Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gtahungary.hu/letoltes/GTA_IV_100__os_mentes_PS3
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115
mert úgy jelzi hogy Hidden Trophy ha meg nézem a trófeákat kb. 6-7db-ot vagy az késõbb jelenik meg ? vagy mi?
Feltelepítettem a magyarítást de a betöltés után állandóan kilép :@
Már letöltöttem több patch-et,de ezt sem segít<#nemtudom>#nemtudom>
baurtwell haver
ezt a szót be kellene vezetni a köznyelvbe 😄<#banplz>#banplz>
OMSI FOREVER!!!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Feltettem a GTA IV-t, de azt írja ki hogy szülõi zár van a gépemen. Régen már többször is fenn volt a játék a gépemen, de ezt most csinálja elõször. Mi lehet a gond?
Én Xbox-360 játszom a GTA-IV-t és láttam hogy van Ktm motor az esetleg valahogy nemlehet megcsinálni hogy kódaba legyen amit beírnák a telójába.
A válaszokat elõre is köszönöm.
...:::|Supermoto is life |:::..
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Ath.64ql65 2,10 Ghz 250 Gb Hd 3Bb Ram ATI Readon 512 Mb S:M4.1 Win XP Sp3
Katt Williams és Ricky Gervais monológjait (magyarul) nem tudja valaki elküldeni nekem?
Nah attól feküdnél meg igazán xD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[merlinw.org]
Asztali 4 magos i5-720-al, 1GB-os felsõ kategóriás VGA-val kezdõdik a folyamatos játszhatóság magas beállítások mellett. Nálam is éppen hogy 30fps ami kijön belõle csonkított high beállítások mellett.
[merlinw.org]
azért ennél jobbra számítottam,
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
De most akkoris szebb. Lehet azért, mert akkor 1280*1024-be, most meg FullHD-ba nézem, és picit "részletesebb" a kép, meg nem tûnek fel a "recék" se annyira így.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szóval a lényeg hogy próbáld meg újra telepíteni aztán indítsd el csinálj egy mentést és csak utána patch-eld. Lehet hogy nincs semmi értelme de egy próbát megér.
Hajrá!