54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • wollnerd #50294
    Hülye TV szerelő van Liberty Cityben? NEM ELÉG HOGY AZ ANTENNÁT RUGDOSSA, ÉS KÉSZ!!!! :D
    Nikonak inkább a szerelőt kellett volna lelőne, nem a TV-t.... xD
  • wollnerd #50293
    kiadja a 404-et!
  • wollnerd #50292
    Én ezzel a hajléktalannal a metróalagúton találkoztam a hármascsomóponton, ahol az egyik metróvonal Hove Beach felé vezet.
  • Ger0121
    Miért bántjátok? :)
    1G után én is a "Vercsetti" palotában kv-ztam CJ vel :D
    Amúgy a játék fut Free DOS-alól? :D
    Najó.. Komolyodjak már meg.
    Olyan kérdésem volna, hogy amikor azt a langyos srácot kell futni kísérni és megütik, ott miért van az, hogy azonnal felmegyek felülök a motorra és mire elindulok: Elveszett... Érdekes.
    A másik: a festő srác mondja az utat. Én meg nem hallom. Ehhez nincs valami megoldás? (mármint valami felirat, ilyesmi...) Beszélek angolul nem ez a gond. Csak nem hallom amit mond.
    Köszi
  • DIESEL DOG #50290
    omg...
  • Borg
    Csodálnám ha nem fake lenne... unalmas, és gagyi is már ez a zombis témakör.
  • pisztácia
    kk
    thx
  • masterthief
    Ami Mori-nak van kocsija azt asszem Armando-t ha felhívod hogy hozzon kocsit, a telefonba az autólistában benne van, de a városban is lehet találni. Yusuf autójával én sem futottam össze a városban, de a háza elől nyugodtan elhozhatod.
  • pisztácia
    Nem jó a link:S
    Ám nagyon jó lenne:D
    Csúcs ez a TBOGT... bázisugrások nagyon ot vannak:D Főleg mikor nem nyitom ki az ejtőernyőt és arcal bele a betonba:D:D
  • masterthief
    Mielőtt felraktad az Extreme Graphic-ot visszaállítottad a Timesync dat-ot?
  • masterthief
    Én is csak most vettem észre! Félszemű! lol XD
  • H4V0K
    ÉLJEN!

GTA IV - Undead Nightmare?

Mazur 2011. január 12. 20:54

A Rocktar Games egyik Toronto-i munkatársa elszólta magát mégpedig azzal, hogy egy utolsó DLC fog megjelenni a GTA IV-hez ami hasonló lesz mint a Read Dead Redmption Undead Nightmare DLC csomagja.

http://www.gamestar.hu/gta-iv-undead-nightmare.html
  • pisztácia
    Eszméletlen jó kocsik vannak ebben a TBOGT-ban. mori-nak is vmi chrger-e van, ennek a yusufnak meg RR Phantom:D Ezeket a kocsikat amugy varosba nem lehet latni? csak a kuldijukben lehet ezekkel menni?
  • 12346
    nem tudom, viszont ki van már a tököm ezekkel a grafikai szarokkal. most "kipróbáltam" az extreme graphics megoldást, de így legalább már el sem indul a játék. nyomok egy entert, és mintha nem csináltam volna semmit.
  • Büdös Bohóc
    lol geci zsidóman :DDDDD
  • pisztácia
    THX!:))))
  • Büdös Bohóc
    1:48: hol a jobb szeme? :D
  • masterthief
    Niko tv-zik XD
  • masterthief
    Tessék itt van!
  • pisztácia
    Nekem az a videó kéne mikor a GTA 4 elején Niko-t és Roman-t elraboltatja, dimirti főnöke. És lent a pincében megkötözik őket, és így veszik rá Niko-t h dolgozzanak nekik. Azért jkéne ez a videó, mert mikor először láttam majd beszartam a nevetéstől, mert Roman akkorátordít benne h ihajj:D Én kerestem de nem talaltam.
  • masterthief
    XD
  • Grr1234
  • Borg
    Do not feed the troll..
  • masterthief
    1. Ebben nincs CJ. Ő a San Andreas főszereplője.
    2. Vedd meg eredetiben (tudtommal csak warezos verzióban lépnek fel ilyen problémák)
    3. Gondolom a gépedben valami gyengébb a kelleténél (először patch nélkül vittem végig, nem szaggatott akkor sem)
    4.végigjátszás
  • mátyás kiráj
    halisztok nemrég keztem játcani ezzel a játékal mivel hasonlít maffia 2őre ezért gondoltam kiprobállom
    elsö tapassztalat nagyan szaggatot azt hitem elromlott a monitor mivel még sose történt ilyen
    asztán számitásteknikus ismim elmonta hogy a peccset kell felrakni és megjavul

igy történt

nos másodjára játszok és egyszer csak fel robban a takszi állomásom mondom mi történt
    aztán rá jöttem hogy a feladat réssze és kezdet nem tetceni ez az egész ahogy ösze visza robant gatok itt dolgokat

FÉLELLMETES

nem is értem hogy dobhatnak ki a játékpiatszra ilyen főrtelmet hát ez hihetetlen
    mindegy azt szeretném meg tudakolni hogy amikor CJvel vagyunk a tengeren tul és vinni kel egy embert magunkal mért lődőznek rám?
    meg amikor épületbe rámtámadnak hát ezt nem hitem el ha más mondja nekem
  • masterthief
  • masterthief
    Tudom nem a legjobb. Majd teszek még fel jobb videókat később. Most épp karikatúrát készítek nincs sok időm nézelődni. talán 1-2 óra múlva keresek valami ütőset. :D
  • masterthief
    Mit rontottál el? Vagy próbáld ki akkor a Saphire Graphic-ot vagy at Extreme GFX-et.
  • 12346
    ez konkrétan fos volt^^ az előző viszont tényleg jó volt:)
  • 12346
    nem volt sebességpara. pedig féltem tőle, mivel közel sincs drága vasam. szépnek meg nem volt szép, mert kellett volna még piszkálódni vele, hogy jobban nézzen ki, de elk**tam:) majd még szórakázok vele, aztán jó lesz.

az FPS modot meg köszönöm! használom:)
  • Ger0121
    OFF:
    Néda kit látok itt!!! :)
    Öreg harcos! GTA IV a pálya?
    Ment egy pm is!
    (bocsi az Off ért)
    ON:
    Nekem a 8600GT n nem indult a régi gépemen a játék... Vagy, ha el is indult 3fps/sec ben! :)
  • pisztácia
    Grade this 1 to 10 xDDDDDD de az első a jobb sztem:D
  • masterthief
    Ez még keményebb XD
  • pisztácia
    XDDDDDD
  • masterthief
    Beszerás! XD
  • masterthief
    Én személy szerint nagyon nehezen tudnák ráállni a kontroller-re. Maradok egyenlőre a jó öreg rágcsálónál :d
  • figure85
    A GTA IV és az EFLC sajnos csak Xbox 360 Controllerel hajlandó működni (ill. valahogy rá lehet kényszeríteni az egyéb kontrollert is). Egyébként meg megéri az árát (4 analóg vezérlő (2 joy, ill 2 "ravasz" amivel jól lehet sebességet adagolni.)).
  • pisztácia
    Én is vettem kontrollert. ilyet

bár én csak autós játékok miatt
  • figure85
    Nos én voltam olyan hülye, hogy ennél a küldetésnél döntöttem el végleg, hogy veszek egy Xbox 360 Controllert a géphez. Nem csak emiatt a játék miatt, de ez is számított. Bill.-el számomra is nehéz volt, de azóta sikerült ez is.
  • masterthief
    Lesz még benne 1-2 kemény rész.