Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Van
3. Két befejezésrõl tudok
4. Nem
5. Keresel. ahogy minden GTA-ban a játék elõrehaladtával oldódnak fel többnyire. 20% körül már majdnem mind elérhetõ.
[merlinw.org]
Pár átfogó infóra lenne szükségem.
1, Mennyi a játék végigjátszási ideje kb.?
2, Van bármi súlya a döntéseinknek, egyes feladatokban? késõbbi új küldetés (pót) más befejezése a játéknak? ( pl Vladot megölöd nem ölöd meg.
3, Van egyáltalán több befejezés?
4, Lehet itt is változtatni a karaktert mint a korábbi gta-kban? ( elhízni, kigyúrni )
5, Motorokat, jobb kocsikat hogy lehet találni? Kb 1-2 motort, (robogót pl 1x ) láttam eddig meg sport kocsit, azok is ugyanolyanok voltak. Vagy csak akkor majd ha feloldódnak a városrészek? ( gazdagabb pl. )
még annyi hogy mi az az xlive ?<#pardon1>#pardon1><#banplz>#banplz>
Legközelebb linkeld a hozzászólást, vagy írd be megint a bajodat, mert nem buli 100 hsz-t visszakeresni.
[merlinw.org]
1.04 egyetlen elõnye, hogy módosíthatóbb. Emellett lassabb, bugosabb, nem lehet vele multizni, instabilabb.
Én is hallottam olyat, hogy a WinXP jobb, mint a Win7, de ettõl még hülyeség.
[merlinw.org]
Fákjúal!
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Itt van egy videó ami elmagyarázza részletesen a procedurát:
Hogyan regisztrálj az Xbox Live-on
Párszáz forintért lehet már venni eredeti Windowa Live-os játékot.Nézegessél a Cd Galaxis-on.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
meg uj vagyok itt
azt szeretnem kerdezni hogy miert nem tudom lementeni a jatekot
azt irja hogy nem vagyok bejelentkezve
es ha bejelentkezek akkor ker valami Product Key-t
azt leszedtem egyet a netrol es nem megy
mit tegyek hogy tudjam jatszani rendesen?
elore is koszi
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
nem csak én hagynáltam/om, revoke-onlni azért nem revokeoltam sose mert ált formázással ment el a játék, namost ált akkor formázok mikor már rendszerbe sem tudok belépni (pl tegnap.)
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
namost ilyenkor mit lehet tenni? megvenni megint nem fogok az 100... és poén is lenne hiszen egyszer már fizettem érte, a kodomat csak én használom, arrol meg hogy most éppen formáznom kell nem én tehetek, viszont játszani szeretnék még -.-
elöre is köszi
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Kicsit valósághûen néz ki!
Next PC upgrade: 2022
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Erre tud valaki mondani valamit?
Mikor a játékban kéne loginolni:
you may be using a win live ID from a region that is not supported in LIVE.
Reméltem, hogy ma még kipróbálhatom ezt az izét egy óra szutyogás után...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64