Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Érdemes leszednem a játékot az aláírásomban található gépre,vagy felejtõs?? Olvastam,hogy jövõ õsszel/télen jön az 5,és épp azon gondolkodtam,hogy nekem még a 4 is kimaradt 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

masterthief
Találtam 1 kis érdekességet. Gondolom ismerõs a név Katt Williams omedy Show-ból. Every day I'm Hustlin itt van eredetiben, amirõl animálták a fellépését Nézzétek meg, nagyon jó! http://www.youtube.com/watch?v=kLDitGAUrno

fery02
Ezt meg is válaszolom magamnak, 10 ilyen küldetés van, bocsánat!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Amúgy a Lost and Damned-be, mikor telefonon vállalhatunk motor lopós munkákat, azoknak egyszer vége lesz vagy végtelen számba lehetne akár gyûjtögetni motorokat.

Mert ha nem lesz vége, akkor dehogy foglalkozom én velük +600-é. 😄

xblades
Hát ezek aztán nem semmi bukások, fõleg az volt a jó amikor a feje a padkán koppant😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

fery02
Kijátszottam pár hete magyarítva is csak úgy spontán eszembe jutott ez a téma, mikor elkezdtem a Lost and Damned kiegészítõt.
Arra már nem igazán emlékeztem viszont, hogy véresen komoly volt-e a helyzet, mikor még nem érkeztünk meg, de azért azt nem gondolnám, hogy akár ki is akarták volna nyírni.

masterthief
Mint kiderült a játékból, Romant sakkba tartották a hitelezõi. Ha nem léptünk volna közbe akkor valószínûleg kinyírták volna. Az csak hab a tortán hogy Nico kiutazott Liberty city-be és segítséget nyújt az unokatestvérének, és . a dolgok nem teljesen úgy sültek el ahogy Nico és Roman elképzelte. Mind a ketten a Nagy Amerikai álmot keresték, de ennek az álomnak vannak bizonyos feltételei, mégpedig a pénz hajszolása bármelyik formájában. Nos mivel Roman tartozott, Nico-nak nem volt más választása hogy , kivakarja a ganéjnól kedvenc rokonát, ezért sajátos módon intézte a dolgokat. (ha egyébként magyarítva játszod, akkor ez világossá válik számodra).

ezen szerintem felesleges fárasztod magad 😊
fery02
Amúgy ti nem gondolkoztatok el azon, hogy vajon Roman rosszabbul járt-e így velünk, mint ha mondjuk nem jöttünk volna Liberty City-be?

Mert szegényt eléggé sok bajba sodortuk, de lehet akkor se lett volna jobb, ha nem jövünk be a képbe, mert már alapból úgy indul a játék, hogy jó sok szarban van, mindenféle védelmezõ, segítõ nélkül.

fery02
Fasza videó, vannak benne nagyon látványos dolgok, de mintha néhol hekkelve lenne benne a fizika. Legalábbis nálam reálisabban mûködik.

De összességében nagyon jó válogatás. <#eljen>

Ryder62
Sziasztok.

Készítettem egy kis összeállítást a bukásaimról:

GTA IV Funny Fails

Köszi ha megnézed 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

xblades
És te ezeket a kódokat tudod?
Mert a Google-vel nem találtam olyan oldalt amin azok is rajta vannak.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

masterthief
Így van! Apc-hez és ejtõernyõhöz van cheat is, de azt csak küldetésen kívúl érdemes használni szórakozás céljából különben blokkolja az achievement-eket..

xblades
Hát kösz lehet ki kell játszani a játékot a tank és a helikopterek megjelenéséhez.

masterthief
Az alapban nem lesz benne, csak a DLC-ben. Nem tudom miért nem találod a helyén, de pl: ha kijátszod akkor az a haverod amelyiktõl tudsz kocsit kérni tud APC-t is hozni neked. A másik amelyiktõl a fegyvereket veszed, annál van ejtõernyõ a csomagtartóban. A helikopternek is a helyén kellene lennie.

xblades
Hát engem csak a single érdekel.
A SWAT Tankot is You-Tube-on láttam meg a helikoptereket is, de nekem a 40. küldetés környékén még egyik sem jelent meg ott ahol a videón volt.😞

xblades
Hát kár de kösz. Én a You-Tube-on látam hogy van benne de azt nem hogy az alapban nincs, igy kicsit meglepödtem amikor kiugortam a helikopterbõl és hiányzot valami a hátamról, nem egy létfontoságú dolog de azért jól jött volna.😊

Nuclearity
nem tudom, hogy single be megjelenik-e de multiba csak spawnolni lehet (hálistennek) bár a vérpistik mégsem smappolgatják és lövöldöznek, számukra szorakozás a massziv spawn ami következtében kifagy mindenki igy szétcseszve a szervert -.- (valóban nagyon vicces lehet...)

fery02
Nem lesz benne ejtõernyõ.

Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom az ENBseries SSAA-ját aktiválni? Beállítom az ini fájlban, szépen meg is csinálja a 3840*2160-as felbontást, csak az a baj, hogy nem kicsinyíti vissza a képet normál méretre, így csak a kép jobb felsõ negyede látszik a képernyõn.

Mi lehet erre a megoldás? A videokártya GTX460.
xblades
Bocsi APC SWAT Tank érdekelne hogy miért nem jelenik meg nekem?
És ha felteszem a Dlc-ek akkor az alap játékban is megjelenik az ejtõernyõ?

Piloss
én

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

xblades
Tudja valaki mi az oka hogy nekem nem jelent meg az ATC tank a középsõ szigeten?
És a helikopterek sincsenek a leszálló pályákon. Amiket a You-Tube -on láttam.

xblades
Kösz a választ.

fery02
Rá lehet érezni.

Emlékszem, hogy annak idején, mikor az achievementre utaztam direkt, csak nagyon sokára sikerült megszerezni.
Most pár hete csak úgy mindenféle gyakorlás nélkül egybõl dobtam turkey-t (annak idején még youtube-on is utánanéztem, hogy mások pontosan kb milyen pozícióban álltak be). 😊

fery02
Gondoltam, pedig igazán megoldhatták volna, mert hülyén néz ki két ugyanolyan ikon egymás mellett. 😊

berczy
Hhi!

Dobott már valaki valaha 300-at bowling-ban?
Nekem sikerült! 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Nuclearity
jah...

bertino
ez van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nuclearity
eléggé láma megoldás....

MerlinW
Csak akkor lehet ugrálni a két játék között, ha mindkettõt LIVE-on vásároltad meg.

[merlinw.org]

fery02
Csak kíváncsiságból kérdezem, de a DLC-k telepítése után nektek is csak az új ikonnal indulnak a DLC-k?

Mert a sima GTA IV exe-jével indítva, ha a DLC-k valamelyikét választom ki indításkor, akkor továbbra is a LIVE ugrik be, hogy vegyem meg õket.

masterthief
Mod-ról nem tudok, de van 2 tipp. 1. Neten vannak térképek, ezeket nyomtasd ki és mindig kéznél vannak (Google jó barát) 2. A jétékban bármelyik internet kávézóban írd be ezt a címet www.whattheydonotwantyoutoknow.com itt is elérhetõ minden. (ha végeztél a fõ küldetésekkel ezt meg is kapod E-mail-ben.

xblades
Hello

Az után érdeklõdõm hogy a pc verzióhoz van olyan mod ami a térképen megjeleniti a páncélok és egészségügyi táskák helyét?
És ha igen honnan tudom letölteni?

Offline nál bepörgeti a lemezt és nem csinál semmit ... 😞
MerlinW
Én mindig Play offline-t nyomok. 1.07-et használom természetesen. 1.06 óta nincs szükség Social-ra az egyszemélyes játékhoz.

[merlinw.org]

Nem jó ha cancel-re nyomok. A weboldalon be tudok jelentkezni...
Már ujraraktam, és hogy felrakom a patchet akkor ezt csinálja :S
MerlinW
Ha nem akarsz online játszani, csak nyomj egy cancel-t. Egyébként valamit elírtál. Jelentkezz be a weboldalon, ha ott jó, akkor csak a szerver rendetlenkedik.

[merlinw.org]

Akkor ezt írja ki... De bevagyok jelentkezve Social clubon...

Úgy sem indul...
Play (Offline)

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Sziasztok! Ezt azután írja ki hogy felraktam a 1.0.7.0-ás patchet. Ha rákattintok erre:http://socialclub.rockstargames.com/legal - Akkor ezt írja ki: "An error occurred while processing your request."
Beírom a jelszavam,felhasználó nevem és semmi. Nem indul a játék.
Valami tipp?
LACEJKA
Helló mindenkinek lenne egy kérdésem 😄 letöltötem egy kocsit és a Readme-jegyzettömbbe van a handling meg a vehicles.ide-fáj.... na az a probléma hogy nem tudom megnyitni az ide-fájlt valaki nem tud segíteni ?
elöre is meg kösszöném 😄 pls help

A minimum csak arra elég hogy el lehet indítani. Ez meg is történt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

csá
szaggat a játék pedig megvan a gép igény hozzá nemtudja valaki miért van ez ?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

masterthief
OK! Köszi az infót!

totyak
Ja, én is figyeltem. Gondolkodom is rajta, hogy megvegyem-e. Szerintem ennél olcsóbban már nem fogják adni. Így is 50% árengedmény van, annál többet nem nagyon szoktak adni. Sõt, talán még nem is volt rá precedens. Viszont az mindenképpen érdekes, hogy a IV most 3990Ft, a San Andreas, ami meg nem is elsõ kiadás, az meg 4490Ft.

fery02
Olyat úgy tudsz közelharc alatt, hogy egész végig folyamatos jobb egér gomb lenyomva tartás közben (ekkor ugye befogja a célt folyamatosan) figyeled az ellen mozgását és mikor látod, hogy ütni készül, gyorsan nyomsz egy Space-t, amire elhajolsz majd abban a pillanatban nyomkodni kezded a bal egérgombot és helyzettõl függõ animációkban kivégzi az ellent (érdemes kipróbálni a dolgot késsel meg baseball ütõvel is😊).

fery02
Nem.

berczy
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az a hiba, hogy ha autos modot teszek be, akkor mindig ugyan azok a kocsik - 3-4 fajta - jelennek meg, orvosolható már valahogyan?
Csak mert nagyon tetszenek a modos kocsik, de úgy nagyon nem az igazi. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB