54919
-
#49770 akkor további jó játékot, és ha segítség kel, gyere és kérdezz bátran, mi majd segítünk! -
#49769 -
#49768 nem ,annyuka lebeszéllt róla, inkább vett nekem újat, a bóltba!!! nagyon kedves volt velem, karácsonyi ajándék útólag mondta ő
én csak single be tolom.
de tényleg kösszönöm midenkinek, rendesek vaggytok, hogy póbáltattok segíteni, mondtam neki is hogy nézze meg itt milyenrednes mindneki h segítenek nekem, de inkább vett újjat!!!!
További jó játszást!!!! -
#49767 Igaz nem ide tartozik, de a Red Dead Redemption Pc-re topikot nem kellett volna elindítanod, mert ahogy látom ez csak 1 Pc vs Konzol harc lett. Egyébként sokat röhögtem rajta, csak azt sajnálom hogy beír feleslegesen egy csomó barom, akit nem is az izgat hogy kijön, hanem csak arcoskodik és kötözködik. Azt mondom, ha már kijött akkor indítsunk el egy újat, ahol normális egyének, kultúráltan beszélgetnek illetve segítenek egymásnak, mint itt. Hiszen egy fórum, topik erről szól, nem pedig egymás csesztetéséről. (azért a "Troll" bélyeget nem kellett volna :D) -
#49766 Működött a CillitBang? -
#49765 hello beló jó reglet minden kedves tagnak!!!
már megoldodótt a problémám, kösszi minden kinek a segíttszséget!!
-
#49764 fent van itt a topikban egy link a no-dvd crackhez. És ez nem illegális hack, gondolom valami óriási nyomásra meg kérésre készítette el a védelmi mechanizmust programozó cég egy csapata, mert sokan unták berakni.
Mi volt emögött a történet? Már nem emlékszem. -
#49763 az orrod elott van minden nap a no-dvd. -
#49762 Ilyet még nem láttam! Biztos KOCKA nyelven ven XD -
#49761 Én láttam már. Csak nyomkodtam a gombokat, aztán egyszer elindult a telepítés. -
#49760 Ezt ti láttátok már? Ez ugrik be először, mikor behelyezem a GTA4 DVD-t:
Mi ez a fura szöveg? Mi fene akar lenni?? ( csak érdekel)
Egyébként nincs vmi No-DVD exe crack amivel multi is működik?
kicsit nehéz kivennem a DVD-t a tokból......... Félnék hogy eltörne. -
hegege #49759 Nu 9 euroért megvettem én is :) A steamen keresztül automatikusan letölti a patchet ?Ill ha ki akarom irni dvdre azt hogy tudom megtenni majd?Csinálni kel l1 backupot v letölti a telepitö dvdt? -
BAk3R #49758 A mai iskolákban nem tanítanak már helyesírást? -
ronaldo86 #49757 kösz :)) -
#49756 Én is azt írtam neki, hogy SNT-t használja. -
#49755 simple native trainer -
ronaldo86 #49754 irányjelzőt lehet használni??...meg motorházat,csomagtartót kiynitni..ah a videőkban??....ha lehet akk hogyan?? :) -
#49753 Milyen progi? XD Ha a FAQ-ra gondolsz az itt van a bannerben. Azt olvasd át. A legújabb patch-et a Live-n keresztül el tudod érni. (ha reedeti a game9 Ha warezos akkor annak megfelelőt tölts le és telepítsd. No de pontosan mit ír ki a patch-re hivatkozva, -
#49752 akkor már engem is, szépen kérlek:)
gamertag: Piloss -
DIESEL DOG #49751 Köszönöm szépen! :) -
#49750 nemtudom nekem, nincs meg ez a program. viszot igen ad ki hibaüzenetet patch nincsen csak beteszem a cd-t aztírja nemjó a cd tegyem be az erdetit viszont azért gondoltam mert már karcos valamilywen tisztitóprogram kéne rá mert igy ujrateni se tudom
-
ldavid #49749 szerintem meg csak egy alreg vagy
#49743: done -
#49748 Csendes módszerről nem tudok, de bakker ha leölsz 1 fakabátot egyből köröznek.. Ha fent van a trainer be kell kapcsolni a Newer Wanted funkciót és nem lesz körözés. -
#49747 Először nézd meg a FAQ-t. Tulajdon képpen mi a probléma? Van valami hibaüzenet? Patch-elve van már a játék? Ennyiből nem fogunk rájönni hogy mi a gond, talán adjál valami támpontot is. -
#49746 Valaki? -
#49745 14 vagyok becsületesen!!! és nem haragszom!!4 -
#49744 XD Ne haragudj, hány éves vagy? XD -
DIESEL DOG #49743 A házigazda felé volna egy kérésem. Amennyiben lehetséges akkor adja hozzá a nevem a gamertag listához.
Név: DI3S3L90
Köszöm! :) -
#49742 azért annyira nem vitszes a hejzetem, mert olyan jkó lenne játszani vele -
#49741 :D -
#49740 Azt mondod?
Egy próbt megér, megnéztem anyunak nincs majd talán holnap megkérhetem hnap h vegyen, neked már bevállt????
Gondoltam már arra is hogy egy lemezlovasnak elviszem végső elkeseredésembe :D:DD
-
#49739 fújd be kicsit cillit BANG-el -
#49738 én megölöm magam hallod -
#49737 sohaj. -
#49736 helo belo összeomlott a game mert rosszul optimalizálták a készítők, sok az ócska verda is, a nyalókás kislán teccik
miért omlik össze??? új ra kén tteni, vagy csak rossz a cd a karcmenetesítés segít?
citromlébe már beáztattam nagyi mondta h az feloldja a zsírokat, de még mindig nem fut megfelelően, és így őújra se tom telepíteni sztetek mi lehet a gond?
előre is köszi -
#49735 Van valami csendes módszer emberek kiiktatására? 2. szigeten északon a rendőröknél az egyik különálló fakabátot akartam kinyírni úgy, hogy ne kapjak körözést. -
#49734 Moscow Subway v2 -
#49733 San Andreas Tram -
#49732 NYC Subway Mod -
BAk3R #49731 egészen pontosan 8.75 euró egyben az alap és a 2 kiegészítő. szerintem az év ajánlata!
ami vicces, hogy külön magában a GTA IV az 20.09 euró, a 2 kieg meg 14.06 euró, a 3 egyben meg 8.75 :)