Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mert ha nem lesz vége, akkor dehogy foglalkozom én velük +600-é. 😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Arra már nem igazán emlékeztem viszont, hogy véresen komoly volt-e a helyzet, mikor még nem érkeztünk meg, de azért azt nem gondolnám, hogy akár ki is akarták volna nyírni.
Mert szegényt eléggé sok bajba sodortuk, de lehet akkor se lett volna jobb, ha nem jövünk be a képbe, mert már alapból úgy indul a játék, hogy jó sok szarban van, mindenféle védelmezõ, segítõ nélkül.
De összességében nagyon jó válogatás. <#eljen>#eljen>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mert a Google-vel nem találtam olyan oldalt amin azok is rajta vannak.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A SWAT Tankot is You-Tube-on láttam meg a helikoptereket is, de nekem a 40. küldetés környékén még egyik sem jelent meg ott ahol a videón volt.😞
Mi lehet erre a megoldás? A videokártya GTX460.
És ha felteszem a Dlc-ek akkor az alap játékban is megjelenik az ejtõernyõ?
És a helikopterek sincsenek a leszálló pályákon. Amiket a You-Tube -on láttam.
Emlékszem, hogy annak idején, mikor az achievementre utaztam direkt, csak nagyon sokára sikerült megszerezni.
Most pár hete csak úgy mindenféle gyakorlás nélkül egybõl dobtam turkey-t (annak idején még youtube-on is utánanéztem, hogy mások pontosan kb milyen pozícióban álltak be). 😊
Dobott már valaki valaha 300-at bowling-ban?
Nekem sikerült! 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
[merlinw.org]
Mert a sima GTA IV exe-jével indítva, ha a DLC-k valamelyikét választom ki indításkor, akkor továbbra is a LIVE ugrik be, hogy vegyem meg õket.
Az után érdeklõdõm hogy a pc verzióhoz van olyan mod ami a térképen megjeleniti a páncélok és egészségügyi táskák helyét?
És ha igen honnan tudom letölteni?
[merlinw.org]
Már ujraraktam, és hogy felrakom a patchet akkor ezt csinálja :S
[merlinw.org]

♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Beírom a jelszavam,felhasználó nevem és semmi. Nem indul a játék.
Valami tipp?

elöre is meg kösszöném 😄 pls help
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
szaggat a játék pedig megvan a gép igény hozzá nemtudja valaki miért van ez ?
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Az lenne a kérdésem, hogy az a hiba, hogy ha autos modot teszek be, akkor mindig ugyan azok a kocsik - 3-4 fajta - jelennek meg, orvosolható már valahogyan?
Csak mert nagyon tetszenek a modos kocsik, de úgy nagyon nem az igazi. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB