54919
-
#50051 Ok, köszönöm.
Akkor ha jól értem. A jelenlegi tulajdonosnak a telepített játék mappájában van a Revoke license cucc. Ezt elindítja és törlődik a cdkulcs regisztációja. A játékot nem is muszáj törölnie? Aztán én a saját gépemen telepítem a játékot és regisztrálom a kulcsot.
Viszont ha nem bízom meg az eladóban, akkor ott helyben egy saját laptopra telepítsem a játékot (az sem baj, ha nem indul el rajta) és ott regeljem a kulcsot, hogy biztos ne legyek becsapva. De ehhez a regisztrációhoz nem kell internet? -
BAk3R #50050 Na sikerült megalkotni ezt a LIVE accot...
ldavid hozzáadhatsz a gamertag listához: baker HU
Köszi! -
#50049 Úgy értem 1.0.4.0-s patch-ez van a legtöbb mod. -
#50048 IV-vel. Érted. :D -
vato loco #50047 4-vel? ^^ -
#50046 Az akkor is hiba ablak. A GTA IV exe hibát észlelt ezért leáll ablakocskában alul van 2 kék színű sor amiben meg tudod nézni a hibaüzenetet. Az egyik a Hibaüzenet megjelenítése a másik a Hibajelentés küldése. Ott a naplóban meg tudod nézni. Nekem is volt egyszer ilyen, megnéztem és a patch miatt gajdult be. Valamelyik autó nem volt kompatibilis a legújabb patch-el. Vagy csak az utólsót tedd fel, vagy 1-04-ig. A legtöbb mod a 04-ig van készítve. -
#50045 Szia!
Csak az 1.6 ot tettem fel.
Mindenről csinálopk mentést.
SA-hoz sok munkámat találjátok inside.de-n is többek között...
Nem tegnap csináltam először! :)
Viszont: Nem hibával dob ki: Leáll a működése. Hibát észlel és leáll.
Mindegy ma délután majd szórakozok vele tovább, csak még el kell mennem pár helyre előtte! -
BAk3R #50044 valaki segítsen már egy kicsit :) nem tudok LIVE accot regelni, igen elolvastam a FAQ-ot, de akárhogy töltöm ki az első oldalt ezt dobja az I Accept után: Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie. -
#50043 Az is gond lehet hogy a berakott autó más patch-ez való. Ezt a legtöbb modder nem írja oda melyikhez való. Másik dolog, gondolom úgy patch-elted hogy a legelsőtől az 1.6-ig. Sztem elég lett volna ha a legutólsót az 1.7-est rakod fel csak. (nekem is csak az van fent) mivel az a legnagyobb méretű és az magába foglalja a régieket is asszem. Továbbá felül kell írni az autóhoz tartozó handling.dat, carcols,dat és a vechiles.ide fájlokat a biztos siker érdekében. Az eredeti fájlokból mindig készíts biztonsági másolatot mielőtt felűlírod őket, külömben nem tudod visszaállítani és a játékot rakhatod fel újból. írd le milyen hibával lép ki a játék. Valószínű hogy a patch miatt hápog. -
#50042 Most volt akciós a steam-en 8 Euroért .Nekem is az van meg, a dobozos témát nem vágom. -
#50041 Á. Biztos nem adom fel.
Azután, hogy legalább hét órás google használat kellett, hogy mindenféle dll eket szedjek és szenvedjek egyáltalán az elindítással... Egy kis technikai malőr nem fog kiakasztani.
Ami érdekelne ezzel kapcsolatban: valami trainer van? Csak az autók nézegetéséhez. Kicsit nehézkes lenne ha egyesével meg kellene keresni mindet. :)
Most azt csinálom, hogy beteszek egyet megkeresem... ha megy elmentem a fájlokat amiket szerkesztünk...
Aztán megint beteszek egyet stbstb... Csak így kicsit időigényes, hogy addig kell keringenem a térképen míg szembe nem jön amit keresek! :D -
#50040 Én is csak szenvedek vele, de már lemondtam róla. Jók az alap kocsik is, szóval szerintem játsz úgy, így is fantasztikus game.... -
#50039 Sziasztok szép estét!
Letakarítottam a vin 7-et...
És csodák csodája. Szaggatás nélkül megy a game.
Igaz 1.6 nál feljebb nem bírtam patch-elni... De ez legyen a legkisebb gond.
Autók bepakolásánál szerintetek mit rontok el?
SA bam a fél játékot le tudtam cserélni...
Itt meg a SparkIV 0.6.7 van... akár mit is csinálok, lépésről lépésre követem az utasításokat...
Hibával leáll a game.
Eskü nem tudom mit rontok el. :) -
#50038 Akkor lenne az még faszább, ha valaki elkészítené a Toyota Supra-t ami a filmben benne van. A film 2. részéből már megvan a Nissan Skyline. -
#50037 Nagyon nagy a videó!! Irgalmatlan fasza::D:D:D -
#50036 Ez KIRÁLY videó! -
#50035 a játék főmappájában a Revoke License progi -
#50034 Ja ja- Ott van a szeren! -
BIZ0906 #50033 Folytatás is baromi jó lett :D -
#50032 Ok, köszi. Még annyit, hogy hol található meg az az exe? -
#50031 #50029 -
#50030 Most lehet hülyeséget kérdezek, de mi köze a játéknak a Steam-hez? Rendesen tokban eladó a játék.
Továbbra is várom a választ, hogy tudnám-e majd használni minden funkcióját? -
#50029 nem mondta senki, hogy steamesről van szó
a kérdésre válaszolva: dobozos esetén van egy exe, amivel a kódot vissza lehet vonni és aztán elhozod és felrakod a játékot, majd használod a kulcsot és ennyi.
ja és nem árt megbízni az eladóban, de ha nem nagyon tudsz, akkor elviszel egy laptopot, amin nem is muszáj, hogy elinduljon a játék, letörölteted nála a progit, kiregisztráljátok a kulcsot, felrakod a tiédre és beregisztrálod a kulcsot.
aztán otthon ugyanezt a laptop és a gép közt megcsinálod
gondolom azért ennyire nem kell szarozni vele, de ez a legbiztonságosabb megoldás. -
#50028 Nem gond ha odaadják vele a steam account-ot is amivel regisztrálva van. -
#50027 Ez mekkora video már! Nagyon ott van!
-
#50026 Azt már nem hiszem hogy tudnád használni. Mindenesetre 1 próbát megér. Vagy kérdezd meg a hivatalos oldalon a Rockstar-tól. -
#50025 Valaki tudna segíteni abban, hogy mi a teendő, ha használtan megvenném az EfLC-t? Úgy értem, hogy én tudnám regisztrálni gond nélkül a cd kulcsot és menne a játék multiban? Vagy ehhez az eredeti tulajdonosnak le kéne valahol tiltani? Azt sem tudom hogy megy a regszitráció. Emilt kér, meg felhasználó nevet és jelszót?
Valaki legyen szíves segítsen. -
#50024 Én mindig egy fajlna mentettem, igy nem tudok visszamenni oda. De a trainert megnezem, kösi szépen -
#50023 Lehet. Visszamész a bankrablós előtti mentéshez és elkezded előlről. De azt hiszem a Trainer-ben is vissza lehet menni a Teleporting mission menübe nézz be. -
#50022 Lehet ujrakezdeni amugy kuldiket? a bankrablos erdekelne foleg.
-
#50021 Én most ezt raktam be a TBOGT-ba. Vadállat nagyon. A laptopot le is kelleii halkítanom mert majd szét pattant a dobhártyám! XD Olyan mint ha valami csatatéren lenne az ember. Hasonló mint az Arcade v2.0 a GTA IV-hez. -
#50020 Hopp itt van 1
1997 Mazda Miata MX5 v2 -
#50019 Nem találkoztam olyannal, de majd utánanézek. -
#50018 Nincs olyan mód, amit feltelepítek és valos autokat rak be hangal? -
Egy kis segítség! Igaz nincs benne minden. -
#50016 Na ez az.. most azzal szenvedek. Ezt irja:
veyron_sound
by shooter95
Install:
Replace Supercar_2.ivaud in Streamed_vehicles.img (C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\audio\Sfx)
You can open .img's with SparkIV or OpenIV.
You aren't allowed to modify or upload my sound!
de ott nekem Streamed_vehicles.rpf fájl van csak...:S
-
#50015 Nem csak a festés számít. ott van pl, a handling azt is át kell írni. és a vechile idet is. Át tudod őket írni szövegszerkesztővel. Ha az adott mappába nem engedi az írást, készíts 1 másolatot plusszba. (egyébként is kell biztonsági mentés) akkor már átírható. ha megvan beimportálod és (ha bejön a Rebuild arra katt OK. uténa Save) A hangokat ugyan így csak az audio-ba kell berakni az adott ivauid fájlt. -
#50014 Na... ugy nez ki megis jó... beraktam a comet helyáre a bugatti veyront- sé tök szépen ott is van. Mondjuk most olvastam, hogy azt a fájlt cska a festés miatt kell átírni.... szal teszek be autokat, a festessel meg nem fogalkozok:D -
#50013 :S akkor nem tudom.
Amúgy ezt az auto importalást most hagyom abba... kiidegel. Mondja írjam át a carcols fájlt, de nem lehet átírni mert védett, levettem az irasvedettseget, meg akkor se engedte.... hagyom is az egeszet -
#50012 A végigjátszás részt megoldottam. :)
Oda írtam de semmi élet.
Keresgéltem de nem taáltam olyan crack-et.