54919
-
BIZ0906 #49971 Érdekes nekem simán fel ment az eredeti patch nem eredeti játékra csupán csak patchelés után kell crackelni és hurrá. -
#49970 Köszi szépen.
Ahoz a spark-hoz adnál linket. -
#49969 Bár nekem nem win7-em van mert utálom, hanem Xp sp3, de a carcol. dat és minden dat fájlt meg lehet nyitni 1 szövegszerkesztővel pl wordpad-al. -
#49968 Ha nem eredeti a gamed jóhogy nem fogadja el a hivatalos patch-et. Keress a verziódnak megfelelőt. Mivel e tied Razoros olyan updatet keress. -
#49967 A hangfájlok ivauid kiterjesztésű fájlok. Spark IV-el lehet berakni mint ahogy a kocsikat, ruhákat stb. Ha vársz kicsit mindjért megnézrm hova kell berakni a meztelen nőket. -
#49966 Hali.
Szerintem első lépés, a driverek frissítése. DirectX és videó kari drivert. Másik, hogy az 1.7-es patch-et mindenképpen telepíteni kell, mert az sokat segít. Én is szenvedtem rengeteget anno, de szerintem az lehet a gond, hogy a telpítés után 1.7-es crack-et kellene használnod. Nem a régit. Szerintem ugyan ezt kérdezd meg a warez topicba. Elvileg azon a gépen mennie kéne. -
#49965 Sziasztok!
Bocsánat, ha egy olyan kérdést teszek fel amire esetleg valahol már van válasz.
Az a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy iszonyatosan szaggat a játék.
Minimum grafikán van.
A konfiguráció amin mennie kellene: (!?!)
AMD 5200+ CPU
2GB DDRII RAM
1GB DDR3 VGA
Win 7 *86
Szerintetek mi lehet a probléma?
Ami sajnálatos tény: A játék nem eredeti. Razor 1911.
E miatt, vagy számomra ismeretlen dolog miatt az a patch amit itt linkeltek nem megy fel. (felmegy, de a játék többet nem indul el.)
Még egy gondom volna: A moddinghoz szükséges fájlok, carcols... stb. nem engedi a win 7 módosítani.
Erre tudtok esetleg valamit?
Totál új nekem ez a rendszer nyilván nem egy nagy dolog csak lehet, hogy én vagyok tudatlan. (Sőt. :D )
Köszönöm nektek előre is a segítséget!
Üdv: Geri
-
#49964 Hát ez az... nincs benne txt fájl. Csak maga a fájl, és egy kép.
Amúgy hogy lehet betenni autóhangokat? -
#49963 Még nem próbáltam ki, de a readme txt fájlba benne van hova kell bemásolni az új fájlt. ha modolni akarsz akkor mindenféle képpen készízs 1 biztonsági másolatot arról amit ki akarsz cserélni, mert ha esetleg nem kompatibilis a mod a patch-el akkor vissza tudod állítani az eredetit.
Gta IV-hez (nekem az 1.0.7.0 patch-ez ezek vannak fent):
Hangok: Arcade v2.0 - kitűnő minőségű, nagyon hangos fegyverhangok
Realistic Horns - autókürthangok
Dukes Hemi - Izomautó hang a Dukes -hoz amit lecseréltem 1 Shelby GT500-ra-(Eleanor)
JetEngineSound v2 - Annilihator új hangjace
New voice - streetbiker hang NRG900-hoz amit lecseréltem 1 KTM Rc8 motorra
Siren Sound
Porsche turbo hang
ferrari Enzo hang
Anna Microsoft GPS
Grafika:
Sapphire Graphic
ExtremeGFX IV (most ezt használom EFLC-hez is)
Járművek:
KTM Rc
Porsche 911 Turbo S IV
Ferrari Enzo
skoda Fabia
BMX v1
Shopingcart - bevásárlókocsi XD
Shelby GT500
Lamborghini Diablo
Hummer H2SUV
Nissan 350Z Supreme IV
VRod Bobber - Harley Davidson
Yamaha R1
Cross Cart
Ken Block Subaru Impreza
ExaggeratedBlood v116 - sok vér, reális sebzés
Realistic Explosion Final - Nagyobb, világosabb robbanás, több fúst
New Realistic Radar Icon - színes valós ikonok pl: Internet Explorer, Playboy Mc donalds stb.
Színes rádió ikonok
Baseball ütő helyén balta
néhány ruha, napszemüveg, ujjatlan motoroskesztyű
-
#49962 Amit adtal, meztelen cuccot, hova kell másolni? Hol az eredeti fájlja?
Amúgy miket ajánlasz még? -
#49961 oks köszi -
#49960 Csak azokat akik a fényképes adatbázisban vannak. így hirtelen nem jut eszembe hányan vannak. talán 25. Asszem még az aktuális bűntényekből is le kell rendezni néhányat. Annál nagyon kell sietni, hogy elkapd őket. abból egyébként végtelen van. -
#49959 :D thx, bár nem akarok nagyom modolni, alap game nekem elég:) Erre kéne a válasz:)))
Meg azt is megkérdezném, hogy a rendorsegi kuldiket is csinalom. ott csak a legkeresettebb bunozoket kell elkapni, minden szigeten? vagy az osszeset amit ad? -
#49958 Akkor kiengesztelésül használd ezt a mod-ot. :D
Meztelen striptise -
#49957 áhh sztem ez nem ő az. -
#49956 http://gta.wikia.com/From_Russia_Without_Lover
Vagy ő lesz az. Ő fent van. -
#49955 xD oks.
#49944 re tudod a választ? -
#49954 Az is prosti. A Love Meet oldalon nincs fent. -
#49953 -
#49952 Jobb szélső csak, így néz ki a füzetben is.
IMG]http://www.smh.com.au/ffximage/2008/04/30/niko2_wideweb__470x276,0.jpg[/IMG] -
#49951 Na ez a csaj érdekel:D
-
#49950 lol kaptam 800 ms pontot ami 2000 ft kb :O -
#49949 Emberek, mind1, mert nem arról a csajról beszéltem:D Lila top-ba van, és szemüvegbe. -
#49948 Másrészt olyan moddal még nem találkoztam sehol ami kifejezetten Lola-ra volna öszpontosítva. -
#49947 É már 1-szer megtaláltam a neten ami a videóban benne van. Tehát az nem kamu. Másrészt sosem volt eszembe hogy keressem, de ha lesz időm felkutatom és nyomok róla 1 képet. -
#49946 második egyértelműen mod az elsőt majd megnézem, de az se vszínű -
#49945 Nem erre gondoltam. Lila top-ba van, és szemüveges. ÉS baromi nagy cicijei vannak:D -
#49944 Meg azt is megkérdezném, hogy a rendorsegi kuldiket is csinalom. ott csak a legkeresettebb bunozoket kell elkapni, minden szigeten? vagy az osszeset amit ad? -
#49943 A játékban benne van.
-
#49942 :D -
#49941 belerakjuk :O (ha már járműveket lehet moddolni :D ) -
#49940 ő az, de a játékban nincs benne
-
#49939 az valami prosti a játékban,nem? :D(olvastam 1ik magyar GTA oldalon) -
#49938 nincs benne -
#49937 A nyalókás pinára gondolsz,. Az Lola. -
#49936 Hívd majd jóval később! A ststisztikában meg tudod nézni hol vannak a verseny helyszínei, hányszor győztél stb. Vagy ő fog majd hívni. -
#49935 Ja, meg egy olyan kérdésem lenne, hogy Brucie-nál csinálom most a versenyeket. De most hívom és mindig azt mondja, most nincs... akkor ennyi volt, megcsinaltam az osszeset? -
#49934 Üdv!
Akinek eredeti dobozos játéka van, akkor pls nézzen már meg nekem valamit. Tehát van benne két újság féle meg egy térkép. A survival guide ujságban, az independence FM-nél, ki van a képen? Lila top van a csajon, de én nem találkoztam vele a játékban. Köszi -
#49933 igen küldetés alatt nekem is jött, de amúgy nem
hamarosan átérek a 2. szigetre, újrakezdtem pár napja, majd meglátom, hogy mi lesz :) -
#49932 én még a bankos küldetést is elbasztam egyszer mert elcsapott a metro, meg rengetegszer lementem motorral a metroba direkt azért hogy neki menjek a metronak és mindig jött :D