Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Van olyan cheat a játékhoz, hogy örökéletem legyen? Csak 6 csillag mellett akarok hülyülni a városba😄
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A hotkeyek nem mûködnek. Fel kell tenni hozzá még valami extrát?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Miért törölnéd ki?
Ha kitörlöm a játék könyvtárából az összes rádió adót, akkor nem dob hibát a játék?
Az érdekelne nem lehet valahogy beállítani hogy 1920*1080ba fusson ténylegesen??
Mert ugye van az a buzi szorzó azt a game 80% nem is látszik mert lelog a képrõl.
Next PC upgrade: 2022
igen arrafele volt, ide bújt 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A másik meg hiába van bent a commandline txtben sokféle dolog a menüben nem azt írja hogy 1gb memória van hanem hogy 338Mb ez mitõl van?
Next PC upgrade: 2022
tört el is lehet multizni?
(mert én még a megjelenéskor játszottam vele egy ideig, akkor még nem volt)
kösz
Nálam is jelentkezett ez a probléma és akkor feltelepítettem a games for windows live-ot újra akkor mûködött frankón.
Valamikor 1 autó berakás után is ki szokott fagyni akkor megint telepítem a gfwl-ot és mûxik.
Készítettem egy kis összeállítást Johnny bohóckodásaiból:
Köszi ha megnézed <#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
elkepzelni is nehez. 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szimplán csak nem játszák már annyira ezt a játékot multiban gondolom (lehet közrejátszik az új CoD is most ebbe).
Vagy pedig, ha játszák, inkább a DLC-kben multiznak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
intel e5200@3,33GHz
4GB DDR2 800MHz
Radeon 4670 512MB
Ezen a beépített benchmark auto beállításokkal 1680*1050 es felbontáson 33,5FPS-t hozott. Nem tökéletesen sima, de játszható.
Eegy LAP, CPU, RAM, VGA csere mindenképp szükséges lenne nálad. 60-70e Ft-ot legalább rá kellene szánni. Ennyibõl viszont vehetsz akár egy XBOX-ot is.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
am télleg jó lenne egy vmi Tokyo féle, vagy Vice City , esetleg még látok fantáziát a Japán szigetben, csak kisebben, ott van vidék, hegy, erdõ, kisváros, nagyváros. Meg vmi maffiás sztori.Elég lenne ha sima Gta4 motorral tennék, csak az új mappal, skinekkel, meg storyval egész más hangulató lenne a game. Nekem nagyon tetszene.
Teremgarázs, hangár, stb? 😊
Annyi vadító kocsi van a játékban, én meg szeretném begyûjteni õket 😛
"Nos, ha minden jól ment akkor kivégeztük mind a 200 galambot, kaptunk egy achievmentet, 2,5 százalékot a
végigjátszásban és egy Annihilátort annak az épületnek a helikopterleszállóján amin a 107-es galamb található."
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Ott voltak jó adók 😞
Biztos csak én nem jöttem rá, de nem lehet valahogy fixálni egy rádió adót? A GTA 3-ban mintha lehetett volna.
Van kb 20 rádió állomás, abból 15 Gay rádió, a maradék 5 közül hármon meg szinte csak duma van.
A fertõzött galambok leölése mire jó? Nem találtam infót róla.
Már kettõt lenyomtam XD