállni, csak ha kioldod a zárat. :D -
Sponnyabob #49722 Mi a fenéért kell a ködlámpának világítania? Tök szabálytalan. Na ezt se fogom betenni a játékba. -
#49721 max kinyitni -
ronaldo86 #49720 BMW 525i
ilyet lehet h távirányítóval kicsukja a központi zárat beszállás előtt?? :))) -
#49719 soha nem jön metró az alagútban csakis az állomásoknál, ez szerintem frusztrálóbb dolog :) -
#49718 Ezt próbáld ki: motorral, világítás nélkül, metró alagútban száguldozol, elég frusztáló, ha tudod hogy bármelyik sarkon szembetalálhatod magad egy metróval, erre még rádob egy lapáttal a jó hangeffekt odalent. -
gabor9 #49717 Nagy nehezen sikerült, köszönöm a segítséget!!:) -
#49716 kösz! -
#49715 2. városrészben megy csak föld alatt a metró -
#49714 Igen mert késő ősz van
Egyébként a subway melyik város részén közlekedik?
Letöltöttem a London Underground módot, és mégsem, láttam az új textúrát. gondolom nemcsak a magasvasút van hanem metró is. azt még nem találtam. -
#49713 be lehet menni, de nincs bent semmi, zárva van -
#49712 Ép most kószálok a városban a Roman házából indulva. nem is mesze volt messze Hove Beach-i metróállomás, mentem a köv. állomásra és vissza. (kár hogy nincs belsőnézet mint a Mafia 1-ben) A metrón észrevettem a vidámparkot is! (be lehet menni?)
ANNYI LÁTNIVALÓ VAN LIBERTY CITYBEN, HOGY AZT SE TUDOM HOGY MERRE MENJEK!!!! -
#49711 nem el kell hogy távolítsa direkt van ez az új pecsben.az alkalmazás még meg lesz meg be tudsz jelentkezni de más egy kicsit... -
#49710 én még amikor pc-re nem volt a 4 addig nem is láttam tudtam milyen lehet meg nem is nagyon erőltettem, hogy lelőjem a poént... de egy haveromnál boxon kipróbáltam és leesett az állam tőle... azonnal előrendeltem amint lehetett -
#49709 Amikor felraktam v1.07.0 Patchot a telepítés befejezésként kérdezte hogy el akarom távolítani a social CLubot!
persze én elutasítottam.
Bezárult a patch telepítő. így is frissítve van a game??? -
#49708 én örülök, hogy nem vettem meg a 2-t, de a gta iv-et még megjelenés előtt én is megrendeltem annak idején meg a kiegészítőt is megvettem :)
RED DEAD REDEPTIONT AZONNAL A NÉPNEK -
#49707 tényleg nem lett a legjobb de én ennek ellenére nagyon élveztem és a történetbe is beletudtam élni magam.a vége pedig kinek mi ? ütős is lehetne mert egy harmadik résszel lehetne folytatni de ha nem folytatják akkor tényleg egy raklap szar...
A lényeg mindkét játékot megvettem megjelenéskor pc-re mert imádom mindkettőt. -
#49706 silány és érdektelen, magának ellentmondó és sekélyes a főszereplő karaktere, a történet sablonos, a vége a játéknak valami hihetetlenül béna (bár ezt már csak hallomásból hallottam, hogy mi volt, nem játszottam végig) a város és a kivitelezés ami TALÁN valamilyen szintet hoz, de maga a kocsik irányítása is valamiért frusztráló. Nem adja meg azt a "tényleg ott vagyok" hangultatot.
Ami legjobban fájt az az első kijelentésem. Teljességgel beleélhetetlen az egész történet és pont ezért volt jó az első rész, mert elvitte a történet olyan erősen az egészet a hátán, hogy lebilincselő volt. Pedig ha belegondolunk az se volt valami nagy szám és mégis jó volt. Lehet az újdonság varázsa? -
#49705 micsoda ? mafia mint szar ? elvagy tévedve de nagyon.Az első és legfontosabb, hogy két külön játék. -
#49704 jó hát ne is hasonlíts össze egy A kategóriájú játékot egy fostalicska ZS kategóriás szarhoz :D -
#49703 Ez igen!
A GTA 4 megalázta a Mafia 2-t! -
#49702 Nem lehet valahogy kikapcsolni azt a hülye nézetet ugratás közben? -
#49701 Be. -
#49700 Na, nekem már meg is van GTA IV az 576-ből!
A kézikönyv meg térkép éttermeket, ruhaboltokat és szórakoztatóhelyeket említ!
Be lehet menni a ezekbe a játékban????? -
#49699 Na végre! Nem is volt olyan nehéz :D -
#49698 végül csak összehoztam:c köszönöm szépen a segítséget! -
vato loco #49697 Na, csak meglett. Ne tudd meg hány versenyt szét kellett kézigránátozni emiatt. :D -
vato loco #49696 Milyen verdával mentél oda? -
vato loco #49695 Fákk, akkor nemtom mit csinálok rosszul. Most épp Mananak meg Voodook jöttek ellenfélnek Turismo ellen. ^^ -
#49694 hát én 1 órája csináltam meg kb az elsö Brucie versenyt és egyből ott állt a Lamborghiini.:S -
vato loco #49693 Megcsináltam Brucie összes versenyét, de sehogy se akarja beadni a Lambót. Azt látom hogy függ a jelenlegi kocsimtól hogy milyenek lesznek az ellenfelek, de a se a Comet/Turismo/Sultan RS/NRG900-ra se spawnol lambós ellenfél. Valaki találkozott egyáltalán lambós ellenféllel, vagy csak netes marhaság az egész? -
#49692 Nincs mit. Szívesen! -
#49691 Akkor pótold be! XD Nagyon sokat lehet vele Hülyülni.