54919
-
#50496 Este 9 körül jó! -
#50495 Na, mai játék? Hogy látod, játszunk online? -
Vlala #50494 Bocs, kihagyhatatlan volt. -
DIESEL DOG #50493 simsonon van lágszóró -
#50492 XD Van szöveged! XD -
Vlala #50491 Én fúróval. -
#50490 Még én sem próbáltam. -
#50489 Ki milyen géppel játszik? -
#50488 Hogyan lehet teleportálni a már volt küldikhez a trainerrel?
Nem piszkálja meg a mentést?
Ha kiválasztottam egy küldit (pl. bankrablóst), Niko oda teleportál a küldi helyszínére? Vagy azonnal elkezdődik a 1. videó?
Előre is köszi! -
#50487 Ok!
Köszi mindenki... -
#50486 Sok mindent lehet egyébként! Pl: Mellék küldetések: barátaid vagy mások ellen nyerni, billiárd vagy más játékban, helikopterrel átrepülni hídak alatt asszem 16-szor, mindegyik ismerősöd 100%-ig megbízzon benned, stb...
-
#50485 Bakker akkor a support-ba írj be, mert ha eredeti a game, akkor valami nagyon nagy gáz van!
-
#50484 Mit kell ahhoz csinálni kb 55%-nál adjon valami fő küldetést?
Telefonon sem érek el senkit.
Plíz help!
THX -
dregnarr1 #50483 Ahogy írtam, Steam-es, eredeti. Lost and Damned-nél sem működik egyébként. Semmit nem módosítottam a játékon, úgyhogy fogalmam sincs mi lehet. -
#50482 Eredeti-e a game? Ha igen akkor a leírtak alapján működnie kellene. Nem raktál be az alap játékból valamit át véletlenül az EFLC mappájába? Tehát legyen az mod vagy bármilyen szerkesztő? Ez különös, mert ugyan úgy működik mint az alap GTA IV-nél. -
dregnarr1 #50481 Nem jó úgy sem, sajnos. Lehetséges, hogy kell neki valami külön kodek? Azt nem értem, hogy ha IV-gyel ment, akkor most miért nem... -
#50480 a TBOGT-ben nyomj egy complete scan-t -
#50479 srácok, mért van hogy felül és jobb oldalon 1 ujjnyi vastag csíkon fekete a kép? tehát így elvan tolva balra lefele :S monitoron csak auto beállítás van de mindig ott hagyja a csíkokat... elég zavaró -
dregnarr1 #50478 Üdv!
Steam-es verzióm van. The Ballad of Gay Tony-t játszom épp, és szeretnék Independence-re rakni pár számot. Nem találtam ennek külön mappát, Users/Név/Docs alatt csak az alap játékhoz használtakat találtam meg (és az alap játéknál működött is rendesen minden).
Külön helyre kell tenni az mp3-akat a TBOGT esetében, vagy valami nem stimmel?
//nem ékezetes a felhasználónevem, szóval ezzel nem lehet gond. -
#50477 oks, nekem nem steam-es a játékom, de fölveszlek. -
#50476 Addig is mi játszhatunk. Steamen fenn vagyok egész délután, ott megbeszélhetjük. Azt hiszem fel is vettelek ismerősnek :D Ha, nem akkor ZellerHUN a steam nevem. -
#50475 Az szomorú dolog ha akad, mert a DLC -nel sokkal gyorsabban és simábban kellene futnia mint az alapnak. -
#50474 Köszi akkor megnyugodtam. Nekem péntek lenne jó, mert hétköznap én hajnalban kelek, meg néha délután, este felé is dolgozom (megrendelésre grafikus-karikatúristaként) -
#50473 Videó kari driver, DirectX frissítés, és sztem jó lesz. Azon a gépen mennie kell. Jó tanács sztem, hogy az árnyékot kapcsold ki, az rengeteget segyt, és sztem nem is kell a játékhoz. -
#50472 Okés, akkor a bankrabló küldivel kezdjük sztem -
#50471 ha az aláírásodban szereplő gépen akad, akkor ott valami nem jó. -
#50470 van kooperatív mód is, de csak 3 vagy 4 pálya. azt lehet együtt. -
#50469 azon a gépen akad?
én simán tolom 30 fps-el -
#50468 Azta kegyetlen hát ezt az Episodes-t kb 3 év múlva fogom játszani.Az alap GTA 4-nél olyan 30x jobban akad.Játszhatatlan :( -
#50467 Ám léehet küldiket is együtt csinálni? -
#50466 Így van, nekem 5 megás netem van, és simán hibátlanul játszottam a külföldiekkel. Volt 70 FPS, és a külföldiek sem laggoltak. Nekem is oké lesz a holnap! -
#50465 bőven elég a t-mobilos. holnap nekem oké. írjatok mikor és játszhatunk. -
#50464 XD Nem vagyok Főnök! őnök csak az Állomáson van meg az indiánok közt! XD
-
#50463 Hú ez most egy nagyon nagyon nagyon nagyon nehéz kérdés?XD (South Park Jézus válasza XD) Az a gond hogy most a laptop amin a GTA IV van szervíz be van IDE kábel csere végett, holnap lehet menni érte. Az asztali Pc-re meg hiába rakom fel a GTA IV-et, azon lassan futna.(még legalább 2 hónapig spórolnom kell a fizumból, hogy erősebb procit vegyek bele meg RAM-ot) Még nem játszottam semmit Multiban, mindegy hogy milyen a net? Mert a laptophoz pl: T-Mobile usb netem van 7Gb-ig tölt elég jól, utána baró lassan míg a csekket be nem fizetem.(sebesség 7,2 Mbps nem tudom elég-e a Multihoz stb) Az asztali Pc-hez baró nagy sávszélességű net van, de oda ritkán tudnám csatlakoztatni a laptopot, mert öcsém is ilyenkor tud a gép elé ülni, zavarni nem akarom (most is csak azért vagyok előtte mert filmet néztem, öcskös meg bealudt) Ha jó a T-mobilos nettel is holnaptól mehet. -
#50462 okés, masterthief a főnök, majd írja mikor. -
#50461 na, egy kis ökörködésben én is benne lennék! -
#50460 Na mikor lesz közös game??? -
#50459 Amúgy mindent meghallgatok végülis...:D -
#50458 Érdekel a multi, csak kb 1 hónapja van mg a game, és csak most tudtam megcsinálni, h neten játszhassak. De valami nagyon jó, úgyhogy egyszer szervezhetnénk valamit:D a nevem fura, mert az alap van, és nem bírom átíyrni... vmi milk25:D de a név a legkevesebb -
#50457 miert nem erdekel a multi ? akkor most erdekel vagy nem erdekel ?
metalt birod ?