Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Nincs! Javaslom neked is a Simple Native Trainert. Nem csak örök élet, de iszonyat gyors futás, és hatalmas ugrás is van benne. + végtelen lõszer, EFLC-bõl a fegyverek stb.

Bence94
trainerrel meglehet csinálni.azt ne kérdezd melyikkel mert már nagyon rég használtam ill még régebbi verzión...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

pisztácia
Üdv!

Van olyan cheat a játékhoz, hogy örökéletem legyen? Csak 6 csillag mellett akarok hülyülni a városba😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Köszönöm

Csabesz6
Nekem az van, mediumon szépen fut.Ha jól tudom nem egy ütõképes kártya ma már, meg aránytalanul drága is (volt?), de ehhez elég.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

masterthief
Kell hozzá patch, a letöltésnél mindig ki van írva melyikkel mûködik. Bár az újabb verzióknél mûködik mindegyikkel. Letöltöd a Simple Native Trainert és az Asiloadert, majd ezeket kibontod a GTAIV fõkönyvtárba. Mikor elindítod a játékot nyomd meg az F3 billentyût és a Num Lock billentyût amivel bekapcsolod a trainert. Ezután bal oldalt megjelenik a menüje és mókázhatsz kedved szerint. Közben én is rájöttem a feltett kérdésemre (én voltam figyelmetlen 😊 Ja és az EFLC-vel is mûködnek az újak.

Biztos én vagyok a suta, de nem tudom beüzemelni a trainert.
A hotkeyek nem mûködnek. Fel kell tenni hozzá még valami extrát?

fery02
Elég.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vedd a zene hangerejét nullára 😊

hungary27
lenémítod és az ugymarad
masterthief
Pont ezt írtam az elõbb én is. Az én kérdésemre is tudnél esetleg válaszolni?

A trainer inijében asszem eleve be is állíthatod, hogy off legyen.
Mert idegesít, hogy minden alkalommal x-et kell nyomnom 😛

masterthief
Visszatérve a Simple Native Trainer-hez lenne 1 kérdésem. Az objektumokat amit lerakok (NUM 5) melyik gombbal tudom mozgatni-forgatni?

masterthief
Tedd fel a Simple Native Trainer v6.2 vagy régebbit. Van olyan funkciója, hogy bárhol elmentheted az autóidat, átalakítva stb.(pl: neon, car god mod, spoiler, belsõ világítás, minden ajtó-ablak nyitva, illetve lezárva lopásbiztos módon) A rádiót le lehet tiltani, illetve be lehet kapcsolni hogy a telefonon szóljon.

Piloss
ha zavar a rádió akkor játék közben nyomj x-et

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Garázs kicsi sincs, az egyetlen hely, ahol megmaradnak a leparkolt autóid, a menedékeid elõtt lévõ sárga téglalapok. Ebbõl viszont tényleg nem ártana nagyobb, mert ha kettõnél több autót, motort hozok magamnak, az egyiket tuti, hogy ellopják reggelre.

Miért törölnéd ki?

Tud valaki olyan modot, amelyikkel nagy garázsom lehetne?
Ha kitörlöm a játék könyvtárából az összes rádió adót, akkor nem dob hibát a játék?

grebber
Ezt a modot ENB Series 0.077a ismeri/használja valaki??

Az érdekelne nem lehet valahogy beállítani hogy 1920*1080ba fusson ténylegesen??
Mert ugye van az a buzi szorzó azt a game 80% nem is látszik mert lelog a képrõl.

Next PC upgrade: 2022

Valaki átállította a Windows Live régióját magyarra? Érdekelne, hogy probléma mentes volt-e az átállás?

tototto
köszi!
igen arrafele volt, ide bújt 😊

Gondolom a fishmarketek.
tototto
sziasztok, megtudná mondani valaki melyik a piac negyed ezen a térképen, mert fent van magyarítás és fogalmam sincs melyik lehet, amikor Stevenek kell gyûjteni kocsikat, a 3. elvileg itt van de nem tudom merre keressem?

XLive mappát is kellett volna.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

grebber
Nemrég új rendszert raktam fel. Az app data local mappából kimásoltam a GTA 4 mentésemet.Most visszamásoltam de nem látja 😞 Kellet volna mást is átmenteni, vagy miért nem látja?

A másik meg hiába van bent a commandline txtben sokféle dolog a menüben nem azt írja hogy 1gb memória van hanem hogy 338Mb ez mitõl van?

Next PC upgrade: 2022

bertino
szerinted ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

skate00
kérdés:
tört el is lehet multizni?
(mert én még a megjelenéskor játszottam vele egy ideig, akkor még nem volt)
kösz

Hali !
Nálam is jelentkezett ez a probléma és akkor feltelepítettem a games for windows live-ot újra akkor mûködött frankón.
Valamikor 1 autó berakás után is ki szokott fagyni akkor megint telepítem a gfwl-ot és mûxik.
<#confused>
Nem fog billengni tõle az asztal.
Ryder62
Sziasztok!

Készítettem egy kis összeállítást Johnny bohóckodásaiból:

Köszi ha megnézed <#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

9600 GT elég lesz valamire?
bakvarnyu
Mert nem raktál még be eleget.

bertino
igy van ez jo kerdes, vajon miert lehet ?
elkepzelni is nehez. 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hungary27
miért van az hogy ha sok autot rakok be kidob exe hibával?
fery02
Úgy értettem, hogy a hivatalos nodvd.exe nem csinálna ilyet.
Szimplán csak nem játszák már annyira ezt a játékot multiban gondolom (lehet közrejátszik az új CoD is most ebbe).
Vagy pedig, ha játszák, inkább a DLC-kben multiznak.

Piloss
nem használsz csalásokat? ha igen vedd ki

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Glutamin
Nekem ez van:
intel e5200@3,33GHz
4GB DDR2 800MHz
Radeon 4670 512MB

Ezen a beépített benchmark auto beállításokkal 1680*1050 es felbontáson 33,5FPS-t hozott. Nem tökéletesen sima, de játszható.

Eegy LAP, CPU, RAM, VGA csere mindenképp szükséges lenne nálad. 60-70e Ft-ot legalább rá kellene szánni. Ennyibõl viszont vehetsz akár egy XBOX-ot is.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

kifli
Mire gondolsz? A szûrõket kivettem, player matchet nézem, tegnap hajnalba mind free play mod volt.
fery02
AZ más miatt lesz.

kifli
Sikerült megoldanom, 1 kérdésem maradt még, vajon a nodvd exe miatt lehet az, hogy csak free play szervereket látok? Vagy nemnagyon csinálnak másmilyen szervereket?
kifli
Üdv, van olyan no dvd exe amivel aztán tudok majd ugyanúgy multizni? Nem warezezni akarok, csak a dvd-t nem akarom ki/be rakosgatni 😊
skate00
nekem megvan a VC sound track , meg az SA é is.
am télleg jó lenne egy vmi Tokyo féle, vagy Vice City , esetleg még látok fantáziát a Japán szigetben, csak kisebben, ott van vidék, hegy, erdõ, kisváros, nagyváros. Meg vmi maffiás sztori.Elég lenne ha sima Gta4 motorral tennék, csak az új mappal, skinekkel, meg storyval egész más hangulató lenne a game. Nekem nagyon tetszene.

morvaigaben
Örülök, hogy segíthettem 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

mp3-ként esetleg berakhatod (FAQ-ban le van írva)
Van valami mód arra, hogy 2 db autónál többet bespájzoljak?
Teremgarázs, hangár, stb? 😊
Annyi vadító kocsi van a játékban, én meg szeretném begyûjteni õket 😛

Ty <#worship>

morvaigaben
http://www.gtahungary.hu/vegigjatszas/GTA_IV_rejtett_galambok

"Nos, ha minden jól ment akkor kivégeztük mind a 200 galambot, kaptunk egy achievmentet, 2,5 százalékot a
végigjátszásban és egy Annihilátort annak az épületnek a helikopterleszállóján amin a 107-es galamb található."

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

A GTA VC rádió adóit be lehet valahogy üzemelni?
Ott voltak jó adók 😞

Hiho!

Biztos csak én nem jöttem rá, de nem lehet valahogy fixálni egy rádió adót? A GTA 3-ban mintha lehetett volna.
Van kb 20 rádió állomás, abból 15 Gay rádió, a maradék 5 közül hármon meg szinte csak duma van.

A fertõzött galambok leölése mire jó? Nem találtam infót róla.
Már kettõt lenyomtam XD