Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Köszi szépen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

masterthief
<#eljen> Gratula!

A játék beállította magának az alap beálítást, de pár másodperc/perc múlva kidob, vmi fatal error miatt.
lolSL
Azért mert nem eredeti változatot próbáltál ki, szoftverhamisítás áldozata lettél.

Szevasztok!
Kipróbáltam a ezt a gamet, de a kamera úgy mozgott mintha egy hülyegyerek rángatná.
Illetve, amikor autóval közlekedek, akkor a motor füstöl, s nem lehet megálni
Van valami tippetek, h miért van ez?
Zeller01
Na,akkor most mi van?
Szeretnék játszani a EFLC-vel és nem tudom elindítani mert meg kell vennem 800 akármivel (Microsoft ponttal, vagy valami primitív adalékkal) a játékot. Mi van? Ez most akkor hülye? Tegnap mentettem állást, akkor még jó volt. <#nemtudom>

. : Z E L L E R : .

Roland10
Milyen japan?😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bertino
a japan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Roland10
melyik eddig a legjobb mod a játkhoz??

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

pisztácia
Lehet, nem tudom én sem mi lehetett...:S Lényeg, hogy megy. Mióta vártam erre már....

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pajti
Amúgy biztos nem ez volt a megoldás, mert én nem indítottam el és utána peccseltem és azóta is játszok vele.. <#nemtudom>

pisztácia
Na, nagyon szépen köszönök minden segítséget. Ma újra raktam, és a patch elõtt, elindítottam a játékot, és csak utánna tettem fel a javítást. Most tökéletesen mûködik😊
tökéletesen fut, 30 fps alá sose megy, de többnyire 50 fps-en megy. Kb 1 éve vártam ezt a pillanatot, most tettem fel a magyarítást is😊

Mindenkinek jó játékot, és köszi mégegyszer, hogy segítettetek!!!!
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

masterthief
Jó éjt! Ha felraksz egy játékot mindig indítsd el egybõl, utána lehet patchelni.

masterthief
Ott a Google fordító. Csak megfontoltan, jól megfogalmazva megfelelõ szavakkal írd le mi a gond és fordítsd le. De a géped paramétereihez azt is írd le milyen videokari, hányas Catalyst driver, oprendszer, directX, direct 3d stb. Minden adat fontos.

FSpofon
Még azt írta vki gtaforumsba, hogy a DVD-n az RSGC mappából rakd fel újra a social clubot, neki elindult ha az is futott.

Arab money

FSpofon
Legújabb ati.com driver, futtass windows updatet, rakd fel a legújabb directx-et ms.comról, visual c++ redistet a dvd-rõl, games for windows kliens új verzióját gamesforwindows.comról.

Arab money

pisztácia
Megyek aludni, holnap letörlöm, és megnezem patch nelkul mit csinal. Jóéjt!

pisztácia
Hát nekem angol tudasom 0...S nem tudnam leirni az a baj:S:S
A gépem:
GIGABYTE GA-P55-UD3L
INTEL Core i3-550 3.20Ghz 1156 BOX
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
GIGABYTE GZ-PB Fekete
CHIEFTEC GPS-450A 450W

masterthief
Azt tudom még ajánlani hogy a bannerban a hivatalos oldalon nézz szét mit írnak erre a hibára. Esetleg írj nekik, biztosan segítenek, csak írj oda mindent részletesen és a géped milyen (mindent)

pisztácia
Persze. A call of duty black ops hibatlanul megy.

macleody
Más játék megy a gépeden?
pisztácia
Jaajjj, nem hiszem el:S
Rebootoltam, de semmi😞(( Egyszerûen nem csinal semmit, pedig 1 eve vartam mar az uj gepet, h jatszhassak ezzel a jatekkal:S

pisztácia
Hát én nem értem. Launcherrel sem jó:S

masterthief
Remélem ha jövõre kijön a Red Dead Redemption Pc-re azt nem cseszik el!

masterthief
Próbáld Launcher exe-vel indítani. Ha telepítetted a Socialt valahogy el is lehet indítani.

pisztácia
De amugy azt a socialos kis ablakot hogy tudom elohozni? Mikor volt ot olyan h skip login, es utanna a nyalokas csak kepe jott be, és ott play t kellett nyomni.

pisztácia
:S hat ez fura. Ötletem nincs.S

masterthief
Igen! Akkor lehet az lesz a lúdas.

masterthief
Ilyen hiba nálam csak 1 játéknál(Dark Messiah of Might and Magic eredeti honosított változat) fordul elõ hogy néha bepörög a cd a kurzor is csak pörög, aztán semmi, Gép újraindítás és megjavul.

pisztácia
A COD_BO van fent, az is eredeti, és az hibátlanul megy.
Azt nezem, hogy a monitorom mintha hullamozna, Lehet köze hozza?

masterthief
Más játék van fent a gépeden? Ha igen nincs semmi rendellenesség a megjelenéssel pl: textúra hibák, villódzás, képelhajlás, fejjel-lefele képernyõ? Én pár hete felraktam a legújabb Catalystot (10.11) 2-3 óra múlva kék képernyõ azt szeva. Nem tudom azóta lett-e fixálva és patchelve a driver.

akkor esetleg a 64 bit ami zavarja...
pisztácia
Eredeti a játékom.
Ati-m van, de a legújjabb driver van fent. Direct X bol is...:S es a reboot se volt jó.

masterthief
A gép újraindítása után sem indult? Régen valaki írta, hogy folyton újra kellett indítania és akkor jó volt. ATI kártyád van esetleg? Mert akkor új Catalyst drivert kellene felrakni, az is szokott rendetlenkedni ha elavult.

ha ez miatt vettél új gépet akkor szánd még rá azt az 5 ezer forintot,megérdemli.
The Protector
Ha a legújabb patchet feltetted akkor már nem kell social club.Asszem 1.7 a legucsó patch.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pisztácia
Senki nem tudja mi lehet a baj?:S

pisztácia
Abba a social club-ba hol tudok bejelentkezni? mert mikor ramegyek az ikonjara, ugye bejon egy social club-os ablak, ahol van a mail cim, meg a pass. Es ezek felett az van h create new acc,. A status mellett is type in your credentials szoveg van.

pisztácia
Föltettem a magyarositast is, crackeltem ujra de semmi..:S:S:S

The Protector
Crackeld le megint vagy használj másik cracket.Ha eredeti az sem gáz mert a LIVE csak a cd-kulcsot ellenõrzi..

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pisztácia
pls segitsetek, foleg, emiatt a jatek miatt vettem uj gepet:S

pisztácia
Próbáltam, és rebootoltam is... de nem inditja el:S

itt fent találsz egy no DVD indítót, próbáld azzal
pisztácia
Üdv!
Most lett meg az uj gep, feltettem a 64 bites win 7 ultimate-et, minden drivert. utanna feltettem a jatekot, patcheltem is, és mikor elinditom, az eger mellett, porog a cd, de aztan nem csinal semmit. Tudja vki miert nem indul a jatek?

masterthief
Sehogy! A felfele nyíl alapból a telefon elõhívására van beállítva. Bár lehet hogy már van valami mod a menükezelés átállítására, utána kellene nézni.

pisztácia
Üdv!
Hogy tudom azt beallitani, hogy a nyilakkal is tudjam vezetni az autót, meg a WASD gombokkal is Alapból jó, csak a fölfele nyillal nem halad elõre, csak a W-vel. Hogy lehetne beállítani, hogy a fel nyillal is meg a W vel is elõre menjen az autó? köszi

Nálam is ugyan az a kínálat mindkét boltban.

Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy Algonquinban ugye két Perseus üzlet van, de nekem mindkettõben ugyan azok a ruhák vannak.Ha esetleg meg lehetne oldani, hogy valaki elküldje a fájlokat és hogy hova kell bemásolni ha lehetséges. A middle park melletti üzlet ruhái kellenének. És miért van az hogy az 1.0.6.0 és az 1.0.7.0 patchekkel szarul fut a játék, de az 1.0.4.0-val jó? Írjatok privátba és megadom az e-mail címem. Ja és, ha modolni akarok dsound.dll hibát ír ki.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

fekete0012
az én konfigommal amit most raktam ösze már elég jól elmegy

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

kérdés hogy meg kapom e a trophy-t😊 na m1 végig viszem mert nem csak a 100% érdekel 😊