Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem mûködött, miután az xlive.dll-t beleraktam a programkönyvtárba.

Azeriel
Elõször úgy csináltam, ezt írtam is.
Amúgy most felraktam, de ugyanaz.

ezt is telepítetted? egyébként elég a legutóbbi patchet felrakni
Azeriel
Valaki segítsen lécci mert már a harmadik nyugtatót szedem be tegnap óta...
Feltelepítettem rendesen, mûködött, feltettem az 1.7-es patchet, xlive.dll hiba, leszedtem valahonnan, utána már errorral semmi... ideggel letöröltem azt falhoz vágtam, de késöbb megpróbáltam újra, feltelepítettem, minden patchet egyenként raktam fel, minden patch után megpróbáltam mûködik-e és rendesen mûködött, egészen az 1.6-ig, amit ha felraktam, onnantól már ha elakarom indítani semmisem történik, felraktam az 1.7-et, rá, semmi változás, megpróbáltam a mappájából, ott meg xlive.dll hiba megin...
Valaki segítsen, mert már megõrülök, életemben nem szarakodtam ennyit még egy játékkal...

sovatalevi
Értem köszi.Hát,ha alkalmatlan,akkor igy jártam 😄 Nem igazán vagyok oda a játékokért,csak gondoltam hát kipróbálom.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

tényleg más amúgya a vége, a telefon beszélgetés nincs a PC-s verzióban - úgy rémlik késõbb hívják fel Nikot
A Revenger's Tragedy X360 / PC
Out of Commission X360 / PC
ahol nem ölöd meg, ott kék emberként az utcán valahol késõbb felbukkan, és ad egy mellékkükdetést

Kitoltam mindkettõt.
Mellesleg voltak küldik mikor lehetett dönteni, h megölöm az embert vagy sem.
Azoknak mi értelme volt?
Seth
Kétféle vége van ám, attól függ ki hal meg egy bizonyos ponton

PSN ID.: Beegabor

Most akkor nem ugyan az a xbox meg a pc verzió?

SPOLIER

MA toltam ki (21:21) a pc verziót, a boxosat még 2008ban de határozottan emlékszek, h a box ver. végén Niko vagy 2 percig beszél az élet nagy dolgairól.
Itt meg semmi, sõt én úgy emlékeztem, h Dimitrit úgy kell kinyírni, h a vidámparlban kell valami rettentõ hosszú lövöldözésben idétlenkedni.
<#conf>
samsung123
A géped (laptop?) játékra alkalmatlan, nem csak GTA 4-nek kevés.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

De mint a harmat... csoda hogy az intel integrált grafikus bigyóval elindul egyáltalán.
sovatalevi
Windows 7 64 bit
Intel Core i3 2,3 GHz
4 Gb RAM
Intel HD 3000
Betõlt a game,elindul intro minden,ahol kezdünk ott látszik a pálya is,de ha tovább megyek,a pálya eltünik..Mitõl lehet ez?Kevés a gép neki?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

még nem

akkor várnod kell gondolom, az email-es kocsilopásokat is megcsináltad már? lehet azt kell elõtte
ezt már megcsináltam

a smackdown címü küldetés után fog majd megkeresni
nekem ez a stevie-s küldetéssorozat még nem jött meg, pedig már a maffiozóknál tartok

mellék küldetések nélkül olyan 60% körül van vége a story-nak, a többit itt megtalálod

a GFWL az amibe be kell jelentkezni a játékhoz, azon megy a multiplayer is
egyébként nem tudom ismeritek-e a mafia 2-t, de jól párhuzamba állítható ezzel a játékkal, és nekem játékélmény szempontjából jobban bejön. Bár van, ami ebben jobb, például hogy van metró meg libegõ. Még mindig csak 54%-nál tartok, tehát vagy ennyire hosszú a játék, vagy rossz döntésekkel elszúrtam a 100%-ot.

és az mi?

wollnerd
Hmm... Akkor elég egyértelmû, a PC-s GTA V nem lehet GFWL-os.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

2014 július 1-ével megszûnik a Games for Windows Live
rooney8
hatalmas 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Üdv!
Tudtok ajánlani grafikai mod-ot a játékhoz?Olyat amit egyszerû feltenni hozzá és pofás lesz tõle Gta4
fery02
Ezek szerint, ha én tökéletesen elvezetgetem és érzem is a helikoptereket a játékban és szeretek velük repkedni, akkor pályát tévesztettem és való életben pilótának kellett volna mennem? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Snexi
érdekes,nekem elsõre sikerült.Lehet csak szerencsém volt 😄

Ebben a pillanatban siikerült, de csak tök véletlkenül. Aztán letenni a gépet ugyanolyan kalandos volt, mahdnem felrobbantam. Még egyszer nem csinálnán meg az biztos

Ezt a küldtést egyébként szerintem nem tudja megcsinálni, hanem maximum véletlenül sikerül, mert ez a helikopter nem irányítható, mégpedig azért nem, mert nem lehet látni, hogy az egyes gombok lenyomásával mi történik. Például én most az elõbb úgy zuhantam bele a tengerbe, hogy a W-t és a 8-ast nyomtam, amitõl egyáltalán nem lenne szabad lefelé mennie.

ja, ez az? próbálj a közelébe kerülni, menni fog az.
segíthet ha megasabbról közeletíed meg, mert ha leflé haladsz elõre akkor gyorsabb lesz a gép. (és csak jó idõben próbáld)
A nemzetbiztonsági hivatalnak kell csinálni

Nem. 32%-on tartok

Én most játszom elõször a GTA 4-el...nekem is meggyült a bajom azzal a küldetéssel! xD

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

ez az utolsó küldetés?
<#falbav><#falbav>Ezt a kib***tt helikopteres küldetést egyszerûen nem tudom megcsinálni, pedig máér vagy hússzor elkezdtem. soha nem tudok pont melléereszkedni a másiknak. Vagy lezuhanok, vagy kicsúszom az idõbõl és a város fölé ér. Eddig az összes GTA-ban gyûlöltem a helikoptert, a hidroplánt, meg a kis elemes változataikat a borzalmas irányíthatalanság miatt. Vsn esetleg valakinek ötlete?

Ryder62
<#taps>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Lunki88
oké, akkor megvárom

csináld tovább amit akarsz, elvileg jönni fog késõbb
köszi, így tényleg jobb, bár eléggé imbolyog. Viszont a Brucie-s küldetés, amikor a pasassal kell randizni elakadt. Nem jön válasz az emailre. Közben megnyitottam egy autólopásos emailt. Lehet hogy attól szakadt meg?

A motorháztetõ nézetbõl vezess.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

patch-rõl nem tudok, de javít valamennyit, ha a jármûhöz legközelebbi kameraállást használod (vagy az egérrel is követheted)
köszi közben megtaláltam. Ami viszont sokkal nagyobb probléma, hogy egyszerûen borzalmas az irányítás. A legjobban az zavar, hogy a kamera nem fordul a jármû után, csak nagy késéssel, ezért egy kanyargós útvonalon gyakrolatilag nem látom, hogy mi van elõttem. A kocsival még elvagyok, de a motorral gyakorlatilag nem tudok menni, és így már eg napja szenvedek az azzal a küldetéssel, ahol a maffiozó lányának a pasiját kell kinyírni. Nincs valami javító patch az irányításra?

😄
Bence94
Üdv! Vissza lehet úgy állítani a mentésemet, ha az xlive mappa már nincs meg ? Tudom, hogy profilhoz kötött, de nincs valami megoldás hogy csináljon hozzá egy jó profilt vagy átalakítani egy újhoz ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

a display menüben van ha jól rémlik
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy hol lehet bekapcsolni a feliratokat a játékban?

bakvarnyu
bef.sok 😊

wollnerd
😄DD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2