Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brain00
A w7 nem zabálja annyira mint a Vista de én XP-t már életembe nem fogok tenni egy rakás szar.

win 7 már majdnem alapból megeszi a 2 GB ramot, a GTA 4 meg még most is gépigényes játék.
Szerintem ez a probléma.

HEMAXXI
köszi

TDU NICK:anudis0000[hun]

Brain00
Hello!

Lenne egy olyan gondom hogy szaggat a game. De nem úgy hogy egy folytába, hanem ha autóval megyek akkor a kanyarodok elkezd szaggatni majd megy és mindenegyes kanyarodásnál ezt csinálja ja meg ha tolatok akkor majdnem kifagy a játék. Máskor meg normálisan fut.

OP:Win 7
CPU: Intel Core 2 Duo 1.6 Ghz
RAM: 2Gb
VGA: Ati Radeon HD4550 512mb

Elõre is köszönöm! Jah igen a grafika alacsonyon van.

masterthief
http://hardforum.com/showthread.php?t=1530331 Az oldal közepén vannak a linkek és leírás.

masterthief
A v1.22-t keressétek. Nekem az van betéve 1.0.7.0 patch-ez.

HEMAXXI
végig néztem õket de 1..0.7.0 hez nem találtam😞😞

HEMAXXI
oké kösszi😄

már mér' ne mûködne?

7-es patchez van egyáltalán fps mod? én csak egy régebbirõl tudok
masterthief
www.gtagaming.com Itt megtalálod

HEMAXXI
nem érted nem mükdöik a warez topic amugy meg akkor legalább egy nevet mondjatok ami elindul 1.0.7.0 patch en légyszíves
mert googleba nem találtam

SZilaJMaGGoT
Van warez topik is mért nem ott érdeklõdsz? Vagy ott van a google. Nem várhatod el, hogy olyan emberek oldják meg a problémádat akiknek nem érdekük. Márpedig akinek eredeti van azt nem érintik a tört verziós anomáliák... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

HEMAXXI
de faszom én is tudom használni a cucokat csak valaki linkeljen pls egy 1.0.7.0 patch hez belsö nézetel légyszíves!!😞

pisztácia
Oks, akkor reinstall lesz. Amúgy van belsõ nezetes mod? Nekem eredeti a játékom.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SZilaJMaGGoT
Ez van...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

HEMAXXI
csá all nemtudna vki linkelni egy olyan belsõ nézetet ami müködik tört verzionál 1.0.7.0 patch el! pls tudom hogy nem ide kéne irni de nem müködik a warez

Ez olyankor van, ha valamelyik bemásolt mod nem kompatibilis a te játék verzióddal (pl régebbihez készült).
Ha nem mentetted el elõtte az eredeti fileokat, akkor csak a reinstall fog segíteni.
masterthief
Még keresgélek, eddig nem nagyon találtam megoldást (kivéve reinstall) Próbáld meg esetleg csökkentett módban elindítani, vagy kikapcsolsz minden alkalmazást, amik a háttérben is futnak, netet, tûzfalat, vírusirtót. (ezek egyébként is lefogják a teljesítményt) Mikor elindítod a gamét ne lépj egybõl a stsrt-ra, állíts a grafont közepesre vagy minimumra. Hátha elindul. Ja elõtte azért indítsd újra a gépet. Majd még írok.

pisztácia
Mikor elinditom a jatekot, start, és mikor mar betoltene a jatekba, akkor irja ki h sulyos hibat eszlelt es leall:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Köszi

masterthief
Kifagy? Nekem nem volt ilyen. Utána nézek mit lehet tenni.

pisztácia
Üdv!

Sajnos lett egy olyan gondom, hogy mentettem miköbe modoltam. És azóta ha start game re nyomok egybok kifagy:S hogy tudok mas save et betolteni egybol a menubol?? vagy hogy tudok save game et torolni? köszi

masterthief
Ok szívesen!

pisztácia
Okés meglett a modell is, és az idõjárás is😄 na akkor már többet nem zavarlak. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!

masterthief
Valahol be lehet állítani de nem emlékszem hogy. Nem szoktam változtatni az idõjárást, vagy fixen hagyni. Hogy nem ûködik? Ott a Spawn modell menü abban tudod nézni milyenek vannak Num 5-el. Van pár száz belõle.

pisztácia
váltogatom a moelleket, de semmi. Ugyan az marad. Amúgy idõjárásra tudsz megoldást?

pisztácia
végtelen lõszer meglett😄 modelt valamiért nem rakott be😞

pisztácia
na még egy utolsó kérdésem lenne, az idõjárást be lehet úgy állítani, hogy neváltozzon? elvileg weathersbe beállítottam, de este lett:S

masterthief
Szívesen! Akkor ne felejtsd el a korlátlan lõszer használatát ha írtani akarsz. Ja Niko helyére meg tegyél be 1 öregasszony modellt és viccesebb lesz XD

pisztácia
na meglett. a Sima optionsba volt always god mode. na most aztán szét irtom a várost. Hálás köszönet masterthief! <#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

masterthief
Néz meg a leírást, sokat segít. http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=392973

masterthief
Van pl olyan hogy special god mod. Csak próbálgasd bõszen a beállításokat.

pisztácia
Most még azt kérdezném, hogy bekapcsoltam a god mode-ot, mégis megöltek a rendõrök:S hogy tudok örök életû lenni?

pisztácia
Szuper!!

Köszi szépen!!!

pisztácia
mármint az a trainer fõmenüjébe. Mert a car setupba vagyok:S

masterthief
Num 0 val tudsz kilépni a fõmenübe. Ha a fõmenübõl is ki akarsz lépni F4. Ha a menüben akarsz még lépegetni akkor Num 6 visza Num 4.

pisztácia
Na siker. A játékban, f3-al elõjott a menu, bele is léptem a car optionsba, de onnan hogy tudok visszalépni a fomenube?

pisztácia
Ok, bemásoltam az asiloaderes fájlt, meg a két patch fájlt a main könyvtárba, Most mit csináljak?

masterthief
Már leírtam hogy a GTA IY fõkönyvtárba. Nyugi nekem is az 1.7-es patch van fent.

pisztácia
Ja, és nekem az 1.7es patch van fent.

pisztácia
hova kell kicsomagolni a két rar-t?

pisztácia
Na jó megprobalom akkor. Lezsedtem a loadert meg az SNT modot.

masterthief
Az Asiloader kezel egy csomo dolgot. Modok aktiválásához kell. Szedd csak le és bontsd ki. http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1976

pisztácia
jó hát én ezt meg nem csinálom😄 nekem bonyolult...
nincs valami olyan trainer amit csak elinditok es örök életet ad? meg lõszert?

pisztácia
Mi az az asiloader?:S csak a módot szedtem le:S

masterthief
Leszeded ugye a SNT modot és az Asiloadert. Kibontod a GTA IV fõkönyvtárba és kész. Ha az EFLC-be is be akarod teddi, akkor oda is kibontod az Asiloadert, és be kell másolni még tladtrainer ini, tladtrainer asi, tbogttrainer ini, tbogttrainer asi fájlokat (értelemszerûen az EFLC fõkönyvtárba. Egyébként van róla egy rakás video youtube-on a letöltéstõl a telepítésig. http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115 http://www.youtube.com/watch?v=Uahsfe4WQ7o

pisztácia
Esetleg adnal linket hozza? Köszi,

pisztácia
Leszedtem, de ez hogy mûködik? nincs exe fájl:S felül kéne írni az eredeti fájlokat?:S

DAFFANGER
Sziasztok!Skacok azt hogyan lehet,hogy ugye beteszek zenéket de azt mondjuk változatosan játsza le?Mert én kb beraktam 20 mp3-om zenét és mindig ugyanazt a 2-öt játsza csak pedig fel is ismerte öket a keresöbe ki is irta 20/20.Van valami rádióbeállitás ott kell?Valami rádió ,szekvencia,keverés meg még valami nektek hogy van?Elöre is köszi a választ!Üdv mindenkinek további szép napot!😊

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.