Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Találtam viszont PS3-ra 100%-os mentést!
http://gtahungary.hu/letoltes/GTA_IV_100__os_mentes_PS3

masterthief
Hoppá! Nem néztem. Akkor ez nem lesz jó. Arról gõzöm sincs hogy PS3-ra van e valami más megoldás. (soha nem volt még konzolom, vennék azt is de sajna nem futja rá. Azt is kizárólag a Red Dead Redemption végett )

Bence94
CSAK A TELEFONON TUDSZ CSALNI KONZOLON! viszont az acsikbol valamelyiket akkor letiltja asszem vagy valami hasonló...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

meg jegyzem ismét PS3-on van😄

masterthief
Azt ne töröld le!

masterthief
A Simple Native Trainer 1 script mod. Lehet benne modelleket változtatni,(ruházat menüben Niko-nak rövidujjú kesztyû) jármûveket letenni, tuningolni( auto god mod, neon, 1-2 kiegészítõ stb) objektumokat lerakni, és hasonló dolgokat. Ha cheat-et használtál kezdd újra, mentést nem muszáj törölni, elég ha újabb helyre mentesz. (ami neked megfelelõbb) Mielõtt felrakod a Simple Native Trainer-t Patch-eld a game-t ( ha már patch-elve van akkor nem kell) Kell még hozzá Asiloader progi (ezt megtalálod ahol le kell tölteni a mod-ot). kibontod a GTAIV fõkönyvtárba mind a kettõt és mehet a játék. F3-al megnyitod a trainert, Num Lock-al aktiválod és tudsz nézelõdni, próbálgatni a menüjében levõ opciókat.
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115

esetleg amit fel rak alapból telepítésnél 3egész valamennyi Gigát az is Delete?(PS3)

Simple Native Trainer ez micsoda? program? vagy mi? amúgy sajna már használtam Cheatet:S de akkor inkább újra kezdem talán ha 10%-ot vittem el ha GTA IV mentéseket letörlöm azt újrakezdem semmi cheatl akkor az úgy nem lesz gázos nem? vagy remélem nem marad meg bizonyos trophy "blokkok" vagy esélyes hogy megmarad?

masterthief
Igen! Csaláshoz csak játékmeneten kívül, vagy a végigjátszás után érdemes folyamodni, ugyan is az achievement-ek elvesznek. A menüben mutassa is hányszor folyamodtál csaláshoz. De talán az autók és motor cheat-ek asszem nem számítanak. Esetleg használd a Simple Native Trainer-t. Ezzel ugyan is nem kell cheat-elni, mert ez inkább kényelmi szempontból jó. (tehát aki cheat nélkül akarja 100%-ra pörgetni, nem akar 1-1 küldit elbukni, annak ajánlom. Pl. isten mod, végtelen lõszer, barátok tisztelete 100%, galambok, ugratások helyére való teleportálás stb.)

hi all olyan kérdésem lenne GTA IV ha Cheatelek akkor XY trófeákat nem lehet megszerezni??
mert úgy jelzi hogy Hidden Trophy ha meg nézem a trófeákat kb. 6-7db-ot vagy az késõbb jelenik meg ? vagy mi?

masterthief
Magyarítás elõtt kellett volna patch-elni. 1.7-est elég ha felrakod.

Segítsetek PLS!!
Feltelepítettem a magyarítást de a betöltés után állandóan kilép :@
Már letöltöttem több patch-et,de ezt sem segít<#nemtudom>

baurtwell haver

"kompatibilitották" XD
ezt a szót be kellene vezetni a köznyelvbe 😄<#banplz>

Nem igazán értem a kérdésem mivel ilyen nincs hogy kompatibilis valamivel vagy nem. Ha a gép amin játszol megfelel a játék alap követelményének (meg inkább többnek is) akkor elfut a gépen. Ilyen nincs hogy adott kártyához lenne 100% mentés vagy honosítás az a programhoz van nem a géphez. HA megvan az alap követelmény és fut a játék onnantól tudsz ügyeskedi hogy teszel fel honosítást meg mentést. Ennyi, nem kell hozzá sok ész csak utána kéne olvasni kicsit.

MerlinW
Semmi gond. Az is csoda hogy képes vagy önállóan lélegezni.

[merlinw.org]

longhaul
logikailag nem értem<#kocsog><#kocsog>

OMSI FOREVER!!!

longhaul
IGEN, akkor kompatibilis a kártya a játékkal? 100% mentés

OMSI FOREVER!!!

lolSL
gondolkoztál már azon, hogy jó lenne összeesni és meghalni?

fery02
Szintax error

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

longhaul
Valamint azt is olvastam , hogy Geforce 8600 GTS-s kártyáknál is megy a játék? Ez hogy kell érteni, a Kompatibilitás 100% mentés? ERRE a kártyára kompatibilitották vagy is honosították a játékot?

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Rákattintasz fent a gombra és elolvasod..

[merlinw.org]

Roland10
Sziasztok. Nemtudtok valami autó patch-et ami lecseréli a kocsikat?? Mert egyenként elég sz@r bele rakosgatni..:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

fery02
Eleget ahhoz, hogy mindenképp érdemes legyen feltenned.

longhaul
A PATCH 1.0.7.0 Mit javít?

OMSI FOREVER!!!

Sziasztok!

Feltettem a GTA IV-t, de azt írja ki hogy szülõi zár van a gépemen. Régen már többször is fenn volt a játék a gépemen, de ezt most csinálja elõször. Mi lehet a gond?
xbox-on nem lehet moddolni a játékot
magyarkolega01
Hello!
Én Xbox-360 játszom a GTA-IV-t és láttam hogy van Ktm motor az esetleg valahogy nemlehet megcsinálni hogy kódaba legyen amit beírnák a telójába.
A válaszokat elõre is köszönöm.

...:::|Supermoto is life |:::..

pisztácia
Na emberek. Kedden vagy max szerdán meglesz az új gép, és jó lenne majd multizni egyet. Majd írjátok le pls azt is, hogy lehet multizni, és szét írtjuk a várost😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

fekete0012
kösz

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

SparkIV.

fekete0012
hello valaki meg tudná mondani annak aproginak a nevét amivel autót repülöt meg ilyesmiket lehet betenni már rég nem játszottam és elfelejtettem

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Nuclearity
valaki nem tudja miért áll le a gta 4 müködése feszt? k*rvára idegesítõ...

Tudom, külön kellene.

masterthief
Ez igazán érdekes. Én is notebookon játszok vele, de nekem nem akadozik kicsit sem.
Ath.64ql65 2,10 Ghz 250 Gb Hd 3Bb Ram ATI Readon 512 Mb S:M4.1 Win XP Sp3

masterthief
Benne van a magyarításban! Youtube-n fent vannak az eredeti videók tõlük- Nézdd meg, nagyon faszák!

Ha már átlényegültünk nyelvtani topicba:

Katt Williams és Ricky Gervais monológjait (magyarul) nem tudja valaki elküldeni nekem?

sokan azokat is rosszul ragozzák
<#fejvakaras><#nemtudom>

a mostanában divatos appok, padok, tabok és társai sokkal jobbak xD
Van egy fórumozó, aki géjmnek írja, és ezt a szót 3-4 alkalommal is képes leírni egy mondatban.
Nah attól feküdnél meg igazán xD

bertino
en is el tudom donteni, mi modon akarok forumozni, de azert kosz <#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Hogy mire nem való? <#wilting> Ha már angol szavakkal menõzünk, tudjuk már kiejteni és ragozni...😊 Mondjuk a játék szó is csak egy betûvel hosszabb.

[merlinw.org]

bertino
notebook nem gamera valo.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Mai napig a legerõforrásigényesebb játék, nem meglepõ, hogy nem fut rendesen. Távolról sem laptop játék (ahogy alapvetõen a laptopok sem játékra teremtettek). Vagy ugyan 1-2 laptop modell amin "jól" fut, de azok negyed-félmilliónál kezdõdnek.

Asztali 4 magos i5-720-al, 1GB-os felsõ kategóriás VGA-val kezdõdik a folyamatos játszhatóság magas beállítások mellett. Nálam is éppen hogy 30fps ami kijön belõle csonkított high beállítások mellett.

[merlinw.org]

érdeks, van egy notebookom, i5 430m 4 gb ddr3 as 4550 es videokártyával, és low end grafikán akad. olyan mintha valami vissza fékezné a grafikáját hol felgyorsul hol vissza lassul

azért ennél jobbra számítottam,

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Stefling
Egy ideje már igen.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

fekete0012
hello lehet már magyar liv-ra regelni

mackosajt
Bocs, benéztem, csak annyira örültem, hogy elindult, hogy már az Anisotropic-ot is Anti Aliasing-nak képzeltem.
De most akkoris szebb. Lehet azért, mert akkor 1280*1024-be, most meg FullHD-ba nézem, és picit "részletesebb" a kép, meg nem tûnek fel a "recék" se annyira így.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

fery02
"Ezt fejtsd ki légyszives: ""élsimítva"!

Most hogy így mondod mintha nekem is rémlene egy eset amikor telepítés után el se indítottam a játékot a menüjén kívül aztán feldobtam az akkori legújabb patchet és nekem se ment. De lehet hogy ez még a warezos idõszakban volt akkor meg lehet hogy a crackel volt baja.
Szóval a lényeg hogy próbáld meg újra telepíteni aztán indítsd el csinálj egy mentést és csak utána patch-eld. Lehet hogy nincs semmi értelme de egy próbát megér.
Hajrá!