54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Solt
    No akkor lemaradtam, de a lényeg, hogy megy...
  • I73770K
    A probléma megoldódott!
    mivel 8.1 Enterprise N-volt fent ezért a sok csodálatos windows kellék nem volt fent a rendszeren.
    Feltettem a windows media player és elindult!
    Álmaimban nem gondoltam volna,hogy ez miatt nem indul el
  • Botond #54507
    Csak tippelek, de directx a legfrissebb fent van? Az szokta a dll gondokat okozni.
  • I73770K
    mindig teljesen más! 2dll-t hiányol az elején akárhányszor akármilyen módban telepítem fel! Azt összeszedtem és betettem! Van amikor kért egy 3-dik at amit már nem tudtam neki megkeresni,de most nem kér! Annyit csinál ha gtaiv.exe vel akarom inditani olvassa a dvd-t 1 kis fekete ablak majd semmi. launchgtaiv-exe pedig seculauncher :failed to start application (2000)-el kedveskedik nekem!
  • Solt
    Semmi extrát nem igényel a W7-hez képest, ezért lenne jó, ha leírnád mi a konkrét probléma.
  • I73770K
    Akkor írd le kérlek részletesen,hogy hogyan telepítsem fel lépésekben, mert egyszerűen sehogy nem lehet működésre bírni! előre is köszönöm!
  • Solt
    Lehet egyszerűbb lenne, ha konkrétan leírnád, hogy mi a hibajelenség.

Megy 8.1-n, tehát valószínűleg te csinálsz valamit rosszul.
  • I73770K
    Én is ezt tervezem,ezért érdekelne miért nem indul el win 8.1-en!?
  • Borg
    Addig amíg megjelenik viszont simán el lehet lenni vele. Én is a napokban tettem fel újra steamről, és órákat el tudok ökörködni vele :)
  • I73770K
    Látom nem érezted benne az iróniát!
  • wollnerd #54499
    Én nem mondanám igazán hogy remekmű...
    GTA V ezerszer az. Pláne ha majd lesz PC-re. (na meg természetesen ha jól optimalizálják majd.) Modokkal felpakolva őrületes volna! :DD
  • I73770K
    Üdv!
    Egy olyan kérdésem lenne,hogy windows 8.1 (x64)-en hogyan lehet elindítani eme fantasztikus remekművet?
  • ldavid
    ez a 25 karakteres kód ez miféle? már régen csináltam, de ez nem igazán rémlik
  • xDMarciXd
    Sziasztok! Egy haverom ajánlotta, hogy ti kedvesek, segítőkészek vagytok. Ezt szeretném kihasználni! :D
    A kérdés. Megvettem a KonzolVilágba a GTA IV-et telepítettem, frissítettem, patcheltem. 1.-nek beregisztráltam a Social Club-ra. Utána Linkelni kellett egy Accountot ami úgyebár pc esetén a Games For Windows Live. felmenten az Xbox.com-ra. Regisztráltam, rámentem a profilra majd reedem code. Kérte a 25 karakteres kódot. Megattam viszont annak elenére, hogy eredeti a játék ezt írta ki.

Hiba történt a művelet végrehajtásakor.
    Próbálja meg újra. Ha ismét ez történik, tájékoztasson bennünket: adja meg a kódot alább, a(z) xbox.com/errorhelp weblapon, hogy kivizsgálhassuk az esetet.

Alatta:
    XbosOffer
    7c8ef588-a087-42b2-8e12-d5dabfa07561
    2013/12/24 - 20:19:13 UTC

tanácstalan vagyok. A kódot töbször írtam be, volt amikor betüként, tehát TUTI, hogy jól írtam be. Engem nagyon aggaszt. Nagyon szépen kérek mindenkit segítsen. Köszönöm!! :)
  • szavulyzsolt
    Értem. Mégegyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm!
  • ldavid
    azért nem árt majd visszakapcsolni, ha már nem játszol többet a játékkal
  • szavulyzsolt
    Köszönöm a tippet! Segített! Most OK. Az volt írva oda, hogy kapcsoljam ki a windows eseménynapót. Ha ezt kikapcsolva hagyom lesz valami gond? Mármint a géppel, vagy az op rendszerrel?
  • ldavid
    próbáld ezt
  • szavulyzsolt
    Sziasztok!

Régen nagy GTA Fan voltam, aztán sajnos időszűke miatt abbahagytam a játékot (San Andreas volt az utolsó emlékem). Most gondoltam kipróbálom ezt a 4. részt. Tetszik, viszont van egy problémám: mikor lenyomok valamilyen billentyűt, közben akad egyet a játék. Pl. ha megyek az autóval és megnyomom a g-t (duda), akkor egyet akad (szaggat) vagy ha megnyomom az f-t, vagy ha telfonon számokat pötyögök be. Elég idegesítő ez azért. Valakinek volt már ilyen problémája? Van valami megoldás rá (először azt hittem, hogy túl nagy felbontáson játszom és azért, de teszteltem és nem.
    Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
  • ldavid
    nem lehet szerintem. nevezd át, cserélj emailt, és hagyd a francba :)

vagy ha muszáj, akkor így
  • Ironman2
    Hogy kell törölni Social Club Accountot?
  • Tomi13
    Szuper,köszönöm!
  • ldavid
    minden búvóhelyen (ahol menteni tudsz) van az épület előtt felfestve egy "parkoló" ha oda állsz akkor ott fog maradni a jármű
  • Tomi13
    Sziasztok

Most kezdtem el játszani a IV. résszel és az lenne a kérdésem, hogy van arra mód hogy az általam használt autót,motort,stb kilépés előtt eltegyem egy helyre ahonnan elő tudom venni mikor újra játszok?
    Régebben ha jól emlékszem volt erre egy garázs, de most ilyet nem találok a ház körül.
    Köszi
  • ldavid
    + használhatod ezt is Revocation Tool
  • JaSoN HuNTeR #54484
    töröld le a gépről :)
  • sanyi166
    Sziasztok hogy lehet a serial kódomat deaktiválni, hogy másik gépre feltelepítsem?
  • fery02
    :D:D
  • st3ve
  • ldavid
    C:\Users\NEVED\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
    Sziasztok

Oprendszer újrahúzás előtt, hogy lehet kimenteni az elmentéseket?
  • bakvarnyu
    Csak előveszed játék közben a mobiltelefont, kiválasztod a multit majd belépsz egy szerverre.
  • Retarder SgFan
    Hali.
    Valaki tudna segíteni a multizás lépéseibe? Hogyan,mit kell csinálni! Lenne valaki olyan kedves,hogy ezt nekem leírja?
  • csn tamás
    Sziasztok! Mod telepítésében tudtok segíteni?
  • Bence94
    Jó lenne, ha rockstar kiszedné live-ot és steamworksöt vagy social club-ot beépítené a helyére! Talán újra erőre kapna az egész.
    Más fejlesztők szépen sorban alakítják steamworks-re az adott programokat.
  • totyak
    Az valószínűleg egy GfWL kulcs, tehát azt majd a játék fogja kérni telepítéskor. Letöltöd valahonnan a játékot és telepítéskor, amikor kéri, megadod neki a kulcsot.
  • Frank99
    urak, ha vettem kulcsot, hol kell aktiválni??????????????

steam nem engedi....
  • ldavid
    a játékban nincs ilyen.
    mod vagy trainer lehet van erre, nem tudom, de én azt javaslom hogy visszafelé kezd el újra nézegetni a helyeket, úgy általában hamarabb megvan
  • BorzTej
    GTA IV - ben össze szedtem 199 galambot.. 1 kellene még de nem tudom merre lehet.. Youtubeos locationöket néztem, így szedtem össze eddig.. A kérdés az lenne, hogy ingame nem lehet előhozni a mapot, hogy merre van az az utolsó?
  • kjhun
    Azt, olvastam valahol, hogy a játék valójában FullHD-s felbontású, és külön lettek ezek a 4K-s képek lerenderelve.

Ezek kellenek hozzá:
    Better City Textures, GTA IV Road Textures by Fonias, Traffic Control System V1.0B, DKTronics70 Vegetation, and First Person mod by C06alt.

A Rikintosh féle UltraHD (SA alá van már) cucc ki-e jön, megjelenik-e, az jó kérdés. Lehet, hogy lesz 10GB+ is, tömörítve.