Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltelepítettem rendesen, mûködött, feltettem az 1.7-es patchet, xlive.dll hiba, leszedtem valahonnan, utána már errorral semmi... ideggel letöröltem azt falhoz vágtam, de késöbb megpróbáltam újra, feltelepítettem, minden patchet egyenként raktam fel, minden patch után megpróbáltam mûködik-e és rendesen mûködött, egészen az 1.6-ig, amit ha felraktam, onnantól már ha elakarom indítani semmisem történik, felraktam az 1.7-et, rá, semmi változás, megpróbáltam a mappájából, ott meg xlive.dll hiba megin...
Valaki segítsen, mert már megõrülök, életemben nem szarakodtam ennyit még egy játékkal...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Mellesleg voltak küldik mikor lehetett dönteni, h megölöm az embert vagy sem.
Azoknak mi értelme volt?
SPOLIER
MA toltam ki (21:21) a pc verziót, a boxosat még 2008ban de határozottan emlékszek, h a box ver. végén Niko vagy 2 percig beszél az élet nagy dolgairól.
Itt meg semmi, sõt én úgy emlékeztem, h Dimitrit úgy kell kinyírni, h a vidámparlban kell valami rettentõ hosszú lövöldözésben idétlenkedni.
<#conf>#conf>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Intel Core i3 2,3 GHz
4 Gb RAM
Intel HD 3000
Betõlt a game,elindul intro minden,ahol kezdünk ott látszik a pálya is,de ha tovább megyek,a pálya eltünik..Mitõl lehet ez?Kevés a gép neki?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
a GFWL az amibe be kell jelentkezni a játékhoz, azon megy a multiplayer is
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tudtok ajánlani grafikai mod-ot a játékhoz?Olyat amit egyszerû feltenni hozzá és pofás lesz tõle Gta4
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
segíthet ha megasabbról közeletíed meg, mert ha leflé haladsz elõre akkor gyorsabb lesz a gép. (és csak jó idõben próbáld)
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..